Valitsetko kärsimyksen vai vapauttavan rakkauden?


Maaliskuussa sisäisen olemuksen ja elämän rakenteita romuttaneet Marsin energiat ovat laantuneet ja jääneet työskentelemään taustalle, huhtikuun tuodessa mukanaan harmonisempia värähtelyitä. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta elämäntodellisuutta ja pohtia aiempaa tietoisemmin, millaisen siitä haluaa luoda. Planeetalla vallitsevat uskomattoman voimalliset ylösnousemusenergiat, kun kosminen 4:4:4-Uuden Maan energiaportaali on täysin avoinna ja toiminnassa. Sen kautta planeetalle virtaa Uuden Maan Kultaisen Aikakauden koodeja ja ohjelmointeja. Myös uusi korkeampi 5D-aikalinja on avautunut tämän portaalin kautta, jolle siirtyminen ja sille pysyvästi maadoittuminen on mahdollista jokaiselle, joka on valmis jättämään Vanhan Maan 3D-todellisuuden taakseen. Se tarkoittaa Alkulähteen puhtaan rakkauden kokemista sydämessään, ja elämistä sen ilosta ja nautinnosta käsin.


Maan kärsimysnäytelmä on vihdoin päättymässä niiden sielujen osalta, jotka ovat kantaneet vastuunsa henkisestä kehityksestään ja parantaneet alitajuiden kokemuspohjansa traumoja. He ovat sielutasolla valmiita yhdistymään yhä pysyvämmin Korkeamman Minänsä kautta elämiseen sekä omaksumaan sen jumalaisen identiteetin kaikkine kykyineen. Tämä on kuitenkin vasta alkua sille, mitä on tulossa - ja sellaisena siihen tulisi suhtautuakin. Yksi kosminen hetki ei vielä tee autuaaksi vaan tällä uudella korkeammalla aikalinjalla tuttu henkinen työ jatkuu, mutta vain uudenlaisena kokemuksena. Sisäinen elämänkokemus muuttuu kuitenkin peruuttamattomalla tavalla, kun sielu muistaa jälleen elämän nautinnollisuuden ja ilo-olemuksensa, jonka kautta se luo kaiken tarvitsemansa vaivattomammin. Se ei ylläpidä enää Vanhan Maan primitiivisiä selviytymisvaistoja, joiden ohjaamana sielu tottui luomaan aioneiden ajan. Nyt on ehtymättömässä runsaudessa elämisen aika!


Kristuksen kärsimysnäytelmän ajanjakso on päättynyt, ja planeetta on siirtynyt Kaloista Vesimiehen aikaan. Mestarialkemisti Saint Germain on jo ottanut päätoimisen vastuun Mestari Sanandalta planeetan kehitystä ohjaavassa toimistossa pitkän siirtymäajan jälkeen, ja hänen esimiestaitojensa tuloksia saadaan todistaa myös Maan sielujen ylösnousemusmatkan vauhdittumisena. Hänen Kosminen Timanttiviolettiliekkinsä ja 7. Säteen Violetti Valo (jotka vaikuttavat myös Love from Anahatan Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidossa) muuntavat tehokkaasti matalampien tietoisuuksien energiaa, tuhoten Maan vanhoja aikalinjoja ja niiden rinnakkaistodellisuuksia. Tämä toimenpide pakottaa sielut henkiseen kasvuun ja vastuunsa kantamiseen, johon ohjataan luonnollisesti myös ennenkuulumattoman paljon apujoukkoja ja -välineitä. Kaikki eivät kuitenkaan kykene kantamaan henkistä vastuutaan, ja he jäävät Vanhan Maan aikalinjojen ja niiden luomien matalampien todellisuuksien vangeiksi. Heidän elämäänsä luovat edelleen kärsimys, puute ja selviytymisen tarve, ja ehtymätön jumalainen runsaus on heille vain kaukainen haavekuva.


4:4:4-portaalin ja Uuden Maan 5D-aikalinjan avautuessa Kuun energiat vaikuttivat Leijonan merkissä. Leijonan energia vahvisti sielun sydäntä ja Korkeamman Minän tahtotilan tunnistamista, varmistaen elämän suunnan olevan oikea. Uuden korkeamman elämäntodellisuuden luominen vaatii Leijonan henkistä vahvuutta ja päättäväisyyttä, sillä näiden Korkeamman Minän jumalaisten tahtotilojen luonnetta ei valitettavasti vahvista vielä mikään ulkoisessa todellisuudessa. Niin konkreettisen uuden alun edessä maailma on. Sielu tuntee vain syvällä sydämessään muutostarpeen, ja se myös tietää miten sen on toimittava tämän toteuttaakseen. Sen on kerrankin seurattava vain sydämensä ääntä ja luotettava feminiinisen olemuspuolensa intuitiivisiin aistimuksiin. Alkuvuoden energiat kehottivat kääntymään voimakkaasti sisäänpäin ja rauhoittumaan feminiinienergian äärelle, ja tässä kohdassa tuon työn tulokset punnitaan ja laitetaan työhön. Tästä feminiinienergian voimaantumisesta kertoi monipuolisesti myös Arkkienkeli Gabriel Enkeliprofetiassaan.


Kuu on tällä hetkellä 6.4.2020 Neitsyessä, mutta se siirtyy puolen yön jälkeen Vaakaan. Vaa'assa koetaan myös käynnissä olevan superkuuportaalin keskimmäinen ja voimakkain täydenkuun superkuu. Sitä ennen Neitsyt vaikuttaa energiallaan Maan sieluihin Kuun feminiinisen valon kautta, pyrkien rauhoittelemaan sisäistä maailmaa. Kuun energia Neitsyessä luo sisäistä turvallisuudentunnetta sieluun, kun sen täyttymystä ei voi enää hakea ulkoisesta todellisuudesta - ellei halua palata Kristuksen kärsimysnäytelmään. Mikäli näin kuitenkin taipuu tekemään ja kiinnittyy tuhoutuvan 3D-aikalinjan alustalle, voi seurauksena olla kivuliasta henkistä ahdistusta ja syvä pelkotila. Nyt on parasta keskittyä suojelemaan itseään ja tyynnyttämään mielensä, jotta ei tulisi lietsoneeksi tarpeetonta sisäistä kaaosta. Neitsyt kuvastaa Äiti Mariaa, jonka puoleen pelkojensa ja murheidensa kanssa on levollista kääntyä. Uuden Maan energiat ravistelevat planeetan ja ihmiskunnan tietoisuutta, ja siksi Kuu Neitsyessä tarjoaa lohtua ja tukea kuin rakastavan äidin syli. Mitään todellista hätää ei ole.


Helpota Uuden Maan Kultaiseen Aikakauteen siirtymistä ja kanna oma henkinen vastuusi puhdistamalla energiajärjestelmäsi uusien valokoodien ja ohjelmointien asentumista varten.


Enkelein,

Sanna

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata