Palveluiden

toimitusehdot

Toimitusehdot auttavat meitä palvelemaan sinua

Ryhmäkaukohoitojen toimitusehdot

Toimitusehdot luovat yhteisen sitovan sopimuksen Love from Anahatan ja asiakkaan välille, ja ne luovat raamit ryhmäkaukohoitojen toimittamiselle ja vastaanottamiselle. Asiakas sitoutuu kyseisen ryhmäkaukohoidon ilmoittautumislomakkeen lähettämällä suorittamaan annetun laskun mukaisen osallistumismaksun täysimääräisenä ja kertaluontoisesti ilman erillistä huomautusta eräpäivään mennessä ja ennen hoidon vastaanottamista. Asiakas on silloin myös velvoitettu huolehtimaan itsenäisesti kyseisen hoitokerran energioiden vastaanottamisesta ajallaan, sillä vastaanottamisen estyessä tai sen unohtuessa suoritettua osallistumismaksua ei palauteta siihen vedoten, että ryhmäkaukohoidon vastaanottamatta jättämistä ei voida todistaa kyseen ollessa energiasta.

Ryhmäkaukohoitojen parantavat energiat löytävät aina perille ilmoittatumislomakkeen lähettämisen ja suoritetun osallistumismaksun perusteella, jolloin hoidon vastaanoton mahdollistava aktivointilause on toiminnassa. Asiakas on velvollinen täyttämään tilauslomakkeen huolellisesti kaikkien tietojen osalta ja huolehtimaan niiden oikeellisuudesta. Asiakkaan tulee itse valita hoidon vastaanottamisen hetki ja huolehtia käyttävänsä oikeaa aktivointilausetta, jotta jokaiseen Love from Anahatan ryhmäkaukohoitoon erikseen vihkiytyneet enkelit voivat toimittaa energiahoidon perille asiakkaalle ja myös valvoa hoidollisen tapahtuman alusta loppuun saakka. Sairauden tila ei ole este ryhmäkaukohoidon vastaanottamiselle, sillä energiahoitoa voi vastaanottaa missä terveydentilassa tahansa.

Love from Anahatalla on oikeus olla toimittamatta Ryhmäkaukohoitoja sovitusti, mikäli syynä on sairastuminen tai muu vakava este palveluntarjoajan puolesta. Ryhmäkaukohoidolle sovitaan tällaisessa tapauksessa uusi toimitusajankohta, josta ilmoitetaan jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti. Asiakas voi myöntyä uuteen toimitusajankohtaan, jolloin myös aiemmin suoritettu osallistumismaksu on voimassa tänä ajankohtana. Tällöin asiakkaalla on myös oikeus osallistumismaksun palautukseen sitä vaatiessaan ja olla vastaanottamatta kyseistä ryhmäkaukohoitoa eli peruuttaa palvelun tilaus.

Love from Anahatan ryhmäkaukohoidoilla ei siis ole vaihto-, peruutus- tai palautusoikeutta. Harkitsethan loppuun saakka aikomuksesi ennen ilmoittautumista ja tilauksen tekemistä, sillä se sitoo kummatkin osapuolet toimitusehtoihin kohdallasi. Me noudatamme korkeaa moraalia ja eettisiä arvoja palveluidemme tuottamisessa ja toimittamisessa, inhimillisyyttä joustavuutta unohtamatta. Olemme luotettava toimija ja palvelemme sinua suurella rakkaudella ja kunnioituksella.

Muita yleisiä toimitusehtoja

Ilmoittautumislomakkeiden kautta kerätyt henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta Love from Anahatan toiminnan ulkopuoliseen käyttöön. Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen liittää asiakkaan automaattisesti myös Love from Anahatan postituslistalle, ellei asiakas ole siihen jo aiemmin liittynyt. Uutiskirjeen tilauksen voi perua lähetettyjen uutiskirjeiden "unsubscribe"-painikkeen kautta, tai lähettämällä erikseen pyynnön sähköpostilla osoitteeseen lovefromanahata@gmail.com, jolloin tilaus poistetaan manuaalisesti palveluntarjoajan toimesta.

© 2019 modo et forma