Odotetut elämän rakennemuutokset manifestoituvat


Toukokuu on alkanut mielenkiintoisissa ja intensiivisissä energioissa, jotka tulevat vain tiivistymään entisestään kuukauden edetessä, sen saavuttaen uusia nyansseja. Saturnus aloitti 4,5-kuisen perääntymisen jaksonsa eilen 10.5.2020, jota edelsi parin päivän pysähtyminen. Tämä saattoi tuntua sisäisen olotilan staasina ja näköalattomuutena, joka taas synnytti illuusion päämäärättömyydestä. Saturnus on karman ja kohtalon planeetta, jonka energiat vaikuttavat Maan sielujen henkisen kasvun aikatauluun ja sitä kautta elämänpolun tapahtumiin. Se määrittelee omalta osaltaan merkittävällä tavalla sielun arjen oppimisympäristöä, johon on luvassa tämän perääntymisen jakson aikana suuria eteenpäin vieviä muutoksia. Saturnuksen energiat tähtäävät nyt viemään läpi kriittisiä elämän rakennemuutoksia, joiden kautta arjen laatu paranee, muotoutuen vastaamaan sielun henkisten oppimäärien mukaista todellisuutta. Alkaneet muutokset saavat yllättävää nostetta siipiensä alle, ja tapahtumat yksi toisensa perään alkavat johdattaa sielua sen tulevaisuuden oppimisympäristöön. Tärkeintä on kuitenkin sielun sisäisen työmaan uudelleenorganisointi ja kehityksen jatkaminen, joka luonnollisesti manifestoituu mahdollisuuksiksi myös elävässä elämässä. Lisää näkökulmia, neuvoja ja johdatusta Saturnuksen perääntymisestä aiheutuviin energioihin sekä niiden vaikutuksista muihin ajankuvassa vallitseviin voimiin löytyy Arkkienkeli Gabrielin toukokuun Enkeliprofetiasta.


Saturnus tekee seuraa Plutolle, joka alkoi perääntyä huhtikuun lopussa. Niiden joukkoon liittyvät tällä viikolla myös Venus ja Jupiter, joten kyseessä on varsinainen intensiiviviikko ja -kuukausi. Tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa sille, mitä kesän mittaan tullaan todistamaan niin elämänpolun suuntaa ja sisältöä muokkaavien tapahtumien kautta, mutta eritoten mahdollisuuksina kehittää jumalaista identiteettiään ja kykyjään. Sielun sisäinen valmiustila uuden runsauden luomiseen tai elämänmuutoksiin on ainoa tapahtumia määrittelevä ja ohjaava tekijä, ja perääntyvän Saturnuksen energiat pitävät huolen että tehtävää riittää. Venus tuo ajankuvaan oman näkemyksensä, kun sen energiat korostavat ihmissuhdekuvioita ja -muutoksia. Sen feminiininen voima auttaa potensoimaan elämän vaurauden luomista ja ylläpitoa, mutta vastaavasti se pyytää luopumaan jostain, jotta tila uudelle runsaudelle ja paremmin palvelevalle elämälle syntyy. Ajankuvan energiat kertovat hyvin kiteytetysti sen, missä on varaa parantaa ja lisätä elämän kauneutta sekä tyytyväisyyttä sen sisältöön, ja mikä estää näiden kehitysaskeleiden ottamisen. Toukokuun Enkeliprofetia on arvokas työväline jokaiselle oman elämänsä alkemistille, joka haluaa oppia hyödyntämään ajankuvassa vaikuttavat energiat ja valjastamaan ne palvelemaan omaa sisäistä muuntumistaan sekä manifestointityötään. Se sisältää johdatuksen jokaisen ajankuvassa perääntyvän planeetan energeettisiin vaikutuksiin sekä niihin sisältyviin salaisiin mahdollisuuksiin, myös Venuksen luomiin kullanarvoisiin tilaisuuksiin vaurastuttaa elämänkokemusta.


Kuu on tällä hetkellä Kauriissa, ja matkalla kohti viimeistä neljännestään ennen uudenkuun hedelmällistä ja idearikasta ajankohtaa. Toukokuun uusikuu kätkeekin energioihinsa mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joita kartoitetaan myös Enkeliprofetiassa. Kauris on Saturnuksen tähtimerkki ja egyptiläisen shamanistisen astrologian mukaan Khnum, joka vastaa sielujen luomisesta. Saturnus taas on Sobek, vanha ja viisas kuningas, joka vastaa koko Maailmankaikkeuden ja kaiken olevaisen luomisesta sekä ylläpitämisestä. Niillä on upea keskinäinen synergia, joka vain vahvistuu Maassa myös Kuun kanavoidessa tätä energiaa planeetalle. Ajankuvassa korostuu uusien alkujen ja mahdollisuuksien energia, joiden tieltä voi joutua kuitenkin vielä tekemään olennaista raivaustyötä ja inventaariota. Kunhan Venuksen perääntymisestä aiheutuvat energiat tuovat tähän kuvioon oman lisänsä kaikkien muiden vaikuttajien ohella, on luvassa upeita mahdollisuuksia parantaa niin ihmissuhteiden laatua kuin muidenkin arjen rakenteita luovien teemojen sisältöä. Venus eli Jumalatar Isis korostaa, että aivan kaikesta on mahdollista tehdä vieläkin kauniimpaa ja tyydyttävämpää niin halutessaan, kunhan vain on valmis laittamaan itsensä ja voimansa työhön tavoitteiden täyttymiseksi. Se ei tarkoita maskuliinienergian lähtökohdista käsin tapahtuvaa luomista ja sen penetroituvalla energialla tarpeiden täyttämistä, vaan feminiinisen olemuspuolen kyvystä antautua Maailmankaikkeuden instrumentiksi eli manifestoinnin välineeksi - vetovoimaiseksi magneetiksi. Nyt on aika opetella houkuttelemaan energiaa luokseen ja vastaanottamaan sitä, ja luopua määräilemisen ja pakottamisen kulttuurista.


Tässä toimenpiteessä eli antautumisen, hyväksymisen ja sallimisen rituaalissa auttavat energiahoidot, joista loistavasti ajankuvan energioita palvelee Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito. Tämänkertaisen hoidon energiat syntyivät voimallisen Skorpionin täydenkuun aikaan, joka oli samalla kolmen superkuun sarjan sekä vuoden viimeinen täydenkuun superkuu. Tähän täysikuuhun liittyy upeita mystisiä voimia ja taianomaisia mahdollisuuksia, joista voi lukea lisää toukokuun Enkeliprofetiasta, ja jatkaa siten työskentelyä niiden kanssa tavoitteidensa hyväksi. Ajankuvan energiat eivät ole sidottuina kelloon ja kalenteriin, vaan niiden luonteen tiedostaen niitä voi aina kutsua avuksi, kuten myös niitä luovat ja ylläpitävät jumaluudet. Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidossa vaikuttivat tällä kertaa erityisesti Äitijumalatar Hathor sekä kissajumalatar Bast, jotka hellivät ja hoivaavat sielun unelmia sekä vahvistavat visioita niihin johtavasta elämänpolusta. Bast on erityisen suojeleva jumaluus, jonka näkökyvyn avulla on mahdollista paljastaa erilaisissa tilanteissa piileviä korkeampia näkökulmia ja viisautta. Hän auttaa havaitsemaan elämän epäkohtia ja tekemään tehokasta irtipäästöä sekä sisäistä muuntumista, jota Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidossakin tapahtuu jokaisena hoitokertana. Mikäli ajankuvassa tekee kaiken voitavansa sisäisesti, on sielulla mahdollisuus manifestoida odottamattomia ihmeitä ja yllätyksiä muuttamaan elämänpolun suuntaa toivotunlaiseksi vain pienin ulkoisen todellisuuden liikkein. Sisäisen voiman merkitys ja tehokkuus korostuvat entisestään toukokuun edetessä, ja siksi omaan voimaantumiseen kannattaa nyt panostaa.


Namaste,

Anahata


Tutustu Arkkienkeli Gabrielin Enkeliprofetiaan tilaamalla huhtikuun Enkeliprofetia tarjoushintaan 11,00€ (sis.alv. 24%).

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata