Tervetuloa sydäntietoisuuteen!


Alkanut vuosi tulee saattelemaan ihmiskunnan sydäntietoisuuteen, jonka ajassa tulemme löytämään sydämemme, avaamaan sen ja yhdistymään sen voimaan ja tahtoon omaksi korkeimmaksi parhaaksemme. Voimme alkaa nähdä itsemme ja maailmamme sydämemme kautta, ja alkaa elää tuosta muodostuvasta totuudesta käsin. Sydämeen yhdistyminen tarkoittaa kaikkien pelkojen sulattamista ja niistä vapautumista, sillä ne peittävät tuon herkän olemuksen ja äänen alleen. On siis luovuttava täysin egoistisesta tavasta olla ja elää, ja antauduttava rakkauden elvyttävälle voimalle, joka sydämestä virtaa ehtymättömänä. Elämänkokemuksemme tulee muuttumaan valtavasti, sillä ymmärrämme olevamme jumalaisia olentoja Maan päällä, jotka elävät täällä palvellen jokainen omalla tiellään ja tavallaan Luojaansa rakkaudessa kasvaen. Tarkoituksemme ei ole palvella maallisia asioita ja tahoja, jotka valjastavat voimamme ja aikamme vain oman etunsa hyväksi. On tullut aika kutsua oma voimansa takaisin itselleen, omaan käyttöönsä!

Jokaiselle joka haluaa yhdistyä sydämeensä alkaen elää sen voimasta, tarjoutuu siihen ajan energioissa loistava mahdollisuus. Lopulta se on vain päätös omassa itsessään, halusta olla hyvä sekä itselleen, että muille. Sillä tuo rakkaus joka sydämestä löytyy, ei tuomitse tai arvostele, se ei määrittele tai arvota – se vain rakastaa. Rakkaus hyväksyy kaiken, eikä sillä ole tarvetta saada ketään tai mitään oman tahtonsa valtaan – rakkaus vain on. Rakkaus auttaa antautumaan jokaiselle hetkelle ja tilanteelle, asialle ja aiheelle, sillä se luottaa elämän kantavaan voimaan ja tietää olevansa jokaisena hetkenä huolehdittu. Ja kun ihminen yhdistyy sydämeensä ja löytää itsestään tuon rakkauden, auttaa se purkamaan kaikki pelkoon ja riippuvuuteen perustuvat suhteet, sidokset ja perspektiivit – siksi rakkaus vapauttaa. Se näyttää totuuden jokaisen asian takaa, eikä salli valheen ja petoksen hallita sydäntä, vaan nostaa tietoisuuden korkeimmalle mahdolliselle tasolle.

Sydämen avaaminen ja siihen yhdistyminen vaatii paljon voimaa ja rohkeutta, sillä silloin paljastaa itselleen ja muille todellisen olemuksensa. Kysyy todellista rohkeutta seistä täysin aseetta ja haavoittuvana kaikkien edessä, mutta ennen kaikkea hyväksyä olemuksensa jokainen puoli itse. Tuo olemus on kuitenkin niin kaunis, täydellinen ja valoisa, ettei ole enää mitään syytä piilotella sitä sisällään. Koska rakkauteen voi vastata ainoastaan rakkaudella tai vaieten, suojelee sen voima kaikilta peloilta ja alemmilta voimilta. Rakkauden voima ja valo nostavat pintaan pelkoja ja pimeyttä, jotka pyytävät päästä puhdistumaan tuossa puhtaassa ja pyyteettömässä energiassa. Sydän pyytää silloin myös hyväksymään nuo itsessään asuvat pelot ja pimeyden, tietäen saavansa niistä vapautuksen rakkauden parantavan voiman kautta. Siksi nähdessään ja tunnistaessaan muissa kanssakulkijoissa, tilanteissa ja asioissa nuo samat alemmat värähtelyt joita se on itsessään tunnistanut, pyytää se saada rakastaa ne vapauteen myös kaikista muista.

Sydämen rakkauteen kääntyminen ei paranna pelkästään sielua, vaan sen vaikutukset parantavat myös elämän itsessään. Silloin tulee paljastaneeksi elämässään piilevät epäkohdat ja valheet, jotka eivät ole linjassa sydämen totuuden kanssa, ja sydän pyytää saada vapauttaa nuo asiat sitä paremmin palvelevan tieltä. Halu tehdä muutoksia elämässään lähtee aina sydämestä käsin, sillä sydän ei tyydy ikinä vähempään kuin rakkauteen. Se etsii aina tuota vastaavaa voimaa, jossa se saa toteuttaa itseään ja todellista olemustaan. Ihminen, joka on yhteydessä sydämeensä, tulee vetäneeksi puoleensa tuon rakkauden avulla itseään parhaiten palvelevia mahdollisuuksia, ratkaisuja ja tapoja saavuttaa lisää iloa ja onnea elämäänsä. Sellainen ihminen kylpee Universumin runsaudessa, joka ilmenee tyydyttävinä ihmissuhteina, taloudellisena vakautena, unelmien työpaikkana sekä onnellisena kotina. Ja mikä parasta, on jokaisella tähän runsauteen mahdollisuus!

Sydäntietoisuuden kautta eläminen tulee viemään meidät unelmiemme äärelle ja toteuttamaan todellista elämäntehtäväämme, sillä vain sydän tietää reitin todellisen tarkoituksensa luokse. Vaikka matkalla joutuu tekemään lukuisia muutoksia sinne päästäkseen, on niistä kuitenkin jokainen tärkeä lopputuloksen kannalta. Lopulta on vain uskottava rakkauteen ja sen luomisvoimaan, josta syntyy elämään vain kaikkein kauneinta ja merkityksellisintä. On täysin oikein kuunnella, ja lähteä kulkemaan sydämen äänen opastamana, vaikka se tuottaisi elämässä suuriakin muutoksia ja tehdyt ratkaisut asetettaisiin kyseenalaisiksi ulkopuolisten taholta pelon vallatessa heidän mielensä. Nyt on kuitenkin aika elää oman totuutensa mukaisesti, löytäen itsestään rakkauden!

Enkelein,

Sanna

#sydän #sydäntietoisuus #ylösnousemus #rakkaus #onnellisuus

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata