Astutko elämässä eteenpäin vai vanhenetko menneisyytesi kanssa?


Marraskuun täysikuu voimistaa upealla tavalla ajankuvassa vaikuttavia energioita, antaen niille oman taianomaisen superladatun sävynsä. Täydenkuun energia on tehokas menneestä vapauttaja ja irtipäästämisen edistäjä, ja se potensoi nyt voimallisesti ajassa tapahtuvaa valmistautumista uuteen korkeampaan elämäntodellisuuteen. Tämä täysikuu auttaa hyvästelemään menneen aivan uudella tasolla.

Ajankuvaan oman vivahteensa tuovat 11:11-portaalin energiat, jotka alkoivat virrata Maahan heti 1.11.2019, vain pari päivää sen jälkeen kun Merkurius aloitti perinteisen kolmen viikon retroilunsa 30.11. Eilen tämä energiaportaali oli täysin avoin ja sen energiat voimakkaimmillaan, kun samaan aikaan Merkurius kulki Auringon editse harvinaisella tavalla.

Merkurius jäi täydellisesti Auringon ja Maan väliin, jolloin sen ylityksen pystyi havaitsemaan myös Maasta käsin, joskin vain tarkoitukseen sopivalla välineistöllä. Tämä tapahtuma on niin harvinainen, että se tapahtuu seuraavan kerran vasta vuonna 2032. Tapahtumassa on siis melkoista henkistä symboliikkaa ja merkityksiä!

Ja seuraavana yönä olikin vuorossa täysikuu, jonka energiat tietenkin vaikuttivat jo koko edellisen päivän, jokaisen Kuun vaiheen energioiden ollessa aktiivisia 24 tuntia vaiheen täydellisen hetken molemmin puolin. Kyseessä on siis varsinainen energiatasojen ilotulitus, joka on tarkkaan laskelmoitu palvelemaan Maan sielujen henkistä kasvua ja uuteen henkisen kasvun ja elämän aikakauteen astumista.

Tämä monen yhteenlasketun energian summa on varsinainen jättipotti, ja kirjaimellisesti hyvin onnekas ja vauhdilla henkisellä tasolla eteenpäin vievä. Sen vaikutusten materialisoitumien kanssa on kuitenkin syytä olla maltillinen, ja siksi on hyvä laittaa asiat jälleen tärkeysjärjestykseen. Ensin tulee henkinen hyvinvointi, vasta sitten materiaaliset ilmentymät. Sielulla on oltava sisäisesti kaikki hyvin, ennen kuin se voi jatkaa elämänsä luomistyötä.

Nämä energiat ovat nostaneet jo lokakuun lopusta lähtien tietoisuuteen vanhaa kuonaa, traumoja, menneisyyden haavoja ja kokemuksia, joiden useat näkökulmat alkavat olla tuttuja ja pitkälle käsiteltyjäkin. Paljon parannusta on jo tapahtunut, mutta nämä voimakkaat irtipäästämiseen ja puhdistumiseen työntävät energiat ovat nostaneet nyt esiin asioiden ytimen.

11.11.2019 oli monella tavalla merkittävä päivä energiatasolla. Siinä yhdistyivät niin uusien alkujen ja elämänpolkujen, korkeampien unelmien ja elämäntehtävien tietoisuudet, jotka kohtasivat eletyn menneisyyden ja sen vanhat energiat. Seuraavan yön täysikuu vain voimisti noita energioita ladaten ne täyteen mahtiinsa!

Jos koko marraskuun alku on ollut tuskaisaa, väsymyksen täyteistä, täynnä saamattomuutta ja luovuuden puutetta, tämän täydenkuun jälkeen olotilan pitäisi alkaa helpottumaan. Muutoksen tuo viimeistään Merkuriuksen palaaminen tavanomaiselle kiertoradalleen. Olotilan kohentuminen kannattaa varmistaa henkisen hyvinvoinnin vaalimisella ja itsensä hellimisellä, ja olla suosiolla itselleen armollinen.

Mikäli vanhaan pakottavaan ja suorittavaan toimintatapaan ja ajatusmaailmaan silti taipuu, kertoo perääntyvä Merkurius armotta totuuden tilanteessa. Se kehottaa päästämään irti vanhasta tavasta elää ja olla, luoda, sillä tuolla mallilla ei pitkälle pötkitä uuden elämäntodellisuuden manifestoinnissa ja materialisoinnissa.

Nämä vuoden viimeiset energiaportaalit pitävät kyllä huolen siitä, että jokainen sielu saa tarvitsemansa lataukset ja uudet koodit, joita se tarvitseekin uusien unelmien ja korkeamman elämäntodellisuuden luomisessa sekä elämäntehtävissä. Mutta se ei automaattisesti tarkoita, että ne asentuisivat ja tulisivat käyttöön ilman omaa henkistä vaivannäköä ja itsetutkiskelua.

Niitä on siirryttävä käyttämään tietoisesti ja haluttava muuttaa toimintatapojaan, sillä mikään muutos sielussa ja sen luomisvoimassa ei tapahdu ilman omaa työpanosta. Henkinen kasvu ei sovi vapaamatkustajille, sillä se on ahkeraa ja antaumuksellista sisäistä työtä, jonka voi tehdä vain itse.

On siis parempi ottaa ajankuvan energioista kaikki hyöty irti ja ammentaa niistä muutokseen ohjaavia tekijöitä, ja kohdata rohkeasti omasta sisimmästä kaikki se, minkä ne nostavat esiin. Perääntyvä Merkurius pitää huolen siitä, että menneisyydestä nousee tietoisuuteen juuri ne tärkeimmät asiat tässä hetkessä, jotka voimakkaimmin jarruttavat uuden elämäntodellisuuden luomista ja elämänlaadun parantumista.

Merkurius pakottaa ottamaan pään pois pensaasta, ja katsomaan menneisyyden kokemuksia sekä niistä aiheutuneita traumoja ja haavoja kohti. Itseruoskinta tai uhriutuminen eivät vie eteenpäin, mutta anteeksianto, armollisuus ja menneisyyden hyväksyminen ovat palkitsevia ja parantavia ominaisuuksia.

Tehtyä ei saa koskaan tekemättömäksi, mutta siitä voi oppia ja parantua, ja siirtyä sen jälkeen turvallisesti eteenpäin viisaampana ja vahvempana. Viisas ottaa menneisyydestä mukaansa vain rakkauden, ja purkaa kaiken matalavärähteisen sydämeltään pois.

Merkuriuksen perääntyminen päättyy 20.11.2019, johon saakka voi vielä odottaa alitajunnan pimennoista nousevia muistoja ja traumoja, mutta ne ovat kohdattavana nyt viimeistä kertaa ennen vuodenvaihdetta ja siirtymistä uuteen vuosikymmeneen. Voi olla huojentavaa ja rauhoittelevaa tietää, että tarkoitus on todellakin päästä eteenpäin ja jättää menneisyys lopullisesti taakse.

11:11-energiaportaali ja täydenkuun energiat voimistavat uusien alkujen ja ideoiden syntymistä, ja oman egon hallinnasta jumalalliseen johdatukseen astumista. Voit lukea tästä lisää aikaisemmasta artikkelista.

Energiat asentavat korkeamman elämäntodellisuuden ja luomisen välineistön koodeja sieluun, jotka voidaan ottaa käyttöön vasta, kun vanhoista on valmis luopumaan. Tätä siirtymää ei pakoteta millään tavalla läpi, mutta syntyvässä uudessa todellisuudessa vanhat luomisen keinot ja välineet tai aikomukset eivät vain enää toimi ja tuota tulosta.

Jos tämän huomaa tapahtuvan on ainoa vaihtoehto katsoa omia toimintatapojaan ja aikomuksiaan sekä tiedostaa, että jollain tavalla ne perustuvat vanhakantaisiin motiiveihin, uskomuksiin ja odotuksiin. Tähän lukeutuvat etenkin pelosta ja puutteesta käsin luominen, jotka täyttävät tarvetta matalammista aikomuksista käsin. Silloin sielu luo siitä pelosta käsin ettei se saa tarpeitaan täytetyksi tai että se putoaa tyhjyyteen ja puutteeseen, jos se ei pakota asioita tapahtuvaksi väkisin ja hädässä.

Uusi korkeampi elämäntodellisuus luodaan kuitenkin vain rakkaudesta käsin, koska sielu tekee sitä mitä se rakastaa ja nauttii sen tuottamisesta. Silloin sielu tietää saavansa jokaisen tarpeensa täytetyksi, joskin tästäkin on osattava erottaa egoistiset toivomukset ja odotukset. Niitä Jumala ei ole edelleenkään täyttämässä.

Kun sielu luo ja elää elämäänsä rakkaudesta käsin, se elää ikuisessa runsauden virrassa. Silloin sielun luomisen peruste ei ole lähtöisin materian haalimisessa tai tarpeidensa täyttämisessä, sillä se tietää Jumalan antavan kaiken tarvittavan juuri oikeaan aikaan elämän henkisen aikataulun ja oman kasvun suunnitelmansa mukaisesti.

Tätä uutta ja korkeampaa elämäntapaa varten on valmistellut myös jokainen Täydenkuun Runsaushoitomme, jonka voimalla on tehokasta päästää irti menneestä ja ottaa samalla tuohon syntyvään tyhjään tilaan vastaan uudet korkeamman luomisen metodiikan koodit ja välineistö.

Tämänkertainen hoito ei ole poikkeus vaan pikemminkin upea huipentuma sarjassaan, sillä siihen ovat tallentuneet myös nämä mainittujen useiden energioiden yhteenlasketut henkiset vaikutukset. Se auttaa puhdistumaan ja vapautumaan kaikesta palvelemattomasta energiasta ja aiheista voimallisella tavalla, ja samalla se asentaa ja auttaa ottamaan käyttöön 11:11-energiaportaalin kautta saapuneet uudet korkeamman luomisen koodit.

Täydenkuun Runsaushoito on loistava henkinen työväline sinulle, jos haluat:

  • päästää irti tietoisuudessasi olevista menneisyyden asioista ja vanhoista energioista

  • parantua eletyn elämän kokemuksista, traumoista ja haavoista

  • antaa anteeksi menneisyydellesi ja tehdä sovinnon itsesi ja muiden kanssa

  • siirtyä eteenpäin henkisesti ja valmistella itseäsi tulevaisuuttasi varten

  • manifestoida voimallisemmin ja tietoisemmin unelmiasi

  • elää unelmaelämääsi ehtymättömässä runsauden virrassa

  • oppia korkeampia luomisen metodeja ja päivittää osaamistasi

  • vapautua haitallisista uskomuksista ja purkaa vanhoja toimintamalleja ja ajatustapoja

  • herättää luovuutesi kukoistukseensa ja tulla idearikkaammaksi luojaolennoksi

Lue lisää tämänkertaisen Täydenkuun Runsaushoidon energioista ja vaikutuksista aikaisemmasta artikkelista, jossa Lady Venus kertoo sen merkityksestä erityisesti ihmissuhderintamalla. Tämä ajankuvassa tapahtuva puhdistuminen ja päivitykset toteutuvat myös 5D-ihmissuhteiden vuoksi, jotka solmitaan oman sielunperheen jäsenten kanssa.

Tämän täydenkuun energiat ovat superladattuja ja valmiit muuttamaan jokaisen halukkaan elämäntodellisuutta, ja sysäämään voimallisella tavalla eteenpäin sielun evoluutiota. Mitä tasaisempaa henkinen kehitys on, sitä tuloksekkaammin sielun luomisvoimat kasvavat manifestoiden myös entistä runsaampia ja rakkaudellisempia tuloksia.

Ilmoittaudu mukaan Täydenkuun Runsaushoitoon tilaamalla palvelu. Kokonaisuuteen sisältyy myös tämän voimallisen viidennen ulottuvuuden 12 chakran energiahoidon lisäksi Sanat Kumaran Siunaus, joka avaa ja valmistelee sydäntäsi vastaanottamaan runsautta ja rakkautta. Tämä kokonaisuus eheyttää upealla tavalla sielusi luomisvoimaa, ja sen hinta on vain 33,00€.

Saat myös sähköpostiisi salaisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin hoidon energioista ja ajankuvassa tapahtuvista muutoksista. Uutiskirje on itsessään parantava, sillä se tarjoaa upeita oivalluksia ja uusia näkemyksiä omaan sisäiseen työskentelyysi.

Marraskuun Täydenkuun Runsaushoito on saatavilla 12.11.2019 klo 18.00 - 26.11.2019 klo 23.59.

Enkelein,

Sanna

#täysikuu #Merkurius #energiaportaali #1111energiaportaali #energiaraportti #energiaportti #muutos #elämänmuutos #unelmat #runsaudenluominen #manifestointi #runsaudenmanifestointi #luomisvoima #unelmienluominen #unelmaelämä #menneisyydenvanki #ajankuvanenergiat #ihmissuhteet

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata