Haluatko kurkistaa verhon taakse?


Tuijotan tyhjää tietokoneen ruutua. Kursorin viiva vilkkuu vasemmassa ylänurkassa. Valkoinen paperi edessäni suorastaan huutaa painamaan näppäimiä yksi kerrallaan. Se pyytää maalaamaan kirjaimin, sanoin, lausein - omaa sielunmaisemaani. Että antaisin ajatuksen virrata ja sormien naputtaa sielun runoutta syvältä sydämestä sen suurempia ajattelematta. Voi miten vaikeaa se mielen sulkeminen on. Tosin sekin hiljenee paljon helpommin verrattuna siihen miten vaikeaa on kertoa omasta sisäisestä maailmastaan, ajatuksistaan, tunteistaan - omasta totuudestaan. Elämästä, niin kuin minä olen sen kokenut.

En ole kirjailija, kolumnisti, "sanan työläinen", vaan ikuinen haaveilija, henkisen tien kulkija ja taitelijasielu. Olen aina janonnut tietää totuuden ihmisyyden takaa; totuuden siitä miksi tänne synnytään, eletään ja lopulta kuollaan. Mikä on elämän tarkoitus? Miksi ihmiselämä on vain lyhyt valon pilkahdus pimeyden keskellä? Jos tämä on kaikki se mitä on olemassa ja miksi olla olemassa, onko tämä sen arvoista? Miksi minä olen täällä? Mikä on tehtäväni? Onko tässä lopulta mitään järkeä? Kysymysten tulvalla ja tiedonjanolla ei ole ollut loppua.

Kysyvälle vastataan aina - vastaus on jo olemassa vain odottaen kysyjäänsä. Ymmärrys sen sijaan on matka, joka on kuljettava vastauksen äärelle. Vastauksen saaminen ilman ymmärrystä on kuin lukisi jonkin laitteen käyttöohjeita kielellä jota ei ymmärrä. Siksi vastauksen saa vasta kun on valmis kuulemaan, ymmärtämään, hyväksymään sen ja toimimaan sen mukaisesti. Se harvemmin on mitä odotamme kuulevamme - niin myös minun tapauksessani.

Sain vastaukseni korkeimmalta mahdolliselta taholta. Se ei todellakaan ollut mitään sellaista, mitä pienen ihmisen mieli olisi voinut kuvitella. Ihmisen päivätajunta on niin kapeakatseinen ja egoistinen, että se mykistyy tietoisuuden räjähtäessä sielun tasolla; sielun ottaessa vallan, alkaen elää hengessä ihmisyyden sijaan. Hengen asiat tunnetaan ja eletään sielulla, niitä ei järjellä voi ymmärtää. Sanat eivät riitä kuvaamaan henkilökohtaisia henkisiä kokemuksia; sitä kun Jumala puhuu unissa tai enkeli kuiskaa korvaan. Kun verhoa kerran raottaa ja uteliaisuuttaan kurkistaa toiselle puolelle, ei paluuta vanhaan tietoisuuteen ja ihmisyyden uneen enää ole. Kun halu tietää enemmän kasvaa, on aika herätä.

Me olemme henkisiä olentoja, inkarnoituneena fyysiseen ihmisruumiiseen. Ihmisyys on uni, johon synnyttyämme nukahdamme ja unohdamme olevamme henkisiä olentoja, jonka sielu on jumalaista alkuperää ja koti henkimaailmassa, valossa. Tämä sama kierre toistuu elämästä toiseen, sillä meitä velvoittavat henkiset lait ja vapaan tahtomme ohjatessa valintojamme tulemme luoneeksi sielullemme karmaa - niin hyvässä kuin pahassakin. Tätä karmaa sovitamme syntyen ja kuollen elämästä toiseen ollessamme velvoitettuja kasvamaan henkisesti erilaisten elämien kautta. Olemme olleet lukittuna jälleensyntymän kierteeseen. Kaikki tämä tulee kuitenkin muuttumaan; ihminen on siirtymässä uuteen aikakauteen, yhdistymässä jälleen henkeen, alkaen ymmärtää taas todellisen alkuperänsä ja tehtävänsä maan päällä, alkaen elää korkeimman tahdon mukaisesti luoden taivaan maan päälle. Me olemme ylösnousemassa.

Ihmisen henkisen olemuspuolen laajuuden ja syvyyden käsittäminen ja tutkiminen on loputonta. Sielu on rajaton, jolle ihmisyys ja ego luovat rajoitteet - nämä rajoitteet on murrettava. Kun alkaa ymmärtämään ja kokemaan elämää henkisyyden kautta, löytää jotain syvempää ja merkityksellisempää ihmisyyden takaa. Kun oppii lukemaan symboliikkaa ja puhumaan valon kieltä, avautuu kokonaan uusi maailma ja tietoisuus jollaisesta ei ole osannut uneksiakaan. Henkimaailman kutsuminen ja salliminen astua omaan elämään on taianomaista. Ihmeitä alkaa tapahtua.

Oman vastaukseni vuoksi ja enkelten pyynnöstä haluan kirjoittaa teille nyt. En jaa pelkästään omaa totuuttani, tarinaani ja henkistä matkaani tässä blogissa, vaan palasen jotain laajempaa tietoisuutta, josta toivon jokaisen lukijan saavan pohdittavaa omalle elämänpolulleen - oman totuutensa etsimiseen ja löytämiseen. Meillä jokaisella on oma tarkoituksemme maan päällä ja meistä kaikista pidetään huolta tällä vaativalla matkalla. Polkuamme ohjaavat ja tietämme tasoittavat enkelit, henkioppaat ja lukemattomat muut valon auttajat, emmekä ole ikinä yksin. Me olemme tutkimusmatkailijoita ja elämä on seikkailu - tervetuloa kulkemaan kanssani ja kurkistamaan verhon toiselle puolelle. Oletko valmis?

Enkelein,

Sanna

#henkimaailma #elämäntehtävä #sielunvaellus #enkelit #henkinenkasvu #sielunsuunnitelma

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata