dainis-graveris-cJcbWrIXCX0-unsplash.jpg
Asset 7_4x.png

KUNDALINI-SHAKTIN MANIFESTI

Asset 4_4x_edited_edited.png


herätä juurichakrassasi uinuvan shaktin feminiininen voima
 

Juurichakrasi kundalinienergiassa asuu Maailmankaikkeuden pyhä feminiininen luomisvoima, Shakti, joka luo ja ylläpitää elämää sinussa sekä sinun toimintasi kautta. Shakti on kosminen alkuenergia, joka on läsnä kaikessa olevaisessa niin aineellisella kuin aineettomallakin tasolla. Kaikki mitä koet, on vain Shaktia.​ Shakti on Jumalaisen Äidin rakkautta, pyhää halua ja tahdonvoimaa, joka herättää sekä sielusi että kehosi eloon jokaista soluasi ja hermostosi synapsia myöden. Shakti on se sähköinen valoenergia, josta sielusikin on syntynyt ja siksi se on ainoa voima, joka ravitsee sinua spirituaalisesti.

Tämä sinussa asuva feminiininen voima on puhdasta seksuaalienergiaa ja viatonta intohimoa, jonka voiman voit kokea rakkauden ja pyyteettömän kiintymyksen tunteina niin itseäsi, olemassaoloasi, elämääsi, läheisiäsi kuin unelmiasikin kohtaan. Kun Shakti elää ja toimii vahvana kundalinienergiassasi sinun on helppoa nauttia elämästä ja sen ylläpitämisestä, sekä ilmaista itseäsi ja tunteitasi täysin estoitta - myös seksuaalisesti. Silloin kaikki arkiset tarpeesi täyttyvät sen voimasta vaivattomasti ja jopa yltäkylläisesti.

Kundalini-Shaktin Manifestissa vahvistetaan ja ravitaan kundalinienergiaasi Maailmankaikkeuden Shaktin puhtaalla rakkaudella, sekä puhdistetaan ja parannetaan chakroihisi tallentuneita tunnetasoisia ja seksuaalisia vaurioita. Tämän 12 chakran energiahoidon säännöllisen käytön hyötyihin lukeutuu mm. erilaisista pelkotiloista, negatiivisista tunteista, seksuaalisista estoista sekä surusta ja häpeästä vapautuminen, sukulinjojen karmallisten traumojen parantuminen, ja ylösnousemuksen prosessien ja spirituaalisen evoluution vauhdittuminen.

Asset 7_4x.png


kundalini-shaktin manifesti auttaa sinua, kun haluat...
 

+  vapautua negatiivisista ajatuksista, asenteista, tunteista ja uskomuksista, ja tehdä lisää tilaa eheille henkisille ominaisuuksillesi

+ parantaa seksuaalista estyneisyyttä tai ylivireyttä aiheuttavia traumoja (myös menneet elämät ja tiedostamattomat muistot)

+ luoda vahvemman yhteyden kohtuusi (miehillä eturauhanen) ja feminiinienergiasi luoviin ominaisuuksiin

+ vauhdittaa spirituaalista evoluutiota, tietoisuuden laajentumista sekä ylösnousemusprosessia kundalinienergian avulla (kaikkein voimallisinta!)

+ aktivoida kundalinienergian itseparantavat ominaisuudet ja ravita niitä säännöllisesti

+ parantaa sukutraumoja sekä niihin liittyvää häpeää, surua ja karmaa, ja vapautua suvun/perheen henkisestä perinnöstä

+ arvostaa kauniita feminiinisiä piirteitäsi enemmän, sekä rakastaa ja hyväksyä kauan kadoksissa olleita ominaisuuksia osaksi itseäsi

+ löytää seksuaalienergiastasi uusia ulottuvuuksia, sekä tapoja ilmaista ja luoda maailmaasi runsautta sen intohimoisesta ja elämää syleilevästä voimasta

+ parantaa inspiraatioherkkyyttäsi ja intuitiivisuuttasi, sekä aktivoida shaktisi todelliset näkijän lahjat ja henkiset kyvyt

+ vahvistaa henkilökohtaisia rajojasi ja suojata voimavarasi vahvemmin, sekä tervehdyttää itsekunnioituksen ja omanarvontunnon

+ kehittää itsetuntemustasi ja avata sisimmässäsi korkeampia spirituaalisia ulottuvuuksia

+ luoda vahvemman suhteen Jumalaiseen Äitiin ja Isään, ja kehittää ymmärrystä sielullisesta olemuksestasi sekä sen voimavaroista ja kyvyistä

dainis-graveris-8m0IWlj6iyM-unsplash_edited.jpg


Mitä energiahoito sisältää?
 

Asset 7_4x.png

Kundalini-Shaktin Manifestissa puhdistetaan ja harmonisoidaan koko viidennen ulottuvuuden energiajärjestelmä sekä 12 chakraa, korjataan auran vuotokohdat ja poistetaan turvallisesti mahdolliset haitalliset negatiiviset kiinnittymät, monivaiheisten energiasuojausten ja tehomaadoituksen vallitessa.

 

Kundalinienergiaasi ravitaan ja aktivoidaan Universumin Shaktin puhtaalla ja pyhällä feminiinienergialla. Emotionaalisia ja seksuaalisia haavoja hellitään ja parannetaan erityisellä huomaavaisuudella ja äidillisellä hoivalla. Niiden kokemusten energiaa ja muistoja vapautetaan chakroista, jonka johdosta kundalini-shaktin energia pääsee nousemaan ja täyttämään energiajärjestelmäsi yhä laajemmin.

Saavuttaaksesi huomattavia ja kestäviä tuloksia sinun on sitouduttava kundalinienergiasi ravitsemiseen ja aktivointiin pidemmällä aikavälillä sekä säännöllisten hoitokertojen kautta. Siitä huolimatta jo yksikin Kundalini-Shaktin Manifesti voi ratkaista sinua pitkään vaivanneen henkisen ongelman tai vapauttaa lopullisesti monia sellaisia tukoksia ja teemoja, joille sinulla ei ole omin avuin pääsyä.

 

Tarjoamme edullisempia useamman hoitokerran sisältäviä settejä, jotka sitouttavat sinut paremmin itseesi ja kundalinienergiasi kanssa työskentelyyn; löydät vaihtoehdot tämän sivun lopusta.

 

Asset 7_4x.png


Miten energiahoito tilataan ja aktivoidaan?
 

Tilaat Kundalini-Shaktin Manifestin helposti ja nopeasti tämän sivun lopusta löytyvällä tilauslomakkeella.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen näytölle avautuu ponnahdusikkuna, josta voit valita tilauksesi summaa vastaavan laskun; avaa ja tallenna lasku, tai ota siitä näyttökuva, sillä se sisältää myös aktivointilauseen hoidon vastaanottamiseen.

Tee maksusuoritus verkkopankissasi tai mobiilimaksuna (Siirto tai MobilePay) mahdollisimman pian epäselvyyksien välttämiseksi.

Maksusuoritus herättää käyttöösi Kundalini-Shaktin Manifestin aktivointilauseen tilauksesi sisältämän määrän mukaisesti, jonka jälkeen olet valmis vastaanottamaan energiahoidon vaikka heti, tai sinulle parhaiten sopivana hetkenä.

Nauti energioista, ja jaa halutessasi kokemuksesi ja muutoksesi minun kanssani.

Autan sinua mielelläni myös asiaan liittyvissä kysymyksissä.

HINTA € / KÄYTTÖKERRAT

39€ / 1x

69€ / 2x

99€ / 3x

 

(sis. alv. 24%)

rene-porter-M6w1m_wukDM-unsplash.jpg
Asset 1111_4x.png
Lukumäärä

Mitä tilauksen jälkeen tapahtuu?

 

Lähetettyäsi tilauslomakkeen onnistuneesti näytöllesi avautuu automaattisesti ponnahdusikkuna, josta voit ladata laskun tilauksen maksusuoritusta varten. Tee maksusuoritus mahdollisimman pian verkkopankissa tai mobiilimaksuna epäselvyyksien välttämiseksi, sillä maksusuoritus vahvistaa tilauksesi ja herättää käyttöösi aktivointilauseen tilauksesi sisältämien käyttökertojen määrän mukaisesti.

 

Palvelun käyttö tapahtuu itsenäisesti ja sinulle sopivassa aikataulussa. Aktivointilause ja lisätiedot löytyvät laskulta, joten luethan ne tarkkaan ja säilytät laskun muistutuksena palvelun sisällöstä ja käyttämisestä. Lasku toimii myös kuittina ostostasi. Palvelulla ei ole vaihto-, palautus- tai peruutusoikeutta. Tilaus on sitova.

Voit ottaa yhteyttä kaikissa ongelmatapauksissa ja kysymyksissä sähköpostitse.