Mansikkakuu siunaa satokauden


Kesäkuun mansikkakuu 17.6.2019 sysää vihdoin monet vuoroaan odottaneet asiat liikkeelle. Nyt on aika toimia tavoitteidensa hyväksi, ja uusia mahdollisuuksia unelmien toteuttamisen suhteen alkaakin ilmaantua tämän voimallisen täydenkuun energioissa.

Enää ei ole tuumailun aika vaan Universumi kannustaa toimimaan, kun se saattelee luokse upeita kultaisia mahdollisuuksia parantaa elämänlaatua ja rikastuttaa arkea. On päätöksenteon aika ja aika toteuttaa suunnitelmia, joiden alkuperä on lähtöisin sydämestä ja sielusta.

Samaan aikaan tietoisuuteen tuodaan myös tekijöitä, jotka on vielä syytä ravistaa niskasta pois ja tehdä selkeä rajanveto niiden suhteen. Nämä eivät ole veteen piirrettyjä viivoja vaan myös tulevaisuuteen vaikuttavia vahvoja linjauksia, joiden myötä oma voima ja tavoitteet sekä unelmien luominen vahvistuvat.

Mukana on edelleen sellaisia energioita, jotka jollain tavalla hidastavat runsauden ilmentymistä elämään, sillä tällaiset asiat pidättelevät vielä elämässä eteenpäin siirtymistä. Jokin menneisyyteen jäävä aihe on vielä läsnä tässä hetkessä, ja sen vapauttamiseen mansikkakuun energiat myös vaikuttavat.

Vaikka täysikuu on upea energeettinen ajankohta tehdä voimallista ja tuloksekasta manifestointityötä unelmiensa hyväksi, on se myös loistava ajankohta työskennellä irtipäästämisen puolesta. Se antaa mahdollisuuden tehdä sovinnon menneisyyden kanssa, jolloin täydenkuun ajasta alkava vähenevä kuunvaihe vie hyvin vaivattomalla tavalla mukanaan nämä vanhat energiat.

Niin kauan kuin menneisyyteen jäävät aiheet ovat läsnä tässä hetkessä, niin kauan ne verottavat omaa luomisvoimaa ja kykyä keskittyä tulevaan. Nämä aiheet on nyt syytä käsitellä ja tehdä päätökset niiden suhteen, sillä kesän tulevat pimennysenergiat pakottavat kyllä siihen, mikäli päättää vielä kääntää katseen niiden suunnasta pois.

Kesäkuun mansikkakuun jälkeen on näet luvassa voimakas täydellinen auringonpimennys uusikuussa 2.7.2019, joka näyttäytyy lähinnä aivan Etelä-Amerikan eteläisimmässä kärjessä ja eteläisellä Tyynellämerellä. Siitä huolimatta tämä auringonpimennys altistaa jälleen pimennysenergioille, jotka vaikuttavat väistämättä henkiseen kasvuun ja ylösnousemusprosessiin.

Koska kyseessä on auringonpimennys, suuntautuvat sen vaikutukset voimakkaasti sekä henkisen olemuksen ja elämän maskuliiniselle puolelle, jolloin se saattaa myös paljastaa merkittäviä asioita arjesta ja osoittaa niitä tekijöitä, jotka eivät enää toimi ja palvele. Maskuliinisuuden edustaessa läpivientivoimaa, aktiivisuutta, toiminnallisuutta ja päivätietoista mieltä, ei auringonpimennyksen vaikutuksia voi olla huomaamatta olotilassa tai arkisessa elämässä, mikäli ne nostavat esiin jotain huomionarvoista.

Tämänkertainen täysikuu aloittaa jo nuo valmistelut, ja siksi elämässään voi jo tehdä huomioita niistä asioista, jotka eivät toimi tai joissa ilmenee ongelmia, luomistyön hitautta ja pulaa runsaudesta, vaikka näiden aiheiden parantamiseen olisikin antanut voimavaroja.

Mansikkakuu nostaa näitä aiheita esiin alitajunnasta ja auttaa tunnistamaan niiden henkisiä ominaisuuksia sekä tiedostamaan, mikä sisätasoilla pitää jumissa tässä ulkoisen maailman toimimattomuudessa. Uudenkuun täydellinen auringonpimennys viimeistään sysää näitä asioita eteenpäin ja muuttaa maailmaa, joskin omassa henkisessä aikataulussaan.

Nyt on siis mahdollista edetä nopeastikin niiden aiheiden osalta, joita haluaa muuttaa. Niihin paneutumalla voi tehdä parantavia ja muutoksia tarjoavia oivalluksia, joita tarvitaan aina ennen kuin tilanteet kääntyvät paremmaksi ja oikea ovi unelmiin aukeaa.

Tarvitaan vain rohkeita päätöksiä, jotka muuttavat jo itsessään omaa aikomusta, mutta jolla on tietenkin merkittäviä vaikutuksia myös luomisvoimaan ja manifestoinnin tehokkuuteen. Kaikki elämänlaadun parantumiseen tarvittavat työvälineet ja tieto alkavat olla kasassa, mutta niitä on osattava vielä käyttää viisaasti ja kärsivällisesti.

Mansikkakuun energiat auttavat keskittymään oikeisiin asioihin ja jättämään taka-alalle ne, joiden aika ei ole aivan vielä. Se auttaa tällä tavalla myös löytämään tasapainoa niillä elämän osa-alueilla, joilla on vielä taipuvaisuutta suorituskeskeiseen ajattelutapaan ja toimintaan sekä malttamattomuuteen, joka taas lietsoo helposti huolia.

Koska ajankuva ohjaa entistä enemmän intuitiiviseen elämäntapaan, purkautuvat myös nämä vanhoihin kaavoihin pakottavat alitajuiset tekijät tämän täydenkuun aikaan tehokkaasti. Mansikkakuu tekee myös tällaista rajanvetoa energioillaan, joka auttaa elämään tasapainoisempaa ja rauhallisempaa arkea. Yhteys Alkulähteeseen vahvistuu, kun sielussa asuu rauha. Luonnollisesti tämä parantaa myös intuitiivisia kykyjä.

Tarkoitus on keskittyä toimintaan, jonka tuntee olevan Universumin tukema, ja joka siksi luonnistuu kuin itsestään ilman suuria ponnisteluita. Tässä toiminnassa ohjaava tekijä on luovuus ja tekemisen nautinto, jolloin oma rakkauden voima manifestoi myös toivotut tavoitteet todeksi.

Tätä luovaa ja rakkaudellista elämäntapaa tukevat myös kesäkuun mansikkakuun energiat, kunhan vain oma aikomus on nauttia elämästä ja sen runsaudesta. Mansikkakuu pitää kyllä huolen sen makeudesta tulevaisuudessakin.

Tämä täysikuu siunaa alkavan satokauden runsauden ja pitää huolen siitä, että sen antimet ovat täynnä yllätyksiä ja ihmeitä. Ne eivät ole vain ohimeneviä arkisia aiheita, vaan ovat rakentamassa tulevaisuutta pidemmän aikavälin taktiikalla ja siksi myös tulleet jäädäkseen elämää rikastuttamaan. Lue aiheesta lisää aiemmasta artikkelista.

Enkelein,

Sanna

P.S. Täydenkuun Ryhmäkaukohoitomme, jossa tällä kertaa vierailevat parantavina energianlähteinä Serafi Serafina ja Arkkienkeli Metatron, on vastaanotettavissa aikavälillä 17.6.2019 klo 21.00 alkaen aina 2.7.2019 uusikuuhun saakka. Ilmoittaudu mukaan!

#täysikuu #mansikkakuu #manifestointi #unelmat #runsaus #TäydenkuunRyhmäkaukohoito #SerafiSerafina #ArkkienkeliMetatron

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata