Räväkkää ja yllättävää uudistumista


Kesä kääntyy auttamatta kohti viimeisiä viikkojaan ja raikkaampia syksyisiä päiviä. Ovella kolkutteleva seuraava sesonki tuokin tänä vuonna toivottuja muutostuulia ja terveisiä saapuessaan. Ero viimevuotiseen syyskauteen ei voisi olla dramaattisempi. Silloin saimme keskittyä ennemminkin irtipäästöön ja syvälliseen puhdistustyöhön uutta vuosikymmentä varten kuin paneutua suoralta käsin unelmien toteuttamiseen. Niille oli kuitenkin välttämätöntä tehdä runsaasti tilaa, sillä niin valtavia ne tulevat materialisoituessaan olemaan.


Tänä vuonna tähän ajankohtaan on synkronoitu energiat, jotka pyrkivät rakentamaan uutta paremmin palvelevaa arkea ja muuttamaan elämää vastaamaan useiden vuosien mittaisen henkisen kehityksen saavutuksia. Jos siis viime vuodet ovat kuluneet intensiivisissä tunnelmissa, nyt on aika vastaanottaa runsaskätinen palkkio hyvin suoritetusta työstä. Kyseessä on kuitenkin pitkäjänteinen rakennusurakka, joka ei valmistu sormia napsauttamalla tai muiden toimesta. Vastuu elämän luomisesta on edelleen vain ja ainoastaan itsellä, ei kenelläkään ulkopuolisella taholla.


Jännitystä ja yllättäviä käänteitä syksyyn tuo Uranus, tuo räväkkänä uudistajana tunnettu uusia ideoita ja oivalluksia manifestoiva planeetta. Uranus perääntyy 15.8.2020 - 14.1.2021, eli sen energiat saattelevat meidät myös vuodenvaihteen ylitse, joka lupaileekin odotettujen ja eteenpäin vievien mullistusten jatkumista ensi vuoden alkuun saakka. Tulevat viisi kuukautta antavat mahdollisuuden heijastella menneisyyttä ja siellä opittuja asioita, ja ammentaa niiden viisaudesta voimaa ja metodeja uusien projektien menestyksen takaamiseksi.


Uranuksen luonne on oivaltava ja näiden kirkastumisten kautta vapauttava, mikä lupailee elämänpolun huomattavaa selkeytymistä ja valaistumista syksyn pimenevissä illoissa. Uranusta pidetään Vesimiehen planeettana, tämän ilmamerkin yhteistyökumppanina, joka kaataa olallaan pitelemästään ruukusta jumalallisia ideoita ja oivalluksia Maailmankaikkeuteen. Tämä symboloi niitä äkillisiä kiteytymisiä ja suunnanmuutoksia, joita Uranuksen perääntymisen jakso tarjoamallaan viisaudella manifestoi.


Mikäli mestarillinen viisaus ja kuningasideat eivät ole vielä tietoisuuteen kiteytyneet, voi niitä odotella kaikessa rauhassa luottaen niiden ilmaantuvan ratkaisemaan tilanteita juuri oikeaan aikaan jumalallisen järjestyksen mukaisesti. Mielen ja egon luomat matalammat rakaisut eivät ole niitä, jotka vievät elämänpolulla ja uuden arjen rakentamisessa toivottuun suuntaan. Kaikki on syytä jättää jumalallisen johdatuksen huoleksi, ja keskittyä vain itse rauhoittamaan mieltään, jotta annetut hienovaraiset neuvot ja ohjeet kuulee selkeästi. Mielen kaaoksen ja murehtimisen keskellä ei tunnetusti aisti ilmassa alati väreilevää toivoa asioiden ratkeamisesta.


Uranuksen perääntymisen aikaan sen energioiden synnyttämät räjähdysmäiset ja ennakoimattomat uudistukset lisääntyvät. Liiallisen kontrolloivasta asenteesta kannattaa luopua ja luoduista suunnitelmista tulee olla valmis poikkeamaan, sillä Uranuksen spontaanit ideat ja suunnanmuutokset voivat poikia vieläkin parempia ratkaisuja ja lopputuloksia kuin mitä osaa ennakoida. Nämä energiat kehottavat tietenkin astumaan ulos omalta mukavuusalueelta, jolla tavoitteet ja unelmatkin asuvat.


Uranus opastaa tutkimaan sivupolkuja ja kääntelemään kiviä, joiden alta paljastuvista löydöksistä voi olla välitöntä hyötyä tai apua myöhemmissä prosessin vaiheissa. Ne haastavat kyseenalaistamaan kertaalleen omat suunnitelmat ja päätökset, ja etsimään vieläkin parempia toteutustapoja ja mahdollisuuksia lopputuloksen runsautta potensoimaan. Uranus ei suosittele tyytymään vähempään kuin mitä sielu ansaitsee palkintona ahkerasta evoluutionsa edistämisestä, mutta mikäli näin kuitenkin ajautuu tekemään tulee eteen jokin opettavainen tilanne, joka viimeistään pakottaa kuuntelemaan intuitiotaan ja omaa parastaan.


Elämäntilanteesta riippuen Uranuksen vaikutukset ovat havaittavissa erilaisina arjen muutoksina - mitä sielu sitten tarvitseekaan kehittyäkseen ja seuratakseen sielunsuunnitelmaansa. Toisilla on runsaasti tyhjää tilaa, joka alkaa täyttyä esimerkiksi uusilla ihmissuhteilla, tyydyttävämmällä perhe-elämällä, myönteisellä urakehityksellä, mielenkiintoisilla harrastuksilla tai millä tahansa toiveissa olevilla arjen rikkauksilla, jotka tuottavat aitoa iloa ja kiitollisuuden kokemuksia.


Jotkut taas saattavat rysäyttää arkensa kerralla uusiksi ja aloittaa monet asiat täysin alusta, mikä antaa mahdollisuuden rakentaa elämästään paremmin palvelevan kasvu- ja elinympäristön aivan ensimmäisestä tiilestä lähtien. Heidänkin henkiset voimavaransa ja mittansa ovat niin täydet, ettei tällä sisäisellä runsaudella ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa materiaalinen muoto ja ohjata sen keinoin ihminen muuttamaan arkensa. Joskus tämä uusi ja tuntematon voi pelottaa, mutta koska se tapahtuu, on se näin tarkoitettukin. Ulkoinen maailma on vain peili, joka muuttuu sielun sisäisen maailman kuvajaiseksi.


Uranus on vapauttamassa niin koko ihmiskuntaa kollektiivisista vanhanaikaisista uskomuksistaan ja toimintatavoistaan kuin muuttamassa myös yksilön tapaa luoda ja ylläpitää elämäänsä. Ajatusmaailman on uudistuttava kokonaisvaltaisesti, jotta vanhan elämän ja tunnetun maailman toisinnon luominen päättyy, ja uuden, kaikkia paremmin palvelevan todellisuuden syntyminen mahdollistuu.


Koko loppuvuoden on siis oltava valmis haastamaan itsensä ja ajatusmaailmansa, ja etsittävä vieläkin parempia ja kauniimpia ratkaisuja. Nopean runsauden manifestointiin ei kannata keskittyä, jos itse lopputulokseen tulee alkuunkaan kiinnittää huomiota. Kaikkein tärkeintä on aina nauttia itse luomisprosessista ja tekemisestä, ja se tulisikin pitää kaiken toiminnan lähtökohtana - ei sitä mitä sillä voi saavuttaa. Kun sielu rakastaa luomista sydämensä kyllyydestä, on tuon voiman taika nähtävissä myös itse päämäärän runsaudessa.


Tänä upeana ajankohtana Uranuksen perääntymisen alussa, sinua valmistelee tulevan runsauden vastaanottamiseen Jumalatar Lakshmin Runsausmanifesti. Lakshmi on maallisten ja henkisten rikkauksien eli mm. kauneuden, rakkauden, menestyksen, hyvän onnen ja terveyden ruumiillistuma, joka tunnetaan myös erityisesti rahallisten siunauksien antamisesta. Lakshmin Runsausmanifesti on saatavilla vielä 31.8.2020 saakka.


Namaste,

Anahata


Kuulutko jo postituslistallemme? Liity mukaan nyt!

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata