11.png
Asset 8_4x.png

Hyvästele kulunut vuosi, ja jätä taaksesi vanha ja matalavärähteinen aikajana.

Katkaise sidokset menneeseen, ja valmistaudu astumaan elämässä eteenpäin kohti uusia unelmia.

Aloita vuosi 2022 kutsumalla Universumin mahtavimmat voimat palvelemaan elämääsi.

Uuden Vuoden Vortex on mahdollisuutesi hyvästellä kulunut vuosi ja katkaista sidoksesi sen energioihin, sekä siirtää itsesi ja elämäsi uusille, korkeavärähteisille aikajanoille.
 

Tässä pyhässä tilassa sinut syväpuhdistetaan menneisyydestäsi ja valmistellaan ottamaan vastaan uuden vuoden tarjoama kasvuympäristö, sekä kaikki sen tarjoama runsaus ja elämäntehtäviesi seuraavien vaiheiden suunnitelmat.

 

Uuden Vuoden Vortexissa sinua palvelevat viisaat manifestoinnin mestarit ja suuret parantajat, joiden luotettaviin käsiin voit antaa itsesi ja elämäsi, sekä jokaisen unelmasi ja toiveesi tulevasta runsaudesta.

Asset 1_4x.png

Uuden Vuoden Vortex on energiatasoinen tila, pyhä temppeli, joka luodaan sinun henkilökohtaisten tarpeidesi ja toiveidesi palvelijaksi. Se on täynnä mitä upeimpia mahdollisuuksia tehdä voimallista irtipäästöä elämässäsi läsnä olevissa teemoissa tai menneisyydessä sinua vaivaavista asioista, tulla vahvan jumalallisen armon ja rakkauden koskettamaksi, saada vapauttavaa anteeksiantoa sydämelläsi oleville suruille ja mieltäsi synkistäville murheille. Se on mielesi ja sielusi pyhä temppeli, jonne sinä voit saapua katkaisemaan kaikki sidokset menneen vuoden tapahtumiin sekä pidemmän aikavälin muistoihin, ja vapautua astumaan uuteen vuoteen uudistuneena ja voimaantuneena.

Uuden Vuoden Vortexin pyhässä temppelissä ovat läsnä Jumalan ja Jumalattaren voimat sekä lukematon joukko erilaisia kosmisia olentoja, jotka haluavat auttaa sinua ja palvella sielusi korkeinta parasta vuodenvaihteen kosmisen energiaportaalin läpi kulkiessasi - ja vielä sen jälkeenkin. Kaikki sinua temppelissä palvelevat enkelit, henkioppaat, mestarit, yksisarviset, lohikäärmeet, luonnonhenget, muiden sivilisaatioiden tähtiolennot, edesmenneet rakkaasi sekä Kosmoksen jumaluudet ja jumalattaret auttavat sinua siirtymään elämässäsi korkeavärähteisemmille aikajanoille, ja tekemään voimallisen irtipäästön myötä varsinaisen karmallisen kvanttihypyn rakkaudellisempaan ja runsaampaan todellisuuteen.

Nämä kosmiset olennot ja voimat valmistelevat sinut uuteen vuoteen, ja siunaavat jokaisen unelmasi menestymään ja tavoitteesi täyttymään mitä ihmeellisemmin tavoin. He myös sitoutuvat tukemaan ja auttamaan sinua näiden haaveiden toteuttamisessa. Koska tämä pyhä temppeli luodaan sinun henkilökohtaisten tarpeidesi palvelijaksi on sinun mahdollista tuoda tilaan energiatasolla jokainen sisintäsi tai elämääsi vaivaava asia sekä kaikki sydämesi unelmat, salaiset haaveet, ideat ja suunnitelmat, joihin kaipaat apua ja näkemyksiä Jumalalta, Jumalattarelta ja kosmisilta auttajiltasi. Uuden Vuoden Vortexissa sinä tulet suoraan Jumalan näkemäksi ja kuulemaksi. Voit antaa asioistasi huolehtimisen Hänen haltuunsa.

Voit saapua Uuden Vuoden Vortexiin meditoimaan, rukoilemaan, tekemään sinulle tuttuja ja toimivia harjoituksia, rituaaleja ja seremonioita, visioimaan tulevaa ja selkeyttämään unelmiasi, tai vain rentoutumaan ja nauttimaan energioista ja kosmisten olentojen sekä Jumalan ja Jumalattaren hellästä hoivasta. Sinun on mahdollista luoda hyvin vahva ja selkeä keskusteluyhteys esimerkiksi omiin henkioppaisiisi ja enkeleihisi, Kosmiseen Minääsi tai edesmenneeseen läheiseen, joilta toivoisit saavasi viisaita neuvoja vaikkapa elämäntilanteeseesi tai elämäntehtäviisi liittyen. Tämän pyhän tilan käyttöä ei rajoita kuin oma mielikuvituksesi ja luovuutesi! Sen jumalaiset voimat ja kosmiset auttajat palvelevat sinua aivan jokaisessa aikomuksessasi.

 

Voit vastaanottaa apua ja voimallista parantumista niissäkin asioissa, joita et edes osaa mainita tai tiedä vaikuttavan sinuun. Uuden Vuoden Vortexin pyhässä temppelissä sekä sinut itsesi että jokainen tarpeesi ja toiveesi nähdään yhtä arvokkaana ja tärkeänä. Sinun on mahdollista työskennellä tuloksekkaasti niin unelmiesi edistämiseksi kuin menneisyytesi hyvästelemiseksi, ja voit kerran tähän tilaan astuttuasi viettää siellä aikaa jopa useita tunteja meditoiden, rukoillen, astraalimatkaillen, kanavoiden tietoa haluamastasi aiheesta, kertoen Jumalalle murheesi ja unelmasi, nukkuen, rentoutuen tai vaikkapa edesmenneen mummosi kanssa villasukkaa neuloen! Jokainen tilaan kutsumasi kosminen auttaja tai henkiolento myös saapuu kutsuasi kunnioittaen paikalle apuaan tarjoamaan.

 

Kun olet tehnyt Uuden Vuoden Vortexin pyhässä temppelissä kaiken haluamasi, sinä poistut tästä tilasta, mutta kannat mukanasi elämääsi sen voimien ja auttajien tarjoamat hyödyt ja avun. Voit jättää energiatemppelissä hyvästit menneelle vuodelle, ja kiittää sen aikana saavutetuista etapeista sekä kertyneestä spirituaalisesta pääomasta, ja valmistautua vastaanottamaan uuden vuoden antamat siunaukset, mahdollisuudet ja resurssit uudistuneessa olotilassa sekä korkeammille aikajanoille maadoittuneena. Tämä on sinun tilaisuutesi saada voimallista apua kaikissa niissä asioissa, joiden toivot edistyvän vuoden 2022 aikana tai jäävän lopullisesti vuoteen 2021. Jumala ja Jumalatar kutsuvat sinut tähän pyhään tilaan saamaan osaksesi kaiken sen rakkauden, runsauden ja hyvyyden, joka sinulle kuuluu.

Asset 2_4x.png

 

Uuden Vuoden Vortex on luotu juuri sinulle, jos haluat...

🌟  hyvästellä vuoden 2021 energiat ja teemat voimallisella tavalla sekä katkaista sidoksesi niihin, ja sulkea oven menneisyyteen pysyvästi

🌟  vastaanottaa vuoden 2022 korkeavärähteisessä olemuksessa ja sydän avoimena uusille mahdollisuuksille, kohotessasi heti vuoden alussa unelmiesi taajuudelle

🌟  avautua runsaudelle ja menestykselle sekä uusille unelmille, ideoille, resursseille ja korkeammille elämäntehtävillesi vuonna 2022

🌟  parantaa merkittävästi elämänlaatuasi vuoden 2022 aikana, ja päästä heti vuoden ensimmäisinä hetkinä kiinni tilannettasi parantaviin resursseihin ja ideoihin

🌟  kutsua kaikki ihanat kosmiset olennot ja manifestoinnin mestarit auttamaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa ja unelmiesi toteuttamisessa

🌟  tulla Jumalan ja Jumalattaren näkemäksi ja kuulemaksi, sekä heidän puhtaan rakkautensa koskettamaksi

🌟  tehdä karmallisen kvanttihypyn ja jättää aktiivisena olevat karmalliset rasitteet pysyvästi taakse

🌟  siirtyä matalavärähteisiltä ja karkeaenergiaisilta aikajanoilta puhtaille ja korkeavärähteisille, joilla sinä ja unelmasi voitte kukoistaa ja menestyä runsain tuloksin

🌟  puhdistautua negatiivisista ja toksisista energioista niin maallisesti kuin sisäisesti; olivatpa ne peräisin omasta egostasi tai muilta ihmisiltä

🌟  suojata itsesi vahvasti ulkoisilta energiahyökkäyksiltä, ja pitää sekä itsesi että unelmasi turvassa

🌟  työskennellä voimallisesti ja tuloksekkaasti juuri sinua varten rakennetussa energiatasoisessa tilassa minkä tahansa tavoitteesi tai unelmasi hyväksi

Asset 3_4x.png

 

Uuden Vuoden Vortexin pyhä tila on avoinna ja käytössä ajalla 31.12.2021 klo 12.00 - 1.1.2022 klo 23.59 juuri niin usean tunnin ajan kuin tahdot ja kun se sinulle parhaiten sopii, kertaluontoisella sisäänpääsyllä - hintaan 19€.

Palvelun myynti päättyy 1.1.2022 klo 18.00 ja Uuden Vuoden Vortex sulkeutuu automaattisesti 1.1.2022 klo 23.59.

Saat ohjeet tilassa työskentelyä varten sekä aktivointi- ja deaktivointilauseet, joilla pääset sisään Vortexiin ja myös poistumaan tilasta istuntosi päätteeksi, klikkaamalla laskulla olevaa linkkiä (emme lähetä aiheesta erillistä sähköpostia).

Oletko valmis hyvästelemään vanhan olemuksesi sekä sinetöimään vuoden 2021 aikajanan, ja aloittamaan uuden matkan elämänpolullasi?

2.png

 tilaa palvelu