Sielusi intohimo manifestoi ihmeitä


Kuu siirtyy tänään 10.4.2020 juuri hieman ennen puoltayötä Skorpionista Jousimieheen. Jupiter, tuo Aurinkokunnan Guru-planeetta ja henkinen opettaja, hallitsee Jousimiehen merkkiä. Tämän ajankohdan energiat auttavat selkeyttämään tavoitteita ja tekemään rohkeita valintoja, jotka tulevat johdattamaan elämänpolulla uuteen suuntaan. Näyttämö on sulkeutunut ja esirippu laskeutunut, ja menneisyydessä näytelty rooli sekä sen ympärille muodostunut elämänskenaario on muuttumassa. Huhtikuun upea täydenkuun superkuu valaisi salaisuuksia ja illuusioita, ja auttoi monia elämäntilannetta ratkaisevia totuuksia nousemaan esiin. Totuus ei ole aina kaunista ja helposti hyväksyttävää, mutta juuri sen aiheuttama mahdollinen vastarinta auttaa muuntamaan paljastunutta pimeyttä tehokkaasti valoksi. Vasta kaiken matalan energian muunnuttua voi todellinen muutoksen läpivienti käynnistyä, ja sen sisäänsä kätkemät siunaukset, uudet alut ja visiot nousta tietoisuuteen yksi toisensa jälkeen.


Jousimiehen ja Jupiterin energiat uhkuvat päättäväisyyttä sekä puhdistavaa tulen elementtiä, jonka voimalla voi vahvistaa omaa sisäistä tahtotilaansa. Jupiterin gurumainen viisaus auttaa laajentamaan näkemyksiä ja etsimään uusia innovaatioita tuntemattomammilta alueilta, joilta voikin seuraavien päivien aikana löytyä oikeita aarrekammioita. On vain uskallettava seurata sydämessään oikeaksi tuntemaansa totuutta, ja investoitava voimansa viisaasti. Laajemmalla tasolla universaalit energiat palvelevat nyt nimenomaan oikeuden tapahtumista ja henkilökohtaisen henkisen kasvun saldon tarkistamista sekä sen mukaisen runsauden tilittämistä elämään. Paikoilleen ei pidä kuitenkaan jäädä vaan pyrkiä vieläkin parempaa elämäntodellisuutta kohti. Jos Maailmankaikkeus siunaa nyt näin upeilla ja runsailla mahdollisuuksilla, miksi se lopettaisi sen jakamista kerran aloitettuaan? Nyt on kannettava oma henkinen vastuunsa uuden runsauden manifestoinnissa ja otettava rohkeasti askeleita uuteen suuntaan.


Kuu Jousimiehessä muistuttaa, että elämälle on luotava aivan ensimmäisenä vahva ja vakaa alusta. Siksi asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen ja tarkistettava niiden todellinen arvo sekä alkuperä. Ego voi vielä yrittää asettaa omia tavoitteitaan ja tarpeitaan sielun omien edelle. Se saattaa sekoittaa sisäistä tahtotilaa ja aiheuttaa ristiriitaisuuksia, jotka tulisi selvittää ennen päätöksentekoa. Jos sielun manifestointia ohjaavat mielen tai ihmisyyden matalammat tarkoitusperät kuten primitiivinen tarve selviytyä ja estää puutteen kokeminen, eivät asiat etene lainkaan. Vasta kun tämän sisäisen tarkistuksen tekee ja tiedostaa omaa toimintaa ohjaavat motiivit sekä niitä vaivaavat epäkohdat, voi luomistyö edetä ja tuottaa tulosta nopeastikin. On myös tärkeää muistaa, että tästä uuden todellisuuden luomisesta tulee nauttia täydellä sydämellä. Ilon, rakkauden, intohimon ja kiitollisuuden kokeminen luomisprosessissa ovat sielun voimakkain manifestoinnin väline. Ilman niitä eivät mitkään rukoukset, rituaalit, mantrat tai affirmaatiot auta. On alettava rakastaa sitä mitä tekee, ja uusi elämäntarkoituskin löytyy.


Palauta mieleesi viime päivinä vaikuttaneet Kuun energiat, ja löydä vastauksia tuntemuksillesi.


Namaste,

Anahata


Löydä vastauksia elämäntilanteesi avoimiin kysymyksiin Enkeliprofetiasta.


Ankkuroi Uuden Maan energiat sieluusi ja kohoa kultaiselle aikalinjalle.


Superkuun alkemistiset energiat auttavat muuntamaan vaikeudet voitoiksi.

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata