-

 

kosminen kompositio

 

-

- HOIDON SOVELTUVUUS -

 • mentaalinen, emotionaalinen ja henkinen pahoinvointi, ahdistus, levottomuus ja kompulsiot

 • elämäntilanteesta tai -muutoksesta johtuvat stressi-, pelko-, turvattomuus- ja ahdistustilat

 • tunnelukot, tukahtuneisuus, itkuisuus, surullisuus

 • liika kiltteys, itsearvostuksen puute, itsesyytökset

 • negatiivisuus, pessimismi, tunnekylmyys, ilkeys, viha

 • voimattomuus, tylsyys, haluttomuus, passiivisuus

 • erillisyyden tunne, yksinäisyys, lohduttomuus

 • räjähdysherkkyys, ylireagointi, liika tulisuus

 • yliaktiivisuus, suorittamispakko, perfektionismi

 • keskittymis-, suoriutumis- tai ilmaisunvaikeudet

 • aivosumu ja -väsymys, sekavuus, maadoittumisvaikeudet

 • fyysiset epätasapainotilat ja toimintahäiriöt; esim. ruuansulatushäiriöt, hengitysvaikeudet, tulehdukset

- HOIDON TAVOITTEET -

 • sisäisen rauhan ja tasapainon saavuttaminen

 • elinvoiman palauttaminen ja kehon energisointi

 • maadoituksen ja läsnäolontunteen vahvistaminen

 • mentaalisen, emotionaalisen ja henkisen tason tasapainottaminen

 • loogisen ajattelun, päätöksentekokyvyn, intuition ja luovuuden vahvistaminen

 • elämänilon ja myönteisen ajattelun lisääminen

 • luomisvoiman tehon ja kapasiteetin kasvattaminen

 • yliaktiivisuus-, pelko- ja stressitilan purkautuminen

 • aivotoiminnan ja muistin virkistäminen

 • immuunijärjestelmän ja hermoston vahvistaminen

 • ruuansulatus-, hengitys- ja verenkiertoelimistön vahvistaminen

 • kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen

- HOITOTAPAHTUMA -

 • tehomaadoitus ja -suojaus hoitotapahtuman alussa ja lopussa

 • auran energiavuotojen kartoitus ja korjaus

 • auran tasojen vahvistaminen ja suojaaminen

 • viiden elementin (maa, vesi, tuli, ilma, eetteri) energioiden täydentäminen ja harmonisointi olemuksessa

 • nadien puhdistus ja keskinäinen tasapainotus

 • nadien vesi- ja tulienergian tasapainotus

 • kehon vasemman ja oikean puolen tasapainotus

 • pranan eli elinvoiman virtauksen vahvistaminen

 • elinvoiman palautus ja maksimointi

 • olemuksen kokonaisvaltainen harmonisointi

 • energiavirtausten parantaminen chakroille

 • energiajärjestelmän toiminnan parantaminen

- PALVELUVALIKOIMA -

1 hoitokerta..... 29,00€

3 hoitokertaa..... 79,00€

9 hoitokertaa..... 219,00€

(sis. alv. 24%)

- AKTIVOINTILAUSE -

Vastaanotan nyt Anahatan Kosmisen Komposition

(aktivoituu käyttöösi maksusuorituksesta lunastamiesi hoitokertojen määrän mukaan)

Ohjeet hoidon tilaamiseen ja itsenäiseen vastaanottamiseen löytyvät tältä sivulta ja laskulta. Emme lähetä erillistä tilausvahvistusta sähköpostitse. Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse.

- tilaa palvelu -

-

 

Toimi näin

 

-

1

Tutustu palveluun

Tutustu palveluun huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä lukemalla palvelun kuvaus ja sovittamalla energiahoidon vastaanottaminen aikatauluusi

2

Tilaa palvelu

Kun olet sitoutunut ostamaan palvelun, täytä ja lähetä sivun lopussa oleva tilauslomake muutamalla klikkauksella

3

Suorita maksu

Valitse tilauksesi sisällön mukainen lasku näytöllesi avautuvasta ikkunasta; tee maksusuoritus, ja säilytä lasku kuittina ostostasi sekä lunastamistasi hoitokerroista

4

Vastaanota energia

Maksusuorituksesi aktivoi energiat, jotka voit vastaanottaa sinulle parhaiten sopivana hetkenä täysin itsenäisesti käyttämällä hoidon aktivointilausetta joko lausumalla sen ääneen tai mielessäsi

5

kysymyksiä tai ongelmia?

Mikäli palvelun tilaamisessa ilmenee ongelmia tai sinulle herää kysymyksiä palvelun sisällöstä, autan sinua mielelläni sähköpostin välityksellä - ota minuun yhteyttä

20210524_101526_edited.jpg

-

kuulutko jo uutiskirjeemme lukijoihin?

-

 

Love from Anahatan Alkemistin uutiskirje tarjoaa ajankohtaista tietoa ajankuvan energioista sekä työvälineitä näiden kosmisten voimien hyödyntämiseen, jotta ymmärtäisit oman spirituaalisen elämänpolkusi ja arkesi tapahtumia sekä niiden sisältämiä alkemiallisia mahdollisuuksia paremmin.

Liity postituslistallemme, ja vastaanota viikoittain mielenkiintoista ja tietoisuuttasi avartavaa luettavaa suoraan sähköpostiisi. Tiedotamme Alkemistin uutiskirjeen välityksellä myös viimeisimmistä blogiartikkeleista, uusista palveluista sekä erikoistarjouksista.

LIITY MUKAAN >>>

Sinulle on varmasti tuttua ajoittainen elinvoimasi vähentyminen ja sen hidas palautuminen, tai voimavarojesi täydellinen katoaminen olemuksestasi? Arjen aallokot ja erityisesti syvällisen sisäisen parannustyön tekeminen verottavat voimiasi, kun yrität suoriutua kaikista velvollisuuksistasi ihmisenä ja tehdä samalla läpikotaisin muuntavaa spirituaalista työtäsi. Spirituaalisen elämänpolun ja erityisesti parantumisen tien kulkeminen on elvyttävää ja antoisaa, mutta se verottaa voimavaroja ja aiheuttaa väistämättä ajoittaista tai kroonistuvaa uupumusta. Jatkuva tietoisuuden muuntuminen ja laajentuminen, syvällinen itsetutkiskelu sekä elämänmuutoksien tekeminen verottaa sisäisiä voimavaroja, joita on hyvä täydentää esimerkiksi erilaisilla energiahoidoilla, ja ylläpitää siten toimintakykyään, hyvinvointiaan ja elinvoimaansa korkealla tasolla.

 

Jos mielenrauhasi on kadoksissa, sinun on vaikeaa ylläpitää keskittymiskykyäsi, olet epäjohdonmukainen, aina väsynyt ja etkä koe oloasi elinvoimaiseksi, kertoo se merkittävistä tukoksista energiajärjestelmässäsi. Nämä tukokset estävät elämänenergiaa, pranaa, virtaamasta olemuksessasi ja voimaannuttamasta sinua. Prana ravitsee sinua sisäisesti pitäen huolta psyykkisestä olemuksestasi, ja sen voimat ylläpitävät myös fyysisten elintesi ja koko kehosi hyvinvointia. Arjen vaatimukset ja jatkuvan kuormituksen alla eläminen aiheuttavat myös tukkeumia nadeihin, energiakanaviin, joita pitkin olemuksesi hengittää hyvinvointiasi ylläpitävää kosmista pranaa. Nadien tukkeumat estävät pranan virtaamisen chakroihisi, lisäten entisestään sekavuutta, levottomuutta, voimattomuutta sekä rajallisuuden ja irrallisuuden kokemuksia. Tätä ei voi laittaa huonon maadoituksen syyksi.

Kun energiakanavasi eli nadisi ovat tukossa ei prana pääse virtaamaan olemuksesi jokaiseen sopukkaan, ja pitämään yllä elinvoimaisuuttasi. Aurinko- ja Kuu-nadit, jotka huolehtivat pranan sisään- ja ulosvirtauksista energiajärjestelmässäsi ja kehossasi, toimivat vajaatehoisesti. Näiden virtauksien heiketessä ja ajautuessa keskinäiseen epätasapainoon suistuu sisäinenkin olemuksesi kaaokseen. Jos olosi on tylsistynyt ja haluton on kehosi vasemmanpuoleisessa Kuu-nadisissa virtaava vesi-energia (tunne) liian hallitsevaa. Se on sammuttanut sisäisen intohimosi liekin passivoiden liike-energiasi. Silloin sinulta puuttuu terve aloitekyky ja läpivientivoima. Jos taas olet yliaktiivinen ja levoton on kehosi oikeanpuoleisen Aurinko-nadin tuli-energia (ajatus) liian aktiivista. Suorituskykysi voi olla loistava, mutta saatat olla itsekäs ja tunteeton suorittaja, jonka huomio ja voimavarat hajoavat liian moneen kohteeseen. Et myöskään pysy aloillasi ja lepää tämän sisäisen tulen pakottaessa sinut liikkeelle.

Kaiken tämän lisäksi myös ne kosmiset viiden elementin energiat (maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri), joista olemuksesi koostuu, ovat epätasapainossa keskenään ja varannoiltaan vajaavaisia. Nämä viisi elementtiä ja niiden kosmiset voimat vaikuttavat mm. sisäiseen tasapainoon, määrätietoisuuteen, läpivientivoimaan, rohkeuteen, kestävyyteen, riskinotto-, rasituksensieto-, stressinsieto-, ja suorituskykyyn, aktiivisuuteen, kosteustasapainoon, avoimuuteen, vastaanottavaisuuteen, turvallisuuden tunteeseen, seksuaalienergiaan, inspiraatioherkkyyteen, luovuuteen, intohimoisuuden tasoon, kykyyn rakastaa tai innostua ja ylläpitää innostusta, ja fyysiseen sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Esimerkiksi jatkuva yleinen heikkouden tunne, väsymys, saamattomuus, haluttomuus, kiukkuisuus, negatiivisuus, itkuisuus, epäluottamus, pelokkuus, murheellisuus ja alhainen elämänilo ovat osoitus siitä, että näiden viiden peruselementin energiat eivät ole vain vähissä, vaan ne ovat myös sekoittuneet keskenään. Silloin tarvitset täydellisen puhdistuksen, tasapainotuksen ja harmonisoinnin sisäisen rauhan löytämiseksi ja elinvoimasi palauttamiseksi.

***

Love from Anahatan Kosminen Kompositio on luotu palauttamaan elinvoimaisuutesi sekä saattamaan sisäinen olemuksesi autenttiseen rauhan ja harmonian tilaan. Tässä rauhassa voit kokea puhtaan rakkauden, autuuden, onnen ja täydellisen tasapainon. Tämä seesteisyyden pyhä tila on todellinen olotilasi, jossa elät omassa voimassasi, tunnistat henkilökohtaiset rajasi, ja olet täysin läsnä itsessäsi ja omassa keskiössäsi. Voit kokea Jumalan läsnäolon ja puhtaan rakkauden, joka täyttää olemuksesi armollaan, sekä tuntea vahvan jumalallisen johdatuksen ohjaavan elämänpolkuasi ja valintojasi. Tässä tilassa ei ole yksinäisyyttä ja erillisyyden kokemusta, on vain ykseys ja syvä yhteenkuuluvuudentunne Maailmankaikkeuden ja Jumalan kanssa. Se on tietoista läsnäoloa parhaimmillaan. Silloin elät ja luot syvästä sisäisen rakkauden ja onnen tilasta käsin, ja manifestoit tätä runsautta myös ympärillesi vaivattomasti ja iloiten.

 

Kosmisessa Kompositiossa sisäinen olemuksesi harmonisoituu yhdeksi Maailmankaikkeuden kanssa, ja olemustasi rakentavat ja hyvinvointiasi ylläpitävät energiavarastosi täydennetään; viiden elementin energiat (maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri) palautetaan ihanteelliselle tasolle ja tasapainotetaan täydellisesti olemuksessasi. Tämä energiatäydennys voimaannuttaa oloasi sekä psyykkisesti että fyysisesti, ja palauttaa elinvoimasi ja elämänilosi huippuunsa. Saavutat olotilan, jossa sinun on mahdollista elää jokaisena hetkenä ja säilyttää syntynyt ihanteellinen harmonia elämäntilanteestasi ja ulkoisista olosuhteista riippumatta, ja luoda elämääsi itsenäisesti omassa voimassasi. Voit elää vahvassa vuorovaikutuksessa koko Maailmankaikkauden ja sen luomisvoimien kanssa, ja parantaa elämänlaatuasi määrätietoisesti, onnistuen saavuttamaan asettamasi tavoitteet ja viemään läpi tarpeelliset muutokset arjessasi. Tässä sisäisessä rauhan, harmonian ja ykseyden tilassa voit tuntea olevasi suojassa ja täysin turvassa.

Kosmisessa Kompositiossa Aurinko- ja Kuu-nadisi puhdistetaan tukoksista ja tasapainotetaan niiden energiavirtaukset. Niiden keskinäinen vuorovaikutus harmonisoidaan ihanteelliselle tasolle, jolloin prana voi virrata energiajärjestelmässäsi vapaasti tarpeistasi huolehtien. Lopputuloksena on rauhallinen ja tasapainoinen sisäinen olotila, joka alkaa ilmentää myönteisiä muutoksia välittömästi myös fyysisen kehosi hyvinvoinnissa. Kun Aurinko- ja Kuu-nadisi ovat auki ja pranan virtaukset vahvat ja vakaat, ovat myös mentaalinen ja emotionaalinen tasosi tasapainoisia ja hyvinvoivia. Silloin tunne-elämäsi on harmoninen ja ajatusmaailmasi myönteinen, jolloin jumalalliset oivallukset, ideat ja inspiraatiotkin tavoittavat tietoisuutesi vaivattomasti. Toimintakykysi parantuu ja läpivientivoimasi lisääntyy, kun sisäinen olemuksesi ja elinvoimasi palaavat jälleen jumalaiseen kosmiseen kompositioonsa.

Parhaat ja kestävät tulokset Kosmisen Komposition voimasta saat, kun sitoudut työskentelemään tämän voimallisen energian kanssa säännöllisesti ja pidemmän ajanjakson verran. Mitä useamman hoitokerran vastaanotat, sitä vahvemmin maadoitat itseesi viiden elementin voimat, säilytät tuli- ja vesienergioiden harmonisen suhteen sekä nadiesi ja koko energiajärjetelmäsi vahvan toimintakyvyn, ja ylläpidät olemuksessasi kosmisen komposition jumalallista tilaa. Todellinen voimaantumisen kokemus ja muut Kosmisen Komposition aikaansaamat myönteiset muutokset pääsevät parhaiten esiin intensiivijakson aikana. Sen jälkeen saavutettua olotilaa voi syventää ja ylläpitää säännöllisillä ylläpitohoidoilla tai uusilla intensiivijaksoilla. Mitä vahvemmin sitoudut työntelemään Kosmisen Komposition kanssa, sitä upeampia tuloksia sinun on mahdollista luoda.

Aurinko- ja Kuu-nadien puhdistumisen ja pranan virtauksen lisääntymisen vuoksi Kosminen Kompositio saattaa aiheuttaa muita energiahoitoja enemmän puhdistumisreaktioita ja paranemiskriisejä, erityisesti fyysisen kehon tasolla. Ruuansulatuselimistö, hengityselimet, aivot, hermosto, muut elimet ja rauhaset voivat ensin reagoida aktivoitumalla ja poistamalla esimerkiksi kuonaa, limaa ja myrkkyjä, kunnes niiden toiminta tasapainottuu. Tämä kestää kuitenkin päivästä muutamaan päivään, riippuen poistuvien energiatukoksien määrästä ja laadusta. Siksi vedenjuontia on hyvä lisätä, jotta keho voi huuhdella itseään ja liikkelle lähteneet epäpuhtaudet poistuvat luonnollisesti. Tätä puhdistumista voi avustaa uudella hoitokerralla jopa heti seuraavana päivänä.

20210524_121407.jpg

© 2021 Love from Anahata