Miksi jokaisen pitäisi olla kiinnostunut omasta energiastaan?Ihmiskunnan tietoisuus on peruuttamattoman muutoksen tiellä. Jokainen planeetalle inkarnoitunut sielu on saapunut tänne kokemaan tämän huikean muuntumisen sekä energiatasoisen kohoamisen ulottuvuuksien välillä - joskin harva ihminen on siitä tietoinen.


Vain kuitenkin hyvin pieni määrä tulevina vuosikymmeninä elävistä ihmisistä on mukana kokemassa, kun Maa vaihtaa olomuotonsa maallisesta kosmiseksi, ylösnousten viidenteen ulottuvuuteen, ja jatkaen olemassaoloaan aivan toisenlaisessa todellisuudessa.


Mutta jokainen sieluolento, joka planeetalla parhaillaan elää, on täällä käyttääkseen spirituaalisen evoluutionsa hyväksi tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä planeetalle virtaavien voimakkaiden kosmisten energioiden kanssa.


Ne tarjoavat poikkeuksellisen tilaisuuden sovittaa Kosmiseen Minään tallentunutta negatiivista karmaa, ja samalla kantaa kortensa kekoon koko ihmiskunnan ja planeetan karmanvelan sulattamiseksi. Vain tämä karman puhdistaminen sekä sen energiasta aiheutuvien materialisoitumien parantaminen, tulee vapauttamaan ihmiset planeetalla vallitsevasta pelon ilmapiiristä - ja jälleensyntymän kiertokulusta.


Sielu ei voi kohota ensimmäiseen puhtaan rakkauden ulottuvuuteen ja palata Kosmisen Minänsä kehollistumaksi, jos sen ihmiskehon solut värähtelevät matalien aistimusten, kuten pelon, vihan, surun ja häpeän taajuudella.


Siksi sen on puhdistettava karmansa sekä moniulotteinen energiaolemuksensa täydellisesti, jotta sielussa kasvava rakkauspitoisuus voi lopulta muuntaa myös kehon puhtaaksi rakkaudeksi, ja kristallisoida sen hiilipohjaiset solut timanttisiksi.


Tätä prosessia kutsutaan yleisesti ylösnousemukseksi.Se on jokaiseen ajassamme ylösnousevaan sieluun koodattu prosessi, joka ajaa itsensä ajastetusti ja hallitusti läpi. Mutta se ei suinkaan tarkoita, etteikö ihmisen itsensä tulisi tehdä ahkerasti [joka päivä] työtä sen hyväksi, että hän sovittaa Kosmisen Minänsä karman ja parantaa olemuksensa jokaisen tason täydellisesti kaikesta kärsimyksestä ja epätasapainotiloista.


Eikä se fakta, että lähestulkoon vain kourallinen näillä vuosikymmenillä elävistä ihmisistä tulee kokemaan ylösnousemuksen viimeiset vaiheet, vapauta ketään tästä kosmisesta velvollisuudesta.


Jos sielun on inkarnoitunut tälle planeetalle tähän aikaan, sillä on aito sisäsyntyinen halu auttaa sekä Äiti Maata, että koko ihmiskuntaa, tekemällä oman osuutensa kollektiivisen karmanvelan puhdistamiseksi ja jälleensyntymän kiertokulun katkaisemiseksi.


Siksi niillä, joille tämä tietoisuus on paljastunut, tulisi olla aivan erityinen intohimo toteuttaa tätä yhteistä missiota, eli käyttää valtaansa itsensä parantamiseksi ja moniulotteisen hyvinvointinsa kasvattamiseksi.


Tieto siitä, ettei tämän inkarnaation aikana ole vielä kutsumusta jäädä planeetalle kokemaan ylösnousemuksen viimeisiä vaiheita, ei vapauta ainoatakaan sielua siitä kosmisesta velvollisuudesta, jota on planeetallemme syntynyt suorittamaan.


On aina mahdollista, että oma Kosminen Minä lähettää itsensä sieluolemuksessaan uudelleen Maan päälle, jolloin tässä inkarnaatiossa laistetut karmalliset velvollisuudet kohdataan toistamiseen. Kunnes ne selvitetään ja parannetaan lopullisesti.


Yksikään Maan karmalliseen jälleensyntymän kiertokulkuun ajautunut Kosminen Minä ei ole vapaa, ennen kuin se on lähettänyt itsestään energian ja tietoisuuden sielun muodossa planeetalle sovittamaan ja harmonisoimaan muiden inkarnaatioidensa aikana tapahtuneet vääryydet.Tämän tiedon pitäisi olla kannuste jokaiselle alkaa elää itseään ja muita kohtaan rakkaudellisemmin sekä hyvyyttä ympärilleen kylväen, jotta armollinen ja myötätuntoinen rakkaus viimein voittaisi planeetalla jylläävän pelon sekä patriarkkojen hallinnan.


Aina, jokaisessa hetkessä ja tilanteessa, kun ihminen valitsee rakkauden ja antaa sen käydä oikeudesta, hän muuttaa karmallista kohtaloaan ja siinä samassa koko planeetan värähtelyä.


Jos me todella ymmärtäisimme tekojemme ja sanojemme energian sekä niiden seuraukset, ei pelkästään planeetan hyvinvoinnin vaan koko Maailmankaikkeuden tasapainon vuoksi, yhdelläkään ihmisellä ei olisi vaikeutta palata täydelliseksi jumalallisen rakkauden ilmentymäksi. Ja kohota takaisin viidenteen ulottuvuuteen yhdessä planeetan kanssa.


Se tarkoittaisi pelon ilmapiirin valaistumista, sekä kaiken kärsimyksen ja puutteen katoamista ihmisten keskuudesta - ja planeetalta kokonaisuutena.


Siksi jokaisen on sitouduttava tämän yhteisen mission saavuttamiseen omassa elämässään ja tehtävä yhä enemmän valintoja ja tekoja, jotka tuntuvat itselle oikeilta ja hyviltä.


On yhdentekevää, millaisia muiden ihmisten tai perheen ja suvun asettamat odotukset ovat (ja miten monet niistä joutuu matkallaan rikkoa), sillä yksikään sielu ei ole saapunut planeetalle tyydyttämään toisten mielihaluja. Tai elämään tietyn suvun henkisen perinnön orjana, menettäen oman kosmisen identiteettinsä.


Sielun on seurattava yksilöllistä evoluutiopolkuaan, minne se sitten ikinä viekään ihmisyydessä. Tai kenen mielen se pahoittaa.Tärkeintä on suorittaa jokaisena päivänä oma kosminen velvollisuutensa, dharmansa, ja luottaa sen olevan juuri se oikea toiminta, jota Kosminen Minä on lähettänyt sielun toteuttamaankin. Dharmaansa seuraamalla ihminen tulee löytäneeksi edestään kaiken sen, mihin hänen tulee reagoida ja mikä on häntä varten annettu.


Mutta on ymmärrettävää, että erilaisten sisäisten tai elämänpolun ristiriitojen vuoksi voi olla joskus mahdotonta erottaa oikeita valintoja ja tekoja "väärästä".


Ihmistä ohjaavat sekä hänen omat maalliset aistinsa, että ulkoiset olosuhteet, kun taas sielua ohjaa sen Kosminen Minä intuitiivisen sydämen äänen kautta. Ja yleensä nämä tahot antavat toisiinsa nähden täysin päinvastaista informaatiota ja ohjausta!


Sen vuoksi ihmisen on niin tärkeää pitää huolta omista energioistaan ja ylläpitää voimakenttänsä puhtautta ja korkeavärähteisyyttä, sillä silloin "väärällä tiedolla" on paljon heikommat mahdollisuudet sekoittaa aistimuksia ja johtaa harhaan dharman tieltä.


Oman energiansa kanssa sen laadun parantamiseksi, määrän lisäämiseksi ja sisäisen tasapainon säilyttämiseksi, olisi työskenneltävä aivan jokaisena päivänä. Myös erilaisten suojaavien ja negatiivisuutta karkottavien apuvälineiden päivittäinen käyttö auttaa säilyttämään yhteyden itseen ja elämänpolkuun.


Ilman säännöllistä energiatyöskentelyä, millaista se sitten jokaiselle yksilöllisesti onkaan, ei planeetalla sen ylösnousemussuunnitelman edetessä ja seuraavien vaiheiden aktivoituessa ole mahdollista selviytyä hyvinvoivana - ja järjissään. Tai seurata dharmaansa ja sielunpolkuaan itselleen uskollisena.Maailma sellaisena kuin sen olemme tottuneet tuntemaan on rapistumassa ja luhistumassa nopeasti. Ilman tietoista energiatasoista työskentelyä ihmisen psyyke ja fyysinen terveys murenevat samaa tahtia ympäröivän maailman kanssa.


Se tietää monelle kaaoksen ja pahoinvoinnin lisääntymistä, useille jopa katkeamispisteeseen saakka. Kaikki eivät kestä energiatasojen ja karman puhdistumista, ja siksi he valitsevat paeta kehoistaan ja jättää planeetan.


Mutta he jotka jäävät tekemään omaa kosmista ylösnousemustyötään, jatkavat sitä jopa hieman kevyemmin näiden poistuvien sielujen viedessä mukanaan merkittävän määrän koko planeetan karmaa.


Aivan jokaisella on ihmisen rooliin ja elämäntapaan katsomatta oma tärkeä tehtävänsä tässä mittavassa prosessissa. Ja siksi jokaisen tulisi pitää huolta itsestään ja omista energioistaan, ja keskittyä täyttämään oma kosminen velvollisuutensa tässä ajassa.


Apua ja johdatusta on aina tarjolla heille, jotka sitä etsivät, ja jotka haluavat auttaa itseään. Jokainen on täällä parantaakseen itseään, ja siksi aivan jokaiselle avautuu siihen mahdollisuus vastuuttamalla itsensä päivittäisten valintojen kautta.


Katso, miten minä voin auttaa sinua huoltamaan energiakenttääsi ja voimaan paremmin tänä ylösnousemuksen aikana.


Voit myös ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse, jos tarvitset neuvoa sinulle sopivan energiahoidon valitsemisessa tai tilanteesi kartoittamisessa. Olen täällä sinua varten.Rakkauden aalloin,

Anahata