Asset 22_4x.png
Asset 7_4x.png

Toivoisitko voivasi kokea puhtaampaa onnea ja rakkautta ihmissuhteissasi?

Olisiko pyyteetön rakkaus ja vahva sieluyhteys parisuhteessa unelmiesi täyttymys?

Haluatko vahvistaa ja harmonisoida yhteyttä kaksoisliekkiisi omassa sydämessäsi?

Rakkauden ja romantiikan planeetta Venus tarjoaa sinulle juuri nyt upean tilaisuuden vaikuttaa ihmissuhdekarmaasi, sielunsopimuksiisi sekä yhteyteen kaksoisliekkisi kanssa.
 

Tämä on sinun kultainen mahdollisuutesi alkemisoida oma sydämesi sekä elämäsi ihmissuhteet puhtaan rakkauden värähtelyihin, ja vapauttaa itsesi rakastamaan aiempaa vahvemmin ja intohimoisemmin.

 

Venuksen Rakkauden Manifesti parantaa sydänsurujasi, katkaisee sielusi karmalliset sidokset, päivittää sielunsopimuksesi sekä ihmissuhteesi korkeammalle tasolle, ja harmonisoi yhteyden sinun ja kaksoisliekkisi välillä.

Asset 5_4x.png

Planeetta Venuksen tietoisuus ja kosmiset voimat hallitsevat sydämesi evoluutiota sekä sielunsopimuksiasi, ihmissuhdekarmaasi, parisuhdettasi ja kaksoisliekkiyhteyttäsi. Kun tämä rakkauden ja sydänten kuningatar saapuu kiertoradallaan Maan läheisyyteen, avautuu sinulle monia upeita mahdollisuuksia työskennellä näiden alkemiallisten voimien kanssa ja edistää spirituaalista kehitystäsi voimallisella tavalla - erityisesti elämäsi ihmissuhteiden tarjoamassa kasvuympäristössä.

Tämä ajankohta mahdollistaa sielunsopimusten ja ihmissuhteiden päivittämisen, sekä muinaisten karmallisten sidosten katkaisemisen ja uusien aktivoimisen tulevia henkisiä kumppanuuksia varten. Venuksen alkemiallinen vaikutus syventää olemassa olevien ihmissuhteiden ja parisuhteen rakkautta, kohottaen ne puhtaamman onnen ja syvemmän yhteenkuuluvuuden tasolle. Mutta sen karmallisia sidoksia katkaiseva voima auttaa sieluja myös eroamaan ihmisyydessä, jos sielunsopimuksen henkinen sisältö ja siinä tapahtuvat muutokset niin sanelevat.

Venuksen alkemian avulla sinun on mahdollista syventyä parantamaan sydänsurujasi sekä vapauttaa itsesi menneen tai nykyisen parisuhteen, perhesuhteen tai minkä tahansa muun ihmissuhteen yhteydessä koetusta vääryydestä ja siitä syntyneestä sisäisestä kärsimyksestä. Tämän rakkauden valtiattaren kosminen voima avaa sydäntäsi ja parantaa sielusi haavoja, jotta voisit jälleen luottaa rakkauden hyvyyteen ja kauneuteen sekä rakastaa itseäsi ja muita vahvemmin - ja antautua myös muiden rakastamaksi ja heidän huomionsa kohteeksi ilman pelkoa.

Venuksen kosmiset voimat ja vaikutusvalta voivat lähentää sinua upealla tavalla rakastettusi kanssa ja aktivoida sielunsopimuksistanne uusia tasoja, syventäen rakkauttanne. Ja jos haaveissasi on löytää intohimoisen eroottista ja romanttista rakkautta uuden kumppanin kanssa, koska olet elänyt pidemmän aikaa itsenäisesti tai jopa onnettomassa liitossa, voi Venuksen rakkauden alkemia auttaa sinua pyrkimyksissäsi ja täyttää unelmasi sydäntä tyydyttävästä kumppanuudesta. Kaikki rakkauselämääsi koskevat sielunsopimukset on tämän sydänten valtiattaren käsissä.

Sinulla on mahdollisuus parantaa aivan jokaista ihmissuhdetta tai katkaista sidokset niissä yhteyksissä, joissa et enää koe pyyteettömän rakkauden yhdistävän sielujanne. Venuksen alkemia voi synnyttää sinussa myös oivalluksia, miksi jokin ihmissuhde tai perhesidos ei toimi ja millainen karma välejänne rasittaa. Samalla voit palata tarkastelemaan myös menneisyytesi ihmissuhteita ja löytää vastauksia sinua vaivanneisiin kysymyksiin. Nämä energiat voivat auttaa sinua saamaan sieluusi rauhan ja vapauden monessa perhesuhteisiisi liittyvässä karmallisessa asiassa.

Samalla kun karmasi, sielunsopimuksesi ja ihmissuhteesi päivittyvät ja uudistuvat, tai päättyvät sielutasolla ja ihmisyydessä, aktivoi Venuksen energia myös uusia sidoksia sinun ja sielunkumppaneidesi välillä. Planeetan ja ihmiskunnan ylösnousemussuunnitelman mukaisesti sielunperheet yhdistyvät tekemään työtä sydäntietoisuuden kehittämiseksi sekä spirituaalisen evoluution edistämiseksi. Venuksella on merkittävä vaikutusvalta sielujenne yhdistämisessä sydäntenne valmiuden mukaisesti. Sen kosmiset voimat työskentelevät nyt täydellä teholla muuntaakseen ihmissuhdekarmaasi ja avatakseen sydäntäsi, jotta yhdistyminen sielunperheesi kanssa voisi toteutua.

Tämän työskentelyn myötä sinulle avautuu myös mahdollisuus harmonisoida suhdetta kaksoisliekkiisi. Sydäntenne epätasapainoinen energianvaihto ja karma luovat välillenne vielä merkittävän ja epäedullisen valtasuhteen, jonka parantumista voit omalta osaltasi edistää - erityisesti, jos olet liekkisuhteen feminiininen osapuoli. Ylösnousevien kaksoisliekkien yhdistymisen edellytyksenä on sydämen täydellinen parantuminen ja eheytyminen. Vasta sitten liekit voivat täyttyä pyyteettömästä rakkaudesta ja elää itsenäisenä jumalaisena ihmisenä maan päällä. Tämä on salaisuus ylösnousemukseen kaksoisliekkisi kanssa.

Kun parannat sydäntäsi rasittavat surut ja vapautat pelkosi rakkauden alkemiallisella voimalla, annat tuon rakkauden kehittää ja syventää myös sydäntietoisuuttasi. Kun sinulla on vahva yhteys omaan sydämeesi voit kokea vahvempaa yhteenkuuluvuutta ja rakkautta muitakin ihmisiä kohtaan. Ja koska rakkaus kukoistaa sydämessäsi kylväen onnen ja runsauden siemeniä ympärillesi, syntyy tuosta hyvän karman jakamisesta luonnollisesti myös kaikkein tyydyttävimmät ihmissuhteet sekä romanttinen parisuhde. Rakkaus parantaa kaikki sielunsuhteesi, ja yhdistää sinut sielunperheesi ja kaksoisliekkisi kanssa.

Asset 2_4x.png

Venuksen Rakkauden Manifesti syntyi palvelemaan sielusi ja sydämesi tarpeita tänä ainutlaatuisena aikana, jona sinun on mahdollista vaikuttaa sielunsopimuksiisi sekä ihmissuhteidesi karmaan ja olosuhteisiin parantavasti.

Tässä henkisessä työvälineessä vaikuttavat Venuksen salaiset voimat varmistavat, että saat parhaan mahdollisen edun tästä taianomaisesta hetkestä, jona Venus koskettaa sydäntäsi ja ihmissuhteitasi vahvalla alkemiallaan.

Valmistaudu avaamaan sydämesi rakkauden kauneudelle sekä sielunkumppaneillesi ja kaksoisliekillesi.

Asset 111_4x.png

Anna sydämellesi mahdollisuus parantua, avautua, ja antautua syleilemään rakkautta vailla estoja ja pelkoja

Kun puhdistat ihmissuhdekarmaasi ja parannat sydämestäsi rakkautta tukahduttavat tunteet, voit antautua saamaan ja antamaan rakkautta pyyteettömästi.
 

Sydämesi avautuminen ja sydäntietoisuutesi kehittyminen muuntaa ja harmonisoi kauniilla tavalla kaikkia ihmissuhteitasi, mutta silloin voit kokea aivan erityisen upeaa romanttista rakkautta ja eroottista intohimoa parisuhteessa rakastajaasi kohtaan.

Sinun on mahdollista vaikuttaa jokaiseen elämäsi ihmissuhteeseen lisäämällä sydämesi rakkauspitoisuutta; samalla rakkaus kaksoisliekkiäsi ja sielunkumppaneitasi kohtaan kasvaa, ja yhteytenne syventyy uudenlaisen yhteenkuuluvuuden tasolle.

Asset 3_4x.png

Venuksen Rakkauden Manifesti on juuri sinulle, jos haluat...

💖  puhdistaa ihmissuhdekarmaasi ja vapautua luomaan tyydyttävämpiä kumppanuuksia

💖  purkaa vanhentuneita sielunsopimuksia ja päivittää ihmissuhteitasi rakkaudellisemmalle tasolle

💖  muuntaa tai päättää onnettoman ihmissuhteen, parisuhteen, sukusidoksen tai muun kumppanuuden

💖  aktivoida sielunperheesi yhdistymisen sisältäviä sielunsopimuksia ja kutsua heidät elämääsi

💖  harmonisoida kaksoisliekkisuhdettasi ja tasapainottaa kahdenkeskistä energianvaihtoanne

💖  puhdistaa kaksoisliekkikarmaasi ja parantaa sydäntäsi välillänne vallitsevista traumoista

💖  kehittää sydäntietoisuuttasi ja avata sydäntäsi puhtaan rakkauden kokemukselle

💖  parantaa sydämeesi tallentuneita kivuliaita tunteita kuten surua, häpeää ja arvottomuutta

💖  vapautua peloistasi ja palauttaa luottamuksen itseesi, ihmissuhteisiin sekä rakkauteen

💖  nähdä oman kauneutesi ja rakkautesi arvon, jotta voit antautua muiden rakastettavaksi

💖  syventää rakkautta ja yhteenkuuluvuutta nykyisessä parisuhteessa ja muissa ihmissuhteissa

💖  kutsua luoksesi uuden rakastajan ja valmistautua aloittamaan romanttisen parisuhteen

Puhdistaessasi ihmissuhdekarmaasi ja parantaessasi sydäntäsi avaat samalla sielunsopimukseesi piilotettuja salaisia tasoja, jotka mahdollistavat negatiivisten ihmisten ja rakkaudettomien suhteiden poistumisen elämästäsi.

Mitä avoimempi ja vastaanottavaisempi sydämesi on, ja mitä pyyteettömämmin osaat rakastaa itseäsi ja muita ihmisiä, sitä vahvemmin kutsut luoksesi unelmiesi ihmissuhteita, sielunperheesi jäseniä sekä kaksoisliekkiäsi.

Nämä ihmissuhteet ovat kauneinta mitä olet koskaan kokenut. Niissä kehittyessäsi sinun on luontevaa ja turvallista avata sydämessäsi yhä syvempiä rakkauden ulottuvuuksia, sillä olet täydellisen ymmärretty ja hyväksytty.

Asset 11_4x.png

Venuksen alkemia voi auttaa sinua parantamaan tilannettasi, jos...

💖  et koe olevasi kaunis, rakastettava ja hyväksytty sellaisena kuin olet

💖  kannat usein vastuun ihmissuhteiden tai parisuhteen onnellisuudesta yksipuolisesti

💖  ihmissuhteissasi on usein negatiivisia ja jopa myrkyllisiä sävyjä

💖  epäilet kirouksen varjostavan rakkauselämääsi ja vaikuttavan parisuhteen solmimiseen tai onneen

💖  et koe saavasi elämässä rakkautta sellaisella voimalla ja omistautuneisuudella kuin tiedät ansaitsevasi

💖  olet valmis ravistelemaan ihmissuhderintamaasi, koska toivot muutosta parempaan

💖  pelkäät luoda intiimin ja eroottisen parisuhteen, koska et uskalla antautua rakastettavaksi ja palvottavaksi

💖  olet kohdannut epäluottamusta, hyväksikäyttöä tai kaltoinkohtelua missä tahansa ihmissuhteessa

💖  sinua on kohdeltu ala-arvoisesti ja vähättelevästi erityisesti perheen ja suvun keskuudessa

💖  koet olevasi jumissa rakkaudettomassa liitossa tai ystävyys- tai perhesuhteessa

💖  olet oppinut käymään rakkaudella vaihtokauppaa ja hakemaan hyväksyntää miellyttämällä muita

💖  kärsit läheisriippuvaisuudesta tai pelkäät muiden hylkäävän ja jättävän sinut yksin

💖  olet haaveillut pitkään uudesta parisuhteesta tai sydänystävästä, mutta asiasi ei tunnu edistyvän

💖  kaipaat sielunkumppaniasi ja -perhettäsi tai kaksoisliekkiäsi, ja olet surullinen erillisyydestänne

Asset 4_4x.png

Venuksen Rakkauden Manifestissa puhdistat ihmissuhdekarmaasi ja päivität sielunsopimuksiasi monivaiheisten tehosuojausten ja -maadoituksen vallitessa, jolloin kaikki toimenpiteet tapahtuvat turvallisesti ja ohjatusti.

Tämän 12 chakran alkemisoinnin energiat auttavat sinua rakastamaan itseäsi ja parantamaan sydäntäsi, jotta voisit kokea suurempaa onnea ja tyytyväisyyttä kaikissa elämäsi ihmissuhteissa ja parisuhteessasi.

Sydämelläsi on kyky rakastaa kauniimmin, vahvemmin ja rikkaammin - anna sen kukoistaa.

Asset 33_4x_edited.png

Sinä olet puhtaan rakkauden ja onnellisten ihmissuhteiden arvoinen...