Jälleen yhden ajanlaskun ja aikakauden päättyminen


Tiistain 24.3.2020 uudenkuun energiat eivät olleet välttämättä ensituntumalta niin päättäväisyyttä lisäävät ja elinvoimaa uhkuvat, vaikka Kuu olikin määrätietoisen Oinaan merkissä. Se pyrki pikemminkin riisumaan olemuksesta ja aikomuksista uppiniskaisuutta ja väkinäisyyttä, ja siksi uudenkuun energiat saattoivat tuntua lakoon lyöviltä. Tämä uusikuu aloitti veedisten oppien mukaan uuden vuoden ajanlaskun, sillä hindulaisessa kulttuurissa aurinkovuoden (kevätpäiväntasaus) vaihtumisen jälkeinen ensimmäinen uusikuu merkitsee vuodenvaihdetta. Aivan vaatimattomasta energiatason tapahtumasta ei siis ole kyse, vaikka veedisiin oppeihin ja niiden viisauteen ei kiinnittäisikään minkäänlaista huomiota tai uskoisi niiden toteutuvan omalla kohdalla. Nekin ovat yksi tapa katsoa ja tulkita Maailmankaikkeutta ja planeetalle virtaavia energioita. Erilaiset tulkintametodit vain antavat silmälasit universaalien energioiden tarkasteluun.


Kun uudenkuun puhdistavan vaikutuksen alkujärkytyksestä päästiin, alkoivat sisäiset esteet poistua ja energiat virrata sielun energiajärjestelmässä vapaammin. Nämä energiat nostavat kuitenkin tietoisuuteen lukuisia huomionarvoisia asioita, joilla on omanlaisensa tarina kerrottavanaan. Kaikenlainen asioiden väkisin läpi pakottaminen ja ratkaisujen etsiminen epämukavuuden tunnetta välttääkseen nousevat suurennuslasin alle. Oinas ei suinkaan puske suurilla sarvillaan asioiden ylitse ja taivuta niitä tahtoonsa, vaan se pikemminkin ratkaisee ne sisäisesti sielun voimalla ja henkisillä taidoillaan. Kun sisäiset ongelmat ratkeavat, muuttuu myös ulkoinen todellisuus tämän prosessin vaikutuksesta. Tapahtuu vapautuminen, jonka jälkeen Oinas vain astelee ylväästi ja voitokkaana eteen avautunutta tietä pitkin, jolloin sen ei tarvitse turvautua voimakeinoihin ja käyttää sarviaan ulkoisten esteiden puskemiseen. Sen läpivientivoima on sisäistä ja paljon viisaampaa.


Kuu siirtyy tänään 26.3.2020 iltapäivästä Härkään, toiseen sarvipäiseen eläinmerkkiin. Kun Kuu on orastavassa kasvun vaiheessaan uudenkuun jälkeen, alkavat uudet ideat ja mahdollisuudet antaa itsestään signaaleja. Tämä ajankohta pyytää kuitenkin mieluummin harkitsevaiseen toimintaan ja itsevarmuuden saavuttamiseen, ja vasta syvällisemmän itsepohdiskelun jälkeiseen aktiivisuuteen. Uudet ideat harvoin toteutuvat siten kuin millaisina niiden luonne ensin näyttäytyy, ja niille onkin hyvä antaa sopivasti ajatusapua, mutta pidättäytyä luomasta liian tarkkaa ja ennakoivaa toimintasuunnitelmaa. Nämä ideat ovat kuin siemeniä, jotka sisältävät kaikki tarvittavat kasvun ja kukoistuksen koodit sekä suunnitelmat menestyksekkääseen toteutukseen, eikä niitä siksi tarvitse vahtia ja ohjailla. Kasvienkin siemenet tietävät tarkalleen mitä niistä tulee ja missä aikataulussa - tulppaanin sipulista ei voi tulla narsissia, eikä tammenterhosta vaahteraa. Nyt on luotettava prosessiin ja löydettävä tasapaino tämän merkittävän uuden alun edessä.


Enkelein,

Sanna


Selkeytä ajatuksiasi ja aikomuksiasi Yksisarvisten energialla.

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata