rick-powis-HNElGe3QUWM-unsplash.jpg
Asset 10_4x.png

Hyvästele kulunut vuosi, ja jätä taaksesi vanha ja matalavärähteinen aikajana.

Katkaise sidokset menneeseen, ja valmistaudu astumaan elämässä eteenpäin kohti uusia unelmia.

Aloita vuosi 2022 kutsumalla Universumin mahtavimmat voimat palvelemaan elämääsi.

Venuksen Ruusun Vortex on pyhän rakkauden temppeli, jossa kosminen sydämesi avataan ja laajennetaan tulevien rakkauden ja runsauden siunausten onnea varten.
 

Voit jättää tähän pyhään tilaan jokaisen sydänsurusi sekä rakkaudessa koetun pettymyksen ja vapautua elpymään sitä elämää suurempaa rakkautta kohti, joka on Venuksen Ruusun mittaan sydämeesi ja maailmaasi kasvamassa.

 

Venuksen Ruusun Vortexissa sinua palvelevat rakkauden jumalat ja jumalattaret sekä rakkausenkelit, jotka näkevät suoraan kosmiseen sydämeesi ja koskettavat sitä voimallisesti parantavan rakkautensa siunauksilla.

Asset 2_4x.png

Venuksen Ruusu on pyhä geometrinen kuvio, joka syntyy Maan ja Venuksen tanssista Auringon ympärillä. Tässä kosmisessa ruusussa on viisi terälehteä, joista jokainen kuvastaa omaa vaihettaan kosmisen sydämesi kehityksessä sekä ihmissuhteiden ja rakkauselämän sykleissä. Yksi Venuksen Ruusu eli rakkauden aikakausi kasvaa valmiiksi kahdeksassa vuodessa, ja yhden terälehden kasvuaika on 18kk - kun yksi terälehti valmistuu, saa toinen alkunsa. Tämä siirtymä yhden terälehden sesongista toiseen tapahtuu aina samalla kosmisella hetkellä, kun Maa kohtaa tämän rakkauden ja sydänten valtiattaren sen ohittaessa meidät omalla kiertoradallaan. Tuo kosminen hetki symboloi Venuksen eli rakkauden jälleensyntymää. TUO HETKI ON JUURI NYT!

Kun Venus syntyy uudelleen ja aloittaa uuden rakkauden tanssin seuraavaa terälehteä piirtäen, alkaa ihmissuhteissasi ja rakkauselämässäsikin uusi sykli. Jokaisen terälehden myötä sinulle avautuu myös mahdollisuus rakastaa itseäsi ja elämää itsessään enemmän, ja syventää tätä rakkaussuhdetta kosmisessa sydämessäsi. Juuri nyt on alkamassa Venuksen Ruusun toisen terälehden sykli, mikä tarkoittaa, että kesällä 2020 sydämeesi istutetun aivan uuden rakkauden siemenen versomisen toinen vaihe on käynnistymässä. Sydämessäsi on syttymässä elämää suurempi rakkaus, joka on parhaillaan kasvavan Venuksen Ruusun terälehtien myötä materialisoitumassa monin tavoin maailmaasi.

Venuksen Ruusun Vortexin pyhän rakkauden temppelissä kosminen sydämesi valmistellaan seuraavan terälehden mukanaan tuomiin siunauksiin yhdessä rakkauden jumalien ja jumalatarten sekä rakkausenkelten lempeällä avulla. Tässä energiatemppelissä vallitsevat Jumalan puhtaan rakkauden voimat, joilla sieluasi ja kosmista sydäntäsi kylvetetään ja hellitään. Jumalan rakkaus auttaa sinua päästämään irti kaikista kohtaamistasi tunnetasoisista pettymyksistä, suruista, huolista ja peloista, joiden vuoksi olet estynyt avaamasta sydäntäsi täydellisesti rakkauden eheyttävälle voimalle ja luottamasta sen hyvyyteen. Tällä voimalla voit parantaa monia haavoja, joita sydämeesi on syntynyt erilaisten ihmissuhteiden kohtaamisissa.

Tässä pyhässä energiatemppelissä tulet täydellisesti Jumalan ja Jumalattaren näkemäksi ja rakastamaksi. Voit saapua Venuksen Ruusun Vortexiin rukoilemaan sydämesi, ihmissuhteidesi ja romanttisen rakkauselämäsi puolesta, parantamaan jotain erityistä ihmissuhdetta tai kohtaamista ja saamaan neuvoja sen selvittämisessä, tai vahvistamaan rakkautesi voimaa ja manifestoimaan elämääsi yhdistymisen sielunkumppanisi ja -perheesi tai kaksoisliekkisi kanssa. Voit työskennellä sydämessäsi voimallisesti myös jo olemassa olevien ihmissuhteiden parantumisen ja syventymisen puolesta, ja lisätä niissäkin oman rakkautesi voimaa kasvattamalla onnea ja yhteenkuuluvuutta. Sinun puhdas rakkautesi ja sen rohkea ilmaiseminen antaa heillekin mahdollisuuden avata sydämensä sinulle.

Venuksen Ruusun Vortexissa sinulle avautuu myös upea mahdollisuus kehittää ja syventää rakkautta itseäsi kohtaan. Ennen kuin voit odottaa onnellisuutta elämäsi muissa ihmissuhteissa on suhteen omaan itseesi oltava mitä rakkaudellisin ja kunnioittavin. Sinä olet jokaisen ihmissuhteen ja romanttisen parisuhteen toinen osapuoli, jonka rakkaudesta nuo sidokset saavat voimansa ja onnensa. Siksi sinun tulee pitää mitä parhainta huolta omasta sydämestäsi ja vaalia sitä rakkaudella, ennen kuin voit tuntea olevasi valmis rakastamaan toista ihmistä - niin perheen sisällä, ystävänä kuin romanttisestikin. Ja mitä täydempi sydämesi on rakkaudessa, sitä enemmän säteilet sen energiaa ympärillesi. Rakkautesi kauneus on se voima, johon muut sinussa ihastuvat.

Koska Venuksen Ruusun Vortexin pyhän rakkauden temppeli on luotu palvelemaan juuri sinun sydämesi tarpeita, voit saapua sinne sellaisena kuin olet ja niiden toiveiden kanssa, joita sinulla tässä hetkessä on. Temppelissä työskentelevät rakkauden jumalat ja jumalattaret sekä rakkausenkelit palvelevat kaikkia sydämesi tarpeita - niitäkin, joista et itse ole tietoinen. Voit pyytää heiltä esimerkiksi neuvoja ja johdatusta parisuhde- ja perheasioissa sekä missä tahansa muussa ihmissuhteessa, ja tiedustella intuitiivisesti esimerkiksi parhaillaan kehittyvän 8-vuotisen Venuksen Ruusun tai juuri alkavan terälehden tuomien siunausten merkityksestä omassa rakkauselämässäsi ja ihmissuhteissasi.

 

Sinun on mahdollista kutsua tähän rakkauden temppeliin täysin turvallisesti ja ohjatusti esimerkiksi kaksoisliekkisi ja sielunkumppanisi, tai joku edesmenneistä rakkaistasi, jonka kanssa haluaisit keskustella, tehdä sovinnon, harjoittaa parannusta tai kehittää anteeksiantoa. Voit vapautua monista sellaisista tiedostamattomista sydämenasioista, joita et edes tiennyt itsessäsi kantaneen. Tämä on sinun sydämellesi annettu ihana tilaisuus keventää itseään ja valmistautua suloisella tavalla niihin onnen, ilon ja rakkauden siunauksiin, jotka ovat paljastumassa sinulle juuri alkavan 18-kuisen Venuksen Ruusun toisen terälehden myötä. Valmistaudu rakastamaan entistä vahvemmin, ja Venus antaa sinulle enemmän rakastettavaa.

Asset 5_4x.png

 

Uuden Vuoden Vortex on luotu juuri sinulle, jos haluat...

💖  hyv

Asset 11_4x.png

 

Uuden Vuoden Vortexin pyhä tila on avoinna ja käytössä ajalla 31.12.2021 klo 12.00 - 1.1.2022 klo 23.59 juuri niin usean tunnin ajan kuin tahdot ja kun se sinulle parhaiten sopii, kertaluontoisella sisäänpääsyllä - hintaan 19€.

Palvelun myynti päättyy 1.1.2022 klo 18.00 ja Uuden Vuoden Vortex sulkeutuu automaattisesti 1.1.2022 klo 23.59.

Saat ohjeet tilassa työskentelyä varten sekä aktivointi- ja deaktivointilauseet, joilla pääset sisään Vortexiin ja myös poistumaan tilasta istuntosi päätteeksi, klikkaamalla laskulla olevaa linkkiä (emme lähetä aiheesta erillistä sähköpostia).

Oletko valmis hyvästelemään vanhan olemuksesi sekä sinetöimään vuoden 2021 aikajanan, ja aloittamaan uuden matkan elämänpolullasi?

cody-chan-OsHqxjVV0HE-unsplash_edited.jpg

 tilaa palvelu