Onni ja kiitollisuus kulkevat käsi kädessä


Koska viimeksi tunsit syvää kiitollisuutta elämää kohtaan, ja kaikesta siitä mitä sinulla on? Oletko kiitollinen rakkaista ihmisistä ympärilläsi? Oletko onnellinen arjessasi, kodissasi – kaiken sen keskellä mitä omistat? Ymmärrätkö, että elämän todellinen tarkoitus on olla onnellinen omassa itsessään, sielua ja ruumista myöten. Vai etsitkö onnea itsesi ulkopuolelta, muista ihmisistä ja materiasta? Aina silloin tällöin on hyvä pysähtyä hetkeksi, laskea siunauksensa ja kiittää siitä kaikesta mitä sinulla on. Jos huomaat elämääsi hiipineen aiheita ja asioita, joista et tunne kiitollisuutta – olet löytänyt kasvun alueen ja kehityksen kohteesi. On aika muutokselle. Voit aina valita uudelleen ja vaihtaa sen mikä ei enää palvele sinua. Vaihda puute kiitollisuuteen ja onni elämässäsi lisääntyy.

Kiitollisuus on tunne, joka pitää sisällään valtavan latauksen positiivista energiaa. Kiitollisuus käynnistää Vetovoiman lain, joka on yksi henkisistä laeista. Tämäkin laki toimii elämässäsi, vaikka et ymmärtäisi miten ja miksi. Henkemme toimii lukuisten henkisten lakien alaisuudessa – olemmehan henkiolentoja. Näitä lakeja voi oppia tietoisesti hyödyntämään elämässään ja luoda itselleen Taivaan Maan päälle. Vetovoiman laki toimii ajatuksen voimalla, ja vetää puoleesi kaiken sen mitä ajattelet ja tunnet. Ulkoinen maailmasi on heijastusta sisäisestä maailmastasi, sillä luot joka hetki todellisuuttasi ja elämänkokemustasi ajatuksillasi ja tunteillasi. Jos et pidä kokemastasi, vaihda ajattelutapaasi.

Kuten kaikki henkiset lait, myös Vetovoiman laki toimii hyvässä ja pahassa. Universumi ei todellisuudessa tunnista energiaa positiiviseksi ja negatiiviseksi – kaikki on lopulta vain neutraalia energiaa, ja se miten energia resonoi sinun kanssasi, on heijastusta omasta sisäisestä maailmastasi. Ajatuksillasi siis vedät puoleesi kaiken mitä olet ja mitä sinulla on. Ajatuksillasi sinä olet luonut oman elämäsi. Keskittymällä mataliin tunteisiin ja ajatuksiin – kuten pelkoon, vihaan ja katkeruuteen – vedät vastaavaa energiaa puoleesi Vetovoiman lain vaikutuksen alaisena. Jos taas haluat luoda elämääsi lisää iloa, onnea, rakkautta ja runsautta – keskity kiitollisuuteen ja myönteisiin ajatuksiin. Kaikki se mistä osaat haaveilla ja uneksia, sinulle halutaan myös antaa.

Tunnemme varmasti kaikki ihmisiä, jotka ovat ajatuksiltaan negatiivisia. He näkevät kaikessa vain keskeneräisyyden ja puutteen keskittyen siihen, vaikka ympärillä olisi runsaasti kauneutta ja hyvyyttä – asioita joista kiittää. Sitten on niitä ihmisiä, jotka surun ja epätoivon keskellä tuntuvat löytävän aina valon ja toivon keskittyen parempaan huomiseen. He ovat onnellisia ja tyytyväisiä, vaikka elämä koettelisikin heitä välillä. Ihmisen ulkoinen olemus on heijastusta henkisiltä tasoilta, joten ajatusmaailmamme vaikuttaa merkittävästi myös fyysiseen ulkomuotoomme. Loistamme siis myös ulospäin joko terveyttä, rakkautta ja valoa – tai levitämme pahoinvointia, vihaa ja pelkoa ympärillemme. Kaikessa pahassa on aina hyvää ja hyvässä pahaa – se mihin keskityt, kasvaa. Sinä voit valita ajatuksesi ja suhtautumisesi joka hetki uudelleen.

Jos olet kiitollinen kaikista elämäsi osa-alueista, kaikesta mitä sinulla on – sinulle halutaan tarjota lisää kiitollisuuden aiheita. Jos tunnet onnea ja rakkautta parisuhteessasi, rakkautesi toista ihmistä ja kaikkea ympäröivää kohtaan kasvaa. Jos taas tunnet puutetta ja keskityt ainoastaan toisen kehityskohtiin kauneuden sijaan, ja siihen miten hänen pitäisi muuttua miellyttääkseen sinua – tulet näkemään kaikessa vain puutetta. Tosiasiassa me voimme muuttaa vain itseämme, omaa näkemystämme ja ajattelutapaamme – emme kenenkään toisen. Jos et ole tyytyväinen johonkin, voit aina valita uudelleen. Voit joka kerta luottaa siihen, että päästäessäsi irti vanhasta ja sinua palvelemattomasta teet tilaa uudelle ja sinua paremmin palvelevalle ratkaisulle. Siitä pitää huolen Universumin energiat ja Vaihtuvuuden laki.

Jos pysähdyt katsomaan elämääsi taaksepäin, huomaat että olet aina saanut kaiken sen mistä olet haaveillut. Kaikki asiat ovat aina järjestyneet tavalla tai toisella, ja jokainen ratkaisu on aina kasvattanut sinua vieden elämässä eteenpäin. Sinulle on aina ohjattu se asia, joka palvelee sinua sillä hetkellä parhaiten. Kun on tullut aika astua eteenpäin, olet ollut valmis luopumaan siitä ja vetämään ajatuksillasi ja teoillasi puoleesi taas uuden kiitollisuuden aiheen. Vastaavasti, jos olet tyytymätön elämääsi ja valintoihisi, mutta et halua nähdä vaivaa ja järjestellä kaikkea uudelleen – sinun annetaan myös elää valintojesi kanssa. Universumi kunnioittaa vapaata tahtoamme ja oikeutta valita elämämme sisältö joka hetki. Voit aina valita uudelleen ja aloittaa alusta – parempi vaihtoehto tulee luoksesi täydellisellä ajoituksella Vetovoiman lain saattelemana, kun pidät ajatuksesi paremmassa huomisessa.

Mikä onnellisuuden perimmäinen olemus siis on? Miten olla onnellinen itsessään ymmärtäen, että vaikka tänään menettäisit kaiken mitä omistat, voisit silti tuntea kiitollisuutta elämää kohtaan? Todellinen onni lähtee sisältä – sitä ei voi paikata mikään ulkoinen asia, raha ja materia. Onni asuu sydämessä. Se on ihmisessä sisällä, sisäänrakennettuna, ja sen voi jokainen löytää tutkimalla itseään ja todellista olemustaan fyysisen kuoren alla. Vain keskittymällä omaan henkiseen kasvuunsa, elämäänsä ja sen rakentamiseen, sekä pyyteettömästi muiden auttamiseen ja elämästä nauttimiseen, voi löytää elämän tarkoituksen ja onnen sisältään. Me emme ole täällä haalimassa materiaa ja rahaa – me olemme täällä nauttimassa itsestämme ja toisistamme. Ole siis kiitollinen kaikesta mitä rahalla ei voi ostaa – se on todellista rikkautta ja lisää onnea elämääsi luontaisesti.

Miten siis voit hyödyntää Vetovoiman lakia ja kiitollisuuden voimaa? Pysähdy joka päivä hetkeksi ja laske asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Mitä enemmän keskityt kiitollisuuteen ymmärtäen, että sinä ansaitset kaikkein parasta elämääsi, tulet vetämään puoleesi tätä energiaa. Sinun ei edes tarvitse tietää mitä olet houkuttelemassa luoksesi, sillä ajatustesi ja elämänkatsomuksesi myönteisyys tulevat pitämään huolen siitä, että saat kaikista parhaiten palvelevan lopputuloksen. Henkisten lakien tunteminen ja ymmärtäminen kaikessa yksinkertaisuudessaan perustuu siihen, että ne ovat meihin jokaiseen sisäänrakennettuna. Jokainen voi todeta lakien toimivuuden ja armottomuuden oman elämän kautta, ja oppia hallitsemaan elämäänsä uskomattomalla tavalla.

Vaikka tarpoisit keskellä myrskyä tai pimeyttä elämässäsi, voit aina keskittyä valoon. Kun keskityt valoon – se alkaa lisääntyä. Pitämällä synkkinäkin aikoina ajatukset korkealla ja kirkkaina, sekä luottamalla asioiden aina järjestyvän parhaalla mahdollisella tavalla – ne järjestyvät. Jos synkkyydelle antaa tilaa elämässä, se alkaa vallata alaa nopeasti. Tunne siis kiitollisuutta jokaisena päivänä elämääsi kohtaan ja muista kiittää Luojaasi kaikesta siitä mistä maailmasi rakentuu. Huomaat sen tulevan päivä päivältä helpommaksi ja lopulta voit elää pelkässä onnessa ja autuudessa. Elämä voi olla helppoa tai vaikeaa, täynnä iloa ja riemua tai surua ja epätoivoa – sinä päätät. Lopusta pitää huolen henkiset lait ja Universumin energiat.

Enkelein,

Sanna

#kiitollisuus #Vetovoimanlaki #henkisetlait #henkinenkasvu #ajatukset #elämänmuutos #siunaus #onnellisuus

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata