Oletko valmis yhdistymään vahvemmin jumalalliseen johdatukseen?


Luku 11 on enkelten, jumalallisen johdatuksen ja ihmeiden luku. Se kuvastaa sitä taivaallista apua ja johdatusta, joka ilmaantuu ulottuville usein sillä viimeisellä, yhdennellätoista hetkellä. Luku symboloi elämälle antautumista sekä oman egon ja mielen hallinnasta luopumista, jolloin on mahdollista astua taivaallisen johdatuksen alaisuuteen ja vastaanottaa jumalaisia ihmeitä parantamaan tilannettaan ylitse oman määräysvallan.

Tätä voimallista enkelinumeroa voi hyödyntää omissa henkisissä harjoituksissa ja rukouksissa päivittäin, ja antautua jokaisella kerralla sitä käyttämällä entistä kokonaisvaltaisemmin jumalallisen johdatuksen alaisuuteen. Silloin avaa sydämensä ja elämänsä taivaallisille ihmeille sekä enkelten kosketukselle ja avulle.

Luku 11 toistuu kellonajassa kahdesti päivässä, ja sen värähtelyt ovat voimallisimmillaan tasan klo 11.11, jolloin portit Taivaaseen ovat täydellisen avoimet. Tuona hetkenä rukoileminen tai toiveen esittäminen Jumalalle on hyvin voimallinen henkinen toimenpide, jota suorittaessa on kuitenkin kiinnitettävä huomiota pyynnön alkuperään ja energiaan. Sen on tultava sydämestä.

Luvun 11 toistuvuus ja sen näkeminen kertovat siis usein yksinkertaisimmillaan siitä, että olet oikealla tiellä ja jumalallisen johdatuksen alaisena. Se värähtelee myös uusien alkujen taajuudella. Luvun toistuva ilmaantuminen arjessa kertoo uusista näkökulmista, ratkaisuista ja odottamattomista juonenkäänteistä ja suunnanmuutoksista, jotka tulevat muuttamaan tilannetta paremmaksi.

Se on jumalallisten ihmeiden luku, joka kertoo, että pyyntösi on kuultu ja vastausta kysymyksiisi ja toiveisiisi ollaan jo järjestelemässä. Vastaus vain tulee todennäköisesti yllättämään ja poikkeamaan täydellisesti mielesi käsikirjoittamasta versiosta, ja siksi tämän luvun toistuva näkeminen kehottaakin avartamaan omaa katsontakantaa ja luopumaan odotuksista asian suhteen.

Jumalallisille ihmeille on tehtävä tilaa, sillä jos asioita pyrkii määräilemään ja pakottamaan ennalta, tulee sulkeneeksi kaikki muut vaihtoehdot ja ratkaisut ulottuviltaan pois. Mieli ja sydän on avattava ihmeille ja annettava minkä tahansa ratkaisun muuttaa tilannetta, jolloin se ratkeaa jumalallisen järjestyksen ja aikataulun mukaisesti.

Päivämääränä 11.11. on energioiltaan upeaa aikaa astua jumalalliseen johdatukseen, ja aloittaa matka uuteen elämään ihmeellisten tapahtumien kautta, enkelten täydellisessä ohjauksessa.

Tänä vuonna tämä päivämäärä on ladattuna tavanomaista voimakkaammilla ja valovoimaisemmilla energioilla, sillä se päättää laajemman henkisen kasvun syklin jatkaen valmisteluita kohti tulevan vuoden ja vuosikymmenen uusia alkuja.

Viimeisiä kuukausiaan käyvä vuosiluku 2019 on ollut syystäkin rankka ja intensiivinen henkisen kasvun ja sielun parantumisen aikakausi, sillä edessä oleva uusi aika ja elämäntodellisuus ovat vaatineet kokonaisvaltaista puhdistumista sekä menneisyydestä irrottautumista.

Kyseessä on hyvin massiivinen ja mielen käsityskyvyn ylittävä muutos niin kollektiivisella tasolla kuin jokaisen henkilökohtaisessa elämässäkin. Siksi voikin vain pysähtyä kysymään, mitä niin suurta ja valtavaa omaan elämään on manifestoitumassa, jos sen tieltä on tullut siivonneeksi puolet arkensa sisällöstä?

Katseet on siis hyvä suunnata tulevaan, kuten henkisessä kasvussa yleensäkin. Tulevaisuudesta on tosin tärkeää tiedostaa vain, että siellä odottaa jokin upea palkinto siitä antaumuksellisesta ja määrätietoisesta työstä, jota juuri tällä hetkellä käy läpi kipeidenkin aiheiden parissa.

Mitä enemmän on viime vuosina kehittänyt ja muuttanut itseään, sitä upeampi tulevaisuus on luvassa. Ja mitä laajempia syvempiin alitajunnan tasoihin porautuvia puhdistustöitä on suorittanut, sitä vakaamman alustan on luonut uudelle elämälleen ja siihen ilmentyvälle runsaudelle.

Nämä työt ovat nyt viimeisiä piirtojaan vaille valmiita, ja vuosi ja vuosikymmen voivat vaihtua rauhallisissa merkeissä sinetöiden menneisyyden taakseen. Tämä loppuhuipennus on kuitenkin ajanut pintaan ja tietoisuuden valokeilaan vielä muutamia asioita, joita alitajunta ei voi kantaa uuteen alkavaan aikakauteen.

Usein nämä viimeiset rippeet ovat niitä kivuliaimpia, sillä ne muodostavat traumojen ja haavojen ytimen. Kerrokset niiden ympäriltä on kuorittu menestyksekkäästi ja siksi moni saattaakin luulla, että tämän teeman on tullut käsitelleeksi ja vapauttaneeksi itsestään jo aiemmin.

Meneillään oleva vuoden viimeinen Merkuriuksen perääntyminen pitää kuitenkin huolen, ettei yksikään tuohon menneisyyden energiaa kantavaan teemaan sisältyvä yksityiskohta jää kiveksi kenkään. Siksi se saattelee eteen vielä kertaalleen niiden aiheiden jäämistön ja ytimen, jonka ympärille kuluvan vuoden kasvu ja parantuminen ovat keskittyneet.

Kyse ei siis ole siitä, että jotain jäi aikaisemmin huomaamatta ja parantamatta. Aika on nyt vain oikea tämän teeman haavojen ytimen kohtaamiselle sekä sen syvimpien ja laajimpien vaikutusten huomioimiselle. On vain ollut välttämätöntä kulkea ensin koko pitkä matka ja kerätä tietoisuuteen haavan uloimmat kerrokset, jotta ymmärtää paremmin sen sydäntä ja syvintä olemusta.

Näin viisaus ja ymmärrys rakentuu, eikä sitä voi saavuttaa kaivautumalla suoraan asioiden ytimeen. Siinä tohinassa jäisi saamatta paljon arvokasta tietoa omasta menneisyydestä sekä niistä tilanteista, jotka haavoittivat aikoinaan omaa sielua.

Haavan ytimestä on paljon helppoa huomata myös sen kerrannaisvaikutukset, jotka tuli jo käsitelleeksi aikaisemmin tähän pisteeseen kuljetun matkan aikana. Silloin voi myös hahmottaa selkeästi sen punaisen langan, joka tätä ydintä ja kaikkea sen ympärille kerrostuneita kokemuksia ja haavoja yhdistää.

11:11-portaali ja Merkuriuksen perääntyminen esittelevät nyt viimeistä kertaa sen, minkä on valmis jättämään menneeseen vuosikymmeneen, tähän vuoteen tai vaikkapa omaan lapsuuteensa, josta niin monet sielun traumat ja haavat saivat alkunsa. Muut kokemukset vain kertautuvat niiden päälle, koska alitajunta luo ne jo olemassa olevien traumojen mukaisesti.

Tämä energeettinen hetki on osoittamassa sen, mistä kokemuksista ja haavoista alitajunta on valmis puhdistumaan ja päästämään lopullisesti irti. Tästä ei voi kulkea eteenpäin niiden kanssa. Menneen on todella jäätävä tähän, ja lopetettava omilla traumoillaan ja haavoillaan elämänkokemuksen luominen.

Juuri tähän viimeistelevään ja kokonaisvaltaiseen puhdistustyöhön omistetaan myös Täydenkuun Runsaushoitomme, joka kanavoidaan 11:11-energiaportaalin ja Merkuriuksen vaikutuksissa täydenkuun päivänä 12.11.2019. Lue lisää tämän hoitokerran henkisestä tarkoituksesta ja vaikutuksista toisesta artikkelista.

Tänä vuonna 11:11-energiaportaali värähtelee mitä voimallisimmin jumalallisen johdatuksen, ihmeiden ja uusien elämänpolkujen aloittamisen taajuudella, ja nuo upeat vaikutukset tallentuvat myös Täydenkuun Runsaushoitoon. Energiaportaali vahvistaa sielun voiman ja kykyjen potentiaalia ladaten ne täyteen loistoonsa, mutta sen aikana sieluun asentuu myös uuden elämänpolun ja muodostuvan todellisuuden mukaisia koodeja.

Nämä koodit tarjoavat totutusta poikkeavia ratkaisuja rakentaen uudenlaisen tien tulevaan. On vain hyväksyttävä, että niiden myötä elämä muuttuu aivan uudeksi ja ennenkokemattomaksi todellisuudeksi, jollaisesta ei ole osannut edes haaveilla. Siksi myöskin tie sinne poikkeaa odotuksista, eikä sitä voi määräillä ennalta.

Ja juuri tätä jumalalliseen johdatukseen yhdistyminen edellyttääkin, ettei tulevaa tai tietä sinne pyri käsikirjoittamaan ja ohjailemaan millään tavalla ennalta. Se kysyy luottamusta ja uskoa Jumalaan silloinkin, kun mielen täyttää toivottomuus ja pelokkuus. On osattava antautua elämälle ja Jumalalle, ja annettava parhaan mahdollisen lopputuloksen ilmentyä elämän virrassa.

11:11-energiaportaalin tehtävänä on tänä vuonna yhdistää Maan sielut entistä vahvempaan yhteyteen Alkulähteen kanssa, ja tämän mahdollistaa juuri erityisesti kuluvan vuoden aikana läpikäyty tuloksekas henkinen kasvu ja sielun haavojen ja traumojen käsitteleminen.

Tämä parantuminen on lisännyt merkittävällä tavalla sielun rakkauspitoisuutta, jolloin se pystyy ylläpitää entistä vahvempaa yhteyttä Alkulähteeseen. Silloin sielu voi myös manifestoida entistä runsaamman elämänkokemuksen ja todellisuuden, joka perustuu rakkauteen. Ja juuri tätä uutta todellisuutta Maan sielut valmistautuvat luomaan 11:11-energiaportaalin sydämessä.

Enkelein,

Sanna

#energiaportaali #1111energiaportaali #energiaraportti #henkinenkasvu #henkinenkehitys #ylösnousemus #tulevaisuudenennustaminen #uusivuosikymmen #jumalallinenjohdatus #jumalallinensuunnitelma #uusialku #UusiAika #enkelinumero #numerologia #jumalallinenihme #alitajunta #sielunparantuminen #manifestointi

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata