Kuu Kaloissa - Aistimaailman ja luovuuden herkistyminen


Kuu siirtyy tänään 21.3.2020 iltapäivällä Vesimiehestä Kaloihin, jatkaen vähenemistään kohti 24.3. uusikuuta. Seuraavat 2,5 päivää jotka Kuu Kaloissa viettää, herkistävät feminiinistä aistillisuutta ja sensitiivisyyttä. Siksi ulkomaailman karkeus ja kotrastit saattavat tuntua erityisen rajuilta tänä aikana suhteessa omaan sisäiseen maailmaan, jonka pehmeys ja herkkyys pääsevät esiin tämän intuitiivisen vesi-elementin vaikutuksesta. Oman tunne-elämän suojeleminen nousee tärkeäksi ohjaavaksi tekijäksi, ja siksi kaikenlaisia ylimääräisiä konflikteja ja emotionaalisesti raskaaksi koettuja tilanteita voi olla hyvä välttää tänä aikana. Ne voivat haavoittaa tarpeettomasti ajankuvan energioiden esiin nostamaa feminiinienergiaa, ja siksi niistä tulisi vetäytyä rauhanomaisesti ottaen vain tilanteen tuomat oivallukset mukaansa.


Seuraavat pari päivää tarjoavat myös runsaasti uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseen ja esillä oleviin aiheisiin tai kysymyksiin. Uudet ideat ja oivallukset syntyvät nyt luontevasti syvällä feminiinisessä olemuspuolessa, tuoden kauan kaivattuja ratkaisuja ja vastauksia. Ne tuntuvat hyvältä ja oikealta sydämessä, vaikka muunlainen vahvistus niiden todenperäisyydestä saattaisikin vielä puuttua. On vain luotettava feminiinienergian intuitiivisuuteen ja luovuuteen, ja että se on aistinut juuri oikeat asiat Maailmankaikkeudesta. Mieli saattaa yrittää luoda omia epäilyksiään väliin, mutta mitä enemmän näitä uusia ideoita ja ratkaisuehdotuksia tunnustelee, sitä voimallisemmin ne alkavat puhua ja kertoa salaisuuksiaan.


Tämä aika ei tue välitöntä suoraa toimintaa, eli mikäli uusia ideoita syntyy tietoisuuteen tulisi niille antaa aikaa kypsyä ja jalostua rauhassa. Ne ovat vasta niiden uusien alkujen ensimmäisiä versoja, jotka jatkavat kasvuaan synkronoidusti sielun elämänpolun kanssa. On odotettava maltillisesti, millaista sisältöä ne alkavat tarjota tulevien elämänvaiheiden kautta. Näiden ideoiden ja niihin liittyvien unelmien vaaliminen ja hoivaaminen sisäisesti on juuri nyt tuotteliainta, ja vasta kun niiden tuntee sisimmässään olevan valmiita syntymään ulkoiseen maailmaan on aloitettava liikehdintä. Mutta silloinkin niille on annettava vapaa jumalallinen aikataulu ja tapa ilmentää itsensä ulkoiseen todellisuuteen ilman väkinäisiä ponnisteluita.


Kun Kuu viettää aikaa Kaloissa, kanavoituu planeetalle sen kautta paljon luovaa energiaa. Siksi tämä ajankohta on omiaan luovalle sisäiselle työlle ja tutkimusmatkoille sieluun, uuden viisauden kartuttamiselle ja tiedonhankinnalle sekä erilaisten vaihtoehtojen kartoittamiseen. Kuun energiat auttavat peilaamaan sielun jumalaista tahtotilaa ulkoiseen todellisuuteen ja elämänpolun tapahtumiin, ja etsimään vieläkin parempia ratkaisuja ja vaihtoehtoja uusien tavoitteiden saavuttamiseksi. Sielun feminiininen olemuspuoli huokuu jumalallista viisautta ja harkitsevaisuutta, sillä sen ei ole tarkoitus haaskata omaa elämänvoimaansa turhaan luomistyöhön ja hätäisten ratkaisujen läpiajamiseksi. Se malttaa odottaa kaiken tarvittavan tiedon ilmaantumista, jolloin sielu tuntee olonsa itsevarmaksi aloittaessaan vihdoin jumalallisen järjestyksen mukaisen luomisen.


Enkelein,

Sanna


Tue feminiinisen olemuspuolesi sekä tunne-elämäsi ja luovuutesi elpymistä Äiti Marian rakkaudellisessa hoivassa. Sisäisen maailmasi selkeytyessä myös elämänpolkusi suunta kirkastuu.

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata