Planetaarinen Uusi Vuosi


Ajankuvassa on läsnä useita merkittäviä energeettisiä tekijöitä, ja siksi tunsin vahvan tarpeen alkaa sanoittaa niitä yhdessä oppaideni kanssa. Tämä ajankohta niiden ristitulessa voi olla hieman hämmentävää, mutta merkkejä tulevasta on ollut ilmassa pitkin vuotta, joten täydellisen yllättäviä muutoksia ei pitäisi olla luvassa, mikäli osaa hahmottaa oman elämänsä ja unelmiensa kokonaiskuvaa.

Muutostarpeet ovat olleet vahvoja koko alkuvuoden, mutta niiden luonne on selkeä ja siksi niihin on ollut helpompaa tarttua – jos on uskaltanut. Universumi kuitenkin työntää kohti väistämätöntä muutosta, ja sen minkä on määrä tapahtua tulee tapahtumaan joka tapauksessa. Kun sielunsuunnitelma ja elämänpolku ohjaavat uuteen suuntaan ei vanhaan ole mahdollisuutta jäädä.

Monelle nämä muutokset tuovat helpotusta pitkäaikaiseen puhdistustyöhön, joka on tullut päätökseensä vaihe kerrallaan. Tila uudelle runsaudelle on luotu ja Universumi on tiedostanut tämän jo ennen kuin sille on osannut edes pyytää sisältöä. Elämän jälleenrakennustyöt voivat jatkua tuotteliaina, sillä hidasteet ja esteet on nyt poistettu sielun luomisvoiman tieltä seuraavia vaiheita varten. Siksi tämä uuden runsauden luominen on hyvin voimaannuttavaa ja innostavaa.

Elämän runsautta on tietenkin luvassa jokaiselle, mutta jokaiselle se virtaa hieman erilaisessa muodossa. Jos elämän kasvuympäristö on jäänyt auttamatta pieneksi ja sen aiheet eivät enää puhuttele sielua, on tullut aika siirtyä eteenpäin kohti paremmin palvelevaa kasvualustaa. Uusi runsaus voi ilmentyä vain vanhan jäädessä taakse, ja tämä tietää muutoksia arkisessa elinympäristössä.

Tätä kriittistä taitekohtaa on alustettu jo useamman vuoden ajan, sillä kyseessä ei ole vain pieni energiatason tapahtuma universaalissa mielessä. Universaalit energiat lomittuvat ja solmiutuvat toisiinsa kauniilla ja hyvin harkitulla tavalla, jotta ne palvelevat sielujen henkistä kehitystä kannatellen sitä pysähtymättä virrassaan.

Ensi vuosi värähtelee tasapainon taajuudella edustaessaan lukua 2020. Sitä lähestyessä sielun ja sen elinympäristön on välttämätöntä saavuttaa tietyt kasvun tavoitteet, ja siksi erityisesti kuluva vuosi on ollut omalla tavallaan hyvin hektistä aikaa. Vaikka mikään ei ole tuntunut muuttuvan on kaikki kuitenkin muuttunut. Tänä vuonna on suoritettu paljon viimeisiä viilauksia ja hiottu loput yksityiskohdat saumattomiksi sielussa uutta elämänpolkua varten.

Nämä muutokset tuntuvat jokaisella olemuksen sisäisellä tasolla, ja hiljalleen myös ulkoinen maailma on pystynyt vastaamaan noihin muuntumisiin ja järjestäytymään uudelleen parantuneen sielullisen olemuksen mukaisesti. Elävän elämän muutokset eivät siis ole sattumalta edessä, vaikka mieli saattaakin kyseenalaistaa ne egon yhtyessä epäilyksen kuoroon. Mikään maailmankaikkeudessa ei ole kuitenkaan sattumaa vaan aivan kaikella on jokin henkilökohtainen ja syvällinen merkitys. Ei Universumi muuten tarjoilisi sitä tietoisuuteen.

Jotta ensi vuonna voitaisiin ankkuroida pysyvämpi tasapaino elämään on sitä ennen tietenkin tutkittava, mikä omissa vaakakupeissa painaa liikaa tai liian vähän suistaen kokonaisuuden epätasapainoon. On kysyttävä, mikä estää omia unelmia tapahtumasta tai tuo tyytymättömyyttä elämään, mikä tekisi onnellisemmaksi ja miten tuon tavoitteen onnistuu täyttämään? Toisin sanoen, minkä on mentävä, mikä voi jäädä ja minkä tulee muuntua oman kasvun mukana, jotta ne palvelevat yhä sielua herättäen sen rakkauden ja intohimon noita aiheita kohtaan?

Toiset heittävät tämän inventaarion myötä enemmän pois, kun toisille se taas ilmoittaa varastojen ammottavan tyhjyyttään ja tilaa olevan uudelle runsaudelle enemmän kuin oli alun perin ajatellut. Jokaisella on kuitenkin ollut varaa parantaa alkuvuoden aikana tätä tilaa tai siivoilla ainakin sen tyhjiä, pimeitä nurkkia, jos suurempien henkisten lastien siirtelyä ei ole ollut tarvetta suorittaa.

Mutta palataanpa tähän hetkeen ja viime päivien energeettisiin tapahtumiin, jotka aiheuttivat melkoisen pyörremyrskyn energiatasolla. Näiden energioiden vaikutusten johdosta olotila on voinut heitellä valtavasti yhdenkin päivän aikana, joka on saattanut lisätä epätoivoa ja pelkoa tulevasta. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä on täysin luonnollista, että sielu värisee näin voimakkaiden energioiden virratessa Maahan.

Planetaarinen uusi vuosi 26.7.2019 merkitsee energiatasolla Maan henkisen vuoden vaihtumista, ja planeetalle inkarnoituneet sielut tuntevat sen sisimmässään aiempaa voimallisemmin tänä ylösnousemuksen aikana. Sen luonne ei ole numerologinen, kuten nykyihmisyydessä tuntemamme ajanlaskun vaan pikemminkin henkinen ja energeettinen. Tuona päivänä oman linnunratamme Kultainen Aurinko nousee horisontista yhtäaikaisesti Sinisen Auringon, Siriuksen kanssa, joka edustaa planeetallemme sen henkistä aurinkoa. Tämän myötä maailma syntyy uudelleen uuteen tietoisuuteen ja vuoteen energiatasolla.

Tuo sama päivä avaa myös vuosittaisen 8:8-Leijonaportin, joka edustaa värähtelyiltään aineettoman ja aineellisen maailman tasapainoa. Niin yllä kuin alla, niin sisällä kuin ulkona. Leijonaportti aloittaa saavutetun henkisen kasvun ja sielun kehityksellisen tilan materialisoinnin ulkoiseen todellisuuteen, luoden sille uuden kasvun alustan.

Mikäli sielu on valmis aloittamaan uuden henkisen haavansa työstämisen ja parantamisen, muuttuu elämä kuvastamaan tuota sisäistä kivun tilaa, jotta se saisi osakseen ansaitsemansa huomion. Jos ulkoinen maailma huutaa runsaudenpulassaan, mutta henkinen kehitys on ollut vauhdikasta ja tuloksekasta jo pitkään, on odotettavissa tuon tyhjän tilan täyttäminen uusilla aiheilla.

Nämä kaikki energiatason tapahtumat ajoittuvat Leijonan aikaan, joka alkoi 23.7.2019, mutta se ei suinkaan ole vain tuon tähtimerkin alla syntyneille otollinen ajankohta ilmentää runsautta. Leijonan aika itsessään edustaa runsautta, sillä luku 8, jonka taajuudella myös 8:8-Leijonaportti voimallisesti värähtelee, vaikuttaa Maassa jokaiseen sieluun koko elokuun ajan. Leijonaportti sulkeutuu jo 12.8.2019, mutta sen aikana Maahan virtaamat energiat jatkavat työtään niin sielutasolla kuin ulkoisessa todellisuudessakin.

Leijonaportin energiat manifestoivat voimakkaasti runsautta ja ihmeitä, ja tästä aiheesta puhuttiin myös viimeisimmässä uutiskirjeessämme. Leijonan aika herättelee sielun luomisvoimia ja luovuutta, joka lisääntyykin aina tänä aikana myös planetaarisen uuden vuoden vaikutuksista, virittyen uudistuneisiin energioihin ja heräten henkiin aivan uudella tasolla.

Tämä on voimaannuttavaa aikaa, jolloin on mahdollista tehdä suoranaisia ihmetekoja unelmiensa hyväksi ja elämänlaatunsa parantamiseksi. Universumin täysi tuki on jokaisen sydämen unelman takana, joista moni alkaakin tänä aikana ilmentyä myös elävään elämään. On vain oltava oman elämänsä johtaja, kuten Leijonan energiaan kuuluu, ja julistettava itselleen arvoisensa unelmat sisäisillä tasoilla.

Myös Venus siirtyi Leijonaan heti planetaarisen uuden vuoden jälkeen 27.7.2019, ja tämä tietää viimeisteleviä muutoksia ihmissuhderintamalla. Taakse jäävät ihmissuhteet teroittuvat ja syyt niiden taustalla selkeytyvät entisestään, jolloin näiden ihmissuhteiden ylläpidosta tulee henkisesti ja emotionaalisesti suorastaan mahdotonta. Sielu pyristelee vapaaksi siitä mikä ei enää palvele sen korkeinta parasta, ja samaan aikaan se jo haaveilee uusista ihanista sielunkumppaneista ja tuttavuuksista.

Rakkauden planeetta Venus voi saatella Leijonan ajassa luokse uusia ihmissuhteita ja auttavia tahoja, jotka tuovat elämään monenlaista runsautta. Heidän kanssaan on mahdollista edistää omia unelmiaan ja synnyttää uusia, mutta tarjota vastaavasti myös heille ideoita ja apua omiensa parissa. Tämä uudenlainen yhteistyö on hedelmällistä ja sopusointuista, toisin kuin monet vanhat ihmissuhteet, joissa osapuolilla saattoi olla vahva tarve hallita tai muuttaa toisiaan.

Nämä uuden ajan energian ja luonteen mukaiset ihmissuhteet sallivat kummankin osapuolen olla oma kaunis sielullinen persoonansa omine unelmineen, ilman tarvetta yrittää mukauttaa toista palvelemaan omalla mukavuusalueella. Nämä ihmissuhteet haastavat kasvuun ja kehittämään itsestään yhä rakkaudellisempaa versiota, ja heidän kanssaan tämä työ on mieluista ja luontevaa. He näet kannustavat mieluummin porkkanoilla kuin ohjaavat kepillä, jolloin sielu opastaa toista rakkaudellisesti egojen astuessa syrjään ja sulaessa pois.

Juuri tämän upean energeettisen ajankohdan vuoksi on ollut olennaista työstää olemassa olevia ihmissuhteita koko alkuvuoden ajan, ja tehdä vaadittuja selontekoja ja esiin astumisia. Monen ihmissuhteen todellinen luonne on paljastunut valheellisen naamion takaa, mutta toiset ovat tehneet nousun uuteen arvoon ja kukoistukseen. Joillakin tämä työ on vielä kesken, ja niissä ihmissuhteissa Venus osoittaakin ilmeisin tavoin rakkauden poissa- ja läsnäolon.

Nyt on aika toimia ja tehdä päätöksiä sekä viedä niiden mukaisesti sanat teoiksi ja toiminnaksi. Vahingollisiksi tai muutoin palvelemattomiksi paljastuneet ihmissuhteet eivät enää muuksi muutu, vaikka niistä yrittäisi väkisin etsiä hyviä puolia tai suolaisi suunsa janoiseksi. Venus Leijonassa ei kannusta tällaiseen itsepetokseen alkamista tai sen jatkamista, ja siksi itselleen ja muille valehtelemisesta tulee kestämätöntä. Lopulta on vain myönnettävä itselleen, ettei rikkinäistä saa korjattua tässä ympäristössä vaan on siirryttävä uuteen, jotta parantuminen voi alkaa. Se mikä on rikki, on hajonnut syystä.

Jos tässä ei ollut tarpeeksi hengästymisen aihetta, otetaan mukaan vielä Merkuriuksen perääntymisen jakson päättyminen uusikuussa 1.8.2019. Heinäkuu on ollut muutoinkin kiireistä aikaa jopa seitsemän planeetan retroillessa yhtäaikaisesti, mutta niidenkin vaikutukset ovat vain kirittäneet kohti planetaarista vuodenvaihdetta.

Mutta jos tarkastellaan Merkuriusta itsenäisesti, on sen vaihtaessa suuntaansa odotettavissa varsinainen linkous kohti uutta. Se pysähtyy uudenkuun energioissa, joka tunnetusti kuvastaa uusia alkuja ja uuden lyhyen aikavälin syklin alkamista kohti elokuun täysikuuta. Tämä täysikuu taas päättää pimennysenergioiden virtaamisen Maahan, joten tähän muutaman viikon sisään mahtuu useita merkittäviä energeettisiä tekijöitä, jotka tuovat oman lisänsä uuden planetaarisen vuoden luonteeseen.

Myös heinäkuun auringon- ja kuunpimennykset olivat omilla tärkeillä paikoillaan päättämässä mennyttä planetaarista vuotta, nostaen siksi useita toimimattomia asioita esiin ja auttamaan joko muuttamaan niiden luonnetta tai tekemään välttämättömän irtipäästön.

Oma kokemuksen tuoma havaintoni on, että tällaisessa energeettisessä sumassa Merkuriuksen perääntymisen päättyminen sysää aina asiat vauhtiin. Jos on kokenut elämän olevan pysähdyksissä tänä aikana ja tuntenut asioiden liikkumattomuuden hyvin konkreettisena myös arjen tasolla, tulee tämän perääntymisen jakson päättyminen tarjoilemaan nopealla tahdilla vastauksia ja ratkaisuja.

Tätä puoltaa myös planetaarisen vuoden vaihtuminen, sillä Uuden Ajan lähestyessä ja vanhojen aikajanojen romahtaessa ei ole enää tarvetta odotella vaan ryhtyä tositoimiin heti, kun tie on selvä. Ratkaisut kiteytyvät ja kirkastuvat nopeasti, sillä turhaan aikaa vievään jahkailuun ei ole lupa voimiaan hukata. Kun sielu on valmis, antaa Universumi merkkejä ja sykäyksiä oikeaan suuntaan, sysäten asioita tapahtumaan ja rakentamaan tietä edeltä myös ulkoisessa todellisuudessa.

Ajankuvassa on siis sisäistettävää ja pohdittavaa kerrakseen. Näiden energeettisten tekijöiden vaikutuksia voi peilailla omaan olotilaan ja unelmiin sekä tulevaisuuteen monenkin asian osalta, mutta kääntyä katsomaan myös taakseen, jotta ymmärtää miksi tähän hetkeen päästäkseen on täytynyt kulkea juuri se polku, joka on nyt taakse jäänyttä elämää.

Ja silti tulevaisuus tulee yllättämään, ja juuri sen vuoksi on turhaa yrittää käsikirjoittaa sitä. Kaikki odotukset ja oletukset omasta tulevaisuudesta voi jättää tekemättä, ja heittäytyä vain nauttimaan tästä upeasta energeettisestä nosteesta. Se tulee manifestoimaan runsaamman todellisuuden kuluvan planetaarisen vuoden aikana kuin voi koskaan ennalta odottaa, ja siksi nyt onkin lupa odottaa vain parasta ja enemmän.

Enkelein,

Sanna

P.S. Täydenkuun Ryhmäkaukohoito palvelee vielä uusikuuhun 1.8.2019 saakka, jonka parantavat energiat sointuvat upealla tavalla yhteen vallitsevien energeettisten tekijöiden kanssa. Voit lukea siitä lisää aikaisemmasta blogikirjoituksesta. Muista hyödyntää myös Arkkienkelten tarjous, joka päättyy 31.7.2019.

#Leijonaportti #UusiVuosi #PlanetaarinenUusiVuosi #Venus #ihmissuhteet #runsaus #Merkurius #Leijonanaika #energiat #energiaraportti

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata