5D-unelmien ja -ihmissuhteiden aikakausi alkaa

Joulukuun 333-mestariportaali on valmistellut Maan sieluja vastaanottamaan uuden vuosikymmenen energiat sekä astumaan korkeampien elämäntehtäviensä pariin. Unelmat selkeytyvät, uudet visiot syntyvät ja elämänpolku näyttäytyy houkuttelevana ja innostavana pitkän kasvurupeaman jälkeen. Lue lisää tästä energiaportaalista ja sen vaikutuksista aiemmasta blogiartikkelista.


Viimeisiään käyvä vuosikymmen ja sen päättävä vuosi on ollut oikea painekattila, joka on tiivistänyt pidemmän ajanjakson henkisen kasvun sekä sielun puhdistumisen ja parantumisen intensiiviseksi maratoniksi. Tämä kujanjuoksu on tulossa viimein päätökseensä, ja kun koko planeetta ja ihmiskunta valmistautuu ylösnousemussuunnitelman seuraavaan vaiheeseen uuden vuosikymmenen myötä.


Vuosi 2019 tullaan muistamaan sukukarman ja -traumojen puhkeamisesta ja puhdistamisesta, monen pinnan alla kytevän salaisuuden paljastumisesta sekä ihmissuhteiden inventaariosta, jonka jälkeen ei ole enää epäilystäkään siitä, ketkä ovat valmiita kehittymään rinnalla seuraavalle tasolle.


Monet ihmissuhteet tulivat päätökseensä tehden tilaa uusille, joita alkaakin syntyä nopeasti ensi vuoden aikana. Näillä uusilla ihmissuhteilla on kuitenkin paljon syvällisempi merkitys kuin vain ilahduttaa arkea ja tuoda elämään uusia elämänkumppaneita, sillä nämä sielunsopimukset ovat olennainen osa Maan ylösnousemussuunnitelman toteutumisessa.


Niiden muodostamassa sielujen oppimisympäristössä ylläpidetään ja kasvatetaan puhtainta 5D-rakkautta, jonka värähtelyiden lisääntyessä jatkaa koko planeetta portaatonta nousuaan kohti korkeampia ulottuvuuksia. Samalla näissä ihmissuhteissa rakkautta kokevat ja jakavat sielut kehittyvät vauhdilla omalla ylösnousemusmatkallaan.


Ei ole siis millään tavalla sattumankauppaa, syntyykö omaan elämään uusia ihmissuhteita vai ei. Niille on paljon suurempi kysyntä koko planeetan hyvinvoinnin kannalta, ja tietenkin myös yksilön kehityksen vuoksi.


Olipa kyseessä sitten haave romanttisesta rakkaudesta ja parisuhteesta sielunkumppanin kanssa tai halusta jakaa omaa arkeaan sydänystävien seurassa, ovat nämä unelmat todellisia ja toteutumassa. Lähentyminen oman sielunperheen kanssa ja sen jäsenten löytyminen ihmisyydessä on varmasti monen toiveissa, joita Maailmankaikkeus onkin kuunnellut tarkoin.


Juuri näiden upeiden 5D-ihmissuhteiden syntymisen vuoksi kuluvan vuosikymmenen loppuhuipennus on ollut henkisesti niin työläs, sillä tälle tulevalle rakkauden kokemukselle on ollut tarve raivata tarpeeksi tilaa niin sielussaan kuin elävässä elämässäkin.


5D-rakkaus ei voi ilmentyä 3D-haavojen ja karman keskelle, sillä niiden tiheä ja karkea energia ei ole ihanteellinen ympäristö näin korkeavärähteisen energian ilmentymiselle ja ylläpidolle.


Monet ovat saaneet maistiaisia omista 5D-sielunkumppaneistaan, kun he ovat vierailleet välähdyksenomaisesti elämässä. Sielut olivat kuitenkin kummatkin tahoillaan vielä niin traumojen täyttämiä, että yhteiselon kriteerit eivät täyttyneet Jumalan silmissä. Mutta Maailmankaikkeus on saatellut nämä sielut kohtaamaan, jotta he tietäisivät millaisia palkintoja heidän henkinen kasvunsa manifestoi.


5D-ihmissuhteet eivät tosin ole ainoa syy, miksi vuosikymmenen loppuhuipennus on ollut niin intensiivinen. Onnistuminen on kriittistä tänä aikana, jona Maan sielut valmistautuvat vastaanottamaan korkeammat elämäntehtävänsä ja aloittamaan henkisen työskentelynsä kohti uusia unelmia. Jokainen niistä palvelee koko planeetan ylösnousemussuunnitelmaa, eikä tätä pyhää tarkoitusta pidä jättää taka-alalle.


Kun sielu saa toteuttaa itseään omien henkisten kykyjensä kautta ja rakastaa koko olemuksellaan sitä mitä se tekee, kanavoi sielu luomistyöhönsä puhdasta jumalallista rakkautta. Mitä useampi sielu siirtyy elämässään korkeamman elämäntehtävänsä pariin ja lisää rakkautta omassa elämässään, sitä voimallisemmin koko planeetan värähtelyt kohoavat tuon rakkauden vaikutuksesta.


Lopulta koko planeetta ja ihmiskunta ylösnousevat vain siitä ilosta, että Maan sielut tekevät sitä mitä rakastavat, toteuttavat sydämensä unelmia ja nauttivat toistensa seurasta 5D-ihmissuhteissa. Tämä on planeetan ylösnousemussuunnitelman ydin, ja miten se tullaan toteuttamaan käytännössä.


Siksi Maailmankaikkeus avustaa nyt jokaista sielua voimallisesti luomaan oman taivaallisen paratiisinsa Maan päälle, manifestoimaan unelmiensa ihmissuhteita ja täyttämään arkensa rakkaudellaan.


Se ei tietenkään tapahdu ilman 3D-energian puhdistamista sielusta sekä tuota värähtelytaajuutta ylläpitävien haavojen ja traumojen parantamista, jotta tila sielun 5D-olemukselle ja puhtaalle rakkaudelle syntyy ja pysyy yllä. Kun sielu on kyllin korkeavärähteinen ja puhdistunut 3D-kokemuksistaan, pystyy se säilyttää sisimmässään yhä suurempia määriä jumalallista rakkautta.


Ja tästä rakkaudesta se elää ja hengittää, ja saa elämänsä suurimman nautinnon. Tällä rakkaudella sielu palvelee Jumalaa ja koko planeetan ylösnousemussuunnitelmaa hyvin yksinkertaisella periaatteella - ”tee sitä, mitä rakastat”.


Tätä rakkauden sisäistä kokemusta sielu haluaa lisätä kaikin mahdollisin keinoin, ja sitä evoluutiota Maailmankaikkeuskin palvelee. Vuosikymmenen loppuun avautunut 333-mestariportaali auttaa sielua manifestoimaan voimallisella tavalla omia unelmiaan ja korkeampia elämäntehtäviään, ja siirtymään niiden värähtelyihin uudelle vuosikymmenelle.


Tämä Ylösnousseiden Mestareiden ja Kristustietoisuuden energiaportaali on tuonut aistimuksia oikeasta suunnasta ja siitä mikä sielua odottaa tulevaisuudessa, kun se siirtyy seuraavalle vuosikymmenelle ja toteuttamaan omassa elämässään kollektiivisen ylösnousemussuunnitelman uusia vaiheita.


333-mestariportaalin energiat tallentuivat myös joulukuun Täydenkuun Runsaushoitoomme, joka on saatavilla vielä uusikuuhun 26.12.2019 saakka. Tämä vuosikymmenen viimeisen täydenkuun energioissa kanavoitu voimallinen sielun olemuksen muuntaja ja parantaja katkaisee kaikki mahdolliset sidokset menneisyyden karmaan ja traumoihin, joiden ei ole määrä seurata sielun henkistä matkaa uudelle aikakaudelle.


Se selkeyttää sisäistä olotilaa ja kohottaa värähtelyitä 5D-rakkauden tasolle, auttaen kulkemaan vuodenvaihteen energiaportaalin sekä Tapaninpäivän uudenkuun aikaan täysin avautuvan pimennysportaalin läpi. Nämä energiaportaalit polttavat sielusta tehokkaasti vanhaa energiaa, ja tätä kokemusta voi helpottaa ja auttaa 12 chakran energiahoidolla.


Energiahoidot tuovat aina apua sielun henkisiin prosesseihin, jotka ovat ajankuvassa erityisen intensiivisiä. Ne lisäävät ja ylläpitävät sisäistä hyvinvointia, auttaen ajankohtaisten energioiden pääsyä yhä syvemmille tasoille puhdistustyössään. Näin ne vaikuttavat edistävästi myös henkiseen kehitykseen ja ylläpitävät energiajärjestelmän puhtautta, jolloin sielun on mahdollista säilyttää yhä korkeampia määriä 5D-rakkautta ja parantua sen vaikutuksesta.


Tilaa Täydenkuun Runsaushoito hintaan 33,00€. Palveluun sisältyy Alkemistin eli Sanat Kumaran Siunaus sekä salainen uutiskirje, johon kanavoitui tämän Planetaarisen Isämme viesti. Kirje sisältää myös ohjeet Sanat Kumaran Siunauksen vastaanottamiseen, ja saat sen suoraan sähköpostiisi maksusuorituksesi rekisteröitymisen jälkeen.


Enkelein,

Sanna


P.S. Luitko jo edellisen uutiskirjeemme, johon kanavoitui tietoa 5D-ihmissuhteista? Löydät sen täältä.


#ihmissuhteet #parisuhde #romanttinenrakkaus #5D #uusivuosikymmen #uusiaika #MaanKultainenAikakausi #ylösnousemus #ylösnousemussuunnitelma #henkinenkasvu #henkinenkehitys #ajankuvanenergiat #unelmat #elämäntehtävä #löydäelämäntehtäväsi #pimennysportaali #mestariportaali #energiaportaali #tulevaisuus #sielunkumppani #kaksoisliekki

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata