11111-energiaportaali paljastaa vuoden 2020 jumalaisia suunnitelmia

Vuodenvaihteen energiat olivat kaikkea muuta kuin hellivät ja rakkaudellisesti keinuttelevat. Joulukuu tiivistyi räjähdysherkäksi ja kävi loppuaan kohti entistä intensiivisemmäksi, kun Tapaninpäivän rengasmainen auringonpimennys avasi mahdollisuuden jättää monet menneisyyden aiheet ja puhdistettu karma taakse.


Tämä auringonpimennys oli varsinainen tulirengas, jonka läpi koko planeetan tietoisuus kulki. Se poltti tehokkaasti pois vanhaa karmaa ja puhdisti sielua menneisyyden energiasta syväluotaavalla tavalla, joka saattoi näkyä myös fyysisinä oireina sekä aiheuttaa sisäistä uupumusta.


Luvassa on vielä toinen pimennys, tammikuun täysikuussa 10.1.2020 tapahtuva varjomainen kuunpimennys, joka ei ole intensiteetiltään aiempien vuosien kuunpimennysten luokkaa. Sitä voi olla jopa vaikeaa havaita silmin, sillä Kuu jää vain hieman Maan varjoon, aiheuttaen utuisen varjon sen pinnalle.


Juuri tällaista rauhanomaisempaa pimennysportaalin päätöstä kaivataankin, sillä sen alku joulukuun täysikuusta lähtien oli hyvin ravisteleva, ottaen huomioon vuoden päättävän 333-mestaripoortaalin vaikutukset. Mutta olisiko muunlaista lopetusta voinut edes pyytää vuosikymmenen vaihteeseen, kuin viimeistenkin karman ja vanhan energian rippeiden riisumisen olemuksesta?


Tämän prosessin jälkeen olotila voi olla kaikkea muuta kuin innostunut uudesta vuosikymmenestä ja vuodesta, sekä niiden sisältämästä runsaudesta ja uusista aluista. Hiljaista voimaantumista on kuitenkin luvassa, kunhan seuraavan vuosikymmenen aloittavasta täysikuusta ja varjomaisesta kuunpimennyksestä kuljetaan läpi, ja suljetaan vuodenvaihteen ylittänyt pimennysportaali.


Pimennyskäytävään mahtuu myös jokaisen vuoden aloittava 11111-energiaportaali (1.1.-11.1.2020), jonka aikana sielu saa runsaasti tulevan vuoden henkisiä koodeja ja aktivointeja sekä etiäisiä tulevista elämänvaiheista. Näiden energiaportaalien yhteenlaskettu summa kertoo yllättävistä asioista ja suunnanmuutoksista, jotka ovat vielä tämän hetken tietoisuuden ulottumattomissa.


Se tarkoittaa, että vaikka tässä hetkessä voi olla käynnissä useammankin unelman suunnitelmien kuvitelmat ja odotukset asioiden kulusta, tulee Maailmankaikkeus yllättämään sekä tavoitteisiin vievällä henkisellä matkalla, että ylittämään myös kaikki odotukset toivotuista lopputuloksista.


Koska tällä vuosikymmenellä Maan sielut yhdistyvät yhä vahvemmin jumalalliseen johdatukseen ja antavat oman vapaan tahtonsa pois, tulee Jumala näyttämään omallaan, millaisessa ikuisessa runsaudessa sielu voi elämässään kylpeä. Viime vuodet ovat pommittaneet egon muureja ja näännyttäneet sen valtaa, jotta sielun jumalainen olemus ja Jumalan tahto voisivat vihdoin ottaa vallan.


Maan pioneerisielut ovat kokeneet tämän etujoukoissa, ja siksi monet ovat saaneet kipuilla elämässään vanhojen toimintatapojen romuttuessa ja vaihtuessa jumalaisiin. Myös ihmisyyden matrixissa elävät ovat saaneet tuntea tämän nahoissaan, ymmärtämättä vielä kuitenkaan miten valtavasta ja pysäyttämättömästä muutoksesta on kyse.


Kyse ei ole vain hetken epäonnesta ja suunnitelmien romuttumisesta, vaan tietoisuuden ja olemisen täydellisestä muutoksesta. On todella järisyttävää menettää oman elämän hallinta ja nähdä sen rapistuvan silmien edessä pysäytysyrityksistä huolimatta, ja luulla menettävänsä kaiken, vaikka todellisuudessa on saamassa tilalle niin paljon enemmän.


Ihmiskunta ei ole vielä koskaan käynyt läpi näin kokonaisvaltaista muutosta, jossa se pakotetaan luopumaan 3D-elämästä ja astumaan 5D-tietoisuuteen sekä jumalallisen johdatuksen alaisuuteen. Se on enemmän kuin moni voi sietää ja mihin on sielutasolla omassa kehityksessään valmis, ja siksi myös vaikutukset ihmisyydessä ovat monenkirjavat.


Maan pioneerisielut puskevat tämän muutoksen läpi ensimmäisinä, johtaen koko planeetan tietoisuutta muuntumaan uuden vuosikymmenen energioissa. He tietävät, että ainoa tie muutokseen on oman olemuksen ja elämän kautta, näyttämällä esimerkkiä muille.


He ovat kokeneet vuosikymmenen vaihteen energiat ja vaikutukset rajummin sieluissaan kuin muut, ja siksi he tulevat myös korjaamaan muutoksen satoa ensimmäisinä. Siinä missä monen 3D-matrixin tietoisuudessa elävän ihmisen todellisuus on vasta aloittamassa romahduksensa, ovat kohti jumalaista 5D-tietoisuutta kohoavat sielut jo valmiita aloittamaan uuden elämäntodellisuuden luomisen.


Tässä vaiheessa voi todella onnitella itseään ja kiittää kaikesta sitä ahkerasta työstä, jota viime vuosikymmenellä ja erityisesti sen päättävillä vuosilla sai tehdä. Tästä energeettisestä siirtymästä päästyään sielulle avautuvat monet upeat mahdollisuudet, joista se ei ole osannut edes haaveilla.


Jos elämä ja sielun sisäiset prosessit tuntuivat aiemmin verottavan liian suurella kauhalla, on Jumala antamassa takaisin kiitoksensa päättymättömänä runsauden virtana. Nämä prosessit rakensivat ja kehittivät sielua voimallisilla tavoilla, ja nyt on vihdoin aika aloittaa tuon sisäisen runsauden tilan ilmentäminen uudeksi ja korkeammaksi elämäntodellisuudeksi.


Jokaisen henkilökohtaiseen sielunsuunnitelmaan on merkitty suuria elämänmuutoksia seuraavan vuosikymmenen ajalle, mutta tämän hetken henkinen tila ja elämänvaiheet kertovat siitä, mitä niiltä voi odottaa.


Maan pioneerisielujen on ollut välttämätöntä kulkea muutoksen etujoukoissa kohottamassa värähtelyitään ja puhdistamassa niin omaa kuin suvunkin karmaa sekä kaikkia menneisyyden haavoittavia kokemuksiaan, jotta ne ylläpitäisivät ja näyttäisivät valoa heitä seuraaville sieluille.


Kun suuremmat ihmismassat alkavat kipuilla laajemmin ja käynnistellä omia elämänmuutoksiaan, voivat nämä oman muutoksensa läpikäyneet sielut ylläpitää planeetan värähtelyitä ja helpottaa siten muiden prosesseja sekä siirtymää 5D-rakkauden kokemukseen.


Tämän vuoksi Maan pioneerisielujen on aloitettava ensimmäisinä oman henkilökohtaisen paratiisinsa luominen elämäntodellisuuteensa, jotta he voivat ylläpitää valoa voimallisemmin 3D-matrixin romahtaessa massojen mukana, vaipumatta itse pimeyteen. He auttavat myös Äiti Maata ylläpitämään saavuttamaansa värähtelytasoa, kun sielut sen pinnalla alkavat käydä läpi omia haavojaan, pelkojaan ja jäljellä olevaa karmaansa.


Vuoden 2020 aloittava 11111-energiaportaali tietää siis jokaiselle uusia alkuja, mutta niiden luonne on hyvin henkilökohtainen ja sielunsuunnitelman mukainen.


Vuosien puhdistumistyön tehneille voi olla luvassa kaivautumisia entistä syvemmille olemuksen tasoille, mutta koska tämän prosessin luonne on muuttunut ja aiemmin saavutettu henkinen kehitys ovat luoneet kestävän pohjan jatkoa varten, on sielun paljon helpompaa säilyttää värähtelynsä ja sisäinen onnen kokemuksensa seuraavissa työvaiheissa.


Luvassa on näet vihdoin myös sielun uudistuneen ja entistä tehokkaamman luomisvoiman käyttöönotto, jolla uuden runsauden ilmentämisen nautinnollinen kokemus mitätöi monet pikkukivet kengässä.


Maan pioneerisieluilla on valtava henkinen tarve täyttää olemassaolonsa tarkoitus ja astua palvelustehtävänsä seuraaviin vaiheisiin uuden vuosikymmenen aikana, ja tämä tulee näkymään monenlaisena elämän runsautena ja vaurautena heti vuoden 2020 ensimmäisinä kuukausina.


Henkiset esteet unelmien ilmentymiselle alkavat olla vähissä, ja tämä sielun värähtelytaajuuden puhdistuminen ei jää Maailmankaikkeudelta huomaamatta.


Enkelein,

Sanna


P.S. Uusi vuosikymmen ja vuosi 2020 aloittavat uuden aikakauden kaksoisliekkien yhdistymisessä, johdattaen Maan sieluja kohtaamaan oman kaksoisliekkinsä myös fyysisessä todellisuudessa. Yhdisty omaan jumalaiseen persoonaasi, Korkeampaan Minääsi, Jumalaan ja kaksoisliekkiisi, ja aloita matka sielutasolla kohti fyysistä yhdistymistänne. Lue lisää täältä!


#energiaportaali #pimennysportaali #ajankuvanenergiat #tulevaisuus #ennuste #uusivuosi #uusivuosikymmen #runsaudenmanifestointi #henkinenkasvu #henkinenkehitys #matrix #ylösnousemus #uusitodellisuus #unelmaelämä #unelmientoteuttaminen #manifestointi

Asset%208xxhdpi_edited.png

© 2021 Love from Anahata