Satokauden runsaudessa uusien alkujen siemenet


Syyspäiväntasaus on sadonkorjuun kulta-aikaa, jolloin keskitytään kuluneen vuoden - ja tänä vuonna poikkeuksellisesti useamman viime vuoden - aikana kylvettyjen runsauden siementen versoman sadon niittämiseen. Tämä merkittävä päivämäärä 22.9.2020 aloittaa virallisesti syksyn ja satokauden juhlinnan, jolloin on aika ottaa käyttöön uudet resurssit, kerrytetty viisaus, uudistuneet voimavarat ja potensoituneet kyvyt sekä luomisen metodiikat. Nyt on hyvä hetki pysähtyä katsomaan kuljettua matkaa elämänpolulla, niin kiemurteleva ja vaiherikas kuin se on ollutkin kaikkine iloineen ja suruineen läpi arjen, ja herätellä kiitollisuudentunnetta eli sisäistä runsauden kokemusta.


Alkanut syyskausi ja tuleva talvisesonki sisältävät useita yllättäviä ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja projekteja, jotka tuottavat toivottua runsautta myös materiaalisella tasolla. Arki vaurastuu sisällöltään nopeassa rytmissä, jos sen rakentamiseen keskittyy intohimoisesti ja nautinnollisesti, pakottamatta itseään toimimaan omia voimavarojaan tai totuuttaan vastaan. Lopputulokseen ei kannata kiinnittyä liiaksi ja odottaa siltä tarkkaan ennaltamääriteltyä runsautta, jotta luomistyössä säilyy pyyteettömyys ja aikomus luoda paras mahdollinen matka päämäärään. Sen on tarkoitus jatkaa ja edistää sielun evoluutiota, ei suinkaan seisauttaa ja sammaloiduttaa sitä paikoilleen.


Sadonkorjuusesonki valmistelee myös tulevaa talvea ja pimeää vuodenaikaa varten, aktivoiden ja saatellen uuden spirituaalisen kasvukauden alkuun. Se tarkoittaa jälleen oman alitajunnan syövereihin sukeltamista ja sielun feminiinienergian eli shaktin äärelle hiljentymistä. Vaikka toisella kädellä niitetäänkin upeaa ja ansaittua runsautta monella tasolla, tulee samaan aikaan miettiä tämän alkavan kasvukauden siementen istuttamista. Tämä on otollista aikaa tarkastella miten uudet voimavarat, kyvyt ja resurssit valjastetaan parhaalla mahdollisella tavalla työhön tavoitteiden saavuttamiseksi ja unelmien toteuttamiseksi.


Kerätystä sadosta otetaan talteen arvokkaat siemenet, jotka investoidaan välittömästi ensi vuoden satokauden runsauden varmistamiseksi. Nyt on siis uskallettava unelmoida suuria ja tehtävä uskon loikkia silloin kun Maailmankaikkeuden energiat ovat myötäiset tavoitteiden toteutumiselle. Elämään on suhtauduttava jännittävänä seikkailuna, joskaan uhkarohkeisiin siirtoihin ei tarvitse ryhtyä. Oman sydämen ääni vahvistaa aina jokaisen päätöksen oikeaksi, vaikka mieli saattaakin kyseenalaistaa tämän intuitiivisen tunteen ja ego kapinoida kiteytyvää ratkaisua vastaan. Oikea suunta vetää kuitenkin sielua niin vahvasti puoleensa, että lopulta sen saamaa johdatusta on pakko seurata.


Kulunut vuosi ja erityisesti kesäkausi on tarjonnut paljon viisautta, ja nostanut tietoisuuteen ns. sokeaan kulmaan jääneitä näkökulmia yksityiskohtineen. Tässä hetkessä voi varmasti todeta tekevänsä täysin erilaisia ratkaisuja ja valintoja kuin mihin tämän opettavaisen matkan aikana olisi kyennyt. Nyt käytössä oleva mestarillinen viisaus on säästänyt monelta sudenkuopalta, joihin lankeaminen olisi koetellut kärsivällisyyttä ja voimia paljon enemmän kuin turhauttavan pitkältä tuntunut odotusaika. Maailmankaikkeus säästää ja suojelee aina epäedullisilta valinnoilta, silloinkin kun ihminen itse luulee tietävänsä oman parhaansa ja toteuttavansa sen mukaista suunnitelmaa. Kapulat ovat siis olleet rattaissa palvelemassa ja ohjaamassa, eivät suinkaan aiheuttamassa tarpeetonta päänvaivaa. Myös esteet ovat arvokkaita oppaita.


Näkemykset ja suunnitelmat ovat laajentuneet ja kokeneet oman evoluutionsa, joka on kehittänyt niitä vieläkin parempaan suuntaan. Vasta nyt sielu on siinä kehityspisteessä ja tietoisuudessa, että se kykenee tekemään tavoitteidensa ja unelmiensa mahdollistamiseksi tarvittavat toimenpiteet ja muutokset. Sydämessä on niin valtava halu muuttaa arki paremmin palvelevaksi ja täyttää se haaveillulla runsaudella, ettei mikään Maailmankaikkeuden tukema toimenpide tunnu enää mahdottomalta tai epävarmalta. Omanarvontunto on saanut kaivatun kohotuksen, ja tästä korkeudesta käsin on todella vaivatonta tunnustaa myös ansaitsemansa runsaus sekä tiedostaa tarvittavat päätökset sen saavuttamiseksi.


Syyspäiväntasaus on upeaa aikaa kokonaisvaltaiselle suursiivoukselle, eli puhdistavan ja vapauttavan irtipäästön tekemiseen menneestä ja sen energiasta, sekä harmonian palauttamiseen niin omassa olemuksessa kuin arjessakin. Tätä erityistä tarkoitusta ja mahdollisuutta palvelemaan on luotu Love from Anahatan Kosmisen Minän Kalibrointi. Sen energiat alustavat ja kalibroivat sielun uudelleen, ja sulkevat kaikki energeettisesti avoinna olevat haitalliset yhteydet menneeseen vahvistaen myönteisiä ja edukkaita runsauden virtauksia, ohjaten niitä lisääntyvästi elämään ja olemukseen. Tämä feminiinistä luomisvoimaa eheyttävä ja hellivä energiahoito valmistelee uuden kasvukauden kohtaamiseen, ja voimaannuttaa satokauden runsaudesta nauttimiseen.


Namaste,

Anahata

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata