Äitijumalatar Hathor hoivaa unelmiasi


Kuu siirtyy tänään 22.4.2020 illalla Oinaasta Härkään, jossa Aurinko sitä jo odottaa. Aurinko siirtyi eläinradalla eteenpäin 19.4.2020, jolloin se saapui Hathorin, tuon lehmänpäisen muinaisen Egyptin jumalattaren, vaikutusalueelle. Hathor on äidillisen hoivan ja huolenpidon jumalatar, jonka suojelevan energian alla koetaan myös huhtikuun uusikuu 23.4.2020. Tämä uudenkuun aika keskittyy synnyttämään tietoisuuteen uusia ratkaisumalleja ja vaihtoehtoisia toimintatapoja, herätellen sielun luovuutta kokeilemaan jotain totutusta poikkeavaa. Hathorin energia avaa sielun feminiinistä olemuspuolta antautumaan elämän virtaan ja vastaanottamaan Maailmankaikkeudesta uutuudenviehätystä huokuvia ideoita, jotka luovat tietä seuraaville kehitysaskelille. Uudenkuun aika on hyvin feminiinistä ja intuitiivista, sisäisen aistimaailman sensuellisuutta ja luovuutta korostavaa, ja siksi sen energioissa on mahdollista synnyttää mestarillisia ideoita suoraan Alkulähteen rakkaudesta. Tämä voi tapahtua kuitenkin vain mikäli sielu hiljentyy itseensä ja palaa omaan keskiöönsä, eli vetäytyy kuuntelemaan Jumalan puhetta sisäisen rauhansa passiiviseen tilaan. Silloin maskuliinienergiakin kääntyy suojelemaan sen luomisprosessia, lopettaen vastausten etsimisen isensä ulkopuolelta. Kaikki huomio kannattaa nyt siirtää sisäisen maailman tilassa tapahtuviin liikkeisiin.


Koska kummatkin, Aurinko ja Kuu, ovat uudenkuun aikaan Härässä, Hathorissa, mahdollistaa se pysyvämmän tasapainon ankkuroimisen olemukseen. Auringon valo ja Kuun pimeä hetki samassa merkissä edustavat uuden ajan alkua, nollausta, jonka jälkeen elämää voi lähteä luomaan paljon selkeämmistä lähtökohdista käsin. Huhtikuun uusikuu vain lisää kevään elinvoimaisuutta ja sielun sisäisen energian virtauksia, jolloin se latautuu tuoreilla ideoilla, visioilla ja näkökulmilla, joiden avulla uusi elämäntodellisuuskin syntyy vaivattomasti. Hathor muistuttaa unelmien äidillisestä ravitsemisesta ja hoivaamisesta sekä maltillisuudesta niiden toteutumisen suhteen. Vastasyntyneeltä lapseltakaan ei voi odottaa lukemisen taitoa tai kykyä ajaa polkupyörällä, sillä ne kuluvat luonnollisesti vasta myöhäisempiin kehityksen vaiheisiin. Samalla tavalla omille unelmilleen tulisi antaa aikaa kehittyä ja ottaa täydellisen muotonsa, ja pidättäytyä tuloksettomasta patistelusta. Niiden on annettava kasvaa itsenäisesti juuri sen näköisiksi kuin on tarkoituskin, ilman tarvetta hallita niiden muotoa. Maailmankaikkeus ei toimi yhtään sen nopeammin, vaikka sitä hoputtaa kärsimättömyyksissään - päinvastoin. Se palvelee sielun henkistä kehitystä ja tarjoilee siksi juuri sen mukaisia peilikuvia, missä se näkee kasvun mahdollisuuden.


Hathor muistuttaa uudenkuun aikaan armollisuudesta itseä ja tulevaisuutta kohtaan. Unelmat eivät synny sen nopeammin, vaikka niiden äärellä kipuilisi tuskissaan miten paljon tahansa. Sielun feminiininen olemus jaksaa odottaa luomistyönsä siementen itämistä ja hedelmien kypsymistä, joskin kevään energioissa puhutaan nimenomaan ensimmäisestä. Se ei myöskään halua poimia satoaan ennenaikaisesti, sillä raa'at hedelmät eivät maistu kenellekään. Näin toimiessa sen arvokas työpanos valuisi hukkaan. On maltettava odottaa täydellistä kypsyyttä, ja laitettava vasta sen jälkeen maskuliinienergia korjaamaan syntyneen sadon runsautta. Siten kaikessa säilyy tasapaino ja tyytyväisyys sekä kokonaisvaltainen harmonia. Hathor vaikuttaa niin ikään Venuksen energioissa, tuossa rakkauden, hedelmällisyyden, vaurauden ja ihmissuhteiden planeettassa, jolla on huhtikuun energioiden rakentajana merkittävä työpanos. Tästä löytyy lisää tietoa Arkkienkeli Gabrielin huhtikuun Enkeliprofetiasta. Myös Jumalatar Aphrodite, jonka nimeä kuukausi kantaa, näkyy vahvasti uudenkuun energioiden vaikutuksissa lisäten sen hedelmällisten ideoiden syntymistä ja siirtymistä sielun tietoisuuteen Alkulähteestä Korkeamman Minän välittämänä. Härän maaelementti auttaa maadoittamaan näitä visioita, ja tutkimaan niitä kärsivällisesti.


Namaste,

Anahata


Puhdista ja nollaa energiajärjestelmäsi vastaanottavaiseksi uusille ideoille ja mahdollisuuksille uudenkuun taianomaisessa ajassa. Unelmiasi palvelevat Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito sekä Kultaisen Aikakauden Runsaushoito. Kummankin 12 chakran energiahoidon hinta on 33,00€, ja kaksi hoitokertaa voi lunastaa edulliseen yhteishintaan 55,00€.

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata