Viestejä tulevaisuudesta


Kuu on vaihtanut ensimmäistä kertaa merkkiä eläinradalla sitten 23.4.2020 uusikuun, kun se tänään 25.4. aamupäivällä siirtyi Kaksosiin. Kuun sirppi on vielä kapea, eli tämä orastavan kasvun vaihe alkaa hiljalleen tuoda valoa niihin teemoihin, jotka ovat olleet työstön alla viime päivien ja vähenevän kuun ajan. Maan sieluille tapahtuu ajankuvassa voimallista tietoisuuden laajentumista, joka lisää ymmärrystä niin omasta sisäisestä maailmasta sekä sielutason viisaudesta kuin elämäntehtävienkin seuraavista vaiheista, joita monet ovatkin alkaneet toteuttaa kuluvan vuoden puolella aivan uudella tavalla. Toisaalta asiat etenevät nopeasti verrattuna aiempiin aikajanoihin, mutta eivät silti tarpeeksi vauhdikkaasti, sillä yksilön kehitysaskeleet ovat aina sidottuina myös kollektiiviseen tasoon. Vaikka laumasta erkaantuminen ja omalle tielle lähteminen on väistämätöntä, ei siitä tule ajautua liian kauaksi. Jos keskittyy vain omaan tekemiseen eikä ymmärrä mitä planeetan ja ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus käy läpi, voi tämä aiheuttaa paikoillaan polkemisen tunnetta yksilötasolla. On säilytettävä näköyhteys ja hyvä tarkkailuetäisyys, mutta pidettävä omat rajansa ja tietoisuus elämänpolun suunnasta. Kun sen on kerran löytynyt ei sitä pyydetä enää uhraamaan, vaikka välillä joutuukin odottelemaan oman elämänpolun tapahtumien synkronointia muiden liikkuvien tekijöiden kanssa. Maailmankaikkeudella on kuitenkin tilanne hallussa.


Kuu Kaksosissa korostaa juuri polariteettienergioiden ja niiden välisen suhteen sekä kontrastisuuden tärkeyden ymmärtämistä. Ne kuuluvat yhteen ja tasapainoon toistensa kanssa, eikä toinen voi olla olemassa ilman toista. Muutos ei tapahdu ilman uusien askelten ottamista tuntemattomaan suuntaan tunnetun menneisyyden jäädessä taakse, eikä täysi syli voi vastaanottaa uusia runsaudenaiheita kuten tyhjä. Vanhat manifestoinnin keinot eivät enää toimi vaan on päivitettävä ne vastaamaan tapahtunutta tietoisuuden laajentumista, eli alettava todella ajatella ja luoda uusin toimintatavoin. Se mikä vielä vuosia sitten toimi matalavärähteisellä ja hitaammalla aikajanalla, ei enää tuotakaan tulosta ja odotusten mukaista runsautta. Vetovoimanlain toimintaperiaatteet ovat täysin erilaiset eri ulottuvuuksissa ja niiden sisäisillä tasoilla, ja siksi niiden soveltaminen keskenään ei ole toimivaa. Tämä muutos on kuin päivittäisi työvälineensä lyijykynästä ja paperista tietokoneeseen ja tulostimeen. Nämä uudet manifestoinnin metodit vaativat paljon harjoittelua ja kokeilemisen kautta oivaltamista, sillä kukaan ei voi antaa valmista toimintamallia, joka tehoaa kaikille samalla kaliiberilla ja välineillä. Tässäkin asiassa on löydettävä oma tiensä.


Nyt manifestoidaan ainoastaan puhtaalla sydämen rakkaudella, luomisen ilon tuottamasta nautinnosta sekä täydellisen antautumisen kautta lopputuloksesta murehtimatta. Kaikki mihin sielu ryhtyy, puhuttelee sitä rakkaudellaan ja kutsuu sen luomaan ilon kautta. Jos ei, ei sen luomistyö tule myöskään tuottamaan tulosta. Voi olla vaikeaa hyväksyä, että vanhan elämäntodellisuuden velvollisuuksien täyttäminen ja pakonomainen luominen ulkopuolisia tarpeita täyttääkseen, tai omaa selviytymisviettiään seuratakseen, ei enää manifestoikaan kuin välttämättömän pahan - jos se on koskaan tuottanutkaan sen enempää. Sielu on valmis siirtymään yltäkylläisen ja ehtymättömän runsaudenvirran energiaan, mutta sen on kyettävä antautumaan siihen täydellisesti egoa ja mieltä myöten. Muutos ei tietenkään tapahdu yhdessä hetkessä, joten yllättävään kultasuoneen osumista ja elämän parantumista kertaheitolla ei kannata odottaa. Kyse on sielun korkeamman tietoisuuden elämäntodellisuuden kivijalan valutyöstä, joka tullaan tekemään nyt huolellisemmin kuin koskaan aiemmin. Sielu aloittaa elämäntyönsä kirjaimellisesti alusta tällä tasolla. Siksi rakennustyön materiaaleiksi kelpaavat vain sielun omalla rakkaudella manifestoidut elementit, eivät toisen osapuolen voimalla luodut tai ylläpidetyt. Aivan kaiken on perustuttava rakkauden omavaraisuuteen, joka on uuden elämäntodellisuuden ja tulevaisuuden vaurauden vakaa alusta. Sillä runsaus voi kukoistaa ja kantaa satoa vuosia eteenpäin.


Kun Kuu aloittaa kasvunsa toukokuun täysikuuta kohti - joka on myös kolmen superkuun sarjassa viimeinen ja samalla koko vuoden 2020 viimeinen täydenkuun superkuu - Kaksosten energiassa, alkavat uudet oivallukset ja ideat täyttää tajunnan. Sielun tietoisuus on laajentunut merkittävästi sitten edellisen kuunkierron, ja siksi se tunnistaa itsessään uusia voimavaroja, mutta myös niitä edelleen kahlitsevia raja-aitoja. Sillä on suuri sisäinen tarve jatkaa laajentumistaan ja tutkia näitä voimiaan sekä tietoisuuteen avautunutta viisautta, jonka käyttöönotossa sen ei kuitenkaan tule kiirehtiä. Vaikka tämä kasvavan Kuun vaihe on hyvin inspiroivaa ja uusissa nahoissaan on vaikeaa pysyä, on silti parempi pidättäytyä toiminnasta ennen kuin Maailmankaikkeus todella näyttää vihreää valoa suunnitelmien toteuttamiselle. Kaksosten energiassa vaikuttaa planeetta ja Jumala Merkurius, joka tunnetaan jumallisena sanansaattajana ja tiedon välittäjänä. Kuu siirtyy seuraavaan eläinradan merkkiin, Rapuun, vasta maanantaina 27.4.2020 illalla, joten tässä välissä on runsaasti aikaa tunnustella Merkuriuksen tuomia intuitiivisia viestejä tai tarkkailla elämänpolulle ripoteltuja merkkejä osoituksena synkronoinnista. Myös niiden puute on viesti itsessään, että paikoillaan pysytteleminen on juuri nyt viisainta.


Merkurius jumalhahmona hallitsee myös selvänäköisyyden taitoa ja näkijän kykyjä, joten tämä Kaksosten aika kuunkierron alkuvaiheessa lähellä mennyttä uusikuuta voi herkistää henkisiä asiteja ja intuitiota upealla tavalla. Täysin selkeitä ohjeita ei kuitenkaan kannata odottaa vaan pikemminkin pieniä johtolankoja ja stimuloivia ärsykkeitä tulevasta. Tosin ajankuvan energioissa voi syntyä myös täydellisiä mertarioivalluksia, jos ne ovat valmiita puhkaisemaan tiensä sielun tietoisuuteen. Kokonaisvaltaisemman ymmärryksen muodostumista kannattaa kuitenkin odottaa, sillä ensimmäinen mieleen juolahtanut idea harvoin toteutuu sellaisenaan. Maailmankaikkeus vain herättelee sielua sitä inspiroiden, jotta sen mielenkiinto syttyisi tutkimaan aihetta syvemmin. Vasta sen aktivoiduttua ja tutkimustyön alettua voi sielun tietoisuus jatkaa laajentumistaan asian osalta, jolloin Maailmankaikkeus alkaa syöttää sille lisää vihjeitä aiheesta. Siksi Merkuriuksen tuoman tiedon kanssa ei pidä juosta toteutukseen heti sen saatuaan, vaan jäädä kuuntelemaan Maailmankaikkuden viestintää siitä, mitä tällä informaatiolla tulisi tehdä. Kun Kuu siirtyy tämän jakson jälkeen Rapuun, alkaa tarkempi kuva hahmottua ja saadun tiedon antama ohjaus aueta, ja laajentua vain entisestään Kuun kasvavan vaiheen myötä.


Namaste,

Anahata


Tämä ajankohta on loistava mahdollisuus herkistää intuitiotaan 12 chakran energiahoidolla, joita valikoimassamme on tällä hetkellä kaksi jatkuvana palveluna. Tutustu Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoitoon ja Kultaisen Aikakauden Runsaushoitoon.

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata