Huhtikuun energiat johdattavat varmaan menestykseen


Ajankuvan energioissa tapahtuu jännittäviä muutoksia kun kuukausi vaihtuu huhtikuuksi, rakkauden ja kevään jumalatar Aphroditen nimeä kantavaksi hedelmällisyyden aikakaudeksi. Huhtikuussa planeetan ja ihmiskunnan tietoisuuden kanssa työskentelee lukuisa joukko erilaisia luojajumalattaria ja -jumalia, jotka avustavat Maan sieluja näinä konkreettisina muutoksen aikoina. Vaikka ulkoisessa maailmassa, ja yhteiskunnan sekä yleisen talouden tasolla tapahtuu nyt paljon, on silti tärkeintä keskittyä omaan sisäiseen elämään ja itsensä kehittämiseen. Vain näin toimimalla kollektiivinen muutos etenee ja ajat kääntyvät paremmaksi, sillä jokainen sielu on sitoutunut tekemään tämän muutoksen henkilökohtaisella tasolla. Ulkoisen todellisuuden kaaoksen ja pelonlietsonnan ei siis kannata antaa harhauttaa ulos omasta voimasta ja keskiöstä. Vastuunkantaminen itsestään, sisäisestä olotilastaan ja omasta elämästä on siis edelleen paras mahdollinen tapa edistää niin oman elämänlaadun parantumista kuin valon ja rakkauden lisäämistä globaalisti. Tällaista valotyötä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, ja sen tekijöitä tullaan siunaamaan avokätisesti.


Vanhaan todellisuuteen ja elämään ei ole enää paluuta, sillä planeetta ja ihmiskunta ovat ylösnousemassa korkeampiin värähtelyihin ja seuraaville tietoisuuksien tasoille, joita ulottuvuuksiksikin kutsutaan. Koko maailma tullaan kirjaimellisesti luomaan uudelleen, kestävämmälle ja kaikkia tahoja paremmin palvelevalle tasolle. Tämä tarkoittaa luonnollisesti muutoksia rahajärjestelmään ja yhteiskunnan rakenteisiin, sekä vallan palauttamista ihmisille ylitse kapeakatseisten hallintoelinten auktoreettien ja määräysvallan. Se miten tämä tapahtuu konkreettisesti, jää nähtäväksi. Koko ihmiskunta on kerrankin istutettu samaan veneeseen, eikä ketään pelasteta enää ylitse toisen. Todellinen demokratia, jokaisen yksilön elämän ja ihmisarvon tärkeäksi tunnustaminen ja sielun synnyinoikeuksien palautuminen ovat toteutumassa, joskin tämä muutos ajetaan läpi vaiheittain ja pidemmällä aikavälillä planeetan ylösnousemussuunnitelman mukaisesti. Alkuräjähdys on jo tapahtunut, ja Maailmankaikkeuden atomit ovat alkaneet järjestäytyä uudelleen. Ihmiskunta on saanut karuimman mahdollisen herätyksen oman systeeminsä mätäisyydestä ja planeetalle sietämättömäksi käyneistä elintavoistaan.


Huhtikuun energiat ovat alkaneet virrata planeetalle jo useita päiviä sitten, ja sen keskeisinä rakentajina toimivat lukuisten luojajumalatarten ja -jumalien ohella upeat planetaariset voimat. Kuukauden numerologiset värähtelyt osoittavat vahvasti muutoksen suuntaan, vanhan maailman päättymiseen ja uuden todellisuuden syntymiseen, jonka muodostuminen vauhdittuu merkittävästi huhtikuun keväisissä, elinvoimaa uhkuvissa energioissa. Tähän upeaan numerologiaan yhtyy myös Kuun merkin vaihtuminen Kaksosista Rapuun, joka tapahtuu tänään maaliskuun viimeisenä päivänä 31.3.2020 tasan klo 14:44, ei yhtään aiemmin tai myöhemmin. Tämän numerologian energiat johdattavat kuukauden lukuun 4, jotka saavat vain vahvistusta 4.4.2020 tapahtuvasta Jupiterin ja Pluton yhtymästä. Samalla avautuu täydellisesti myös huhtikuun 4:4:4-energiaportaali, jonka kautta planeetalle virtaavat korkeamman tietoisuuden energiat ovat olleet aistittavissa jo parin päivän ajan. Tämä yhtymä on merkittävä portti Uuteen Aikaan, joka on ajallisesti mitattuna ainakin koko loppuvuoden pituinen. Se kuvastaa vallan vaihtumista planeetalla niin kosmisella tasolla kuin ihmisyydessäkin.


Kuu siirtyy siis seuraavaksi Rapuun, veden elementtiin, jossa se viettää jälleen tulevat 2,5 päivää. Jos Kuun suodattama Kaksosten energia kiteytti oivalluksia ja ideoita toimien vahvana peilinä omaan sisäiseen maailmaan ja feminiinienergiaan eli shaktiin, voi Ravun voima auttaa jäsentelemään niitä suunnitelmiksi ja tekemään arvokasta kehitystyötä. Nämä ideat ovat vasta alkua sille mitä on tulossa, ja siksi niihin ei pitäisi kiinnittyä liiaksi ennalta. Alkava huhtikuu näet paljastaa enemmän niiden todellisesta luonteesta ja lukuisista salaisista mahdollisuuksista, joita myös jupiterin ja Pluton yhtymä auttaa tuomaan tietoisuuteen. Ne ovat uuden elämän perusta, jolle tulevan runsauden on turvallista ilmentyä. Siksi liiasta spontaaniudesta ja tunneperäisistä ratkaisuista tulisi pidättäytyä, ja muistaa kunnioittaa niiden suhdetta terveeseen järkeen ja sen analysointikykyyn. On parempi odottaa viimeiseen saakka Maailmankaikkeuden eteenpäin työntävää voimaa, kuin alkaa toimia omaehtoisesti ja ilman jumalallista tukea. Se vain haaskaisi avokasta luomisvoimaa ja lisäisi kärsimättömyyttä, koska asiat eivät ole vielä valmiita tapahtumaan jumalallisen järjestyksen mukaisesti. Työ jäisi joka tapauksessa hedelmättömäksi.


Tämä aika on siis parasta käytettynä Maailmankaikkeuden viestien kuuntelemiseen ja pieneen luovaan puuhasteluun, jolla tulisi olla voimaannuttava vaikutus. Vaikka paljoa ei olekaan tehtävissä konkreettisten unelmien eteen vielä näinä päivinä, tulee tilanne muuttumaan kunhan huhtikuun alusta selvitään. Kuukauden energiat pauhaavat heti alkuunsa tosin niin voimallisella tavalla, että ne saattavat uuvuttaa ja lyödä lakoon kuin märän viljan rankkasateella. Nämä korkeavärähteiset energiat eivät ole helppoa kohdattavaa ja sisäistettävää, ja juuri siksi Love from Anahata avautuukin jälleen tämän tärkeän valotyön auttavaksi kanavaksi. Luvassa on siis 4:4:4-portaalin läpi kuljettava energiahoito, joka julkaistaan hieman lähempänä H-hetkeä. Myös huhtikuun Enkeliprofetiaan on kanavoitunut runsaasti esoteerista tietoa kuukauden energioista, jonka kautta Arkkienkeli Gabriel johdattaa hyötymään niiden henkisestä avusta parhaalla mahdollisella tavalla. Tilaa huhtikuun Enkeliprofetia.


Enkelein,

Sanna

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata