Sadonkorjuun kuu paljastaa elämäntilanteesi siunaukset


Lokakuun kosmiset energiat ovat miellyttävän tasapainottavat ja rauhoittavat hektisen vuoden päättäjäisiksi. Kuukauteen mahtuu jopa kaksi täysikuuta ja uudenkuun superkuu, jotka muodostavat merkittävän osan ajankohtaa sävyttävistä energioista. Ensimmäinen täysikuu 2.10.2020 tunnetaan sadonkorjuun kuuna, ja kuukauden päättää puolestaan metsästäjän täysikuu 31.10.2020. Ensimmäinen täysikuu kokee valaistumisensa Oinaan tähtimerkissä, jossa konstellaation hallitsema Mars viettää juuri perääntymisen jaksoaan. Ne luovat voimillaan miellyttäviä synergioita, jotka ruokkivat sielun sisäistä feminiinistä tulta ja luomisvoimaa.


Nämä energiat ovat aistittavissa ja hyödynnettävissä seuraavien päivien ajan, mikä saattaa lisätä sekä intuitiivisuutta että inspiraatioiden syntymistä. Nyt on loistava hetki paistatella tässä tulienergiassa ja sisäistää sen luovuutta lämmittelevää hehkua, ja hekumoida tulevia projekteja ja niiden seuraavia vaiheita. Tämä on upeaa aikaa uusien suunnitelmien valmistelemiselle ja niiden toteuttamiseen tarvittavien resurssien kartoittamiseen, sillä Oinaan intohimoinen ja läpivientivoimaa uhkuva energia auttaa löytämään parhaat mahdolliset toimintatavat ja suurinta tyydytystä sekä runsautta tuottavat vaihtoehdot. Tätä täysikuuta ei suotta kutsuta vanhan perinteen mukaan sadonkorjuun kuuksi, sillä se tarjoaa monipuolisesti elämää rikastuttavaa sisältöä.


Oinaan täysikuu tuo selkeyttä elämäntilanteeseen, ja sen energiat saattavat paljastaa monia edellisten elämänvaiheiden tarkoituksenmukaisuutta - miksi asiat tapahtuivat siten kuin ne tapahtuivat. Kirkastavaa valoa kajastaa sekä menneisyyden, nykyhetken että tulevan ylle, mikä lisää ymmärrystä meneillään olevien muutosten tarpeellisuudesta. Vaikka sisimmässä onkin aina jonkinlainen muutostarve ja syvä halu löytää elämästä uusia ulottuvuuksia, kauneutta, tyydytystä tuottavaa runsautta ja mahdollisuuksia laajentua sekä arjessa että spirituaalisesti, ei niihin koskaan sisälly selkeää ja yksityiskohtaista suunnitelmaa. On kuitenkin vain luotettava elämän kantavaan voimaan ja jumalallisen suunnitelman mukaiseen toteutukseen. Perimmäiseltä kysymykseltään mitään muuta varmaa elämässä tai olemassaolossa ei olekaan.


Kun nämä syy-seuraus -suhteet paljastuvat alkaa tietoisuuteen tulvia viisaita oivalluksia ja innostavia ideoita, jotka sanoittavat omaa elämäntarinaa ja antavat sen juonenkäänteille loogisia selityksiä. Toisin kuin elokuvissa ja sarjoissa, elämän juoni selviää meille yleensä kokonaisuudessaan vasta elettyämme läpi tietyt kohtaukset ja näyteltyämme niissä oman roolimme. Täydenkuun energiat tuottavat aina paljastuksia siitä sisäisestä tutkimustyöstä, jonka äärelle edellisen uudenkuun aikaan on hiljennytty. Sadonkorjuun kuun valossa näitä juonipaljastuksia suorastaan vyöryy tietoisuuteen, sillä ne ovat saaneet patoutua alitajunnan ja päivätietoisuuden rajapintaan jo hyvän aikaa. Nyt ne voivat vihdoin puhkaista tietoisuuksien väliset ohentuneet verhot, ja antaa monelle eletylle kokemukselle selityksen.


Nämä tuoreet näkemykset antavat paljon viisautta tulevaan päätöksentekoon ja valintatilanteisiin, mutta ne tarjoavat myös uusia työvälineitä jatkoa ajatellen. Pinnan alla kytenyt itsevarmuus lisääntyy kun se saa vihdoin vahvistuksen äänettömille aistimuksilleen, ja viimeisetkin epävarmuuden ja pelon rippeet sulavat pois. Tätä ennen oli vain luotettava elämäntilanteen tarkoituksenmukaisuuteen ja asioiden järjestymiseen, vaikka monet asiat tuntuivat puhuvan sitä vastaan - erityisesti egon epäilyksiä ruokkivat kuiskailut. Nyt muutos saa vihdoin oikeat sanat itsensä kuvailemiseen, jolloin elämäntarinaansa voi lukea eteenpäin monen kohtauksen osalta. Lopulta tämä juoni käy jopa järkeen, kun sen näkee kutovan yhteen elämän jokaisen osa-alueen pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Tämä on hyvä muistutus siitä, että elämällä on aina tapana järjestyä - ei siten kuin mielemme odottaa, vaan kuten sydämemme ja Jumala haluaa.


Nämä upeat sadonkorjuun kuun ja Oinaan feminiinistä luomisvoimaa ruokkivat tulienergiat ovat tallentuneena Love from Anahatan Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoitoon. Tässä 12 chakran energiahoidossa muunnetaan valoksi ja rakkaudeksi ne pienimmätkin energiajäänteet ja sidokset menneisyydestä, jotka ylläpitävät sumuista mielentilaa ja heikentävät näkökykyä oman tulevaisuuden sekä tämän hetken osalta. Sekava olotila, päämäärättömyyden kokeminen, mielen levottomuus sekä elämästä murehtiminen ja stressaaminen ovat aina merkki energiahoidon tarpeellisuudesta. Energiahoidon jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen, luottavainen ja toiveikas, ja tätä tilaa on mahdollista ylläpitää säännöllisillä hoitokerroilla ja energiasuojauksilla.


Namaste,

Anahata


Sinua palvelevat myös Ganeshan Esteidenpoistaja sekä Kosmisen Minän Kalibrointi, joiden energioista löydät varmasti vastauksia sinua askarruttaviin asioihin olotilasi selkeytymisen ja harmonisoitumisen myötä.

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata