Lähtölaukaus materialisointiin


Elokuun uusikuussa 18.8.2020 on vahvaa uusien alkujen taikaa ja lupauksia tulevasta runsaudesta, jota alkavan syksyn aikana alamme materialisoida. Uudenkuun feminiiniset energiat hellivät ja ravitsevat unelmia sekä muunlaisia muutostarpeita ja haaveita, jotka ovat olleet sydämellä jo pidemmän aikaa odottaen toteutumistaan. Matka niiden materialisoitumaan on jo alkanut upean Leijonaportaalin energioissa, mutta uuden Galaktisen vuoden ensimmäinen uusikuu on se viimeinen nollaus ja kirkastus, jota menestyksekkääseen etenemiseen tarvitaan.


Leijonan uusikuu kysyy vielä viimeisen kerran, onko tämä se mitä todella haluamme ja miten aiomme tavoitteemme saavuttaa? Sen energiat sisältävät uskomatonta muutosvoimaa, sillä kyseiseen uusikuuhun yhdistyy myös juuri alkaneen Uranuksen perääntymisen vaikutus. Yhdessä nämä kosmiset voimat manifestoivat syvää uudistumista niin toimintatapojen osalta kuin ajatusmaailmassa ja asenteissakin, joita on syytä valmistautua muuttamaan ja päivittämään lähiaikoina jopa radikaalilla tavalla. Elämänpolku voi ottaa yllättävän suunnan aivan lähiaikoina.


Vanhat toimintatavat ja odotukset luovat toisintoa menneestä, joka ei ole Maan sielujen spirituaalinen päämäärä. Me olemme nyt uudistumassa ja muuntumassa syväluotaavammin ja kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan aiemmin, ja siksi myös elämän materialisoitumat seuraavat tätä periaatetta. Tunnetun kaltaista lopputulosta ja tietä päämäärään ei siis kannata odottaa, saati että saisi millään tavalla jäädä lepäämään laakereilleen ja sammaloitumaan mukavuusalueelleen.


Elokuun Leijonan uusikuu toimii eräänlaisena lähtölaukauksena, jonka jälkeen uusi luomisen kausi starttaa toden teolla. Se sisältää reippaasti tulista läpivientivoimaa ja rohkeutta, jota uuden elämäntaipaleen aloittaminen aina vaatii. Nämä voimat manifestoituvat sielussa sisäisesti, sen omassa luomisvoimassa, jonka se luo todellisuuttaan. Ne puhuvat itsevarmuudesta ja tahdosta lunastaa paikkansa oman elämänsä hallitsijana, joka on luonteeltaan oikeudenmukainen ja huolellinen.


Kun Leijonan tulivoima kohtaa Kuun feminiinisen ja aistikkaan energian, on tästä kombinaatiosta mahdollista ammentaa mestarillisia suunnitelmia ja ideoita. Kun Kuu alkaa jälleen kasvaa kohti täysikuun vaihetta (Kaloissa 2.9.2020), ottavat nämä suunnitelmat nopeasti materiaalista muotoa. Uusi elämänpolku alkaa hahmottua ja kirkastua tietoisuuteen, eikä myöskään toimintasuunnitelmasta ja siihen sisältyvistä metodeista ole enää epäilystäkään. Kaikki tapahtuu hyvin nopeasti, ja tämä selkeytyminen auttaa lisäämään luotamusta prosessiin ja omiin taitoihin.


Näitä suunnitelmia ei ole kuitenkaan mitään tarvetta alkaa siirtämään teoiksi kiireen siivittämänä, vaan sallia niiden ohjata toimintaa rauhassa ja rakentavasti. Yksi asia ja päätös kerrallaan kokonaisuus rakentuu valmiiksi jumalallisen järjestyksen mukaisesti, ilman itsensä turhaa repimistä ja voimiensa yli toimimista. Tasapainon ja harmonian merkitys korostuvat luomistyössä yhä enemmän, minkä toteutuminen onkin vahva signaali jumalallisen johdatuksen seuraamisesta ja kunnioittamisesta. Tyyni ja rauhallinen mielikin toimii silloin paremmin sielun työvälineenä.


Elokuun uusikuu nollaa ihmisen matkamittarin vielä kertaalleen, ja pysäyttää tunnustelemaan omia motiiveja ja aikomuksia luomistyön suhteen. Millaisen todellisuuden niillä tulee luoneeksi? Onko se toisinto vanhasta ja tunnetusta, joka ei tuottaisi tyydytystä pitkässä juoksussa, vai ovatko toimintatavat ja asenteet päivittyneet viisaammiksi? Ohjaako jokin vielä tuttuun ja turvalliseen, vaikka sielu karjuu leijonan lailla seikkailujen ja runsaamman elämän perään? Onko tätä runsautta lunastamassa itselleen rohkeasti, vai pelottaako se jollain tavalla aiheuttaen esimerkiksi kokemuksia arvottomuudesta sekä itsensä vähättelemisestä ja pienentämisestä?


Ajankuvan energiat kannustavat tekemään pitkäntähtäimen suunnitelmia ja kunnioittamaan kaikessa tekemisessä tätä periaatetta. Seuraavat toimenpiteet ovat näet pohja uudelle arjelle, ja siksi sen rakennusmateriaalit ja tekotavat tulisi valita syvässä itsekunnioituksessa tavoitteilleen uskollisena, ja halussa luoda elämäänsä pikemminkin pysyvää kuin väliaikaista runsautta. Jälkimmäinenkin vain siirtää itselle kuuluvien suurempien rikkauksien materialisoitumia tuonnemmaksi, joten miksei samalla vaivalla tähtäisi kerralla sinne korkeimmalle korokkeelle ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen keskinkertaisuuden sijaan? Niin kunnianhimoinen ja päättäväinen Leijonakin tekisi.


Tämä ajankohta on täydellinen hyödyntämään sekä itse Kuun tarjoamaa magiaa, mutta myös korkeampia kosmisia voimia, kuten Luojajumalten ja -jumalatarten energiaa. Uudenkuun uudistavasta ja inspiroivasta voimasta saa moninkertaisen hyödyn Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidon tai Jumalatar Lakshmin Runsausmanifestin avulla, joista kumpainenkin palvelevat ajankuvassa tapahtuvaa uuden luomiskauden alkua ja elämän kokonaisvaltaista päivittymistä, varmistaen sielun henkisen potentiaalin maksimoinnista.


Namaste,

Anahata


Oletko jo liittynyt postituslistallemme? Tule mukaan nyt!

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata