Elämäntilannetta selkeyttävää valoa ja myötäisiä muutoksen tuulia


Tässä päivässä on paljon valoa, toivoa ja keveyttä - eikä ihme, sillä Aurinko on siirtymässä Maasta katsottuna Kauriin tähdistöstä Vesimieheen. 19.1.2021 lähtien seuraavan kuukauden eteenpäin saamme nauttia hieman jouhevammasta energiasta ja myötäisemmistä tuulista, ainakin Auringon elinvoimaisen vaikutuksen puolesta.


Jätetään 30.1.2021 alkava kolmiviikkoinen Merkuriuksen perääntyminen Vesimiehessä vielä laskuista pois (jonka varjoalue vaikuttaa jo voimallisesti), ja keskitytään selkeyttämään ajatusmaailmaa vuoden ensimmäisten viikkojen tapahtumien osalta.


Kauriin tähdistön energialla on taipumusta nostaa esiin vaikeita asioita ja edistää niissä tapahtuvaa välttämätöntä päätöksentekoa, ja se aiheuttaa ymmärrettävästi epämukavuutta ja päänvaivaa. Tämä energia on spirituaalisen evoluution ja elämänmuutosten kannalta mullistavaa ja eteenpäin vievää, mutta ei useinkaan sillä kaikkein sulavimmalla tavalla.


Kyseisen tähdistön energia paljastaa tilanteiden karun luonteen. Maailmankaikkeus käyttää sitä hyväkseen ihmisen tietoisuuden laajentamiseen ja sitä myötä tarvittavien päätösten synnyttämiseksi. Vaikka Aurinko Kauriissa voi olla epämukavaa aikaa, tulee sen vaikeakulkuinen maasto lisäämään elämän hedelmällisyyttä tulevien kuukausien mittaan.


Illuusio on nyt rapistunut ja karu totuus paljastunut. Sen ei pidä antaa lamaannuttaa ja järkyttää, vaan pikemminkin tuottaa voimaa ja päättäväisyyttä tarvittavien muutosten toteuttamiseen, omien rajojen tunnistamiseen ja vahvistamiseen, ja tilanteeseen kätkeytyvien salaisten mahdollisuuksien ja uusien näkökulmien tiedostamiseen. Ne liittyvät olennaisesti tulevaisuudennäkymiin, hyvin myönteisellä tavalla.


Kun elämään ilmaantuu este, on sen ylittämiseen myös olemassa keinonsa ja oikea ajoitus. Ponnistuksen ajoitus on olennaista, jotta este ylitetään kerralla ja mallikkaasti, ilman epävarmaa kompastelua ja kaatuilua. Joskin jälkimmäinenkin tyyli on täysin sallittu ja ymmärrettävää. Elämiseen ei ole olemassa oikeaa oppikirjaa ja sääntöjä.


Elämä ei myöskään pääty tuohon esteeseen, vaikka se joskus saattaakin siltä tuntua. Me usein vain keskitymme pelkäämään itse estettä ja epäilemään itseämme, omia kykyjämme ja elämän kantavaa voimaa, emmekä pohtimaan rauhallisesti miten parhaiten ylitämme tämän esteen. Tilanne ei ole ylitsepääsemätön, vaikka työtä se aiheuttaa.


Maailmankaikkeus on aina hurraamassa meille ennen estettä, sitä ylittäessämme ja sen jälkeenkin, olipa tyylimme sitten epävarmempi tai määrätietoisen päättäväinen ja uskoa puhkuvan itsevarma. Se on kuitenkin varmaa, että joudumme sen ylittää, olipa valitsemamme asenne ja uskomme taso mikä tahansa.


Tukea meiltä ei kuitenkaan koskaan puutu. Sitä on saatavilla enemmän kuin ymmärrämmekään.


Olennaista mahdollisimman jouhevan uskon loikan tekemiseksi onkin katsoa eteenpäin ja yli esteen, ja keskittyä sen toisella puolella olevan helpotuksen tunteen tiedostamiseen. Este myös ylitetään juuri sen vuoksi, että sen jälkeen elämä on aina jollain lailla vapaampaa, kevyempää, helpottuneempaa ja tyydyttävämpää.


Vesimiehen Aurinko on täynnä tätä prosessia helpottavaa, ratkaisuja synnyttävää, ja oikeiden vaihtoehtojen ilmaantumista edistävää energiaa. Se antaa tilaa hengittää vapaammin, tarjoten hapekkaampaa ja raikkaampaa ilmaa.


Vesimiehen Auringon luonne on vaikeuksista vapauttavaa. Se luo tunteen avarammalle tasangolle saapumisesta pitkän ja vaikeakulkuisen vuoren ylityksen jälkeen. Vaikka vuoren huipulta on huikeat näkymät ja matka vaivan arvoinen, on tasaisella maaperällä mukavampaa ja energiatehokkaampaa kulkea. Matkanteko on myös nopeampaa, ja sen tulemme huomaamaan tulevien viikkojen vauhdittaessa elämänpolun tapahtumia.


Sitä ennen on kuitenkin hyvä hengähtää vielä hetkeksi, ja latailla akkujaan tulevien elämäntilanteiden kohtaamiseen. Vaikka varmuus päätöksestä on syntynyt, ei sitä ole kuitenkaan kiirettä laittaa täytäntöön. Stressinhallinta ja mielenrauhan kehittäminen ovat nyt tärkeässä roolissa.


Saattaa olla hyväksi jättää tilanne selkeytymään entisestään, ja antaa raikkaan ilman tuulettaa omaa olemusta ja elämäntilannetta kunnolla vireellään. Joskus tarvitsee vain olla paikoillaan, ja katsoa miten tilanne muuttuu ja kehittyy ilmavirran mukana ilman omaa ohjailua. Tulokset voivat hämmästyttää.


Vesimiehen energia tuottaa valaisevia oivalluksia, herättelee uusia innovaatioita, ideoita ja inspiraatioita, ja korostaa uutta suuntaa sekä valottaa sen merkitystä ja tärkeyttä tulevaisuuden kannalta.


Tämä on vaihe, jossa menneisyyden voi todella jättää taakse, sillä siitä on jo päästetty irti henkisesti. Tila uuden elämänvaiheen runsaudelle on syntynyt sisimpään, kuin myös valmius seuraavien askelten ottamiseen sen manifestoinnissa.


Nyt on tunnistettava omat vaikutusmahdollisuutensa ja feminiinisen luomisvoimansa tehokkuus, ja virityttävä korkeampiin ja puhtaampiin värähtelyihin, joiden taajuuksilla jumalallinen inspiraatio virtaa - odottaen vain kanavaa, jota pitkin se voisi maadoittua materiaaliselle tasolle.


Tässä tehtävässä sinua auttaa Lakshmin Runsauden Manifesti 2021, joka siunaa uuden vuotesi Lakshmin runsauden energialla. Avaudu ja antaudu tulevalle runsaudelle, kaikelle sinulle kuuluvalle vauraudelle, sekä sisäisen elämänkokemuksesi rikastumiselle että nautinnollisemman arjen muodostumiselle. Sinä ansaitset enemmän.


Namaste,

Anahata

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata