Sielusi tietää elämänpolkunsa suunnan


Huhtikuun täysikuu 8.4.2020 oli magnitudiltaan superkuu, ja kolmen superkuun sarjassa keskimmäinen sekä samalla Maata läheisin kiertoradallaan. Kuu tuli täydeksi Vaa'an merkissä, eli planeetta Venuksen korostaessa entisestään sen feminiinisiä ja pehmeitä luonteenpiirteitä. Täydenkuun energioiden tehtävänä on tällä kertaa auttaa selkeyttämään tavoitteita ja motiiveja, ja palauttaa vielä kertaalleen tutkimaan asioiden alkulähtökohtia. Vaa'an energiat auttavat punnitsemaan sitä mikä elämässä on tärkeintä, ja asettamaan tavoitteensa oikeisiin mittasuhteisiin ja arvojärjestykseen. Vaa'an superkuun energiat palauttavat tehokkaasti maan pinnalle ja elämän realiteetteihin, joskin ne myös kohottavat kohti taivaita, mikäli siihen on aihetta. Superkuun energia tehostaa aikomusten ja tavoitteiden voimaa, mikäli ne ovat sielun henkistä evoluutiota palvelevat. Vastaavasti ne taluttavat takaisin alkuruutuun ja harkitsemaan uudelleen asioita, joissa olisi tarvetta muutokselle ja varaa parannukselle.


Elämänmuutokset korostuvat ajankuvan vahvimpana teemana eikä niiltä voi välttyä yksikään Maan sielu, vaikka tilanteensa luulisi olevan miten vakiintunut tahansa. Siihen illuusioon ei ole syytä tuudittautua ja nukahtaa, koska silloin herätys tuntuu kahta karummalta. Vanha elämäntodellisuus on vaihtumassa uuteen ja tuntemattomaan eikä sitä voi estää tapahtumasta, vaikka yrittäisi valita vaihtoehtoisia reittejä. Kaikki tiet vievät samaan päämäärään, mutta vain eri tavalla. Muutokselle myöntyminen kysyy ensin henkistä vahvuutta, mutta päätöksenteon jälkeen voi kokea välittömän vapaudentunteen seurauksena antautumisestaan. Silloin asiat järjestyvät luonnollisesti elämän ja Maailmankaikkeuden energioiden virrassa, ilman tarpeetonta hallintaa ja tapahtumien kieltämistä. Antautuminen tuntuu jopa helpottavalta, sillä kontrolloinnintarpeesta luopuminen antaa oman elämän ja vapaan tahdon Jumalan käsiin. Asiat järjestyvät sen jälkeen kuin itsestään ja omalla painollaan, intervention ohjaamana.


Käynnissä on siis vuoden ainoa kokonainen täysikuiden superkuuportaali, jonka kolmas ja viimeinen täysikuu on 7.5.2020. Huhtikuun Vaa'an täysikuusta Kuu jatkaa matkaansa Skorpionin kautta Jousimieheen vähentyen matkallaan. Skorpionin emootioita korostavat energiat jatkavat kehityskulkua luonnollisella tavalla siitä mitä Vaa'an superkuu auttoi paljastumaan, herätellen rakkautta niitä tärkeimpiä elämänarvoja kohtaan. Nyt on tärkeää tiedostaa asiat, jotka tekevät aidosti onnelliseksi ja tyytyväiseksi, vaikka se tietäisikin suuremman elämänmuutoksen käynnistymistä. Ja juuri siihen on hyvä varautuakin, sillä sielu tietää aina sisimmässään totuuden elämänpolkunsa suunnasta. Suunta on nyt selvillä, kaikessa epävarmuudessaankin. Superkuuportaalin voimat korostavat myös niitä aiheita, joita kohtaan kiitollisuus ja rakkaus ovat kuivuneet kasaan. Ne alkavat tuntua yhä näännyttävämmiltä ja tuskallisemmilta kohdata, kun Skorpionin feminiinistä aistiherkkyyttä ja sisäisen maailman totuuksia korostava energia asettuu vastakkain rakkaudettomuuden kanssa.


Täysikuusta alkava vähenevä kuunkierron vaihe on hyvin voimakas heti sen ensimmäisenä hetkenä, ja superkuun voimien vaikutus vain vahvistaa esillä olevia henkisiä aiheita ja sisäisiä totuuksia. Ne heijastuvat armottomasti myös ulkoiseen todellisuuteen, korostaen mahdollisia ristiriitoja ja muutosta kaipaavia kohteita. Skorpionin vesielementti korostaa emotionaalisuutta, ja estää omien tunteiden kieltämisen. On aika katsoa totuutta silmiin ja kohdata se rohkeasti, jolloin orastavaa muutosta tai jo pidemmälle edennyttä elämänlaadun parantumista auttaa parhaiten. Skorpionia hallitsee planeetta Mars, jonka energiat iskevät välittömästä takaisin, mikäli oman parhaansa mukaista valintaa yrittää kiertää tai kiistää. Marsin energiat lisäävät omanlaistaan pisteliäisyyttä ja ärhäkkyyttä tähän ajankohtaan, jolloin olonsa voi tuntea erityisen haavoittuvaiseksi ja turvattomaksi. Puolustuskannalle lähtemistä kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan, sillä Maailmankaikkeuden tahtotila on paljon voimakkaampi kuin egon suuret kuvitelmat oman pistimensä koosta. Tässä taistelussa ei ole kyse voitosta tai häviöstä, sillä sielulla on vain ja ainoastaan saavutettavaa. Se millaisen tien se päämäärään valitsee, on ihmisen omasta yhteistyökyvystä kiinni - pystyykö ego antautua? Sielulla on siihen huutava tarve.


Vähenevän kuun aika tukee tehokkaasti irtipäästöä ja elämässä eteenpäin siirtymistä, tekipä sitä sitten tietoisesti tai ei. Huhtikuun superkuun aloittaessa vähenemisen Skorpionin merkissä kertoo kuitenkin paljon tämän ajankohdan erityislaatuisesta luonteesta. Mikäli vanhoista ja palvelemattomista asioista yrittää pitää kiinni egonsa pihtiotteella, voi luvassa olla kivuliasta kamppailua Maailmankaikkeuden energioiden ja Jumalan tahtoa vastaan. Lopulta omien voimien heikentyessä joutuu joka tapauksessa antamaan periksi, joten miksi ei olisi jo kaukaa viisas ja päästäisi irti otteestaan hyvän sään aikana? Maailmankaikkeuden väsytystaktiikka vie kuitenkin lopulta voiton, ja muutos tapahtuu joka tapauksessa. Vaikka nyt olotila saattaa tuntua epävarmalta tulee Kuun siirtymä Jousimieheen tuomaan kaivattua vahvistusta prosessiin ja elämänpolun tapahtumiin. Sen energia vahvistaa entisestään sitä, minkä sielu tietää jo nyt sisäisesti oikeaksi. Se tietää lisää läpivientivoimaa muutoksiin.


Palauta mieleesi edellisen blogiartikkelin vinkit, ja rakenna laajempi kuva elämäntilanteestasi.


Enkelein,

Sanna


Huhtikuun Enkeliprofetia tarjoaa runsaasti näkemyksiä ja apuvälineitä elämänmuutoksien läpi kulkemiseen.


Ankkuroi sielusi energia Uuden Maan Kultaisen Aikakauden aikalinjalle, ja aloita unelmaelämäsi luominen vaivattomasti.


Vapauta sielusi menneisyyden aiheista sekä vanhoista ja palvelemattomista energioista täydenkuun alkemistisilla voimilla.

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata