Vahvista manifestoinnin taitojasi keijujen kanssa


Toukokuun täydenkuun aika on vaikutuksiltaan hyvin läpileikkaava ja moniulotteinen, kun vielä sen energioiden tullessa sisään teimme voimallista irtipäästöä ja anteeksiantoa, ja niiden tultua täyteen mittaansa käännymme uuden runsauden puoleen, jolle olemme tilaa luoneetkin. Nämä energiat lomittuvat ja liukuvat kauniisti ja harmonisesti monitahoisessa olemuksessamme, ja ne tekevät tehokasta yhteistyötä muuntaessaan sisintämme entistä rakkaudellisemmaksi ja siten runsautta sallivammaksi.

Tämän vuoksi on myös tärkeää pitää elinpiirinsä korkeavärähteisenä ja myönteisyyteen kannustavana, johon meitä aiemmassa artikkelissamme kehotettiinkin.

Toukokuun kukkaiskuu kuvastaa sielun kukoistusta, sen manifestointi- ja luomistaitojen heräämistä uuden satokauden alussa, ja runsauden virtaamista sieluun ja arkeen rikastuttamaan elämänkokemustamme.

Tämä on loistava aika tiedostaa omat voimansa, sisäinen hehkunsa ja kauneutensa, ja herätä nauttimaan täysin rinnoin keväästä ja kesästä, ja antaa sen myös näkyä koko maailmalle. Juuri tämä valovoimaisuuden ja rakkaudellisuuden säihke ja sen ilmentäminen vetävät puoleensa monenlaista runsautta, sillä me osoitamme elämästä ja olemuksestamme nauttimalla, että olemme valmiita iloitsemaan entistä runsaammassa todellisuudessa.

Tästä tärkestä henkisen alkemian manifestointikeinosta meitä muistutti myös Keijukuningatar Aeracura, jonka viisaudesta kanavoin viestin aiemmin Facebookiin.

Keijujen henkinen viisaus onkin hyvin yksinkertaista ja mutkatonta, ja se menee suoraan asioiden ytimeen kuorruttamatta niitä ylimääräisellä krumeluurilla. Siksi rakastankin keijujen kanssa työskentelyä niin paljon, sillä resonoin heidän tapaansa elää henkisinä olentoina Maassa ja käyttää omia manifestoinnin ja luomisen keinoja yhteiseen hyvään.

Keijut ovat oikeita manifestoinnin mestareita, sillä heidän voimansa kantautuvat ulottuvuuksien rajojen ylitse. He ymmärtävät, että rajoja ei ole olemassa ja eri ulottuvuuksissa luominen ja ilmentäminen tapahtuu sen lainalaisuuksien mukaan, jotka he taitavat täydellisesti. Siksi keijuja kannattaa osallistaa oman elämän auttajina, sillä he pystyvät moniin sellaisiin ihmetekoihin, joihin enkelitkään eivät kykene. Enkelit tekevätkin keijujen kanssa läheistä yhteistyötä ja lähettävät niitä apujoukoiksemme silloin, kun tarvitsemme konkreettisempaa apua arjessamme.

Siksi onkin varsin sopivaa, että myös kukkaiskuun valossa kanavoituihin Täydenkuun Ryhmäkaukohoitomme parantaviin energioihin yhdistyy myös keijujen valtakunnan viisaus, sillä kukkaiskuu on todellinen keijujen juhla!

Heidän viisautensa runsauden manifestoinnin ja sen ilmentämisen suhteen kanavoitui hoitoomme, ja se muuntuu palvelemaan meitä energiahoidon keinoin taianomaisella tavalla. Keijut näet elävät vaivattomasti äärettömässä jumalallisessa runsaudessa ja täydellisessä sopusoinnussa sen kanssa, ja he manifestoivat ja luovat tarvitsemaansa runsautta yhtä ilmeisesti kuin me hengitämme.

He tietävät olevansa äärimmäisen rakastettuja, tärkeitä ja huolehdittuja, ja siksi he voivat vain keskittyä siihen mitä he tekevät parhaiten - iloitsemaan elämästä ja täyttämään oman tehtävänsä ja paikkansa maailmankaikkeudessa!

Meillä on paljon opittavaa keijuilta, mutta onneksi he ovat innokkaita opettajia ja opastavatkin meidät mielellään runsauden manifestoinnin ja luomisen saloihin, kunhan vain ymmärrämme pyytää ja hiljentyä sen jälkeen kuuntelemaan heidän viisauttaan. Se on hyvin yksinkertaista ja jopa korutonta, suorapuheista totuutta henkisyydestä, ja juuri siksi meillä saattaakin olla vaikeuksia ymmärtää kuulemaamme.

Vaikka keijuilla on ego aivan kuten meilläkin, on se kuitenkin olemukseltaan paljon rakkaudellisempi ja luontaisesti avarakatseisempi kuin omamme, ja siksi voi olla hieman haastavaa päästää jotain niin yksinkertaista läpi tietoisuuteemme, jos olemme tottuneet suorittamaan henkisyyttä monimutkaisten kaavojen kautta.

Keijut eivät tarvitse mantroja, rukouksia ja seremonioita ymmärtääkseen henkisyyttä, vaan ne ovat niille yhtä arkisia ja luontevia asioita kuin ruokailu meille. "Yksinkertaiskaa, yksinkertaistakaa!", onkin keijujen viesti meille.

Jospa siis tänä satokautena riisuisimme kaikki odotuksemme runsaudesta ja keskittyisimme vain nauttimaan manifestoinnista ja luomisesta, ja laittaisimme kaiken rakkautemme ja valomme työhön tuossa hetkessä. Voisimme opetella luottamaan Vetovoimanlain palvelevan meitä aina silloin, kun olemme laskeneet toiveemme liikkeelle tekojemme rakkaudellisuuden kautta, jolla osoitamme luottamusta myös Universumia kohtaan.

Jos meidät on luotu nauttimaan elämästä jokaisena hetkenä, nauttikaamme siitä siis! On aika näyttää omien rakkaudellisten tekojen ja ajatusten kautta, että me voimme kokea rakkauden voiman sisällämme ja sallia sen myös ilmentää kaikki ansaitsemamme runsaus elämäämme. Näin yksinkertaista se on, kuiskuttavat keijut!

Eivät keijutkaan huolehdi planeettamme värähtelyistä ja luonnosta tai Äiti Maasta palkintoja odottaakseen, vaan he tekevät tuon työn mitä suurimmalla ja pyytettömimmällä rakkaudella, sillä he tietävät oman rakkautensa, luovuutensa ja runsautensa olevan kaikkien eduksi.

He ymmärtävät olevansa täällä nauttimassa elämästä ja olemuksestaan, ja luovat vain siinä sivussa runsautta, josta mekin saamme osamme luonnon kauneutta ihastellessamme. Jos keskitymme vain nauttimaan luomisesta kuten keijut, on myös arkemme runsaus ja onni taattu.

Keijujen valtakunnan ohella Täydenkuun Ryhmäkaukohoidossamme vierailee kukkaiskuun runsauden kunniaksi myös Arkkienkeli Rafael ja hänen runsauden enkelinsä, jotka auttavat meitä muuntumaan sallivammiksi ikuista jumalallista runsautta ja rikkauksia kohtaan.

Harva on tästä täysin tietonen, mutta monet runsauden meiltä kieltävät sielulliset haavat ja traumat ovat pesiytyneet juurichakraamme. Myös monet muissa chakroissa muistikuvia ylläpitävät ja majailevat runsauden vastaanottamista estävät haavat ovat yhteydessä juurichakraan, sillä nämä kokemukset juontavat juurensa ihmisyyteen ja ihmisenä koettuun tarpeiden täyttymättä jäämiseen, puutteeseen ja kaksinaisuuteen, joka erottaa meidät jumalallisesta rakkaudesta ja ikuisesta runsauden virrasta.

Me emme yksinkertaisesti muista kehollisessa hahmossa ja elämänkokemuksessa eläessämme, että alkuperämme on henkinen ja jumalainen. Silloin emme myöskään ole avoimia jumalalliselle runsaudelle, joka täyttää kaikki tarpeemme ihmisyydestä huolimatta.

Jumalalla ei ole rajoja, mutta ihmisyys voi luoda niitä. Ihmisyys on kuitenkin yhtä jumalaista kuin henkisyys.

Juuri näihin juurichakran ongelmiin Arkkienkeli Rafael kertoo paneutuvansa Täydenkuun Ryhmäkaukohoidossa, jotta voisimme sallia itsellemme runsauden ja muistaa jälleen kokonaisvaltaisesti, että olemme sen arvoisia.

Tähän liittyy myös syvä anteeksianto itseämme kohtaan, sillä monet haavamme muodostuvat itsesyytöksistä, syyllisyydestä ja sen kokemisesta, ettemme ole tarpeeksi hyviä ja riittäviä jollain tavalla ansaitsemaan jumalallista runsautta. Näin me suljemme itsemme ja irrottaudumme Jumalasta ja Alkulähteen rakkaudesta sekä sen mahdollistamasta ikuisesta runsaudesta ja rikkauksista elämisestä.

Me madallamme itsemme elämään ihmisyydessä ja ulkoisen maailman armoilla, ja vaikka löytäisimmekin jälleen henkisyytemme ja Jumalan rakkauden, emme luomiemme haavojen vuoksi ole kykeneväisiä vastaanottamaan runsautta. Silloin käännymme Jumalan puoleen puutteessamme, sillä elämme haavojemme pimeydestä ja peloista käsin, jotka ovat juuri puutteen kokemisen syy.

Universumi ei voi vain siunata sieluamme runsaudella ja olla välittämättä haavoistamme, sillä Vetovoimanlaki ei voi palvella meitä niiden vastaisesti ja evätä meiltä mahdollisuutta parantua ja kehittyä. Ensin tulee parantaa haavat omalla rakkaudella, hyväksynnällä ja armolla, sillä kukaan muukaan ei niitä puolestamme paranna.

Onneksi meillä on kuitenkin apunamme mestariparantaja Arkkienkeli Rafael, jonka parantavasta voimasta pääsemme nauttimaan myös Täydenkuun Ryhmäkaukohoidon välityksellä.

Jos tunnet tämän voimallisen viidennen ulottuvuuden 12 chakran energiahoidon kutsuvan sinua luokseen, olet lämpimästi tervetullut mukaan nauttimaan keijujen valtakunnan viisaudesta ja virittämään manifestointitaitosi uutta luomisen kautta varten, ja parantamaan myös sielusi haavoja, jotka estävät sinua elämästä ikuisessa runsauden ja rikkauksien virrassa Arkkienkeli Rafaelin johdolla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

P.S. Lue myös erään asiakkaamme kokemus siitä, miten hän on kokenut Täydenkuun Ryhmäkaukohoidon vaikutukset olemuksessaan, mutta miten hän on myös todistanut sen muuttaneen elämänsä aiempaa runsaammaksi vain omaan hyvinvointiinsa keskittymällä.

Enkelein,

Sanna

#täysikuu #kukkaiskuu #energia #energiahoito #ArkkienkeliRafael #keiju #sielunparantuminen #runsaus #menifestointi #luominen #ilmentäminen #unelmat

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata