Asset 1_4x.png
—Pngtree—creative gold background_926652.jpg

 opas omaan voimaasi 

 LÖYDÄ SALAISET VOIMAVARASI JA INTUITIIVINEN VIISAUTESI KUUNKIERTOA KUUNNELLEN 

Asset 2_4x.png

 

Shaktin Samsara on syntynyt sinun spirituaalisen elämäntapasi tueksi, intuitiiviseksi oppaaksi arkeesi, jonka avulla voit luovia elämäntapahtumien, muutosten ja sisäisten haasteiden läpi turvallisessa jumalallisessa johdatuksessa kulkien.

Tämän e-oppaan tavoitteena on auttaa sinua kuuntelemaan ja kunnioittamaan sisäisiä tarpeitasi ja omaa voimaasi, sekä yhdistää sinut vahvemmin sisälläsi virtaavaan feminiiniseen flow'n, kuunkierron rytmiä seuraten ja sen parantavia voimia hyödyntäen.

Shaktin Samsara sisältää Jumalattarilta kanavoidun viestin jokaiselle kuuviikolle, kolmen kuunkierron ajanjaksolle kerrallaan: Heidän opastuksellaan voit oppia luottavaisemman ja intuitiivisemman tavan elää, sekä nähdä elämäntapahtumasi merkityksellisinä yhtälöinä yksittäisten sattumien sijaan.

 

Kuunkiertoa kuuntelemalla ja Jumalatarten avustuksella sinun on mahdollista nauttia elämästä ja luovuutesi lahjojen käyttämisestä, sekä avata sisimmässäsi uusia kosmisia ulottuvuuksia ja kykyjä.

Jumalatarten viestit opastavat sinut syvempään ymmärrykseen itsestäsi ja omasta voimastasi, löytämään kuunkierron eri vaiheiden merkitystä ja rytmiä seuraamalla luontevamman tavan luoda maailmaasi, ja vaikuttaa elämääsi sekä spirituaalisen evoluutiosi ajankohtaisiin prosesseihin oikeaan aikaan, oikealla tavalla.

Kuunkiertoon synkronoitumalla et aktivoi pelkästään Kuun parantavia, mystisiä voimia, vaan kutsut henkilökohtaisiksi oppaiksesi ja neuvonantajiksesi jokaista neljää kuunvaihetta hallitsevat Jumalattaret.

Shaktin Samsaran opastuksessa sinun on ajan mittaan mahdollista oppia ymmärtämään koko Maailmankaikkeutta luovia ja ylläpitäviä feminiinisiä voimia, Jumalattaren energiaa sekä Hänen täydellisen intuitiivista luovuuden rytmiään, koska nämä samat voimat ja kyvyt ovat aina läsnä sinussa itsessäsi.

 Miltä tuntuisi hallita ne, ja elää tietoisesti oman voimasi mestarina? 

 Tämä kolmen kuunkierron mittainen e-opas vie sinut sisäiselle matkalle tähän viisauteen; oivaltamaan oman voimasi todellisen luonteen sekä sen vaikutusvallan mahdin. 

 mitä shaktin samsara sisältää, ja millaisia etuja ja hyötyjä siihen liittyy? 

Asset 2_4x.png

 kanavoidut viestit 

12 kirjallista, intuitiivisesti kanavoitua viestiä Jumalattarilta kolmen kuunkierron eli 12 kuuviikon ajalle, arkesi oppaiksi ja tueksi

 kuunkierron initiaatio 

Kevyt perehdytys kuunkierron neljään eri vaiheeseen sekä niiden merkityksiin ja vaikutukseen oman voimasi luonteessa ja laadussa

 jumalatarten initiaatio 

Kuunkierron eri vaiheita hallitsevien Jumalatarten esittely sekä selkeä perehdytys heidän voimiensa ja johdatuksensa kanssa työskentelyyn

 

 feminiininen flow 

Synkronoituminen oman feminiinienergiasi luovaan voimaan ja antautuminen sen flow'n, jotka kasvavat yhä vahvemmiksi kuunkierto kuunkierrolta

 rennompi elämä 

Opi päästämään irti egomielesi tavasta elää ja luoda maailmaasi, jolloin arjestasi tulee stressivapaa ja kiireetön, nautinnollinen elinympäristö

 kuun parantava voima 

Synkronoitumalla kuunkiertoon aktivoit Kuun parantavat ja alkemialliset voimat, joilla on monia suotuisia vaikutuksia feminiinienergiasi tilaan

 

 luo unelmiesi elämä 

Jumalattaret opastavat sinut maksimoimaan luovuutesi ja inspiraatiosi voiman, ja kanavoimaan ne tuloksekkaasti arkesi ja unelmaelämäsi luomiseen

 enemmän runsautta 

Luontainen metodi Maailmankaikkeuden runsaudenvirtaan yhdistymiseksi, sekä sen siunausten maksimoimiseksi ja vastaanottamiseksi estoitta

 vahvempi itsetuntemus 

Opi kuuntelemaan ja kunnioittamaan sisäisiä tarpeitasi, ja asettamaan itsesi oman elämäsi keskiöön Jumalatarten johdatuksessa - hyvällä omallatunnolla

 jumalallinen johdatus 

Voit antautua Jumalatarten johdatukseen, ja saada heiltä voimallista, luottamusta herättävää tukea arjen pienissä ja suurissa valinnoissa

 magneettinen vetovoima 

Sisäisen runsauden pääoman kasvu vahvistaa feminiinienergiasi magneettista vetovoimaa, joka manifestoi elämääsi eksponentiaalista vaurautta

 ohjattu evoluutio 

Kuunkierron alkemialliseen rytmiin yhdistyminen edistää automaattisesti spirituaalista evoluutiotasi, sovittaa karmaasi, ja parantaa alitajuisia traumojasi

 

...sekä lukuisia muita hyötyjä, jotka selviävät sinulle vain kokemalla Jumalatarten johdatus ja kuunkierron parantava vaikutus omakohtaisesti.

 Kerron sinulle lisää näistä ihmeellisistä ja salaisista hyödyistä Shaktin Samsaran initiaatioissa. 

—Pngtree—creative gold background_926652.jpg
mobiili_2x_edited.jpg

 shaktin samsara 

  • ajalle 30.5.-27.8.2022

  • 25-sivuinen e-opas

  • 12 kuuviikkoa johdatusta

  • 12 kanavoitua viestiä

  • kuunkierron initiaatio

  • Jumalatarten initiaatio

  • helppokäyttöinen

  • visuaalinen, kaunis ilme

  • tulostusystävällinen kuvitus

  • toimitus pdf. -tiedostona

  29€ 

(sis. alv. 10%)

 

Miten tilaan?

—Pngtree—creative gold background_926652.jpg

 millaisia jumalatarten viestit ovat ja miten he johdattavat sinua arjessasi? 

Asset 2_4x.png

Jokaiseen kuunkierron neljään vaiheeseen liittyy oma Jumalattarensa sekä Hänen ainutlaatuinen viisautensa ja voimansa, jotka sinun on mahdollista valjastaa oman elämänpolkusi luotettaviksi oppaiksi ja eheyttäviksi voimavaroiksi.

Shaktin Samsarassa nämä upeiden Jumalatarten lempeät energiat koskettavat sinua Heidän omien sanojensa kautta, yhteensä 12 voimallisen viestin voimin, kolmen kuunkierron eli 12 kuuviikon ajan kerrallaan.

Heidän viisaat neuvonsa ja korkeat näkemyksensä ylittävät egomielesi rajallisen kapasiteetin, joka tyypillisesti orjuuttaa sinut katsomaan asioita ongelmakeskeisesti sekä ylianalysoimaan niitä yksisilmäisesti - tämä luonnollisesti luo mieleesi yhä enemmän kysymyksiä ja huolia, mutta ei asiaasi ratkaisevia oivalluksia.

Jumalatarten sanat ovat samaan aikaan rauhoittavia ja inspiroivia; heidän äidillinen energiansa luo sinulle turvallisen ympäristön tarkastella jokaista arkista tilannetta tai asiaa oman voimasi eheyden ja sielusi viisauden kautta, kiireettömästi ja rennosti.

Heidän kanssaan sinä voit oppia tiedostamaan sisimmässäsi uinuvat salaiset voimavarat ja kyvyt, sekä herättää ja ottaa ne käyttöösi niin arjellesi tyypillisiä haasteita ratkoessa kuin yllättäviin ja hieman epätavallisiinkin tilanteisiin joutuessasi.

Shaktin Samsaran ja Jumalatarten tarkoitus ei ole siis vain tarjota sinulle uutta, ajatusmaailmaasi ja asenteitasi avartavaa luettavaa, vaan todella aktivoida sielusi muinaisia voimavaroja, viisautta ja kykyjä, jotta sinä voisit palata aidon kaikkivoipaisen luojaolemuksesi tietoisuuteen ja voimaan.

Tämä mystinen instrumentti sisältää runsaasti mahdollisuuksia edistää spirituaalista evoluutiotasi sekä kiihdyttää sen aivan uusiin, ennenkokemattomiin sfääreihin samalla, kun alat luottaa itseesi ja omaan voimaasi yhä vahvemmin.

Kun seuraat kuunkierto kuunkierrolta Jumalatarten johdatusta näiden valaisevien viestien kautta ja tutustut heidän energiaansa paremmin, alat todistaa yhä useampien ihmeiden muokkaavan elämänpolkuasi ja johdattavan sinua arkesi keskellä pimeydestä valoon.

 Saat kokea konkreettisesti sen, miltä tuntuu tulla Jumalattaren koskettamaksi. 

—Pngtree—creative gold background_926652.jpg

 minä elän intuitiivisesti, luottaen kuunkierron ja jumalatarten johdatukseen 

 haluatko kuulla salaisuuteni?

Asset 2_4x.png

Kun aloin seurata elämässäni kuunkierron aaltoilevaa rytmiä ja sen intuitiivista ohjausta, syveni yhteys omaan voimaani ja Maailmankaikkeuteen aivan uudelle tasolle.

Opin luottamaan elämän luovaan rytmiin sekä sen rentoutta ja antautumista painottavaan periaatteeseen, jota kutsutaan myös feminiiniseksi flow'ksi.

Ymmärrän paljon paremmin oman feminiinienergiani luovuutta, sekä sen vaihtelevia tarpeita ja ilmaisukykyä kuunkierron tai spirituaalisen evoluution eri vaiheissa.

Osaan kuunnella ja kunnioittaa itseäni ja omaa voimaani tunnollisemmin, luottaen, että kun teen näin, toimin yhteistyössä Maailmankaikkeuden luovan runsaudenvirran kanssa.

Kuunkierron feminiinistä flow'ta seuraamalla olen aktivoinut Kuun alkemiallisen taian, joka vie spirituaalista evoluutiotani ja elämääni eteenpäin todella voimallisesti, helposti ja luontaisesti, ilman minkäänlaista tarvetta ponnistella ja suorittaa.

Kaikki tarvitsemani virtaa luokseni juuri oikeaan aikaan ja täydellisellä tavalla, ja koen olevani aidosti rakastettu ja huolehdittu, korkeimmassa johdatuksessa eläen.

Nyt haluan opastaa sinutkin kuuntelemaan tätä kuunkierron taianomaista rytmiä, ja tekemään sen vieläpä helpolla ja hauskalla tavalla arjessasi.

Tahdon, että sinäkin saat kokea sen saman luottamusta herättävän, turvallisen jumalallisen johdatuksen ja hoivan, josta minä saan nauttia elämäni jokaisena päivänä.

 Oletko valmis tutustumaan feminiinienergiasi mystisiin voimiin ja vapauttamaan ne käyttöösi Kuun ja Jumalatarten avulla? 

Asset 2_4x.png
Asset 22xxxhdpi.png
—Pngtree—creative gold background_926652.jpg

2. samsara 30.5. - 27.8.2022


tulossa myyntiin toukokuun aikana

 

 

Kirjaudu postituslistallemme, ja saat tietää ensimmäisten joukossa seuraavan Shaktin Samsaran lanseerauksesta

 

Mitä tilauksen jälkeen tapahtuu?

 

Lähetettyäsi tilauslomakkeen onnistuneesti näytöllesi avautuu automaattisesti ponnahdusikkuna, josta voit ladata laskun tilauksen maksusuoritusta varten. Tee maksusuoritus mahdollisimman pian verkkopankissasi tai mobiilimaksuna epäselvyyksien välttämiseksi. Lasku toimii kuittina ostostasi.

 

Kun maksusuorituksesi on rekisteröitynyt saajalle, saat 24 tunnin kuluessa tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää linkin Shaktin Samsaran lataamiseen. Mobiilimaksu nopeuttaa tuotteen toimittamista, sillä maksusuorituksesi rekisteröityy saajalle heti. Odotathan sähköpostia kärsivällisesti, sillä toimitus tapahtuu manuaalisesti. Jos toimitus viipyy, tarkista ensin sähköpostisi muut kansiot siltä varalta, että viesti on suodattunut sinne.

 

Voit ladata e-oppaan niin monelle laitteelle kuin haluat ja myös tulostaa sen lähempää työskentelyä varten. Ostos on henkilökohtainen, eli se oikeuttaa Shaktin Samsaran yksityiseen käyttöön. Tuotteen tai latauslinkin luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ei ole sallittua. Love from Anahata omistaa kaikki tekijän-, kopiointi- ja levitysoikeudet Shaktin Samsaraan.

Ota kaikissa ongelmatapauksissa ja kysymyksissä yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteella ei ole vaihto-, palautus- tai peruutusoikeutta. Tilaus on sitova.