Minun matkani Yksisarvisten kanssa


Minun matkani Yksisarvisten kanssa on alkanut jo paljon ennen kuin olen edes tiedostanut heidän läsnäoloaan ja vaikutusta elämässäni. He ovat olleet tukenani ja oppainani koko elämäni matkan ajan, ja auttaneet minua löytämään sielullisen persoonani, hyväksymään sen, etsimään omia luovia kykyjäni ja myös jalostamaan niitä.

Yksisarviset ovat minulle rakkaita ystäviä ja auttajia, joiden läsnäolon tunnistan lapsuusvuosistani saakka. Muistan heidän rauhoittavan energiansa ja keskusteluita, joita kävin heidän kanssaan tietämättä kenelle edes sanani osoitin. He olivat aina paikalla silloinkin kun olin täysin yksin, ja kutsuivat leikkimään kanssaan.

Yksisarviset ovat ihanan äidillisiä lohduttajia ja tukijoita, jotka auttavat sielun persoonaa vahvistumaan heti ensimmäisistä lapsuusvuosista saakka. He viihtyvätkin lasten seurassa juuri sen vuoksi, että lasten sielut ovat vielä niin puhtaita ja viattomia, aidosti Jumalan kaltaisia, joita ihmisyyden tavat eivät ole vielä ohjelmoineet. Siksi he olivat myös minulle jo tuolloin niin läheisiä, ja muistan heidän läsnäolonsa yhä.

Vasta muutamia vuosia sitten, sieluheräämisen aikaan, minulle avautui koko Valon Maailma ja kaikkien sen olentojen tietoisuudet – myös Yksisarvisten viisaus. Aloin saada yhteyden eri olentoihin ja tietoisuuksiin, ja tunnistaa heidän energiaansa sekä sijoittaa heidät myös omaan lapsuuteeni ja koko elämäni matkan varrelle auttajikseni.

Tämä oli hyvin ylitsevuotavaista aikaa, sillä niin monet Valon olennot halusivat esittäytyä minulle ja kertoa itsestään sekä yhteisestä matkastamme tässä elämässä. Kesti oman aikansa, että osasin erottaa kaikki nämä energiat toisistaan ja erottelukykyni selkeytyi. Oma suojelusenkelini auttoi minua jäsentelemään eri olentojen energioita ja nimeämään niitä, joka auttoikin ymmärtämään eri tietoisuuksia ja niiden viisautta.

Yli parin vuoden ajan opettelin tunnistamaan eri olentoja ja heidän yksilöllistä energiaansa. Vaikka he kertoivat minulle nimensä ja tunnistin heidän sanoissaan olevan tietynlaista energiaa ja sävyjä, tai että he puhuivat aina vain oman viisautensa kattavista aiheista, oli heitä määrällisesti niin paljon, että heidän erottaminen toisistaan sielu- ja energiatasolla oli valtava urakka.

Jo pelkästään eri enkelihierarkioilla on niin omanlaisensa vivahteikkaat energiat ja viisaus sekä tavoitteet sielujen auttajina, että niiden aistiminen ja erottelu oli tajunnan räjäyttävää. Kun siihen lisätään päälle sielulliset olennot, joita Yksisarvisetkin ovat, sekä kaikki Mestarit, Jumalattaret, Luojajumalat ja Lohikäärmeet tai henkioppaat, joiden kanssa tulin samaan aikaan tutuiksi, riitti siinä opeteltavaa pitkäksi aikaa.

Pelkästään Yksisarvisten tietoisuuksiin ja energian tunnistettavuuteen kului kahdesta kolmeen vuotta, jotta pääsin kunnolla jyvälle siitä millaisia olentoja he ovat, tai millaiset henkiset päämäärät heillä Maahan inkarnoituvien sielujen kanssa on. Samalla minulle tuli tutuksi yhteinen matkamme tässä elämässä, kun he kertoivat minulle, miten he olivat ohjanneet elämänpolkuani sielunsuunnitelmani mukaisesti yksityiskohta ja vaihe kerrallaan.

Sielunheräämiseni aikaan minulle paljastui myös koko sielunsuunnitelmani ja tulevaisuuteni Maassa, sekä se tärkeä jumalallinen tehtävä, jota olen tässä elämässä toteuttamassa. Yksisarviset auttoivat ymmärtämään tätä elämäntehtävää ja hyväksymään sen sisällön useiden muiden Valon olentojen kanssa, vaikka en silloin ymmärtänytkään tämän avun tulevan heiltä.

He vakuuttivat minulle, että sieluni viisaus ja luovuus avautuisivat täydellisesti käyttööni tätä tehtävää varten, ja että he kaikki auttaisivat minua kasvamaan tähän rooliin. Vaikka tämä kaikki tuntui niin ihmeelliseltä ja uskomattomalta, tiesin sielussani sen olevan mahdollinen ja minua varten. Muistin, että olen valinnut tämän itselleni.

Sielunheräämisen hetkellä sielu muistaa jumalallisen tehtävänsä Maassa, mutta myös kaikki traumansa sekä monet menneet elämät niitä sieluja myöten, jotka ovat sitä joskus yhteisissä kohtaamisissa vahingoittaneet. Tuolloin tietoisuuteeni vyöryivät voimalla kaikki Valon tietoisuudet ja olennot, mutta jouduin tutustumaan tasapainon ja viisauden nimissä myös Pimeyden Valtakuntaan.

Yksisarviset ylläpitivät sieluni valoa koko tämän prosessin ajan, ja he yhdistivät tietoisuuteni Serafi Serafinan kanssa pysyvästi Korkeampaan Minääni. Tuossa kirkkaassa tietoisuudessa olen elänyt siitä lähtien, joskin minun on mahdollista välillä omaksi parhaakseni pyytää saavani viettää aikaa pelkästään sielussani.

Yhteys Yksisarvisiin muodostuu sielun Korkeamman Minän kautta. He ovat niin puhtaita ja Korkeavärähteisiä olentoja, että heidän valonsa ja tietoisuutensa voi saavuttaa sielun ainoastaan tämän korkeamman olemuspuolen kautta. Yksisarviset liikkuvat aina suuressa enkelten saattueessa, joka suojelee heidän puhdasta sieluaan ja auttaa heitä työskentelemään Maahan inkarnoituneiden sielujen kanssa.

Yksisarviset ovat luovuuden ja manifestoinnin mestareita sekä voimallisia parantajia, mutta heidän viisautensa ja tietoisuutensa kattaa jokaisen olemassa olevan teeman, kuten enkeltenkin. Siksi heitä tapaa mitä ihmeellisempiä asioita tehdessään, sillä heidän tehtävänään on auttaa sielun luovuutta ja persoonaa kehittymään.

Aina kun sielu on luova ja etsii oman voimansa kautta ratkaisuja ongelmiin, se kutsuu alitajuisesti luokseen Yksisarvisia. Kun ymmärsin tämän seikan, valaistui minulle myös se, miksi Yksisarviset ovat olleet minulle aina niin läheisiä ja millä tavoin olen työskennellyt heidän kanssaan itseäni kehittääkseni.

Olen opiskellut vuosia luovaa alaa valmistuen lopulta Muotoilijaksi (AMK), ja tehnyt siksi myös työtä muodin parissa vaatetusalalla suunnittelijana, joka oli pääaineenikin. Työn luovuus sekä jatkuva itsensä ja työn kehittäminen sesonkien vaihtuessa olivat jo itsessään tekijöitä, jotka pitivät Yksisarviset tiiviisti omassa Valon tiimissäni.

Yksisarviset auttoivat minua kehittämään luovaa ongelmanratkaisukykyäni sekä ottamaan sieluni luovuudesta uusia osa-alueita käyttöön. He kannustivat minua astumaan ulos omalta mukavuusalueeltani ja tulemaan parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni, ja etsimään yhä uusia keinoja kanavoida luovuuttani.

Heidän kanssaan opin ajattelemaan entistä luovemmin ja näkemään ongelmien sijaan lukuisia ratkaisuja. Yksisarviset opastivat kiinnittämään huomiota pieniin yksityiskohtiin menettämättä suuremman kokonaisuuden hallintaa. He opettivat erottamaan puut metsästä ja metsän puista.

Kun tulin päätökseen jonkin asian kanssa ja olin saavuttanut yhden unelmani tai itselleni asettaman tavoitteen, kannustivat he jatkamaan eteenpäin ja etsimään elämästä vieläkin suurempaa tyydytystä. Ja joka kerta löysin itseni mitä ihanamman runsauden ympäröimänä, joskin sain tehdä hartiavoimin työtä saavuttaakseni unelmani. Mikään ei silti tule helpolla, vaikka Yksisarvisilla onkin voimansa pelissä.

Ja tietenkin mukaan kuuluvat unelmien tiellä myös luopumiset niistä asioista, jotka eivät enää palvele omaa korkeinta parasta. Yksisarviset auttoivat minua aina laskemaan käsistäni vapauteen ne asiat, joista en ollut enää kiitollinen. Silloin vapautin aina myös itseni tavoittelemaan uusia unelmia useammallakin elämän osa-alueella, en pelkästään uraan liittyvissä intohimoissa.

Yksisarvisten kannustamana perustin myös lopulta yrityksen tutulle toimialalleni, kun minut ohjattiin löytämään suuri toimeksiantaja, joka avasi mahdollisuuden vapaampaan ajankäyttöön ja vieläpä paremmasta rahallisesta vastineesta. Askel oli varsin luonnollinen ja saumaton, sillä määräaikainen työsopimukseni oli päättymässä ja olin etsinyt jo jonkin aikaa aktiivisesti uutta työtä.

Olin vannonut aina etten koskaan perustaisi yritystä tuolle toimialalle, mutta kun tilaisuus siihen avautui ei minun tarvinnut yrittää puhua itseäni ympäri. Muistan ajatelleeni, että en menetä mitään, vaikka kokeilen tämänkin vaihtoehdon kuin viimeisenä oljenkortena jatkaa työtä alalla. Ja niin löysin itseni muutamaa kuukautta myöhemmin onnellisempana kuin koskaan rakastamani työn parista, täysin uudenlaisessa ympäristössä ja toteuttamassa itseäni tavalla, joka sopi minulle paremmin.

Tuota onnea tosin kesti vain vuoden verran, sillä yritykseni toimeksiantaja päätti vähentää suunnittelutiimejä ja ajaa lopulta alas koko toiminnan. Siihen mennessä elämäni muut osa-alueet olivat jo paljastaneet omat epäkohtansa, ja tämä suuri muutos vain lisäsi tuskaani lietsomalla pelkoja tulevasta myös niiden osalta.

Mitä suurempaa onnea saavuttaa yhdellä elämän osa-alueella, sitä kontrastisemmaksi muut käyvät sen rinnalla, jos ne eivät herätä täydellistä tyydytystä sydämessä. Niin kävi myös minun tapauksessani.

Olin saavuttanut jokaisen unelmani ja kaikki itselleni asettamat tavoitteet, ja tullut pisteeseen, jossa tunsin kokeneeni kaiken, minkä olin halunnut elämässä kokea. Minulla ei ollut enää unelmia, joiden eteen työskennellä. Seisoin elämäni päätepysäkillä, valmiina lähtemään milloin tahansa, sillä mikään ei antanut minulle syytä jatkaa eteenpäin.

Minulla oli ollut kaikki, ja nyt olin valmis luopumaan pitkään rakentamastani elämästä. Osa siitä minulta vietiin kysymättä. Olin niin suuren elämänmuutoksen ja uuden alun äärellä, etten nähnyt tulevaisuuttani enää tavalla, jolla olin tottunut sen aina näkemään.

Olin aina ollut hyvin päämäärätietoinen ihminen, ja nähnyt sieluni silmin itseni seuraavan tavoitteeni ja unelmani luona. Ja nyt en nähnyt mitään, enkä tuntenut minkäänlaista intohimoa jatkaa työskentelyä kohti uusia kohteita. Se on luovalle ja intohimoiselle ihmiselle, mutta varmasti kenelle tahansa, tappava tunne.

Tämän elämäntilanteeni kaoottisuus ja traumaattisuus laukaisi sielunheräämisen. Se ei ollut vahinko vaan tarkkaan sielunsuunnitelmassani laskelmoitu tapahtuma, joka aloittaisi uudenlaisen elämäntodellisuuden luomisen sekä korkeampaan elämäntehtävääni astumisen, Jumalan palvelijaksi ja kanavaksi avautumisen.

En ollut enää vanha oma itseni, vaan synnyin uudelleen. Tällä kertaa synnyin olemaan se jumalallinen olento, jollaiseksi minut alun alkaen luotiinkin. En enää tunnistanut itseäni eikä minulla ollut päämäärää elämässäni. Tunsin vain syvällä sisimmässäni johdatuksen joka kertoi, että saisin aivan uuden elämän ja unelmat, jotka olisivat jumalaisia.

Yksisarviset astuivat entistä vahvemmin ohjaamaan sieluani, ja ottivat vastuun johtaa minut kouluttautumaan ja valmentautumaan tätä uutta elämäntehtävää varten. He auttoivat ymmärtämään erilaisten tapahtumien kautta, että ovi vanhaan ammattiini ja elämääni oli sulkeutunut pysyvästi eikä paluuta siihen olisi.

He myös kertoivat, että minua ei turhaan ohjattu perustamaan yritystäni ja tutustumaan yrittäjänä työskentelemiseen, sillä tälle kaikelle kerryttämälleni opille olisi tarvetta tulevaisuudessa. Valmennukseni tähän elämänmuutokseen oli alkanut jo paljon aiemmin, ja vasta aika näyttäisi, millaisen elämän tulisin itselleni rakentamaan sielunsuunnitelmani mukaisesti.

Sielunsuunnitelmani jatkoi avautumistaan, ja Yksisarviset, Arkkienkeli Metatronin ohella, auttoivat minua ymmärtämään sen ennustuksia. He johdattivat minut tutkimaan oikeita asioita ja osallistumaan sellaisiin koulutuksiin, jotka auttaisivat sieluni viisautta ja kykyjä avautumaan, jotta kehitykseni voisi jatkua niiden osalta.

Hiljalleen aloin ymmärtää, miten tulisin käyttämään aikaisemman elämänkokemukseni aktivoimaa ja kehittämää luovuutta jumalallisessa elämäntehtävässäni. Yksisarviset kertoivat minulle menneisyyteni yhtymäkohdista tulevaan juuri luovuuteni osalta, ja että elämänpolkuni oli kulkenut oikeaa reittiä tähän pisteeseen. Vielä jonain päivänä tämä kaikki olisi minulle hyvin selkeää.

Ajan mittaan aloin ymmärtää itsekin, miksi valitsin aikoinaan luovan ammatin ja miksi rakastin sitä niin kovasti. Rakastin itsessäni sitä luovuutta ja mielikuvitusta, omaa sisäistä rajattomuuttani sekä kykyä muuntautua yhä uudelleen ja uudelleen loputtomasti. Toisinaan se oli hyvin uuvuttavaakin, mutta jokaisella kolikolla on kääntöpuolensa.

Tätä luovuutta, ja kaikkia oppimiani taitoja sen kanavoinnissa ovat Yksisarviset auttaneet minua muuntamaan ja hyödyntämään myös uuden elämäntehtäväni parissa. Oman Valon tiimini ja sen Yksisarvisten kanssa syntyi myös Love from Anahata, jumalainen yrityksemme, jossa luovuuteni saa kukoistaa ja nousta aivan uusille tasoille. Ja mikä parasta, luovuuteni voi nyt myös auttaa muita yhdessä Yksisarvisten kanssa.

Love from Anahatan omaleimainen visuaalinen olemus on kanavoitu Korkeamman Minäni kautta, ja Yksisarviset auttavat minua kehittymään yhä luovemmaksi ja monipuolisemmaksi tällä osa-alueella. He myös rakastavat työskennellä luovuutta vaativien projektiemme parissa, ja auttavat minua luovassa ongelmanratkaisussa.

Ei ole sellaista asiaa tai yksityiskohtaa, johon Yksisarviset eivät viisauttaan ja luovuuttaan valuttaisi, mutta sielun täytyy olla avoin ja valmis nousemaan sen tasolle sekä yhdistymään Korkeampaan Minäänsä. Yksisarviset tietävät sielun luovuuden potentiaalin, ja kannustavat aina kohoamaan sen huippua kohti.

Huomaan heidän tekevän kanssani näin aina uusia asioita kohdatessani tai tuttuja aiheita työstäessäni, kun he kehottavat minua etsimään uudenlaisia ratkaisuja ja ideoita. Yksisarviset eivät todellakaan anna kangistua vanhoihin kaavoihin, vaan he haastavat kerta toisensa jälkeen ajattelemaan yhä luovemmin ja uusin tavoin.

Huomaan ylittäväni itseni lopputuloksella ja luovuudellani joka kerta, kun saan kunnian osallistaa projektiini Yksisarvisia. He saapuvat aina läheisyyteen energiakenttääni tunnustellen, ja tutkivat vastaanottavaisuuttani ideoilleen. Joskus he keskittyvät vain tukemaan omaa luovuuttani, mutta toisinaan, jos he tietävät minun pystyvän parempaan, he myös haastavat minut kokeilemaan jotain uutta.

Yksisarviset ovat opettaneet minua hyväksymään oman intohimoisen ja hullunkin luovuuteni, sisäisen maailmani vilkkauden sekä mielikuvitukseni, ja kanavoimaan sitä elämäni jokaiselle osa-alueelle. Se on todella upea ja parantava kokemus sielun persoonalle. Vaikka sielu olisi miten omalaatuinen tahansa tai väärinymmärretty ihmisyydessä, massasta poikkeava, on se aina Yksisarvisten ja koko Valon Maailman hyväksymä.

Yksisarvisetkin ovat luovia hulluja ja mahtavia persoonia, ja siksi he ovat niin loistavia esikuvia ja inspiraation lähde. He kannustavat jokaista olemaan oma kaunis sielupersoonansa, ja elämään sen voimasta käsin. Mitä syvemmälle heidän kanssaan näissä opeissa perehdyn oman henkisen kasvuni osalta, sitä tyytyväisempi olen itseeni ja rakastan itsessäni kaikkia puoliani.

Siksi haluan auttaa myös muita löytämään Yksisarvisten viisauden ja luovuuden sekä opettaa, miten vahvassa yhteydessä heidän voimaansa on mahdollista elää, ja miten läheisesti he omalla elämänpolulla voivat ohjata. Silloinkin kun en tiennyt heidän olevan kanssani, olivat he rinnallani kaiken aikaa – ohjaten, tukien ja rakastaen.

Enkelein,

Sanna

Tutustu ja ihastu uusiin Yksisarvisten kanssa luotuihin palveluihimme. Yksisarvisten Valoviikonlopun tarjoukset ovat voimassa 30.9.2019 saakka. Kaksi Lumoavaa Yksisarvishoitoa yhden hinnalla 44,00€, Yksisarviskanavointi hintaan 33,00€ tai yhteishintaan 55,00€ Lumoavan Yksisarvishoidon kanssa.

#yksisarvinen #Yksisarviset #sielunvaellus #sielunherääminen #luovuus #intohimo #rakkaus #runsaus #Jumala #elämänpolku #elämäntehtävä #KorkeinMinä

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata