Hidasteita vai siunauksia?


Lokakuun puoliväli on ylitetty hitaissa tunnelmissa. Tähän hitauteen ja jopa pysähtyneeseen tilaan on kuitenkin olemassa hyvin luonnollinen selitys. Planeettamme on vielä tällä hetkellä usean muun keskusaurinkoamme kiertävän seuralaisensa vahvassa vaikutuspiirissä, ja näillä planeetoiden ja asteroidien energioilla on ymmärrettävästi lukuisia yhteisvaikutuksia.


Vähäisimpänä vaikuttajana ei liene se, että Aurinkokunnan pikajuoksijana tunnettu Merkurius on jälleen perääntymisen tilassa vielä 3.11.2020 saakka (alkoi 13.10.2020), ja toisella puolellamme sille tekee seuraa isällinen Mars 13.11.2020 asti. Mars muokkaa elämän perustuksia kokonaisvaltaisesti, järjestellen uuden arjen perustuksia vahvoiksi, turvallisiksi ja vaurauden painoa ja määrää kestäviksi.


Tämä voi olla turhauttavaa ja kärsimättömyyttä lietsovaa aikaa, sillä niin moni innostava idea on kiteytynyt tietoisuuteen menneinä kuukausina, ja mielellä on kova tarve päästä toteuttamaan suunnitelmiaan. Tässä vaiheessa on kuitenkin vielä joitakin yksityiskohtia ja olennaisia toimintaan vaikuttavia tekijöitä, joita Universumi ei ole paljastanut.


Ne alkavat tihkua hiljalleen tietoisuuteen Kuun kasvaessa kohti täydenkuun aikaa, joka koetaan nk. sinisenä kuuna 31.10.2020, planeetta Venuksen tähdistössä eli Härässä. Sinistä kuuta pidetään monissa perinteissä energioiltaan hyvin erityisenä ja taianomaisena juuri sen harvinaistaaluisuuden vuoksi, ja tämä enteileekin yllättäviä myönteisiä paljastuksia ja uusien mahdollisuuksien ilmentymisiä tuon ajankohdan lähimaastossa.


Toisen Venuksen tähdistön eli Vaa'an uusikuu 16.10.2020 toi kaivattua tasapainoa ja harmoniaa, jota tulisi vaalia olemuksessaan lokakuun lähetessä loppuaan. Tätä rauhaa pyydetään ylläpitämään ja kehittämään sen vuoksi, että se mitä seuraavaksi elämänpolulla tulee vastaan vaatii tunteen ja järjen välisen suhteen ja niiden tasapainon kunnioittamista. Mieli tulee pitää selkeänä ja toimintakykyisenä, jotta tilanteessa näkee myös siihen kätkeytyvät salaiset siunaukset. Huolissa vellominen on nyt erityisen vahingollista itselle.


Mennyt uusikuu (joka oli myös superkuu) ja tuleva sininen täysikuu kanavoivat kumpikin vahvaa feminiinienergiaa planeetallemme. Sen vaikutukset näkyvät erityisesti ihmissuhteiden muuntumisena ja niissä tapahtuvina erilaisina paljastuksina. Ehkä joku näyttikin viimein todelliset värinsä, ja ihmissuhteen oikea luonne hahmottui vihdoin kokonaiseksi monien ennusmerkkien jälkeen.


Venuksen feminiinienergia vaikuttaa myös yleisesti elämän runsauteen eli sisältörikkauteen, kuten mm. arjen kauneuteen, itsearvostukseen, hyvinvointiin, raha-asioihin ja urakehitykseen, ja se edustaakin upeasti Jumalatar Lakshmin shaktin runsauden energiaa. Uudenkuun ja täydenkuun vaiheet lokakuussa kohdistavatkin voimansa erityisesti arjen vaurastuttamiseen jokaisella tasolla, perääntyvän Marsin ja Merkuriuksen säestyksellä.


Tämä vaikutus on kuitenkin paljon pitkäjännitteisempi ja kestävämpi, joten välittömiin materialisoitumiin ei kannata odotuksillaan kiinnittyä. On pikemminkin hiljennyttävä tunnistamaan miten nämä energiat muokkaavat omaa sisäistä olotilaa, valmistellen siirtymään uuden runsauden pariin ja manifestoimaan pidemmän aikavälin tuloksia kuin nopeaa tyydytystä tuottavia ratkaisuja.


Ne ratkaisut joita nyt luodaan, ovat uuden elämän perusta. Siksi niitä tulisi keskittyä manifestoimaan kärsivällisesti, rakkaudellisesti ja ilolla, sillä kaikki tähän luomistyöhön kanavoitu energia tulee näkymään lopputuloksessa. Jos se luodaan kiireessä ja stressaantuneena, pelonsekaisissa tunnelmissa, sellaista satoa saa myös niittää tulevina kuukausina ja vuosina - tai oikeastaan olla niittämättä yhtään mitään.


Pahimmassa tapauksessa haaskaa vain omaa energiaansa, aikaansa ja jopa rahanarvoisia resursseja, kun Universumi ohjaa tekemään monet asiat uudelleen mielen hätiköimien johtopäätösten seurauksena. Jokainen harkitsematon liike tai suunnittelematon toiminta voi ohjata kauemmas kultaiselta keskitieltä ja nautinnollisesta luomisprosessista, ja tuottaa vain tarpeettoman tukun harmia. Vaikeuksia on mahdllistä välttää tietoisella toiminnalla.


Vaa'an uudenkuun superkuu lisäsi siksi jäitä hattuun, jotta malttaisimme hiljentyä vielä kertaalleen kuuntelemaan Universumin ohjausta ja sen luomaa jumalallista suunnitelmaa tilanteeseen liittyen. Sitä me olemme toteuttamassa, emme suinkaan mitään itsenäisesti ja egolähtöisesti kasattua tuhoon tuomittua farssia.


Jos toiminnasta voi pidättäytyä epävarmojen tunteiden vallitessa, kannattaa niin myös tehdä. Myös valinnasta pidättäytyminen on itsessään valinta. Perääntyvä Merkurius ei näet ainakaan selkeytä tietä jatkossakaan vaan luo lisää epäselvyyksiä ja selkkauksia sinne, missä kultainen keskitie ei kulje. Merkurius jos joku on tämän alan asiantuntija, hallitessaan kommunikointiin ja kaikenlaiseen liikennöintiin liittyviä asioita. Sen kanssa ei kannata lähteä kilpajuoksuun.


Kuun kautta saapuva Venuksen vaikutus sekä Marsin ja Merkuriksen perääntymisestä aiheutuvat energiat pyytävät vielä kertaalleen hiljentämään tahtia, ja harkitsemaan loppuun saakka ennen toimintaan ryhtymistä. On valittava vain parhaiten palvelevat ja itseä voimallisimmin puhuttelevat ratkaisut, sillä nämä tuntemukset jo itsessään ovat lupaus siitä, että ne tulevat rikastuttamaan arkea runsaammin kuin muut vaihtoehdot.


Vasta marraskuun puolivälin tienoilla sekä vuodenvaihteen lähestyessä on mahdollista ymmärtää miksi asiat järjestyivät kuten järjestyivät, tai mikä jäi toteutumatta vielä nyt pimennossa olevasta syystä. Loka- ja marraskuun välimaastoon sijoittuva sininen täysikuu tuottaa lukuisia eteenpäin vieviä ja tietoisuutta laajentavia oivalluksia, joiden tarjoama viisaus lisää myös luottamusta elämäntilanteeseen.


Tämä ajankohta on loistava tilaisuus keskittyä oman sisäisen olotilan selkeyttämiseen ja siellä sijaitsevien energiatasoisten tukosten ja esteiden purkamiseen. Niiden poistumisen myötä olo kevenee ja oma elämäntilanne alkaa näyttää valoisammalta, sillä tasapainoisissa ja korkeavärähteisissä energioissa on aina helpompaa löytää tilanteisiin kätkeytyvät siunaukset. Erilaisiin tilanteisiin ja asioihin on mahdollista suhtautua kärsivällisesti ja tarkkaillen, puuttuvaa informaatiota keräillen ja uusia näkemyksiä kartuttaen.


Hidasteilla on aina jokin olennainen merkitys itse matkan opettavaisuuden kannalta sekä tarkoituksenmukaisen päämäärän saavuttamiseksi, laajemman kokonaiskuvan vuoksi, mutta valitettavan usein ihmisen matalampi egolähtöinen ajattelutapa ja pyrkimys ratkaista ongelma nopeasti pois päiväjärjestyksestä estävät hidasteen todellisen luonteen ja siunausten paljastumisen. Mitä pidempään sitä vastaan taistelee sitä suuremmaksi ja hidastavammaksi se kuitenkin muuttuu.


Olemme pidentäneet Kosmisen Minän Kalibroinnin saatavuutta aina talvipäivänseisauksen kynnykselle eli 20.12.2020 saakka, ja Ganeshan Esteidenpoistajakin palvelee sinua vielä 13.11.2020 saakka. Lue palveluista lisää niiden omalta sivulta, jossa voit myös tehdä tilauksen sinulle sopivista hoitokerroista.


Namaste,

Anahata

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata