Mestarioivallukset odottavat alitajunnassasi


Tämä ajankohta ei ole ihanteellinen päätöksenteolle vaan se pikemminkin ohjaa energioillaan tekemään lisäselvitystä tilanteesta, kannustaen vieläkin syvempään tutkimusmatkaan omiin haaveisiin tulevasta sekä totuuteen elämästä. Kuu on siirtymässä Vesimiehestä Kaloihin perjantai-iltana 17.4.2020, jossa se viettää koko tulevan viikonlopun. Jupiter hallitsee Kaloja, ja tämän Guru-planeetan tarjoama viisaus auttaa laajentamaan tietoisuutta ja näkemyksiä esillä olevista tilanteista ja niiden mahdollisista ratkaisuista. Jupiter herkistää intuitiota, laajentaa visioita ja ymmärrystä kokonaiskuvasta, kohottaen katseen yksityiskohtien yläpuolelle. Viikonloppu tarjoaakin loistavan energeettisen ympäristön henkiselle työskentelylle ja rituaaleille, kuten mietiskelylle, meditoinnille, energiahoitamiselle tai muunlaiselle manifestoinnille, joiden kautta Jupiter voi auttaa synnyttämään kaivattuja oivalluksia. Nyt on mahdollista vastaanottaa uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja ohjaamaan elämäntilannetta, ja katsoa kauemmas tulevaisuuteen näiden ratkaisuehdotusten kautta. Omista matalalentoisista ajatuksista ja kapeakatseisista perspektiiveistä sekä odotuksista kannattaa päästää nyt irti, ja tehdä sen vaikkapa voimallisen Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidon avulla.


Odotetut ratkaisut eivät todellakaan ilmaannu nyt omalle mukavuusalueelle - jos ne koskaan alun alkaenkaan ovat niin tehneet. Koska sielun tarkoitus on kehittyä henkisesti ja viedä omaa ikuisesti jatkuvaa evoluutiotaan eteenpäin, ottaa Jupiter mielellään ohjat gurumaiseen tapaansa aina mahdollisuuden mukaan. Se opastaa sielua löytämään uusia mahdollisuuksia jatkaa kasvuaan unelmiensa jahtaamisen kautta, sillä välin kun Kuu kulkee Kalojen merkin läpi. Jupiter puristaa vielä viimeisetkin kasvun mahdollisuudet tietoisuuteen, ennen kuin Kuu pimenee lopullisesti 23.4.2020 Härässä. Tilanne ei suinkaan ole kiireinen tai kriittinen, mutta se on täynnä mahdollisuuksia vastaanottaa varsinaisia mestarioivalluksia. Pidempään jatkunut epävarmuus on sulamassa pois ja vaihtumassa viisauteen, jonka turvin omaa tulevaisuuttaan voi alkaa rakentaa uudistuneelle ja kestävälle pohjalle. Siksi on syytä pidättäytyä haalimasta mitään väliaikaista ympäristöönsä, ja tyytyä mieluummin odottamaan vaikka tyhjin käsin parhaiten palvelevia ratkaisuja. Ne tulevat kyllä luokse, jos niitä keskittyy manifestoimaan optimismia huokuvilla ajatuksilla ja sisäisen rakkauden kokemuksella. Jupiter ei tue tyytymistä ja sopeutumista vähempään kuin sielu ansaitsee, ja siksi se maalailee kuvia suuremmalla pensselillä. Nyt on uskallettava unelmoida isosti!


Kalat edustavat vesimerkkiä, ja sen energialla on luontainen kyky liikkua vesistöissä, joissa ja merissä vaivattomasti. Siksi sille tekee hyvää nousta välillä pinnalle ihmettelemään muunlaista kuin tuntemaansa maailmaa, ja nousta oman elämänsä illuusioista pois. Tämä kuvastaa sitä silmiä ja tietoisuutta avaavaa tapahtumaa, jonka Kuu Kaloissa ja Jupiterin vallan alaisuudessa pyrkii toteuttamaan. Kuu itsessään on Guru-Jupiterin henkinen mestarioppilas, ja kuunvaiheesta ja merkistä riippuen niiden yhteistyöllä on ainutlaatuiset vivahteensa ja viisautensa tarjottavanaan. Koska Kuu on viimeisessä neljänneksessään ennen uusikuuta, kehottavat nämä energiat tarkastelemaan vielä kertaalleen sitä, minkä tulisi jäädä sielun menneisyyteen antaen tilaa uusille mahdollisuuksille ja ideoille. Ne eivät ole välttämättä itsestäänselvyyksiä, sillä mukaan mahtuu varmasti yllättäviäkin tekijöitä. Jupiterin tuntien se kantaa eteen Kuun viimeisen kvartaalin vaiheessa sielun kehityksen edistymistä ja tietoisuuden laajentumista estäviä aiheita, jotka on syytä ottaa vastaan vakavasti omaksi parhaakseen. Kun niiden teemoille on vastaanottavainen, voivat ne purkautua hieman helpommin ja vapauttaa siirtymään elämässä eteenpäin tehokkaammin.


On tärkeää säilyttää tunteen ja järjen tasapaino, sillä Kalojen vesielementti saattaa luonnollisesti aiheuttaa ylitsevuotavaisia emotionaalisia tuntemuksia ja reaktioita. Todellisuudessa tällaisille reaktioille ei välttämättä ole tarvetta, ainakaan surumielessä. Kaikki tapahtuu kuitenkin sielun korkeimmaksi parhaaksi ja sen elämän edistymisen puolesta, joten miksi näitä edistysaskelia jäisi suremaan? On parempi katsoa eteen kuin taakseen. Tietenkin irtipäästäminen ja jostain egonkin rakastamasta luopuminen voi tuottaa surua ja kipua, mutta sielun rakkaus on jo siirtynyt eteenpäin kohti uusia runsauden aiheita. Nyt sen on vain luovuttava siitä, minkä se joskun tunnisti unelmakseen ja rakkautensa kohteeksi, mutta jonka henkinen anti ei enää ravitse sitä sisäisesti. Sielun ei anneta nääntyä rakkaudettomuudessa, sillä silloin se aiheuttaa suurinta haittaa vain itselleen. Siksi tämän ajankohdan tarjoama energeettinen tuki ja apuvälineet on syytä käyttää viisaasti, ja katsoa tulevaisuuteen uuden runsauden ja toinen toistaan upeampien unelmien kautta. Jos sielu pystyy unelmoimaan jostain, on sen myös mahdollista toteuttaa niiden visiot. Siitä Jupiter pitää huolen, kunhan sielu vastaa omasta osuudestaan ja valmiudestaan kehittyä matkan aikana.


Namaste,

Anahata


Kultaisen Aikakauden Runsaushoito on nyt pysyvä osa palveluvalikoimaamme. Myös Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito palvelee jatkossa ympäri kuunkierron. Kummatkin palvelut voi tilata hintaan 33,00€ (sis. alv. 24%).

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata