Uudet ideat sysäävät nyt elämänpolulla eteenpäin


Aurinko siirtyi 23.10.2019 Vaa’asta Skorpioniin, ja tämä tietää saavutetun sisäisen tasapainon päälle rakentuvien uusien ideoiden ja suunnitelmien ilmentymisen alkamista. Perustukset pitäisi olla nyt sitä myöden kunnossa, että uudet runsauden aiheet voivat syntyä pysyvyyteen ja siten palvella pidempään elämän rikastuttajina.

Jos taas näköalattomuus, päämäärättömyys ja epävarmuus vaivaavat yhä, suosittelen tutustumaan aikaisempaan blogiartikkeliin, ja selvittämään pintaa syvemmältä niiden syiden alkuperän. Silloin on pureuduttava vielä syvemmälle alitajuntaan ja sielun muistoihin.

Mutta päivä alkaa paistamaan risukasaan yhä useammalla, kunhan se kuuluisa tasapaino kaiken koetun jälkeen on vihdoin alkanut löytyä lokakuun myötä. Syyskuu teki sille tilaa vallata yhä enemmän alaa, joka tarkoitti vielä muutamien alitajunnan kätköissä lymyilevien muistojen paljastamista.

Vaa’an aika taarasi sisäisen puntarin ja karisti olemuksesta vielä sen, mikä salli tasapainon suistua mataliin värähtelyihin ja pysyä siellä. Olotilan pitäisi selkeytyä tuota pikaa, jos niin ei ole jo käynyt. Mutta seuraavia vaiheita varten näin tulee todella tapahtua, sillä pelkillä kauniilla ajatuksilla ei tule luoneeksi tietä eteenpäin, jos olemus ei ole valmis ottamaan vaadittuja askelia.

Skorpionin kausi tuo monille odottamattomia yllätyksiä. Tämä ei tarkoita vain niiden asioiden ratkeamista, jotka ovat odottaneet listalla vastaustaan, vaan se palvelee paljon kauaskantoisempia tarkoitusperiä. Nyt puhutaan täysin oman tietoisuuden ulkopuolelta tulevista ratkaisuista, jotka muuttavat luonteellaan koko pelin hengen.

Ei ole tarkoitus pinnistää ideoita ja ajatuksia ulos itsestään, vaan avautua vastaanottamaan niitä Maailmankaikkeudesta. Alitajunta on muuttunut niin merkittävällä ja peruuttamattomalla tavalla, joka mahdollistaa näiden uusien jumalallisten suunnitelmien paljastumisen ja istuttamisen osaksi uudistunutta, puhtaampaa alitajuntaa.

Tämä avoimuus on aikaansaannosta tietoisesta ja ahkerasta henkisestä työstä, oman alitajunnan esteiden ja rajoitteiden purkamisesta eli tilan tekemisestä uusille jumalallisille koodeille. Herätessään toimintaan nämä koodit alkavat laajentaa sielun jumalallisia voimia ja tietoisuutta, joka näkyy myös uusien ja ennenkuulumattomien ideoiden tupsahteluna tajuntaan.

10:10-energiaportaalin kautta alitajuntaan asennetut koodit ovat jo ehtineet asettua taloksi, luoden tilaa tuleville 11:11- ja 12:12-portaalien koodeille ja vihkimyksille. Loppuvuodesta näiden uusien koodien mukaiset henkilökohtaiset elämänpolun suunnitelmat alkavat toden teolla versoa tietoisuuteen, antaen elämälle yllättäviä suunnanmuutoksia, joita on ollut mahdotonta ennustaa ennalta.

Tämä hetki on loistava omien henkisten alkemian taitojen herättelyyn ja kultaisen kosketuksen aktivointiin!

Päivämäärä 23.10.2019 saattoi herkimmille ja muutoksen etunenässä kulkijoille olla merkittävä hetki, jolloin uuden elämänpolun ja syntyvän todellisuuden ensimmäiset merkittävät ideat paljastuivat. Jos ne jäivät vielä hieman epäselviksi on niille kuitenkin luvassa lisää sanoitusta ja tarkemman informaation virtaamista tuota pikaa.

Ja ehkä toiset joutuvat näitä ideoita vielä tovin odottaakin, jos ne eivät jo heti tuona päivänä auenneet ja virranneet tietoisuuteen. Ne ovat kuitenkin pääsemässä läpi, kunhan viimeiset alitajunnan esteet purkautuvat ja mahdollistavat siten esteettömän kulun myös päivätietoisuuden puolelle.

Tärkeintä on kuitenkin alitajunnan pysyvä muutos, sillä ilman sitä ei myöskään tie uuteen elämäntodellisuuteen tule aukeamaan. Maltillinen odottelu ja vielä viimeisten elämän epäkohtien selvittely on paikallaan, kuin myös omien haitallisten ajatusmallien ja toimintatapojen tutkiminen.

Mikä sisimmässä taivuttaa vielä toimimaan vanhoihin kaavoihin kangistuen ja mitä tulisi muuttaa omassa ajattelumaailmassa, jotta se avautuisi näille uusille jumalallisille ideoille?

Ajankuva haastaa löytämään ratkaisuja arvaamattomista ja odottamattomista paikoista. Mitä avoimempi niiden suhteen on eikä tapahtumien kulkua pyri käsikirjoittamaan, sitä nopeammin Maailmankaikkeus voi avata uusia näkökulmia ja tuoda yllättäviäkin vastauksia tilannetta ratkaisemaan.

Nykyhetken näköalattomuudesta tai saatavilla olevan tiedon vähäisyydestä ei kannata vaipua epätoivoon, vaan pikemminkin hyväksyä, että se mitä seuraavaksi tapahtuu tulee täydellisesti oman tietoisuuden ulkopuolella.

Kuten skorpionikin osaa yllättää ja pistää nopeasti silloin kun sitä vähiten odottaa, samaan tapaan Maailmankaikkeus imitoi tätä ominaisuutta ajankuvan hengessä. Kun uusi idea pälkähtää päähän, se tulee todella kuin skorpionin pistimen iskusta!

Se leviää tietoisuuteen kuin myrkky, ja pian koko tajunta on täynnä vain tuon uuden idean tuomaa innostusta ja mitä värikkäämpiä suunnitelmia sen toteuttamiseksi. Ja vielä hetki sitten vaivanneesta näköalattomuudesta ja päämäärättömyydestä ei ole tietoakaan!

Tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat nyt äkkinäisin liikkein, ja siksi ei kannata menettää toivoaan minkään asian suhteen. Vaikka yhdessä hetkessä mikään ei tunnu tuottavan tulosta ja muuttuvan paremmaksi, saattaa jo seuraavassa olla kaikki ratkaisun avaimet.

Saatuja ideoita ja tietoa tulee kuitenkin käyttää viisaasti ja harkiten, sillä kyseessä on paljon pidempiaikaisten suunnitelmien toteutus kuin vain hetkellisen hyvän haaliminen.

Nämä ratkaisut eivät tule sammuttamaan kyteviä tulipaloja ja tuomaan hetkellistä helpotusta, vaan ne muuttavat tilanteen pysyvästi parempaan. Ne näet etsiytyvät näiden palopesäkkeiden syiden äärelle, ja pyrkivät korjaamaan ne kestävän kehityksen ratkaisumallien mukaisesti.

Tämä tapahtuu kuitenkin ajan mittaan, ja siksi niistä ei välttämättä kannata odottaa pelkästään välitöntä menestystä. Ahkera työ näiden tavoitteiden täyttämiseksi tullaan kuitenkin palkitsemaan ruhtinaallisesti ja siksi on syytä muistaa, että itse matka on vähintään yhtä tärkeä kuin päämääräkin.

Matka esittää tärkeät kysymykset, kuten ”mitä” ja ”miten”. Se myös vastaa niihin, ja noilla vastauksilla tullaan luomaan elämään yhä lisääntyvää runsautta ja myös ylläpitämään sitä. Tämä matka tulee opettamaan viisautta, jota tarvitaan myöhemmin elämänpolulla ja tulevan menestyksen saavuttamiseen.

Pikakelausta tulevaan ei siis ole, vaan koko matkan jokainen askel on kuljettava itse ja eri vaiheiden tärkeydestä tietoisena. Muutoin edessä on oppien kertaaminen ja kiireessä tehtyjen ratkaisujen purkaminen sekä uudelleen järjestely, jonka olisi tässä tapauksessa voinut hoitaa kerralla kuntoon.

On aika luoda uudelle elämälle vakaa perusta, ja latoa jokainen tiili tiiviisti toisiinsa kiinni. On pyrittävä saumattomuuteen ja lopputulokseen, joka on samaan aikaa esteettisesti kaunis päältä ja taidolla rakennettu sisältä.

On kehdattava esitellä luomustaan sen jokaisesta kulmasta ja oltava siitä ylpeä, ja tämä toimikoon työssä tärkeimpänä ohjenuorana. ”Jos et tee sitä hyvin, älä vaivaudu tekemään ollenkaan.”

On kuitenkin tärkeintä, että elämä ja sen sisältö tyydyttää itseä. Se mikä on yhdelle täydellistä, ei välttämättä miellytä lainkaan toista. Perfektionismiin ei siis ole syytä pyrkiä, mutta jos luomistyönsä tuloksen kanssa on sinut ja se riittää itselle ei sillä ole mitään merkitystä, kenen näkemyksen mukainen se ei ole.

Enkelein,

Sanna

P.S. Varmista omien enkelten ja oppaiden vahva ja tietoinen opastus ensi vuodeksi, ja tilaa kirjallinen vuositulkinta 3.11.2019 mennessä tarjoushintaan 165,00€. Kokonaisuus sisältää yksilöllisen viestin jokaiselle kuukaudelle sekä 12 Arkkienkelten siunausta, jotka vastaanotetaan vuoden mittaan. Saat myös uuden Arkkienkelten chakraoppaan, joka johdattaa oman energiajärjestelmäsi salaisuuksiin ja työskentelemään entistä tietoisemmin eri Arkkienkelten kanssa henkisen hyvinvointisi puolesta.

#idearikkaus #manifestointi #unelmientoteuttaminen #unelmienluominen #enkelitulkinta #enkeliviesti #ajankuvanennuste #energiaraportti #energiaportti #astrologia #runsaudenluominen #elämäntehtävä #elämänmuutos #tulevaisuudenennustaminen

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata