cody-chan-OsHqxjVV0HE-unsplash_edited_edited.jpg
—Pngtree—creative gold background_926652.jpg
Asset 7_4x.png

jumalattaren rukous

Asset 4_4x_edited_edited.png


luovuta sydänsurusi ja painostavat tunteesi jumalaiselle äidille
 

 

Tule vapauttamaan negatiiviset tunteesi, sekä keventämään sydäntäsi ja puhdistamaan kohtu/eturauhastemppelisi surusta ja häpeästä.

 

Jumalattaren Rukous on tantrinen seremonia, jossa rukoilen Jumalaista Äitiä kaikkien negatiivisten ja kivuliaiden tunteidesi, muistojesi ja traumojesi vapautumisen puolesta, ja kanavoin myös seremonian voimasta syntyvän parantavan energian sinun käyttöösi.

 

Sinä saat vastaanottaa tämän Jumalaisen Äidin rakkauden energian silloin kun se sinulle parhaiten sopii, vaikka heti rukousseremonian jälkeen, ja hiljentyä hellimään sydäntäsi ja kohtuasi sekä vapauttamaan niihin varastoituneita negatiivisia tunteita ja muistoja omassa rauhassasi.

 

Tämä seremonia ja energiahoito sopii myös miehille, joilla seksuaalinen häpeä ja suru varastoituvat eturauhaseen ja sukuelimiin, samalla tavalla kuin naisilla kohtuun ja koko yoni-temppeliin, sekä lantion ja alaselän alueelle.

 

 Seremonia tapahtuu täydenkuun päivänä 16.5.2022 klo 19.00, ja energiahoito on vastaanotettavissa klo 20.00 alkaen. 

 

Teen Jumalaiselle Äidille kauniin rukousseremonian, jossa luen sinun nimesi ja käännyn Hänen puoleensa sinun puolestasi, jotta Hän voisi koskettaa sydäntäsi ja kohtu/eturauhastemppeliäsi suoraan parantavalla ja armollisella rakkaudellaan, ja vapauttaa sinusta matalavärähteisiä tunnetason energioita sekä seksuaalisia vaurioitumia.

 

Sinun ei tarvitse olla tietoinen niistä tai siitä millaisia muistoja tai tunteita haluat parantaa ja vapauttaa, sillä Jumalainen Äiti näkee sinut aina täydellisesti; Hän tietää sielulapsensa tarpeet parhaiten ja ottaa sinut hellään hoivaansa sellaisena kuin olet.

 

Osallistumalla lunastat paikan nimellesi rukousseremoniaan, sekä sen jälkeen itsenäisesti vastaanotettavan energiahoidon.

 

Saat lisää ohjeita energiahoidon vastaanottamiseen sähköpostiisi ennen rukousseremonian alkamista, sillä voit myös hiljentyä seremonian aikana meditaatioon aistimaan Jumalaisen Äidin energiaa ja antautumaan Hänen rakkautensa parantavalle ja armolliselle voimalle.

 

Rukousseremonia on yksityinen tilaisuus, eikä sitä videoida.

 

Hinta 29€ (sis.alv. 24%) sisältää nimesi osallistumisen rukousseremoniaan sekä itsenäisesti vastaanotettavan energiahoidon.