Rauha voittaa vihdoin kaaoksen


Oppaani kertoivat minulle jo syyskuun alkumetreillä, että tämä kuukausi tulisi tuomaan kauan kaivattua tasapainoa niin sisäiseen olotilaan kuin maailmojen välillekin. Ja tätä kokonaisvaltaista tasapainoa kohtihan on koko ajan kuljettukin näissä vuoden järisyttävissä energioissa sekä niiden luomissa kohtaamisissa ja tapahtumissa.

Mutta ennen tasapainon saavuttamista on ensin karistettava olemuksestaan kaikki sellainen vanha energia, joka ei enää palvele, tunnu omalta tai edistä unelmien syntymistä. Tässä toimenpiteessä ovat avustaneet niin kesän pimennysenergiat kuin 8:8-Leijonaportti ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, 9:9:9-energiaportaali.

Vanha energia, karma sekä erityisesti sukulinjoissa verenperintönä kulkeneet haavat ovat päässeet esiin tämän voimallisesti asioita loppuunsaattavan energiaportaalin myötä. Vuoden aikana esiintyneet kohtaamiset perheen ja suvun kanssa alkavat vihdoin saada selitystään, kun suvun salaisuudet ja valheet paljastuvat. Ajankuvan energioilta ei voi pimittää totuuksia.

Monet asiat ovat nousseet pimeydestä päivänvaloon, joka antaa mahdollisuuden tutkia niiden ydintä ja syntyperää. Tosin sukulinjojen salaisuuksia voi olla vaikeaa tiedostaa, jos ei ole ollut itse olennaisena osana niitä muodostamassa ja elää vain siten niiden alitajuisten vaikutusten alaisena. Tästä aiheesta tarjoilee lisää oivalluksia aikaisempi blogiartikkeli, jossa tiedonlähteenä vieraili Lady Nada.

Näistä suvun karmallisista ja traumaattisista aiheista vapautuu oman henkisen työskentelyn kautta sekä parantavien oivallusten avulla. Vain anteeksiannon vapauttava voima voi parantaa sukulinjojen haavat, ja tämä eheyttää myös suvun ja perheen muita jäseniä sukulinjan esi-isiä myöten.

Ajankuvan energiat ovat siis yksi energeettinen tapahtuma toisensa jälkeen kantaneet tähän pisteeseen, jossa tasapaino on valmis ilmentymään laajemmassa mittakaavassa. Vaa’an ajan alkaessa ja syyspäiväntasauksen sydämessä on paljon symboliikkaa, jolla Universumi viestii tilanteen rauhoittumisesta niin sisäisesti kuin ulkoisen maailmankin osalta.

Tästä alkaa uusi sisäinen matka omaan sisimpään, uudelle tasolle, jonne pääsee vain muuntuneena ja tasapainoisena. Samalla sielun elinympäristön on jatkettava muuntumistaan vastaamaan sen henkisen kehityksen tasoa ja sielun parantuneisuuden mittaa, sillä sen on luotava itselleen aivan uudenlainen toimintakenttä, jossa kasvu voi jatkua.

Moni on varmasti ajautunut kyseenalaistamaan tässä kohtaa koko henkisen kasvun tuloksellisuuden, sillä ulkoinen maailma ei ole tuntunut pystyneen vastaamaan sitä sisäisen työn ja muuntumisen määrää, johon on kannettu energiaa kuukausitolkulla – joissakin aiheissa jopa vuosia. On kuitenkin pyrittävä huomioimaan ensisijaisesti muuntunut sisäinen olotila, sen keveys ja huolettomuus, rauhakin, joka itsessään on lupaus myös ulkoisen maailman runsastumisesta.

Sisäisestä kaaoksesta ei ilmenny kuin lisää ulkoista haittaa, ja siksi sellaisina hetkinä on syytä pidättäytyä kauaskantoisten suunnitelmien tekemisestä tai ratkaisevista päätöksistä. Eikä todellakaan kannata hätiköidä ja etsiä ratkaisuja täyttämään mielen luomaa tarvetta, sillä Universumi ei palvele sielua tästä lähtökohdasta.

Ensin tulee sisäinen rauha ja tasapaino, johon ulkoinen todellisuus vastaa. Ulkoista kaaosta ei siis voi hallita sen tulipaloja sammuttelemalla vaan tyyntymällä miettimään sitä, mikä ne aiheuttaa. Syy löytyy jälleen kerran sisäisestä maailmasta, sielun kokemuspohjasta.

Ajankuva kuitenkin tukee sisäisen tasapainon löytymistä ja sen pysyvään tilaan saattelua, johon Universumikin reagoi. Myös 8:8-Leijonaportin energiat lupasivat tuoda tasapainoa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välille, ja tämä on vain yksi välivaihe sen saavuttamisessa ja materialisoitumisessa. Olemmehan matkalla itse tasapainon vuoteen, lukuun 2020.

Ei siis kannata heittää luomisvälineitään kaivoon vain, koska manifestointityö ei ole tuottanut tulosta mielen luomien odotusten mukaisesti. Jos sielu on kutsuttu luomaan rakkaudella ja ilolla, tulee jokainen tuohon työhön annettu panos tuottamaan moninkertaista runsautta tulevaisuudessa.

Nyt on siis vain keskityttävä rakentamaan pysyvää ja vakaata todellisuutta myös ulkoiseen maailmaan, ja tämä työ tapahtuu tiili kerrallaan latoen. Vai oletko joskus saanut muuttaa unelmiesi pilvilinnaan yhdellä taikasauvan heilautuksella ja ilman pitkäjänteistä, omistautunutta työtä tavoitteidesi hyväksi? Aika ajoin kannattaa siis tarkistaa, että jalat ovat vielä tiukasti maan kamaralla ja odotukset realistiset myös matalavärähteisessä ihmisyydessä.

Tulevan runsauden on tarkoitus palkita ruhtinaallisesti jumalallista työntekijäänsä, sielua, eikä se tuntuisi samalta ilman niitä valtavia kasvun harppauksia ja antaumuksellista työtä, jota näiden unelmien eteen on itsessään tehnyt. Sitä onnellisempi sielu unelmiensa kalkkiviivoilla on, mitä vaativampi tuo maratonjuoksu päämäärään on ollut.

Ja lopussa sitä vain huomaa saavuttaneensa entistä kokonaisvaltaisemman sisäisen onnen, jota ei hevin järkytä mitkään maailman murheet. Tästä on hyvä jatkaa entistä valmiimpana uusille sisäisille tutkimusmatkoille, jotka elvyttävät sielun luomisvoimaa entisestään, luvaten yhä lisääntyvää runsautta elämään omien sydämen unelmien mukaisesti.

Syyspäiväntasaus auttaa viimeistelemään kuluneen vuoden henkisen kasvun, ja valmistelee sielua uuteen matkaan kohti seuraavia etappeja unelmien tiellään. Selkärepussa ei paina enää menneisyys ja vanha energia, vaan sitä ovat keventäneet oivallukset ja viisaudet, joiden turvin sielu löytää polun runsauteen omasta sisimmästään, jumalallista johdatustaan seuraamalla.

Syyspäiväntasauksen kunniaksi järjestimme Korkeamman Luovuuden Yksisarvisten kanssa tarjouksen, jossa jokainen 23.9.2019 tilauksen tehnyt asiakas saa kaupan päälle upean valovoimaisen 12 chakran Yksisarvishoidon.

Tarjous koskee kaikkia palveluitamme, eikä siinä ole ostorajoitusta. Jokainen tilattu ja maksettu palvelu sisältää siis oman hoitokertansa. Siirry siis vertailemaan energiahoitojamme sekä enkelitulkintoja, ja löydä omaa elämäntilannettasi parhaiten puhutteleva palvelu.

Tämä Yksisarvishoito ei ole saatavilla erikseen, joten mikäli haluat olla vastaanottamassa sitä ensimmäisten joukossa, toimi nopeasti! Saat ohjeet hoidon vastaanottamiseen sähköpostitse, ja heti maksettuasi tilaamasi palvelun olet lunastanut pääsyn myös Yksisarvishoidon parantaviin energioihin. Hoidon arvo on 44,00€.

Enkelein,

Sanna

#syyskuu #syyspäiväntasaus #henkinekasvu #henkinenkehitys #piemysjavalo #tasapaino #unelmat #runsaus #Yksisarviset #sukutrauma #karma #kärsivällisyys #mielenhallinta #onnellisuus #sisäinenrauha

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata