Mitä tapahtuu Leijonaportaalin jälkeen?


Heinä- ja elokuun energiat keskittyvät vuosittain muuntamaan ihmiskunnan tietoisuutta korkeammalle tasolle Siriuksen heliaalisen nousun, Galaktisen uuden vuoden ja Leijonaportaalin kosmisilla voimilla. Tänä vuonna on meneillään poikkeuksellisen voimallinen massaherääminen ihmisen jumalallisen alkuperän muistamiseen ja elämän todellisen tarkoituksen löytämiseen, muidenkin kuin jo entuudestaan spirituaalisuutensa tunnistaneiden ihmisten kohdalla. Maailmantilanne on ravistellut Maan sieluja irti 3D:n pelon ilmapiiristä ja sen ylläpitämästä orjuudesta, ja sysännyt monia eteenpäin henkisen kehityksensä tiellä sekä etsimään suurempaa vapauden kokemusta arjestaan. Kuilu eri tietoisuuksien välillä kasvaa entisestään, mikä näkyy joidenkin jälkeen jäämisenä toisten kiihdyttäessä henkisen kehityksensä moottoritiellä uusiin ennätyslukemiin. Vauhti ei suinkaan ole hidastumassa vaan kasvamassa yhä päätähuimaavammaksi.


Leijonaportaalin huipentuma 8.-12.8.2020 tarjoili paljon uusia oivalluksia ja ideoita, jotka selkeyttivät uuden elämänpolun suuntaa ja vireillä olleita suunnitelmia. Lisää kirkkautta lupaavat myös 15.8.2020 perääntymisen aloittava Uranus sekä 18.8.2020 uusikuu Leijonassa, joiden energioiden manifestoimat muutokset ja läpivientivoiman lisääntyminen arjessa voivat yllättää. Nyt on mahdollista ottaa useita askeleita kohti tavoitteitaan, ja edetä Maailmankaikkeuden myötäisessä virrassa uskomattoman nopeasti. Kaikki päätökset on kuitenkin muodostettava korkeamman viisauden kautta, ei suinkaan vain nopeita ratkaisuja luodakseen. Kiire ja stressi eivät ole koskaan hyviä syitä vauhdittaa ja edistää asioita, sillä Maailmankaikkeus ei tunne näitä manifestoinnin käsitteinä. Ne ovat ihmisen ja mielen itsensä muodostamia. Maailmankaikkeudessa on aina kaikki mahdollinen ja tarvittava aika sekä keinot, joilla jumalallinen lopputulos syntyy. Siksi ihmeet tapahtuvat usein vasta sillä yhdennellätoista hetkellä, kun ihminen on vihdoin valmis luopumaan yksin yrittämisestä ja matalampien halujensa täyttämisestä, eli sallimaan jumalallisen järjestyksen mukaisen lopputuloksen.


Leijonaportaalin kosmiset energiat hiipuvat hiljalleen olemattomiin kohti Leijonan sesongin ja elokuun loppua. Koko tämän ajan on mahdollista yhdistyä tähän energiaan ja vastaanottaa tietoisesti jumalallisia ideoita uudesta elämänpolustaan sekä sen sisällöstä laajemmassa mittakaavassa, mutta erityisesti keskittyä kuulostelemaan näiden tähtienergioiden lähimaaston materialisoitumia. On tärkeää koostaa pienemmistä yksityiskohdista suurempaa kuvaa kaikessa rauhassa, ja hahmottaa todellisuutta hieman kauaskantoisemmin ennen toimintaan ryhtymistä. Jos jokin palanen ei tunnu oikealta tai se puuttuu kokonaan, ei sen ole vielä tarkoituskaan olla rakentamassa suunnitelmaa. Todennäköisesti se ilmestyy odottamattomalla tavalla tietoisuuteen, tuoden mukanaan muutaman muunkin arvokkaan näkemyksen ja ratkaisun, joiden avulla on mahdollista saavuttaa enemmän runsautta vähemmällä vaivalla. Maailmankaikkeus opettaa, ettei unelmiensa ja tavoitteidensa eteen tule suinkaan työskennellä kovempaa vaan viisaammin ja säästeliäämmin.


Ihmisen tulee jatkossakin keskittyä sisäiseen muuntumiseensa ja itsensä parantamiseen eli spirituaalisen alkemian harjoittamiseen, ja luottaa näiden tulosten materialisoitumiseen elämänpolullaan kaikenlaisena runsautena - ei vain sellaisena, jota hän tietoisesti pyytää. Kyse on vastaanottamisen kyvystä, joka on tunnetusti monelle ihmisyydessä suuri haaste. Vastaanottavaisuus on feminiinienergian ominaisuus, jonka harjoittaminen kysyy taitoa antautua Maailmankaikkeuden ikuiselle runsaudenvirralle sekä elämän kantavalle voimalle, ja antaa jokaisen tarpeensa ja tavoitteensa täyttyä vaivattomasti arjessa sen toteutumiseen luottaen. Sen sijaan moni on oppinut taistelemaan tavoitteidensa puolesta ja määräämään itsekkäästi elämänsä aikataulusta ja tapahtumista, eli penetroitumaan tilanteisiin ilman Maailmankaikkeuden tukea. Ihmisen on jätettävä penetroituvan voiman käyttäminen Maailmankaikkeudelle, ja keskityttävä vain itse vastaanottajan aseman harjoittamiseen. Kosmos toimii todella näin yksinkertaisella periaatteella, mutta harva uskaltaa heittäytyä elämän käsivarsille ja katsoa mitä siitä seuraa.


Ajankuvan energiat eivät todellakaan hellitä otettaan planeetasta ja ihmiskunnasta, ja siksi tätä antautumisen taikaa kannattaa alkaa harjoittamaan yhä enemmän ja uusilla tasoilla, mikäli se on jo entuudestaan itselle tuttua. Mitä syvemmälle tähän kaninkoloon uskaltautuu, sitä ihmeellisemmäksi arki käy. Jumalallisen johdatuksen voi tunnustaa toimivan aivan kaikessa ja kaiken aikaa, jolloin omalle vastuulle jää elämästä nauttiminen ja hetkessä eläminen sekä juuri oikeaan aikaan ja oikealla tavalla toimiminen. Kaikki ponnisteleminen loppuu ja elämästä tulee nautinnollisempaa ja rauhanomaisempaa, jumalallisen järjestyksen mukaan etenevää. Näiden ominaisuuksien lisääntymistä ja niistä käsin elämistä tullaan todella tarvitsemaan planeetan ylösnousemussuunnitelman edetessä yhä hurjempiin vaiheisiin aivan lähitulevaisuudessa.


Leijonaportaalin kautta syntynyt uusi elämänpolku ja luomisen aikakausi saavat myös piakkoin lisäpontta Marsin perääntymisestä, joka käynnistyy 9.9.2020. Maassa eletään parhaillaan perääntymistä edeltävällä varjoalueella, jonka vaikutukset sävyttivät myös Leijonaportaalia. Mars vastaa maskuliinisena planeettana aktiivisesta voimankäytöstä ja välittömien tarpeiden täyttymisestä, jonka perääntyminen heti Leijonaportaalin päätteeksi tulee näkymään sekä vanhan todellisuuden romahtamisena ja tuhona kuin uusien mahdollisuuksien syntynä sen myötä. Viisas ottaa jo ennalta neutraalin asenteen ja tiedostaa niiden ensin ikävältäkin näyttävien tilanteiden kätkevän sisäänsä tulevan runsauden siemeniä. Oma asenne ratkaisee aina kaiken, sillä se on ainoa suoralla vaikutus- ja vastuualueella oleva asia silloin, kun arki järjestäytyy uudelleen muutoksien ja irtipäästöjen myötä. Tilan luominen uudelle elämänpolulle jatkuu kaiken aikaa, eli työ ei suinkaan ole valmis Leijonaportaalin sulkeutumisen jälkeen elokuun lopussa - silloin se todellisuudessa vasta alkaa!


Ajankuvan upeiden energioiden kunniaksi Jumalatar Lakshmi on päättänyt jatkaa Runsausmanifestinsa saatavuutta aina elokuun loppuun saakka. Mikäli sinulta jäi hyödyntämättä Leijonaportaalin ihmeelliset kosmiset energiat, voit käydä tekemässä tilauksen Runsausmanifestin omalla sivulla, suorittaa palvelun maksu annetulla laskulla, ja yhdistyä heti sinulle sopivana hetkenä tämän ihanan Lakshmin shaktin runsausenergiasta luodun 12 chakran energiahoidon voimaan.


Namaste,

Anahata

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata