Oletko valmis kukoistamaan?


Tämän viikonlopun täysikuu sunnuntaina 19.5.2019 tunnetaan nimellä kukkaiskuu. Se kuvastaa kirjaimellisesti sitä kukoistuksen aikakautta ja energiaa, jota luontokin henkii parasta aikaa. Miten ihmeellisellä tavalla luonto herääkään henkiin joka kevät, ja näin kesän korvalla se suorastaan purskahtaa kukoistamaan mitä upeimmalla tavalla!

Kukkaiskuun energiat herättävät myös meidät uuden kukoistuksen, luomisen ja runsauden manifestoinnin aikakauteen, mutta monitahoisen olemuksemme huomioiden tämä prosessi ei ole aivan niin yksinkertaista.

Monella on muistissa vielä liiankin hyvin haastava alkuvuosi ja varhaiskevät, johon on mahtunut monenmoista juonenkäännettä ja -paljastuksia, jotka vaikuttivat ennakoimattomilla tavoilla omaan hyvinvointiin. Monet sellaiset piilossa lymyilleet asiat, jotka ovat salaa vaikuttaneet meihin kaiken aikaa kulisseissa ovat astuneet esiin koko komeudessaan ja vallassaan, ja paljastaneet monitahoiset ja kahlitsevat seittinsä meille.

Alkuvuosi ei ole mainittavan kaunopuheinen elämämme historiikissa vaan se ehkä pikemminkin jää muistoihin aikana, josta emme uskonneet edes selviävämme rankkojen kokemusten äärellä. Moni kävi pohjalla tutustumassa niihin synkimpiin varjoihinsa, jotka osoittautuivat niiksi viimeisiksi, joita meidän tuli tässä vaiheessa kohdata.

Tämä työ oli alustavaa sille valoisammalle ajalle, josta saamme nyt nauttia, kun lämmin auringonpaiste hellii sieluamme voimaannuttaen meidät viimeaikaisista kokemuksista. On siis aika herätä kukoistamaan ja loistamaan valoaan estoitta koko maailmalle!

Mitä valovoimaisemmaksi kuitenkin tulemme, sitä paremmin huomaamme ne tekijät, jotka heikentävät voimaamme ja vaikuttavat siihen negatiivisella tavalla, ja syövät meitä sekä sisäisesti tukahduttaen sielumme liekkiä, mutta jotka onnistuvat myös katkomaan siipemme ihmisyydessä.

Ylimääräinen draama ja negatiivisuus - vaikka emme itse olisikaan osallisina sen ylläpitoon ja lietsontaan - korostuvat lähipiirissämme, sekä ihmissuhteissa että erilaisissa tilanteissa, joka tekee niiden kohtaamisesta ja vaikutuspiirissä elämisestä kestämätöntä.

Nyt onkin syytä tarkkailla kriittisin silmin noita aiheita, jotka aiheuttavat sisimmässä jonkinlaista ahdistusta ja muita epämiellyttäviä tuntemuksia, ja tarkistaa, mikä niiden tehtävä ja viesti meille on? Olemme tässä vaiheessa jo hyvin puhtaita ja parantuneita monista sellaisista aiheista, jotka tietoisuudessamme ovat palloilleet pidemmän aikaa, joten kyse on todennäköisesti nyt aivan toisenlaisesta havainnosta ja merkityksestä kuin suorista liitännäisistä.

Vaikka olemme itse siirtyneet eteenpäin elämässä ja valmiita ottamaan seuraavat askeleet unelmiemme suuntaan, on syytä huomioida, kantaako joku vielä tarpeettomasti eteemme asioita, joihin hän pyytää meitä reagoimaan puhtaasti draaman vuoksi? Ylläpitääkö tämä tilanne tarpeettomasti matalia energioita elämässämme, joista me henkilökohtaisesti olemme jo irrottautuneet ja valmiita kohoamaan niiden yläpuolelle, jättäen sekä tuon energian itsessään, mutta myös niiden tarjoaman aiheen taaksemme? Pyytääkö jokin meitä reagoimaan maailmaan ja ympäröiviin tekijöihin vain siksi, että se haluaa vielä itse pitää niistä kiinni?

Olemme saattaneet sokeutua pitkän taipaleemme aikana ajattelemaan, että koska parantumisen matka on täynnä uuvuttavia aiheita pelon kohtaamisesta traumojen käsittelyyn, on tämä taas vain yksi aihe, joka meidän täytyy selättää ja ottaa siitä otteluvoitto suuremman palkinnon nimissä.

Tämä matka ei itsessään ole negatiivinen tai dramaattinen, mutta meillä on usein taipumus suhtautua siihen raskaasti ja surulla, koska käsiteltävät aiheet ovat kivuliaita ja niiden seuratessa tauotta toisiaan, olemme jo kurkkuchakraamme myöten täynnä tätä loputonta puhdistustyötä.

Olemme kuitenkin tehneet valtavan voimakasta ja tehokasta puhdistustyötä sekä anteeksiantoa ja sallineet monen aiheen parantua tässä prosessissa. Kyse ei siis välttämättä ole enää vain yhdestä uudesta aiheesta tai menneisyyden haamusta, joka vaatii huomiotamme, vaan pikemminkin tämä on kutsu siirtyä sen luota pois ja kohottaa omia värähtelyitään sen myötä.

Tämä asia pitää meitä kiinni menneessä tuomalla sen energiaa takaisin luoksemme, ylläpitäen tarpeetonta draamaa ja negatiivisuutta elämässämme.

Tilanne pyytää meitä vielä viimeiseen anteeksiantoon tätä aihetta tai ihmissuhdetta kohtaan, jolloin emme vain astele sen luota pois vaan teemme sen rauha sydämessämme ja itseämme suojaten, ollen uskollisia omille energioillemme. Lue lisää anteeksiannosta edellisestä artikkelistamme.

Emmehän tehneet tätä kaikkea ahkeraa työtä vain jäädäksemme yhtään sen pidemmäksi aikaa kiinni näihin aiheisiin kuin on tarpeen, ja siksi Universumi haluaa herätellä meitä huomaamaan tämän tilanteen todellisen luonteen ja merkityksen. On aika sanoa jyrkkä "ei" negatiivisuudelle ja draamalle, ja siivota sitä ylläpitävät tilanteet ja ihmissuhteet elinympäristöstämme, tai antaa niille ainakin vähemmän tilaa arjessa, jolloin nekin saavat mahdollisuuden muuntua omassa rauhassaan.

On hyvä muistaa, että voimme myös itse vaikuttaa tilanteiden sävyyn ja energiaan päättämällä, että emme luiskahda negatiivisuuden ja matalampien energioiden piiriin vaan ylläpidämme korkeavärähteisyyttämme ja katsomme sen vuoksi maailmaa korkeammasta perspektiivistä. Arkkienkeli Jofiel auttaa meitä yhdistymään korkeampaan mieleemme ja katsomaan jokaista tilannetta viisaammin ja tietoisemmin sielumme silmin.

Tämä kukkaiskuu valaisee tietoisuuteemme ne viimeiset asiat, joista meidän tulee irrottautua, sillä ne estävät meitä puhkeamasta täyteen kukintoomme ja nauttimaan elämän runsaudesta.

Koko kasvavan kuun vaihe on huokunut tätä energiaa ja se on jo tehokkaasti osoittanut, mistä voimme päästää irti ja millaiset sidokset, ajatus- ja toimintamallit tai tunnekaavat pitävät meitä matalammissa värähtelyissä ja avaavat siten oven negatiiviselle asenteelle, mutta myös tilanteille ja ihmissuhteille tai ylipäätään samankaltaiselle energialle sen muodosta riippumatta. Tietoisuus ja ymmärrys tästä vaikutuksesta voi selittää monia viimeaikaisia tapahtumia.

Arkkienkeli Mikael työskentelee kanssamme läheisesti tänä aikana katkoen energialankoja menneisyyteemme, mutta myös muihin haitallisiin asioihin, jotka estävät kukoistuksemme. Jofiel saattelee tietoisuuteemme näitä aiheita ja auttaa oivaltamaan niiden vaikutukset ja piilomerkitykset, jolloin voimme tehdä valintamme ja päättää katkaista sidokset niihin, jotka Mikael niin mieluusti miekallaan sivaltaakin poikki ja vapauttaa meidät niiden vaikutuspiiristä.

Kukkaiskuu 19.5.2019 on siis vaikutukseltaan merkittävä irtipäästämisen ja lopullisen anteeksiannon tukija, jonka energioissa kanavoimme myös Täydenkuun Ryhmäkaukohoitomme, joka luonnollisesti virittyy palvelemaan upealla tavalla ajankuvan energioita ja tehostamaan niiden myönteisiä vaikutuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tämän vuoksi esiin on nostettu tietoisesti juuri ne kriittisimmät aiheet, jotka estävät meitä kukoistamasta sekä ilmentämästä myös tuota hyvinvointia ulkoiseen todellisuuteemme. Kyse ei siis ole pelkästään sisäisestä rauhasta ja tasapainosta, sielun valon ja rakkauden ilmentämisestä omassa olemuksessa, vaan nyt puhutaan manifestointikykyjemme ja luomisvoimamme tukahduttajista. Me emme kaipaa tällaista energiatason propagandaa estämään manifestointityömme tuloksia ilmentymästä.

Näin kesän kynnyksellä ja satokauden käynnistyessä jälleen nopeammin kuin muistammekaan, tulee meidän olla erityisen tietoisia siitä, millaisessa elinympäristössä me luomme ja runsautta ilmennämme. Kaikki voimaamme heikentävät tekijät on viimeistään nyt syytä siivota viimeisten villakoirien kanssa ulos, sillä tämä jo alkanut kukoistuksen kausi on satomme runsauden alkulähde.

Nyt me manifestoimme tulevaa ja laskemme liikkeelle aikomuksemme energiat, ja pyydämme Universumilta runsautta, jonka on määrä ilmentyä kesän ja syksyn mittaan elämäämme. Toisin sanoen nyt on pölyttämisen ja sen myötä sadon onnistumisen takaamisen aika, ja siksi meidän tulisi voida keskittyä työhömme häiriöittä ja mahdollisimman korkeavärähteisissä energioissa ja olemuksessa.

Kukkaiskuun aikaan voi myös solmia keijujen kanssa sopimuksia ja osallistaa heidätkin varmistamaan, että omat tavoitteet täyttyvät jumalallisen järjestyksen mukaisesti juuri oikeaan aikaan ja tavoilla, jotka ovat niitä runsaimpia mahdollisia! Keijut ovat mestarimanifestoijia, jotka niin mielellään auttavat meitäkin elämään runsasta ja tyydyttävää elämää.

Tämä täysikuu on varsinainen kesänavaus ja upea energeettinen mahdollisuus voimistaa omia menifestointikykyjään ja luomisvoimaansa hyvin yksinkertaisilla tavoilla. Nyt on syytä varmistaa, että työpöytä on siivottu ja työvälineet kiiltävät puhtauttaan, jotta uuden luomisen kauden tulokset ja runsaus voivat virrata esteettä luokse, ja ylentää myös elämänlaadun ja tyytyväisyyden arkea kohtaan uudistuneen olemuksemme tasolle!

Enkelein,

Sanna

#täysikuu #energia #energiahoito #kukkaiskuu #ArkkienkeliMikael #ArkkienkeliJofiel #keijut

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata