Leijonan täysikuu vahvistaa luovuutta ja avaa uusia mahdollisuuksia


Kuuvuoden ensimmäinen täysikuu nousi taivaalle Leijonan merkissä 9.2.2020. Sen tehtävänä on aloittaa uusi sykli Maan sielujen henkisen kasvun oppaana ja vaikuttimena, ja auttaa asettamaan tavoitteita vuodelle 2020 sekä alkaneelle kuuvuodelle.


Nämä tavoitteet ja unelmat vahvistuvat vuoden jokaisen täydenkuun mittaan, puskien sielun rakkaudesta ja luovuudesta ulos runsauden materialisoitumia sekä mahdollisuuksia luoda entistä tyydyttävämpi sisäinen elämänkokemus.


Lienee kertaamattakin selvää, miten merkittävä uusi alku uuden vuosikymmenen ja energeettisesti vaikuttavan vuoden 2020 myötä planeetalle ja ihmiskunnalle on annettu. Siksi myös Maan kalpea ja mystinen sisar tulee vaikuttamaan energioillaan vuoden mittaan hyvin voimallisella tavalla, tukien ja edistäen Maan sielujen henkistä kasvua, unelmien toteuttamista sekä ylösnousemussuunnitelman seuraavien vaiheiden mukaan etenemistä.


Kuuvuoden ensimmäinen täysikuu Leijonassa herättelee sielun feminiinistä olemuspuolta ja sen herkkyyttä, henkisiä aisteja ja luovuutta. Se kannustaa ottamaan entistä vahvemman tietoisen vastuun oman elämän luojana ja unelmien manifestoijana, ja syventämään sisäisen työskentelyn tasoa sekä ymmärtämään sen tärkeyttä uudella tavalla.


Leijonan voima täysikuussa vahvistaa sielun persoonan ja luovuuden eheitä aspekteja, keskittyen voimaannuttamaan niitä. Vastapainoksi se korostaa kehittyviä ominaisuuksia ja avaa tietoisuuteen uusia salaisia voimavaroja, jotka alkavat kasvaa ja vahvistua tulevien täysikuiden luomassa nosteessa.


Leijonan täydenkuun energia ei anna enää lupaa tukahduttaa sielun luomisvoiman heikkouksia ja kompensoida niitä olemassa olevilla vahvuuksilla, vaan kehottaa korjaamaan tämän epätasapainon harmonisemman luomistyön vuoksi. Siksi tietoisuuteen nousee niin voimakkaasti oman toiminnan epäkohtia ja ristiriitaisuuksia, jotka ovat mahdollistaneet tähän saakka matalammat luomisen motiivit ja metodit.


Ne luomisvoiman aspektit jotka ovat eheitä ja voimallisia, tarvitsevat vastapainoksi uutta voimaa ja näkemyksiä. Tutuilla tavoilla ja taidoilla luominen ei enää tuota toivottua tulosta, vaan aiheuttavat vain loputonta oman hännän jahtaamista. Maailmankaikkeus on korottanut pelimerkkejään, ja sielun on tehtävä samoin pysyäkseen mukana tässä erässä.


Planeetan ja ihmiskunnan ylösnousemussuunnitelman seuraavat vaiheet sisältävät aivan uudenlaisia henkisen kasvun ja sielun luomisvoiman kehittämisen mahdollisuuksia, ja Maailmankaikkeus tarjoileekin niitä avuliaasti jokaisen eteen ajankuvan energioiden saattelemana.


Maan pioneerisielujen mittavin parantamisen urakka on kallistanut menestyksekkäästi vaakakupit voiton puolelle, ja mahdollistanut siten seuraavan tason luomisen metodiikan ja henkisen alkemian salaisuuksien opiskelun ja käyttöönoton.


Heidän vanavedessään tulee suurempi massa seuraavien tietoisuuksien tasojen sieluja, joilla on vaikeuksia sopeutua uusiin energioihin ja ymmärtää muutoksen laajuutta. Heidän elämänpolullaan saattavat vaikuttaa vielä karmalliset sidokset ja velvollisuudet, joita tämä 22:22-portaalin sydämessä loistava täysikuu vain korostaa ja kantaa eteen työstettäväksi. Niiden tulee muuntua ja puhdistua ennen kuin päästään vauhtiin.


Siksi helmikuun täysikuu on saattanut aiheuttaa joillekin enemmän sisäisiä kipuiluja kuin suoranaista voimaantumista ja korkeampiin värähtelyihin kohoamista, joskin sen edistämä puhdistustyö tapahtuu juuri tämän korkeamman tavoitteen vuoksi.


Täysikuu skannaa ja puhdistaa vielä kertaalleen myös jo syntyneen tyhjän tilan, mikä voi kasvattaa halua täyttää sitä. Sielu voi kipuilla tässä tyhjyyden nollapisteessä sitä, ettei sen elämässä ole vielä sellaista runsautta ja onnea, jonka se sisäisesti tietää ansaitsevansa ja mikä on valmiina materialisoitumaan luomistyön seuraavissa vaiheissa. Sielulla on valtava tarve saada käyttää luomisvoimaansa, jota Leijonan täydenkuun energiat vain potensoivat.


Tämä prosessin vaihe on lähtölaukausta edeltävä, eikä 22:22-energiaportaalin päättymisen jälkeen tarvitse odotella enää kauaa seuraavien siirtojen ottamista. Portaalin toisessa päässä odottaa kuitenkin voimallinen uusikuu uudistavine energioineen, jota ennen tuttu Merkuriuskin aloittaa vuoden ensimmäisen kolmiviikkoisen perääntymisen jaksonsa.


Hartaat valmistelut eivät siis suinkaan pääty tähän energiaportaaliin, vaan ne jatkuvat vain syventäen prosessejaan. Jos kaipaat lisätietoa tästä energeettisestä tapahtumasta, löydät ohjausta ja neuvoja kuukausittaisesta Enkeliprofetiasta. Helmikuun Enkeliprofetiassa selvitetään kaikkien näiden energiatasojen tapahtumien henkinen luonne ja vaikutukset, sekä lisäksi kuukauden päättävän Karkauspäivän merkitys ajankuvassa.


Näiden energioiden vaikutusten yhteenlaskettua summaa ei voi yleistää kenenkään kohdalla, vaan ne palvelevat jokaista henkilökohtaisesti sielun korkeimman parhaan mukaisesti. Helmikuun täydenkuun aikaan esillä olevat aiheet voivat kuitenkin antaa suuntaa sille, mitä seuraavat kuunvaiheet tuovat tullessaan.


Näitä aiheita saa käsitellä myös ajankuvan muiden voimakkaiden energioiden avustuksella, olipa niiden luonne sitten suoraan kohottava tai vielä jonkin puhdistumisen kautta voimaannuttava. Tällaisena ajankohtana on suotavaa auttaa omaa energiajärjestelmää puhdistumaan ja sielua käsittelemään esillä olevia teemoja, jolloin prosessin vaiheita on mahdollista nopeuttaa ja kulkea niiden läpi värähtelytasojaan laskematta.


Helmikuun Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidossa syvennytään vahvistamaan uuden vuoden ja vuosikymmenen tavoitteita, unelmia ja korkeampia aikomuksia, joilla nämä etapit myös saavutetaan. Sanat Kumara auttaa havaitsemaan vanhaan energiaan ja palvelemattomiin toimintatapoihin ohjaavia uskomuksia, ja päästämään niistä tietoisesti irti.


Hoidossa vaikuttava Kosminen Timanttiviolettiliekki ja 7. säteen Violetti Valo muuntavat tehokkaasti näitä energioita ja uskomuksia, vahvistaen samalla sielun eheää olemuspuolta ja kykyjä. Kun nämä sielun voimaa ja olemusta rajoittavat ja hallitsevat tekijät puhdistuvat tehden yhä enemmän tilaa sen jumalaiselle persoonalle, alkavat myös unelmat ja elämäntehtävät selkeytyä. Lue lisää hoidosta sen omalta sivulta ja tee tilaus.


Täysikuu Leijonassa auttaa keräämään voimia tulevia aikoja varten, kehittäen samalla arvokasta läpivientivoimaa ja vahvistaen sielun sisäistä tahtotilaa. Arki ja uuden elämän luominen tämän korkeamman tietoisuuden kynnyksellä voi tuntua yksinäiseltä, ja siksi omaa sisäistä totuuttaan ja oikeaksi tuntemiaan valintoja on syytä vaalia ja vahvistaa.


Moni menneisyyden tekijä tai matalamman tietoisuuden ihminen voi yrittää käännyttää valitulta tieltä, ja siksi on kriittistä tiedostaa omien tavoitteiden ja unelmien todenmukaisuus sisimmässään. Harva asia ulkoisessa todellisuudessa sanoittaa ja tukee sielun vahvaa sisäistä tunnetilaa ja oikeaksi tietämiään valintoja, jonka vuoksi oman totuuden kunnioittamisesta on luotava ykkösprioriteetti.


Helmikuun täysikuun energioissa on Leijonan voimaa syystäkin. Se opettaa sielua niin sisäisen viisauden ja oivallusten keinoin löytämään oman tiensä ja pysymään sillä soraäänistä huolimatta, kuin tunnistamaan myös ulkoisesta maailmasta sille tarkoituksella annetut mahdollisuudet ja elämänpolun.


Leijonan täydenkuun energia ohjaa eteenpäin rohkeudella ja itsevarmuudella, ja aloittamaan uuden korkeamman elämäntodellisuuden luomisen sydämen unelmien viitoittamaa tietä seuraamalla. Se muistuttaa sielua uskollisuudesta itseään ja unelmiaan kohtaan sekä oman arvonsa tietämisestä, joita se ei anna enää minkään matalamman tarkoitusperän tai tahon itseltään riistää. Nyt sielun on aika lunastaa synnynoikeutensa!


Enkelein,

Sanna


#täysikuu #kuunkierto #kuuvuosi #uusivuosi #uusivuosikymmen #kuukalenteri #helmikuu #karma #karmanvelka #energiaportaali #ajankuva #ajankuvanenergiat #unelmat #unelmientoteuttaminen #manifestointi #ylösnousemus

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata