Anubiksen loppuunsaattava voima manifestoi ratkaisuja


Toukokuun viimeisissä päivissä on vahvan latautunut tunnelma, kun kesäkuun energiat tekevät jo tuloaan planeetalle lomittuen edeltäjiinsä. Virtauksia ei yhtään laimenna se tosiasia, että neljä planeettaa perääntyy tällä hetkellä vaikuttaen poikkeuksellisen intensiivisesti sielun sisäiseen olotilaan leikaten läpi jokaisen tason. Tämä onkin hyvä ajankohta energiahoidolle, kun Kuukin lähestyy ensimmäistä neljännestään Leijonan tähdistön ja Anubiksen voimalla. Energiahoito puhdistaa sielun olemuksen jokaisen tason, auttaen selkeyttämään mahdollista näköalattomuutta ja päämäärättömyyden tunteita - niitä ajankuvassa odotetusti syntyykin luonnostaan.


Peräytymisestä aiheutuvien voimien energeettinen luonne muuntuu ja mukailee Maan henkistä aikataulua ja planeetan ylösnousemussuunitelman toteuttamista, eli nekin palvelevat sielua hieman eri tavalla ajankohdan vaihtuessa. Nämä massiiviset energiat muuntuvat ja lomittuvat kuukausien välimaastossa, joten ei ihme, jos olotila muistuttaa pikemminkin kömpelöä norsua posliinikaupassa kuin seesteistä lumpeenkukilla tanssivaa neitokorentoa. Asioista voi olla vaikeaa saada otetta eikä mikään tunnu toimivan, jos niitä yrittää järjestää vastavirtaan Jumalan tahdon kanssa. Nyt puretaan vanhaa energiaa oikein urakalla, ja energiahoidot toimivat tehokkaina puhdistajina ja tapahtumien edistäjinä tässä prosessissa.


Ajankuvan energioita ja niiden muutoksia sanoittaa parhaiten Arkkienkeli Gabrielin Enkeliprofetia, joka toimii henkisenä työvälineenä vielä pitkään kuukausien vaihtuessa seuraaviin. Energiatasojen ymmärtämiseen ja niiden kanssa työskentelyyn ohjaava toukokuun Enkeliprofetia sisältää jokaisen neljän planeetan henkisten vaikutusten ja merkitysten kattavat tulkinnat, joiden näkemyksissä riittää neuvoja vielä pitkälle loppuvuoteen. Jupiter, Saturnus ja Pluto kun päättävät meneillään olevat perääntymisen jaksonsa vasta syys-lokakuussa. Näillä energioilla on suuri rooli Uuden Maan aikakauteen johtavassa elämän rakennemuutoksessa. Niiden seurana perääntyy Venus, jonka feminiininen energia kannattaa hyödyntää tietoisesti ihmissuhteiden ja arvomaailman tarkasteluun ja muutostöihin.


Mitä tietoisemmin niiden luomien energioiden kanssa työskentelee, sitä upeampia tuloksia on mahdollista manifestoida tämän sopusointuisen yhteistyön johdosta. Muutoin ne voivat aiheuttaa suurta hämmennystä ja tunteen päämäärättömyydestä, joka on kuitenkin voitettavissa tietoisuuden laajentamisella näiden energioiden henkisen luonteen ymmärtämiseen. Nyt on parasta kantaa oma henkinen vastuunsa ja ottaa asioista selvää, jotta oman elämänlaadun parantamisen ja upeat kehityksen mahdollisuudet eivät jää käyttämättä. Aivan kaikki tulee muuttumaan, eikä entisen Vanhan Maan todellisuuteen ole enää paluuta. Vastuunkantajia siunataan nyt runsaskätisesti.


Kuu kulkee tällä hetkellä eli 27.5.2020 Leijonan tähdistössä, kanavoiden Maahan rohkeaa läpivientivoimaa ja muutokseen työntävää energiaa, jonka luonteella on loppuunsaatava vaikutus. Jos elämän suunta tuntuu olevan hukassa voivat nämä energiat tuottaa ahdistusta ja tunnetta lisääntyvästä epävarmuudesta arjessa. Sisäistä olotilaa voi selkeyttää ja luottamusta prosessiin palauttaa energiahoidolla. Myös yhteyden vahvistaminen Alkulähteen rakkauteen ja huolenpitoon vahvistavat turvallisuudentunnetta ja johdonmukaisuutta. On sanomattakin selvää, että tätä tulisi harjoittaa päivittäin, jos mielii säilyttää yhteyden Korkeimpaan Minäänsä ja sen kautta saatavaan jumalalliseen johdatukseen.


Leijonan tähdistö edustaa Anubista, jonka loppuunsaattavat voimat ovat Maassa käsinkosketeltavia. Ne kannustavat sielun kantamaan pelottomasti oman vastuunsa ja edistämään asioita menemällä rohkeasti mahdottomaltakin tuntuviin tilanteisiin ratkaisujen syntymiseksi. Sen ei kuitenkaan tarvitse penetroitua niihin ja yrittää vääntää kättä Maailmankaikkeuden kanssa - riittää että se saapuu paikalle ja katsoo asioita suoraan silmiin, ja perustaa toimintansa totuudelle pelkojen sijaan. Maailmankaikkeuden virtaukset ohjaavat sielua, kunhan se osaa antautua niiden vietäväksi. Leijona eli Anubis ei anna perääntyä häntä koipien välissä, vaan se kehottaa etsimään ratkaisuja epävarmoihin asioihin tunnustamalla faktat ja paljastamalla omat harhakuvitelmat.


Anubis tunnetaan kuolleiden ja balsamointitaidon jumalana, jonka energiaa ei pidä suinkaan pelätä sen äärimmäisen mystisen luonteen vuoksi. Rohkea hyödyntää sen tietoisesti loppuunsaattaakseen keskeneräisiä ja vaivaavia asioita, ja päästääkseen irti omasta egoistisesta hallinnantarpeestaan. Tämä on loistava ajankohta vanhojen uskomusten ja toimintaa ohjaavien haitallisten asenteiden tiedostamiseen, jonka jälkeen niitä on mahdollista uudistaa. Vanhan olemuksen ja todellisuuden kuolema antaa aina jollekin uudelle ja paremmin palvelevalle tilan syntyä, ja valaista samalla tietä tulevaan. Leijonan tulinen voima puhdistaa tehokkaasti tukkeutunutta energiaa, ja herättää sielun sisäisen voiman taistelemaan sen unelmien toteutumisen ja elämänlaadun parantumisen puolesta.


Namaste,

Anahata

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata