Sisäinen totuus ja muutostarpeet vahvistuvat


Huhtikuun energiat alkavat jo hiipiä sisään ja sekoittua maaliskuun sekaviin ja epävarmoihin tunnelmiin, tuoden mukanaan paljon kaivattua harmoniaa ja uusia näkemyksiä. Huhtikuu tulee tarjoamaan lukuisia mahdollisuuksia pelinavauksien tekoon, ja viimeistään sen energioissa elämänpolku alkaa hahmottua tarkemmin. Toisilla edessä saattaa olla vielä tienristeyksiä, joissa Maailmankaikkeus kannustaa valitsemaan tutun ja turvallisen polun sijaan sen vähemmän kuljetun, jopa täysin tuntemattoman. Vanhaan todellisuuteen jääminen tuntuukin epämukavalta, sillä tarve muutokselle on jopa painostava ja vaativa. Myöntyminen jollekin uudelle tuntuu hyvin vapauttavalta, sillä tässä vaiheessa mikä tahansa on parempi valinta kuin ne elämänympyrät, joihin on viimeisten vuosien aikana kyllästynyt. Samoja teemoja ei ole enää tarvetta kierrättää.


Edessä on nyt suurempien muutosten ja uuden luomisen aikakauden alku kuin kukaan voi vielä ymmärtää. Siksi huhtikuun energiat tulevat edustamaan jotain aivan toisenlaista kuin aikaisempina vuosina, vaikkakin tämä elinvoimaa uhkuva kevätkuukausi on aina tervetullut pitkän ja pimeän talvikauden jälkeen. Elämänpolku saa odotettua valoisuutta ja mahdollisuuden uudistua tulevien mahdollisuuksien myötä. Nyt kannattaa herkistää aistinsa ja valmistautua astumaan oman mielensä rajoitteista ulos, sillä Maailmankaikkeus ei tule tarjoamaan sielulle enää mitään vanhanaikaisilla kaavoilla ja metodeilla toteutettavaa. Tietenkin tervettä järkeä ja analysointikykyä painotetaan edelleen, mutta niiden on oltava tasapainossa tunteiden ja sisäisen tahtotilan kanssa. Itsensä ja jumalaisen potentiaalinsa rajoittamisen aikakausi on päättymässä, ja on aika siirtyä täydellisestä luomisen ja olemisen vapaudesta nauttimiseen. Valinnat on tehtävä sen mukaisesti, ei itseään rajoittaen.


Kuu siirtyy aikaisin sunnuntaiaamuna 29.3.2020 Härästä Kaksosiin. Härän energia opastaa vielä kertaalleen miettimään omia motiiveja ja tasapainottamaan sisäisen olemuksen tasoja, jotta tulevat valintatilanteet voi kohdata tietoisemman itsetuntemuksen kautta. Kuu on orastavassa kasvun vaiheessa, jolloin omaa tahtotilaa ja aikomuksia kannattaa tarkkailla tietoisemmin. Jos ajatusmaailmassa tai toimintatavoissa huomaa rajoittavia tekijöitä voi niihin tarttua nyt itsevarmoin ottein. On kirjaimellisesti otettava härkää sarvista ja tehtävä tietoisia muutoksia elämänlaadun parantumisen puolesta, ja jätettävä unelmien toteutumista jarruttavat ajatusmallit taakse. Kuun suodattama Härän energia nostaa tietoisuuteen oman toiminnan epäkohtia, jotka laimentavat jumalaisten manifestoinnin ja luomisen kykyjen voimaa.


Kaksosissa Kuun energiat auttavat tasapainottamaan tunne-elämää ja viimeistään nyt tunnustamaan muutostarpeet. Ajatukset ja asenteet ovat saaneet muuntua läpi alkuvuoden, käyden läpi omaa hiljaista prosessiaan, ilmoitellen kuitenkin itsestään välillä hieman äänekkäämmin. Tässä kohdassa totuus nousee esiin sisimmästä aitona ja koruttomana, sellaisena kuin se on. Se ei kaunistele tai peittele itseään, vaan paljastuu kaikessa rehellisyydessään tietoisuuteen. Sielun sisäinen totuus on ainoa mitä sen tarvitsee kuunnella ja seurata, vaikka mieli pyrkiikin joskus hangoittelemaan vastaan ja selittelemään asioita omaksi edukseen. Totuus tietää muutoksia, ja mielen valheessa elämisen päättymistä. Kaksosten energia muistuttaa kuitenkin harmoniasta ja levollisesti tehdyistä ratkaisuista, eikä sen luonne tue impulsiivisuutta ja äkkipikaisuuksissa tehtyjä muutoksia. Se mikä rakentuu rauhassa ja ajan kanssa on kestävää kehitystä, ja pitkään palvelevan runsauden perusta. Juuri sellaista alustaa huhtikuun aikana tullaan manifestoimaan.


Enkelein,

Sanna


Kattava katsaus huhtikuun energeettiseen teemaan löytyy kuukauden Enkeliprofetiasta, joka tarjoaa useita näkemyksiä ja tehokkaita työvälineitä henkisen kasvun ja unelmien toteuttamisen tueksi. Huhtikuun Enkeliprofetia tulee saataville kuunvaihteessa.

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata