Ohjeita kaukohoitoon

Energiahoidon valinta

Sopivaa Love from Anahatan kaukohoitoa valitessa sinun tulee kuunnella ensisijaisesti omaa sydäntäsi, sielusi tarpeita ja intuitiotasi, sillä sinulle sopiva energiahoito vetää sieluasi puoleensa kuin magneetti. Omat oppaasi ja suojelusenkelisi johdattavat sinut parhaan vaihtoehdon luokse. Kaikki Love from Anahatan kaukohoidot ovat luotettavia ja turvallisia niin ensimmäistä kertaa kauko- tai energiahoitoa vastaanottaville, mutta myös pidemmän aikaa niiden parissa itseään hoidattaneille. Jokaiseen ryhmäkaukohoitoon sisältyvät kolmivaiheinen maadoitus ja suojaus, joilla varmistetaan täydellinen suoja ja vastaanottokyky hoidon hetkellä, mutta myös sen jälkeen, joten niistä ei tarvitse itse erikseen huolehtia, jollei välttämättä halua. Hoidon vastaanottamisen jälkeen voit jatkaa normaalisti päivittäisiä maadoitus- ja suojausrutiinejasi, mikäli sinulla niitä on. Tämä onkin suositeltavaa, jotta voisit nauttia mahdollisimman pitkään hoidon luomasta vahvasta suojasta.

Energiahoito ei koskaan korvaa lääketieteellistä hoitoa, mutta se on täydentävä hoitomuoto, jonka avulla hyvinvoinnistaan voi huolehtia monitahoisesti. Love from Anahatan kaukohoidot eivät siis tarjoa automaattisesti ihmeparantumisia vaan ne antavat aina parhaan mahdollisen antinsa kyseisellä hetkellä, edistäen kuitenkin jokaisella hoitokerralla henkistä kasvua ja sielun parantumista puhdistaen ja tasapainottaen energiajärjestelmän kokonaisvaltaisesti. Love from Anahata ei ole vastuussa kaukohoitojen vaikutuksista tai niiden poissaolosta. Vastuu on yksilöllä itsellään ja korkein paras tapahtuu energiahoidoissa aina sen hetkisen tilanteen mukaisesti, ja siksi vaikutuksia ei voi ennalta sanella tai ennustaa.

Energiahoidon vastaanottaminen

Rauhoita hoidon vastaanoton hetki täysin itsellesi, sillä tämä on sinun omaa aikaasi. Pukeudu rennosti ja poista kaikki mahdolliset korut sekä muut metalliesineet kehostasi, ja siirrä mahdolliset elektroniikkalaitteet myös pois ulottuviltasi. Huomioi erityisesti, että puhelimesi on äänettömällä tai pois päältä, jotta saat vastaanottaa hoidon täysin rauhassa. Voit virittää tilaa ja luoda tunnelmaa kauniilla ja harmonisella musiikilla, sytyttää kynttilöitä tai suitsukkeita, ja halutessasi meditoida tai rukoilla ennen hoidon kutsumista luo aktivointilauseella. Huomioithan kuitenkin paloturvallisuuden, sillä saatat nukahtaa hoidon voimakkaiden energioiden puhdistaessa sinua. Käy makuulle tai istumaan mukavasti kaikki raajat suorina, jotta energiat virtaavat esteettä energiajärjestelmässäsi. Kutsu hoidon energiat luoksesi aktivointilauseella, jonka löydät hoidon omalta sivulta. Aktivointilauseen toimiminen edellyttää kyseisen kaukohoidon ilmoittautumislomakkeen lähettämisen sekä osallistumismaksun suorittamisen, ja että kyseisen hoidon energiat ovat sillä hetkellä vastaanotettavissa.

Jokaiseen Love from Anahatan kaukohoitoon on vihitty omat enkelinsä, jotka huolehtivat hoitojen energioiden säilyttämisestä ja toimittamisesta oikeille henkilöille, joten kun kaikki hoidon vastaanottamista edellyttävät kriteerit täyttyvät ja aktivointilause toimii sen mukaisesti, toimittavat nämä vihityt enkelit hoidon energiat sinulle valitsemanasi hetkenä. Enkelit myös valvovat hoidon prosessit alusta loppuun saakka, ja ovat vierelläsi koko tämän ajan. Voit vastaanottaa kaukohoidon myös nukkumaan mennessä, jolloin saatatkin nukahtaa nopeasti hoidon alettua sen rentouttavaan ja rauhoittavaan energiaan. Energiahoidot tunnetusti parantavat myös unenlaatua, joten tämä on hyvin odotettu ja tavanomainen reaktio. Usein päivätietoisuus myös kytkeytyy pois päältä sen vuoksi, että alitajunnasta nousevat aiheet pääsisivät puhdistumaan ja vapautumaan hieman helpommin. Silloin hoidon energiat pääsevät myös sellaisille tasoille, jotka saavutetaan vain unen kautta.

Juo ennen energiahoidon vastaanottamista vettä ja huolehdi riittävästä nesteytyksestä myös sen jälkeen, sillä energiahoito laittaa kuona-aineet liikkeelle niin fyysisessä kehossa kuin energiatasollakin, ja veden monitahoinen puhdistava vaikutus edistää niiden poistumista. Tarkkaile myös oloasi ja kirjoita halutessasi tuntemuksiasi ylös, sillä energiahoito voi nostaa pintaan oivalluksia ja tietoa, joka auttaa sinua käsittelemään sen hetkisiä tilanteita elämässäsi. Kirjoittaminen voi auttaa sinua myös ymmärtämään omaa sisäistä maailmaasi ja sen prosesseja, joita energiahoito vain vahvistaa ja edistää. Kaukohoito voi toimia merkittävänä henkisenä työvälineenä, ja sen energiat palvelevat sinua juuri niin laajasti kuin niitä haluat omien henkisten taitojesi kautta käyttää.

Hoitotapahtuman kulku

Mitä pienemmillä odotuksilla energiahoitoa vastaanotat ja sallit vain parhaan mahdollisen tapahtua sen myötä kohdallasi, sen parempi. Odotukset kun kumpuavat mielestä ja egosta, ja usein niiden jäädessä täyttymättä heti saman tien voi mieli pettyä. Sielu kuitenkin tietää saavansa kaikesta aina parhaan mahdollisen hyödyn ja se ottaa vastaan energiahoidon parantavat energiat avoimin sydämin, ja antaa niiden tehdä oman työnsä. Love from Anahatan kaukohoitojen energiat ovat aina paljon kauaskantoisemmat ja pitkäjänteisemmin työskentelevät kuin vain hoidon vastaanottamisen hetken, ja ne saattavat jatkaa työtään hyväksesi vielä viikkojen tai kuukausienkin ajan eri tasoilla, puhdistaen ja nostaen pintaan löydöksiään. Säännöllisesti kaukohoitoja vastaanottavat asiakkaat ovatkin kokeneet upeita kasvutarinoita ja henkisen kehityksen edistymistä, hyvinvoinnin lisääntymistä sekä luoneet todeksi myös useita unelmiaan. Yksikin hoitokerta voi auttaa suuresti sielua parantumaan ja puhdistumaan sekä edistää henkistä kasvua, mutta parhaat tulokset saadaan aina säännöllisellä hoidolla.

Pääasia energiahoitoa vastaanottaessa ei siis ole energian aistiminen ja sen myötä erilaisten henkisten tai energiatasojen aistimusten saaminen, sillä ne ovat henkisiä työvälineitä ja energiajärjestelmän puhdistajia, jotka työskentelevät olemuksen monilla eri tasoilla. Jotkut kokevat fyysisiä aistimuksia: energian virtaamista, kylmyyttä, lämpöä, painetta tai väristyksiä. Joillakin kokemukset voivat olla henkisin aistein koettavia: unenomaisia kuvia ja visioita, ääniä ja puhetta tai vaikkapa värejä. Toiset saattavat lähteä matkalle menneisiin elämiin tai he kohtaavat tilanteita tästä elämästä, ehkä nykyhetkestä tai menneestä, jopa tulevasta, mutta toiset eivät välttämättä koe mitään edellä mainituista. Kaikki eivät aisti samalla tavalla ja vaikka muutoin olisi henkisesti selvästi aistiva, ei energiahoidossa välttämättä koe mitään ihmeellistä. Kokemukset ovat aina hyvin yksilöllisiä ja tapauskohtaisia, ja siksi eri kerroilla kokemukset voivat myös varioida. Vaikka hoidossa ei ilmenisikään minkäänlaisia aistimuksia, löytävät Love from Anahatan kaukohoidot aina perille, kunhan ilmoittautumisen ja osallistumismaksun on suorittanut asianmukaisesti.

Puhdistumisoireet ja paranemiskriisi

Erilaiset puhdistumisoireet ovat luonnollinen osa energiajärjestelmän puhdistumista, joskaan niitä ei aina esiinny, mutta ne ovat mahdollisia ja siksi niistä tulisi olla tietoinen sekä ennen hoidon vastaanottamista ja sen jälkeen. Puhdistumisoireita ei tarvitse pelätä. Niitä saattaa esiintyä fyysisessä kehossa, jos energiajärjestelmän on vaivattomampaa puhdistua jonkin aiheen materialisoinnin kautta, ja tietenkin tarpeen vaatiessa tulee hakeutua lääkäriin, mikäli oireet ovat huolestuttavia tai vaativat asianmukaista hoitoa. Esiin saattaa nousta myös energiaa ja niiden aiheita tunnetasolla tai mentaalisella puolella, jolloin on helpottavaa tiedostaa ja hyväksyä ne, mutta keskittyä vain päästämään irti ja antaa energiahoidon käynnistämien prosessien tehdä puhdistustyötä. Joskus energiahoito saattaa käynnistää tällaisen paranemiskriisin, jolloin olotila heikkenee hetkellisesti, mutta vain, jotta se voisi sen jälkeen lähteä vakaaseen nousuun ja kohti näiden aiheiden parantumista. Paranemiskriisi on siis luonnollinen osa parantumisprosessia.