Uusikuu antaa luvan aloittaa alusta


Kesäkuun ensimmäisille päiville ajoittuvat uudenkuun energiat antavat upealla tavalla voimaa ja nostetta alkavalle kesälle ja uudelle luomisen kaudelle. Uudenkuun energiat tuovat oman kohottavan ja uudistavan vaikutuksensa, jotka selkeyttävät odotetusti elämänpolkua.

Nyt moni aikaisemmin aloitettu muutos saa päätöksensä, mutta myös niiden syvemmät syyt alkavat hahmottua ja saada selitystään. Toisin sanoen asiat alkavat käydä myös järkeen näiden muutosten osalta, jotka tehtiin sydämen ääntä ja sen tunteita kuunnellen.

Kesäkuun 3. päivän uusikuu puhdistaa pöytää urakalla tai sitten se valaisee jo tyhjennetyn työalustan, jolle alkaakin hyvin pikaisesti hahmottua uudet suunnitelmat ja se kartasto, jonka mukaisesti elämänpolku kulkee.

Tämän ajankohdan energiat auttavat visualisoimaan, millaisia asioita voi odottaa toteutuvaksi kesän mittaan. Moni niistä on se viimeinen silaus, joka tarvitaan muutoksen viimeistelyyn, mutta monelle on nyt luvassa niitä hartaasti odotettuja unelmien ilmentymisiä, joita onkin luvassa useampi kuin yksi.

Universumilla on tapana tuoda runsautta sykäyksinä ja ryppäinä, jolloin useammat asiat nivoutuvat yhteen ja saapuvat rikastuttamaan elämää kertarysäyksellä. Se on ajankuvan henkikin, kun manifestointi ja luominen nopeutuvat, ja asiat ja tapahtumat ovat irrallaan ajasta.

Luomistyötä ja manifestointia ei tulisi koskaan sitoa aikaan ja odottaa työnsä tuloksia ilmentyväksi täydellisinä tiettyyn ajankohtaan, vaan antaa nuo haaveet ja toiveet Universumin kannettavaksi. Ne ilmentyvät elämässä sen jälkeen juuri oikeaan aikaan, henkisen valmiustilan mukaisesti.

Myös tulevia tuloksia olisi syytä pidättäytyä analysoimasta ennalta liikaa, sillä siten tulee luoneeksi itselleen vain odotuksia, joiden mukaisesti Vetovoimanlaki ei kuitenkaan palvele. Se myös lisää pettymisen riskiä, kun mielen kuvitelmat tulevasta eivät toteudukaan sen luulojen mukaisesti. Tärkeintä on keskittyä unelmiinsa ja vahvistaa niiden energiaa haaveilulla, mutta pidättäytyä määrittelemästä lopputulosta tai tietä sinne.

Jos on tehnyt kaivattuja muutostöitä elämänlaadun parantamiseksi ja ylläpitänyt unelmaa siitä, ovat vastaukset ja uusi suunta hahmottumassa hyvää vauhtia kesäkuun ja sen alun uudenkuun energioiden myötä. Tätä tarinaa jatkaa luontevasti ja yhä kirkastaen kesäkuun täysikuu 17.6.2019, joka tarjoilee energioillaan ratkaisujen avaimia lukittuihin oviin. Kesäkuun uudenkuun energiat tekevät tietä niiden ilmentymiselle ja valmistelevat vastaanottamaan kesän mittaan ilmentyvää runsautta.

Tämä uusikuu auttaa ilmentämään sisäisen muutoksen tuloksia ulkoiseen todellisuuteen, ja siirtämään niitä jopa hyvin lyhyellä aikavälillä elämänpolulle. Juuri siksi tulisi pidättäytyä odottamasta tietynlaista lopputulosta ja siirtää sitä mahdottomuudessaan ajatuksissaan tuonnemmaksi, sillä Universumi näyttää nyt koko mahtinsa ja millaisella voimalla ja nopeudella se voi palvella unelmien ilmentymistä. Kun tulevalle ei anna minkäänlaista latausta omilla odotuksilla, voi nyt saada kaiken ja enemmän! Olennaista on vain nauttia elämästä ja arjesta sekä siitä runsaudesta, joka on jo läsnä tässä hetkessä.

Koska samankaltaisuudet vetävät puoleensa toisiaan, saattelee Universumi Vetovoimanlain mukaisesti luokse sitä energiaa, jota itse edustaa. Elämästä nauttiminen, ilo ja onni sekä kiitollisuus ovat niitä voimakkaimpia magneetteja, jotka takaavat runsauden virtaamisen jatkossakin arkea rikastuttamaan.

Kun rakastaa elämäänsä, tulee siinä sivussa luoneeksi kuin itsestään lisää rakastettavia aiheita. Lopulta arki alkaa muodostua vain noista kiitollisuuden aiheista, ja runsauden virrassa eläminen on taattu.

Universumi kehottaa käärimään nyt hihat ja olemaan valmiudessa, kun se alkaa puhaltaa uusia tuulia elämään. Se nostaa näennäiset hidasteet pois tieltä ja vauhdittaa tapahtumia, jotka johtavat nopeasti uusien asioiden äärelle. Ne parantavat elämänlaatua kuin itsestään ja ilman ponnisteluita, sillä onhan näiden tulosten ilmentymisen eteen jo tehty kaikki vaadittava työ henkisen kasvun saavutusten myötä. Nyt on vain aika ilmentää todeksi se, mikä on aiemmin manifestoitu.

Syli kannattaa avata suureksi, sillä kesäkuu aloittaa tämän runsauden ja siunausten ilmentämisen, joka vain jatkuu läpi kesän pitkälle syksyyn. Unelmat alkavat nyt rakentua pala palalta ja tulla yhä konkreettisemmiksi, kun on aika aloittaa niitä edistävät työt myös ihmisyydessä.

Jos koko alkuvuosi on kulunut sisäisissä töissä ja menneisyyden parantamisessa menneitä elämiä myöten, tulee kesäkuu aloittamaan sen hyvityksen. Siunaus yksi toisensa perään alkavat ilmentyä arkeen, ja ne ketjuttuvat kauniiksi katkeamattomaksi runsauden virraksi, jossa kiitollisuuden aiheet seuraavat toisiaan saumattomasti.

Kun yksi siunaus on sisäistetty ja integroitu arkeen, on aika vastaanottaa toinen ja kolmas. Tänä aikana kevään mittaan rakennettu tasapaino tulee todella tarpeeseen, jotta nämä rakkauden aiheet eivät sysäisi herkkää olemusta tai päivittäistä elämää epätasapainoon. Uudet runsauden aiheet eivät saa ilmentyeässään ottaa hallintaa elämästä, sillä niiden tarkoitus on rakentaa, ei hallita ja tukahduttaa muita asioita omalla ylitsevuotavaisuudellaan.

Juuri sen vuoksi tämänkertainen uusikuu rauhoittaa elämää ja auttaa pysähtymään vielä kertaalleen uuden kynnyksellä, ennen kuin siitä astuu yli ja aloittaa uuden luomisen ja runsauden aikakauden. Tämä on hyvä hetki hengittää ja kerätä voimansa, sillä edessä on upea energeettinen kesä ja alkusyksy, jolloin useamman vuoden takainen henkinen kasvu alkaa ilmentyä myös ulkoiseen todellisuuteen. Nyt on uusien alkujen aika!

Enkelein,

Sanna

P.S. Täydenkuun Ryhmäkaukohoito on vastaanotettavissa vielä 3.6.2019 klo 23.59 saakka, jossa palvelevat tällä kertaa Arkkienkeli Rafael ja hänen runsauden enkelinsä sekä keijujen mestarimanifestoijien valtakunta. Lue lisää hoidon energioista täältä.

#uusikuu #Kuu #kuunkierto #energia #kesäkuu #runsaus #manifestointi #uusialku

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata