Yhdisty yksisarvisten luovuuteen


Elokuun täysikuu on energiatasolla upean voimaannuttava ja tasapainoa olemukseen ankkuroiva. Se saa paljon lisäpontta menneestä 8:8-Leijonaportista, jonka Siriuksen ja Orionin ylösnousemusenergiat vain voimistuvat Maassa tämän täydenkuun aikaan. Tänä ajankohtana energiat ovat todella ihmeelliset ja taianomaiset, ja juuri se tekeekin elokuun täysikuusta niin ainutlaatuisen.

Täydenkuun sijoittuminen vain päivien päähän Leijonaportin sulkeutumisesta antaakin sille hyvin intensiiviset ja maagiset energiat, jotka moninkertaistavat sen voiman ylitse tavanomaisen täysikuun. Nyt ei voida puhua edes superkuun tasosta, vaan on mentävä roimasti sen ylitse ja aivan toisenlaisten vaikutusten pariin.

Maassa tällä hetkellä vallitsevat ylösnousemusenergiat vain voimistuvat tämän täydenkuun aikaan, joka mahdollistaa entistä voimallisemman unelmien ja muiden tavoitteiden manifestoinnin. Tavallisesti unelmat ja suunnitelmat niiden suhteen selkeytyvät täydenkuun aikaan, mutta nyt puhutaan niin selvänäköisestä ja kaukokatseisesta näkökyvystä niiden suhteen, että Universumi voi paljastaa yksityiskohtia niiden toteutumisesta aikojenkin päähän.

Aika alkaa olla oikea monen kauan odotetun unelman ilmentymiseen, jolloin myös visiot niiden suhteen vahvistuvat ja selkeytyvät, tulevat jopa käsinkosketeltaviksi, koska niiden energia on jo materialisoituneena aivan lähitulevaisuuteen. Seuraavat kuukaudet ovat ratkaisevia monen asian suhteen, sillä ajankuvan ihmeellisyys mahdollistaa jopa mahdottoman tapahtumisen ilman ajallista määrettä.

Ylösnousemusenergiat irrottavat sielua ihmisyyden aikakäsityksestä ja maallisuudesta, laajentaen sen tietoisuutta entistä jumalaisemmalle tasolle. Itsetietoisuuden lisääntyessä yhteys Alkulähteeseen vahvistuu, ja juuri tällaista vahvaa, entistä intensiivisempää, yhteyden luomista tapahtuukin ajankuvassa. Kun sielu palaa jumalyhteyteen, avautuu se aiempaa vahvemmin myös jumalalliselle ihmeille.

Ihmeitä alkaakin tapahtua yhä enemmän, sillä Alkulähde näyttää niiden kautta, että sielua eivät rajoita maalliset asiat vaan nekin ovat osa jumaluutta ja sen täydellisessä hallinnassa. Se ei tarkoita, että sielu saisi mielivaltaisen päätäntävallan omasta elämästä, vaan että se antaa Alkulähteen ohjata omaa elämänpolkua ilman egon hallintaa.

Ihmeet tapahtuvat vain jumalallisen aikataulun ja järjestyksen puitteissa, eivätkä ne poista ongelmia tai ole koskaan vastaus egon kärsimättömyyteen. Ne eivät pelasta sielua hankalista tilanteista vaan ne ilmentyvät vasta sitten, kun sielu antaa Jumalan tahdon tapahtua ylitse omansa.

Siksi monelle jumalalliseen johdatukseen antautuneelle on luvassa merkittäviä ihmeitä, jotka kääntävät elämän suunnan pitkään jatkuneen henkisen kasvun ja sielun parantamisen jälkeen myös ulkoisen maailman runsaudesta nauttimiseen.

Elokuun täysikuun aikaan energiat ovat hyvin korkeavärähteiset ja verhot ulottuvuuksien välillä harsomaisen ohuet niille, jotka ovat onnistuneesti kohottaneet omia värähtelyitään 8:8-Leijonaportin ylösnousemusenergioissa, ja ankkuroineet niitä energiajärjestelmäänsä. Nyt on myös mahdollista yhdistyä entistä tietoisemmin omaan sielunsuunnitelmaansa, ja lukea sen henkistä sisältöä sekä sen mukaisia unelmien materialisoitumisia.

Toisin sanoen sielulla on nyt mahdollisuus nähdä omaan tulevaisuuteensa seuraavien kuukausien osalta, jopa kauemmaskin, mutta tärkeintä on nyt keskittyä ilmentämään elämänpolun seuraavien askelten mukaista runsautta. Seuraavat kuukaudet näet määrittelevät uuden todellisuuden perustuksien rakentumista, ja siksi voimansa kannattaa mieluummin kohdistaa niihin kuin liian kauas tulevaisuuteen kurkottamiseen.

Mainitsinkin jo eräässä aiemmassa blogiartikkelissamme uusien yksisarvisjoukkojen saapumisesta Maahan tämän voimakkaan 8:8-Leijonaportin kautta, mutta nyt on hyvä hetki syventyä heidän tarkoitukseensa täällä. Heillä on näet aivan erityinen tehtävä sielun unelmien toteuttamisen ja elämänlaadun parantamisen suhteen pitkällisen henkisen kasvun taipaleen päätteeksi.

Nämä yksisarviset edustavat korkeamman luovuuden tietoisuutta, jonka viisauteen ja energiaan he auttavat siihen valmiita sieluja yhdistymään. Monen Maan sielun elämänpolku alkaa olla valmis 5D-materian ja -elämän ilmentymiseen, joka on jo alkanut näkyä arjessa.

Energiat ovat muuttuneet selvästi aistittavin tavoin, mutta lisää on luvassa kun näihin korkeampiin värähtelyihin ankkuroidutaan pysyvästi. Kun niiden mukaiset sielun korkeammat unelmat alkavat materialisoitua, muuttuu arkinen todellisuus jopa hetkessä paremmaksi ilman sen suurempaa ennakkovaroitusta.

Sielun ulkoinen todellisuus muuttuu yhä laajemmalla alueella viidennen ulottuvuuden elämänkokemukseksi, eli vastaamaan paremmin sen sisäistä maailmaa. Sielun tukena tätä uutta todellisuutta luomassa ovat nämä jumalaisen korkeamman luovuuden yksisarviset, joiden joukkojen johtajat tulevat jopa yhdennestätoista ulottuvuudesta.

He ovat sitoutuneet luomaan sielujen kanssa Uuden Maan. Koko planeetan ylösnousemussuunnitelman toteutuksen ollessa siinä vaiheessa, että yhä useampi sielu osaa työskennellä näiden hyvin korkeavärähteisten ja puhdassydämisten olentojen kanssa, voivat he astua ohjaamaan sielujen elämänpolkua ja unelmien luomista.

Olen jo pitkään itse kiinnittänyt huomiota siihen, että Maassa työskentelevät yksisarviset antoivat tilaa monille muille Valon olennoille ja aivan erityisesti Arkkienkelten armeijoille, jotka auttoivat Maan sieluja puhdistumaan ja parantumaan tähän vaiheeseen, jossa nyt kollektiivisella tasolla ollaan.

Monet kävivät läpi niin synkkiä menneisyyden traumoja erityisesti alkuvuodesta, ettei noissa värähtelyissä ollut mahdollisuutta ylläpitää yhteyttä eteerisiin ja herkkiin yksisarvisiin, ja siksi ne ottivat askeleen taaksepäin ja keskittyivät vain suojelemaan sielua hieman kauempaa. Yksisarvisten sielujen valo oli liian puhdasta näiden traumojen parantamisen keskellä eläessä, jolloin niiden oli turvallisempaa sielun parantumisprosessin kannalta tukea sitä maltillisen etäisyyden päästä.

Nyt sielut ovat jälleen valmiita luomaan entistä korkeampia unelmia ja vastaanottamaan 5D-elämänsä, ja siksi Maassa kaivataan aiempaa korkeampaa viisautta myös tämän uuden todellisuuden muodostamiseen.

Maassa työskentelevät yksisarviset valmistelivat siinä sivussa salaa tätä uuden luovuuden jumaltietoisuuden omaavan yksisarvisjoukon saapumista, jotta ne voisivat 8:8-Leijonaportin ja elokuun täydenkuun aikaan muodostaman energiaportaalin turvin siirtyä turvallisesti Maan piiriin värähtelynsä säilyttäen.

Juuri näiden aiempaa korkeavärähteisempien luovuuden yksisarvisten kanssa syntyi myös elokuun Täydenkuun Ryhmäkaukohoito, johon valmistautuessa sain itsekin kokea heidän viisautensa voiman ja luovuutensa nopean värähtelytaajuuden.

Valmistaudun jokaiseen kanavoimaani energiahoitoon aina ottamalla vastaan kyseisessä hoidossa vaikuttavat energiat, yhdistyen samalla näiden Valon olentojen rakkauteen. Näin he virittävät minut oman energiansa kanavaksi, ja samalla saan heiltä myös paljon ohjeita ja neuvoja niin yritykseni kuin yksityiselämäni asioihinkin liittyen. He kertovat myös kyseisen hoidon energioista ja sen vaikutuksista, jotta voin jakaa niitä hoitoon osallistuville.

En ole aikoihin kokenut itse energiahoidossa mitään niin voimallista kuin mitä näiden korkeamman luovuuden yksisarvisten energia on, ja sainkin uskomattoman selkeää ja monipuolista tietoa oman elämänpolkuni tulevien kuukausien sisältöön liittyen. Tämän erityisen voimallisen täydenkuun aikaan saatu tieto on todella yksityiskohtaista ja kirkasta, ja yksisarvisten antama ohjeistus myös energialtaan niin korkeavärähteistä, että pystyin suoraan näkemään näiden asioiden materialisoitumat tulevaisuudessani.

Tuon tiedon energia on niin nopeaa ja puhdasta, että epäselvyyksiä sen aiheista ei ole. Se ei jätä varaa jossitteluille vaan kertoo suoraan, mistä on kyse. Näin korkeasta tietoisuudesta tulevilla olennoilla ei ole tarvetta selitellä itseään vaan ne kertovat asiat suoraan ja yksinkertaisesti niille sieluille, jotka pystyvät vastaanottamaan niiden viisauden tasolta tulevan informaation.

Heidän värähtelynsä ovat niin kristallinkirkkaita ja valonnopeita, ettei edes ego ehdi niihin reagoida. Tieto asettuu niin nopeasti sieluun ja sen tietoisuuteen, koska se tulee suoraan Monaditasolta. Ego ei edes ymmärrä tällaisen tiedon luonnetta, ja siksi sillä ei ole keinoja tarttua siihen tai kyseenalaistaa sitä millään tasolla. Se ei yksinkertaisesti kosketa egoa mitenkään.

Nautin suuresti tämän korkeamman luovuuden yksisarvisjoukon energioissa kylpemisestä, ja olisin voinut viettää siinä pienen ikuisuuden. Sain heiltä paljon tietoa ja ymmärrystä siitä, miksi he ovat saapuneet Maahan ja millainen jumalallinen tehtävä heillä on sielujen kanssa. He myös kertoivat, miten he aikovat työskennellä kanssani jatkossa Love from Anahatan valotyön ja palveluiden parissa, josta ilahduinkin suuresti.

Kun katson ajassa hieman taaksepäin voinkin todeta, että sain tämän ajankohdan tapahtumista ja heidän saapumisestaan tiedon jo vuosi sitten, kun kyselin oppailtani yksisarvisenergiasta ja sen muutoksista. He tyytyivät vain kertomaan, että vuoden päästä olisin viisaampi asian suhteen ja että minun tulisi vain odottaa, sillä he eivät pystyneet antamaan minulle tuota tietoa vielä silloin. Ja tässä sitä ollaan!

Minulla on suuri kunnia tuoda yhdessä Sanat Kumaran kanssa tämän yksisarvisjoukon tietoisuutta, valoa ja rakkautta Maan sielujen käyttöön Täydenkuun Ryhmäkaukohoidon välityksellä, ja auttaa mahdollisimman monia yhdistymään heidän korkeavärähteisen jumalallisen luovuutensa viisauteen ja saloihin.

Täydenkuun Ryhmäkaukohoito avautuu jokaisena kertana kanavaksi siinä työskenteleville Valon olennoille, ja antaa mahdollisuuden heille koskettaa sielua suoraan tämän energiajärjestelmän kautta.

Tällä kertaa Täydenkuun Ryhmäkaukohoitoon osallistuvien on suositeltavaa valita erityisen tarkkaan hoidon vastaanoton hetki, mikäli haluaa yhdistyä tietoisuudessaan vahvemmin tähän korkeavärähteiseen yksisarvisjoukkoon ja heidän jumalalliseen luovuuteensa.

Heidän energiassaan voi meditoida hoidon hetkellä, jolloin he voivat kertoa tietoa tulevasta omiin unelmiin liittyen tai muiden elämäntapahtumien tiimoilta.

Jotta yksisarvisten kanssa on mahdollista työskennellä, on sydänchakran oltava mahdollisimman puhdas ja avoin sekä tietenkin rakkaudellinen. Juuri tähän he kertovatkin kiinnittävänsä aivan erityistä huomiota hoidossa, sillä mitä kehittyneempi sielun sydän on, sitä selkeämpiä ovat sen unelmat ja myös tie elämässä niiden luokse.

Kun sielua ohjaa vain rakkaus, jäävät mahdolliset kiertotiet ja pakonomainen ratkaisujen etsintä pois. Sielu tunnistaa rakkaudella jokaisen unelmaansa johtavan yksityiskohdan ja valinnan, ja siksi se voi keskittyä toimimaan vain niiden asioiden suhteen, jotka edistävät tavoitteiden toteutumista.

Turha energian ja ajan haaskaus vähenevät, kun sielu keskittyy luomaan rakkaudella ja myös nauttimaan elämästä niinä aikoina, kun sen ei ole mahdollista edistää unelmiaan omalla aktiivisuudellaan.

Silloin myös nämä korkeamman luovuuden yksisarviset voivat asettua ohjaamaan sielua, jolloin elämänpolulla matkaamisesta tulee entistä vaivattomampaa ja selkeämpää. Heidän johdatukselleen on vain osattava antautua, ja luotettava aiempaa nopeampaan unelmien materialisoitumiseen ja ihmeisiin, joita näiden puhdassydämisten olentojen vaikutuspiirissä on todella luvassa.

He opastavat hyvin yksinkertaisilla ja korkean viisauden tavoilla kohti omia unelmia, joiden seuraaminen kysyy egon kärsimättömyyden totaalista sivuun asettamista sekä ajasta ja maallisuudesta irrottautumista. Mitä enemmän ihminen elää sielustaan käsin, sitä voimallisemmassa jumalyhteydessä hän on ja sitä kirkkaampana yhteys myös näihin korkeamman luovuuden yksisarvisiin säilyy.

Elokuun täysikuu antaa tälle yksisarvisjoukolle upean energeettisen alustan auttaa sieluja omien unelmiensa manifestointityössä, ja siksi myös Täydenkuun Ryhmäkaukohoito omistetaan heidän energiansa kanavaksi. Tätä kanavaa käyttäen on mahdollista ankkuroida heidän viisautensa suoraan omaan sieluun ja avata sydämensä heille, jolloin yhteys heihin muodostuu alusta alkaen puhtaasti ja korkeavärähteisesti.

Ilmoittaudu mukaan tämänkertaiseen hoitoon­ nettisivuillamme. Täytä ilmoittautumislomake ja valitse siihen hoitokertojen määräksi 1 tai 2, ja suorita osallistumismaksu valintasi mukaisesti annetulla laskulla. Kaikki ohjeet hoidon vastaanottamiseen löytyvät myös kyseiseltä sivulta.

Elokuun Täydenkuun Ryhmäkaukohoito on vastaanotettavissa aikavälillä 15.8.2019 klo 21.00 – 30.8.2019 klo 23.59.

Enkelein,

Sanna

­­

#ajankuva #täysikuu #energia #yksisarvinen #luovuus #unelmat #runsaus #Leijonaportti

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata