Kuun kotoisat energiat enteilevät hyvää - täysikuu Ravussa


Huikeita tietoisuuden ja olemuksen laajentumisen mahdollisuuksia sisältänyt vuosikymmenen ensimmäinen vuosi on muutamaa päivää vaille täysi. Sen kosmiset energiat viimeistelee vielä vuoden viimeinen täysikuu Ravussa 29.12.2020, joka puhaltaa myötäisiä tuulia vuodenvaihteen energiaportaalin läpi kulkemiseen.


Samalla tämä täysikuu Kuun omassa merkissä päättää talven pimennysportaalin, jonka manifestoimat muutokset eivät liene enää kysymysmerkki kenellekään. Erityisesti joulukuu on ajankohtana korostanut niitä toimenpiteitä, jotka eivät välttämättä ole niin mieluisia, mutta lopulta omaksi parhaaksi toteutuessaan.


Moni tarpeellinen ja pakollinen muutos on jo tapahtunut sisäisillä tasoilla, eli sielu on valmis ottamaan seuraavat askeleet korkeimman parhaansa tapahtumiseksi Kosmisen Minänsä ja Jumalan ohjauksessa. Monen kohdalla se tietää materialisoinnin aloittamista eli sisäisen muutoksen ilmentämistä ulkoiseen todellisuuteen.


Pimennysenergiat jatkavat vaikutustensa ilmentämistä aina ensi kesän alkuun saakka, jolloin astumme jälleen seuraavaan pimennysportaaliin. Koko alkaneen talven ja vielä sitä seuraavan kevään aikana on siis lupa odottaa mullistavia tapahtumia ja mahdollisuuksia parantaa elämänlaatuaan kestävällä tavalla. Tarvittavista resursseistakaan ei tule olemaan pulaa, joskin niiden luonne voi yllättää.


Täydenkuun tunnelmat Ravussa, eli Kuun hallitsemassa tähdistössä, ovat äärimmäisen myönteiset ja hyvää enteilevät. Kuu on kuin kotonaan Ravussa, ja siksi luonteeltaan hyvin lempeä ja rauhoittava.


Nämä alkemistiset energiat auttavat rauhoittumaan elämän ja itsemme äärelle, ja muistuttavat kaiken olevan perimmäiseltä olemukseltaan hyvin myös rauhattomuuden ja kaaoksen hetkinä.


Vain egomielemme voi olla toista mieltä ja kokea kärsimättömyyttä tai murhetta, mutta sielun luottaessa Jumalan huolenpitoon ja rakkauteen on sillä kaikki mitä se tarvitsee jokaisena hetkenä. Jos jotain puuttuu, ei sitä vielä tarvita, jos tarvitaan lainkaan. Asioilla on usein tapana järjestyä täysin toisenlaisella tavalla kuin omat uskomuksemme ja ennakkokäsityksemme antavat olettaa.


Tämä täydenkuun aika ja vuoden viimeiset hetket on hyvä käyttää sisäisen rauhan ja tyyneyden manifestointiin sekä psyykkisten ja fyysisten voimien keräämiseen, jotta toimintakyky olisi paras mahdollinen, kun pimennysenergioiden manifestoimat ulkoiset mahdollisuudet kohtaavat kanssamme.


Näitä mahdollisuuksia alkaa tupsahdella eteen heti vuoden ensimmäisinä hetkinä.


Kiirettä toteutuksen kanssa ei kuitenkaan koskaan ole, mutta luvassa on niin yllätyksellisiä inspiraatioita ja ideoita, että ne tempaavat helposti mukaansa. Silloin on syytä pitää pää kylmänä, ja keskittyä pitkään palvelevien ratkaisujen kehittämiseen, vaikka se tietäisikin lisää kärsivällisyysharjoituksia. Lopussa kiitämme siitä itseämme.


Täysikuu Ravussa voimaannuttaa sielun feminiinistä luomisvoimaa, shaktia, ja eheyttää psyykettä erityisesti emotionaalisella tasolla vakauttaen sisäistä olotilaa mahdollisten tunnemyrskyjen jälkeen.


Joulukuu on ollut tunteellista aikaa, sillä loppuvuoden kosmiset energiat ovat vauhdittaneet irtipäästöä sekä siihen johtavien prosessien syventymistä. Arki on tarjonnut monia mahdollisuuksia puhdistaa sekä itseämme sisäisesti, mutta ennen kaikkea luoda tyhjää tilaa tulevalle runsaudelle arjen keskelle.


Mitä suuremmasta irtipäästöstä on ollut kyse eli mitä tyhjemmän aukon se on jättänyt sekä sisäisille tasoille että ulkoiseen todellisuuteen, sitä runsaammat siunaukset tulevat tuon tyhjiön täyttämään. Ne tarvitsevat odotettua enemmän tilaa materialisoituakseen, mikä itsessään jo viittaa mielen käsityskyvyn ylittäviin mahdollisuuksiin.


Vuoden viimeisiä päiviä sävyttävät täydenkuun alkemistiset energiat tekevät tärkeää nollausta psyyken tasolla, alustaen sielun sisäistä kovalevyä tallentamaan uusia innostavia kokemuksia tulevan runsauden ja luomistyön parissa.


Auta energiajärjestelmääsi nollautumaan ja syväpuhdistumaan Alkemistin Täydenkuun Manifestilla, ja koe sen aikaansaamat sisäisen uudistumisen hyödyt.


Kuun alkemistiset voimat ovat erityisen vahvat ja edulliset juuri Ravun tähdistössä, Kuun kodissa, eli tarjolla on upea mahdollisuus kaivattujen ratkaisujen ja oivallusten manifestointiin sekä uusien ideoiden tutkimiseen, suunnitelmien vahvistamiseen ja oikean suunnan löytämiseen. Myös intuitiivisten aistimusten ja psyykkisten kykyjen potensointi on parhaimmillaan näissä energioissa.


Läpivientivoimaa ja tukea elämänmuutoksiin tarjoavat myös Kosmisen Minän Kalibrointi sekä Alkemistin Runsausaktivointi, jotka ovat käyttövalmiina heti tilauksen ja maksusuorituksen jälkeen sinulle parhaiten sopivana hetkenä. Alkemistin Runsausaktivointi on valikoimassamme uudenlainen energiahoito, involuutio, joka sisältää huikeat voimat minkä tahansa muutoksen läpi viemiseen onnistuneesti.


Namaste,

Anahata

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata