Asset 7_4x.png

anahatan tarina

Asset 4_4x_edited_edited.png
Asset 1_4x.png

Jai Ma!

 

 

Minä olen Anahata, Love from Anahatassa työskentelevä luova voima, spirituaalinen opettaja ja ylösnousemusopas. Minulla on yli 20 vuoden kokemus luovuuden parissa työskentelystä, johon sisältyy vuonna 2015 vastaanottamani sieluntehtävä Love from Anahatassa.

 

 

Olen omistautunut omalle spirituaaliselle evoluutiolleni ja antautunut jumalaiseksi instrumentiksi, mikä tarkoittaa jatkuvaa tietoisuuden laajentamista, sieluni salaisten voimien ja kykyjen tutkimista ja kehollistamista ihmisolemukseeni, sekä käyttöönottoa oman maailmani luomisessa. Intohimoni on sielun luovuuden sekä sen jumalaisen potentiaalin paljastaminen niin itsessäni kuin muissakin spirituaalisissa etsijöissä, ja minulle on kunnia-asia saada auttaa ihmistä muistamaan oma todellinen minuutensa ja alkuperänsä. Siksi otan oman evoluutioni vakavasti; vain sellainen ihminen, joka kulkee tietä henkilökohtaiseen vapauteen ja rakkaustietoisuuteen, voi auttaa muitakin samalla polulla matkaavia tai sitä etsiviä löytämään Jumalan rakkauden omasta sisimmästään. Tälle missiolle Love from Anahata on omistettu, kuten jokainen sen kautta tarjoamani spirituaalinen työvälinekin.

 

Haluan kertoa sinulle hieman lisää omasta spirituaalisesta elämänpolustani ja tietoisuudestani, jotta voisit tutustua minuun paremmin. Ehkä kokemukseni voi auttaa myös sinua sanoittamaan omia muistikuviasi elämän varrelta, ja saamaan tietoisuuttasi täydentäviä oivalluksia matkastani.

 

Varhaisimmat muistikuvani tästä inkarnaatiosta sävyttyvät syvästä yksinäisyydestä ja irrallisuudentunteesta, sekä näiden kokemusten synnyttämästä vahvasta surusta. Kaipasin johonkin sellaiseen, minkä tiesin olevan olemassa jossain muualla kuin tässä maailmassa, mutta jota en hartaista yrityksistäni huolimatta kyennyt muistamaan. Mietin usein oman tietoisuuteni alkuperää, sitä mistä olin tullut ja mihin olin menossa, ja miksi en voinut muistaa kaiken olevaisen tai oman olemassaoloni tarkoitusta. En samaistunut identiteetiltäni ihmiskehoon. Kohtasin tämän elämän suurimman mysteerin jo noin 3-4 vuoden ikäisenä, kun makasin iltaisin unettomana pimeässä huoneessani. Ympärillä tiivistyvä pimeys moninkertaisti suruni ja teki hyvin käsinkosketeltavaksi sen ajatuksen, että tulen samankaltaisesta pimeydestä, unohduksesta, olemattomuudesta. Ja että tämän ohikiitävän elämän valonvälähdyksen ajan olen olemassa, kunnes taas palaan siihen samaan tyhjyyteen, josta olen tullutkin. Se oli minulle kauhistuttava ajatus, josta näin usein painajaisiakin. Elämän ja olemassaolon mysteeri on siis piinannut minua niin kauan kuin muistan olleeni olemassa nykyisessä kehossani.

 

Kuljeskelin lapsuusvuosina paljon metsissä ja luonnossa, ja pohdin, tuntevatko ja kokevatko muut ihmiset elämää samalla tavalla kuin minä? Olenko ainoa, joka kokee maailman niin kauniina ja eläväisenä asiana, mutta samaan aikaan elää täydellisessä tietämättömyydessä siitä, miksi on syntynyt tänne ja mikä tarkoitus tällä kaikella on? Miettiikö kukaan muu sen todellista syytä, miksi me synnymme tänne vain elääksemme mitättömän elämän ja kuollaksemme sen päätteeksi? Miten sattumanvaraista se oli, että olin syntynyt ja olemassa? Ja vain yhdenkö kerran? Ja jos kuolen jonain satunnaisena hetkenä, palaanko siihen samaan olemattomuuden tilaan, josta olen tullutkin? Onko minua sitten enää olemassa? Minne tietoisuuteni menee? Onko siellä ajatuksia? Missään ei yksinkertaisesti ollut mitään järkeä. En kuitenkaan koskaan tästä suuresta ahdistuksesta ja kysymysten tulvasta huolimatta kertonut ajatuksistani kenellekään.

 

Näistä syvistä filosofisista pohdinnoista ja avoimista kysymyksistä huolimatta jouduin tyytyä siihen samaan ihmisen osaan ja velvollisuuksiin, joihin jokainen tässä sairaassa koneistossa alistuu. En koskaan haaveillut ammatista, työnteosta tai rahasta, jotka kuitenkin tuntuivat ohjaavan niin monen muun ihmisen valintoja. Haaveilin vain vapaudesta, ja elämän viettämisestä rakkaiden ihmisten ja eläinten seurassa sekä luonnossa oleskelusta, koska ne tuntuivat kaikkein merkityksellisimmiltä olemassa olevilta asioilta. Minua ei puhutellut yksikään ammatti, mutta intuitiivisesti hakeuduin luovuuden pariin opiskelemaan vaatetusalaa, jolla etenin aina vaatesuunnittelijaksi asti. Säästyin suuremmilta elämänkriiseiltä, sillä minulla on aina ollut ikään ja tietoisuudentasoon katsomatta kyky luottaa elämän kantavaan voimaan ja kaiken järjestyvän ajallaan. Niin myös aina oman havaintokykyni mukaan tapahtui, mikä todisti teoriani sisäisten tarpeiden ja elämän välisestä yhteydestä. Olen aina seurannut vahvaa sisäistä johdatustani hyvin luontevasti, ja osannut tarkastella elämääni minua itseäni palvelevana välineenä. Se on vaatinut kykyä katsoa itseä rehellisesti ja parantaa olemusta tai elämää oma-aloitteisesti, kun olen nähnyt siihen tarjoutuneen mahdollisuuden. Olen seurannut sydämen halua muuttaa maailmaani viimeistään ajautuessani sietämättömään tuskan ja turhautumisen pisteeseen.

 

Juuri tällaiseen totaaliseen turhautumisen tilaan kasvoin hiljalleen lähestyessäni 30 ikävuotta, monen yhtäaikaisen asian eskaloitumana. Koin saavuttaneeni jokaisen itselle ja elämälle asettamani tavoitteen, enkä yksinkertaisesti halunnut enää miltään mitään. Kaikki muuttui merkityksettömäksi. Olin valmis jättämään tämän maailman. Olin pisteessä, jossa minun pitäisi nollata koko elämäni, koska minulla ei ollut minkäänlaista halua jatkaa sitä sellaisena, jollaiseksi olin sen luonut. En ollut onnistunut löytämään elämän ja olemassaolon tarkoitusta, ja ajatuskin uudesta alusta sekä samankaltaisen mitättömän maailman luomisesta ei houkutellut. Hyvin lyhyen ja intensiivisen loppuhuipentuman seurauksena käännyin ensimmäistä kertaa elämässäni vakavasti Jumalan puoleen, ja vaadin selitystä elämän suurelle mysteerille ja olemassaoloni tarkoitukselle. Tietämättäni, mutta täysin intuitiivisesti ja jumalaisesti ajoitetusti, käynnistin Jumalalle antautumisellani prosessin, joka tulisi muuttamaan minut ja elämäni täydellisesti.

 

Tuosta viimeisestä tilinpäätöksestä alkoi lumivyöryn lailla etenevä tapahtumasarja, joka ravisteli sieluni hereille siitä ihmisyyden unesta ja spirituaalisesta muistinmenetyksestä, johon jokainen väistämättä vajoaa Maan matalavärähteisiin energioihin saapuessaan. Tämä traumaattinen kokemus räjäytti kundalinienergian irti juurichakrastani, saaden sen kohoamaan aina ylös kruunuchakraan asti. Se aloitti tietoisuuteni radikaalin laajentumisen ja avasi minulle pääsyn sellaisiin sisäisiin ulottuvuuksiin, joista en ollut koskaan kuullutkaan. Näin ja kuulin ihmeellisiä asioita sekä maallisella tasolla että silmille näkymättömissä ulottuvuuksissa. Koin sellaisia yliaistillisia tapahtumia ja asioiden synkronoitumia, jotka saivat minut epäilemään mielenterveyttäni. Aistin niin ihanat enkelimaailmat valoisine ja rakkaudellisine olentoineen kuin edesmenneiden läheisten läsnäolonkin, joiden tunsin suojelevan ja johdattavan minua tänä sisäisen kaaoksen aikana. Mutta samalla sain kohdata myös sen todellisen pimeyden ja pahuuden valtakunnan, matalampien tietoisuuksien astraaliolennot ja demonit, jotka yrittivät sabotoida minua ja elämääni tänä haavoittuvaisena hetkenä, aiheuttamalla vahinkoa mitä ihmeellisimmin tavoin. Tilanne kuitenkin selkeytyi ja rauhoittui hiljalleen, kun aloin saada sanoitusta sille mitä olin käymässä läpi sielutasolla. Valo voitti viimein pimeyden, ja saatoin aloittaa sopeutumisen uuteen laajentuneeseen tietoisuuteeni, sekä sieluni valon räjähdysmäisesti kasvaneen määrän kehollistamisen.

 

Kävin siis kehossani läpi totaalisen spirituaalisen kuoleman ja jälleensyntymän, joka ei muuttanut minua vain sisäisesti hyvin perustavanlaatuisella tavalla, vaan jonka vuoksi myös tuntemani elämä ja koko maailma hajosivat tulevaa uudelleenorganisoitumista varten. Tämä järisyttävä tapahtumaketju jatkoi etenemistään aina sielunsuunnitelmani punaisen langan paljastumiseen ja korkeampien elämäntehtävien vastaanottamiseen. Sain vihdoin vastauksia minua lapsuudesta saakka vaivanneisiin elämää suurempiin kysymyksiin, kun Jumalan ihmeelliset mysteerit alkoivat avautua tietoisuuteeni ja palauttaa muistoja niin sieluni aikaisemmista inkarnaatioista kuin Maailmankaikkeuden salaisesta mekaniikastakin. Se tarkoitti myös monien muinaisten viisaiden mestareiden oppiin astumista, sekä Kosmisen Minäni jumalaisen identiteetin ja kykyjen kehollistamisen aloittamista. Ja tietenkin huikean parantumisen matkan käynnistymistä juurichakrassa heränneen kundalinienergian parantavien ominaisuuksien aktivoiduttua, joilla on automaattinen kyky johdattaa sielu takaisin Jumalaan, sekä parantaa kaikki ihmisenä koetut traumat ja vapauttaa sielu karmallisesta jälleensyntymän kierrosta tämän pitkällisen prosessin päätteeksi.

Ensin tietoisuuteeni palautui kauniit enkelten ja yksisarvisten ulottuvuudet sekä elementaalien, kristallien ja henkien mystiset maailmat, joiden kanssa ymmärsin minulla olleen aina vahvan yhteyden. Aistin nämä korkeammat näkymättömät todellisuudet sekä niiden kosmiset olennot jo lapsena, vaikka en osannutkaan tuolloin sanoittaa kokemuksiani. Mutta osasin kanavoida näitä tietoisuuksia hyvin luontaisesti, sekä hakea niistä loputtomasti sisäisiä voimavaroja, tukea, viisautta ja johdatusta, joiden turvin menestyin niin elämässä kuin spirituaalisessa evoluutiossakin. Vietin joitakin vuosia tehden töitä näissä ulottuvuuksissa ja palauttaen itseeni niiden tietoisuuksia, sekä oppien eriyttämään, tunnistamaan ja hallitsemaan niissä esiintyviä erilaisia energioita. Minulle avautuivat myös sieluni muinaiset parantajan lahjat, kyky nähdä ihmisten karmallinen kemia ja kohtalo, sekä heidän elämäntilanteeseensa ja ongelmiinsa piiloutuneet siunaukset ja opit.

 

Joidenkin vuosien jälkeen minulle alkoi avautua täysin itsestään planeettojen mysteerit ja energiat. Syvennyin myös mm. tantraan, yogaan, shaktismiin, sanatan dharmaan, okkultismiin, mystiikkaan, esoterismiin, kvanttiparantamiseen ja spirituaaliseen alkemiaan, joiden tietoisuudet olivat niin ikään eläneet minussa jo inkarnaationi alusta asti. Nyt vain sain näille sisäisille maailmoille nimen ja viitekehyksen, jotka tekivät niistä ymmärrettävämpiä. Samalla myös negatiivisen karmani sovittaminen sekä ylösnousemuksen vuoksi läpi käytävät parantumisen prosessit laajentuivat, muuttuen yhä intensiivisemmiksi. Tähän sisäiseen työhön perehtymällä minun oli mahdollista puhdistaa ja vapauttaa itseni suurista karmallisista taakoista, joka puolestaan salli aktivoida kundalinienergiasta, chakroista ja solujen DNA:sta yhä enemmän sieluni salaisia voimavaroja ja viisautta. Tämä karmallinen vapautuminen ja olemukseni parantuminen avasi minulle ovia yhä syvempiin sisäisiin ulottuvuuksiin ja Maailmankaikkeuden mysteereihin, joiden parissa olen viime vuodet työskennellyt. Näiden tasojen alkemialliset voimat ja muinainen viisaus inspiroivat minua joka päivä yhä enemmän, ja sen vuoksi olenkin intohimoinen sisäisen transformaation ja progressiivisen evoluutiopolun puolestapuhuja.

 

Tästä alati laajentuvasta tietoisuudentilasta käsin, minun on mahdollista opastaa muitakin spirituaalisia etsijöitä löytämään tie oman sydämensä rakkaustietoisuuteen ja Jumalaan, sekä opettaa viisaiden oppaideni, kuten Sanat Kumaran, johdolla, elämän ja ihmisyyden salaisista spirituaalisista aspekteista ja Maailmankaikkeuden mysteereistä. Henkilökohtaisen parantumisen matkan ja laajentuvan karmallisen vapauden seurauksena, voin tuoda voimallista energiatasoista apua ihmisten ongelmiin Jumalan eri aspekteista esimerkiksi transformatiivisten energiahoitojen, valokanavien ja rukousseremonioiden kautta.

 

Tässä on minun spirituaalinen tarinani pääpiirteittäin, joka toivon mukaan sanoittaa sinulle hieman sitä vaiherikasta polkua, jota olen tähän hetkeen tässä inkarnaatiossani kulkenut. Sen tarkoituksena on taustoittaa minua ja tehdä tietoisuuttani jollain lailla ymmärrettävämmäksi, mutta myös läpinäkyvämmäksi. Toivon, että sydämeni avaaminen ja rakkauteni kosketus tämän tarinan muodossa auttaa sinuakin olemaan rohkeasti oma jumalainen itsesi. Juuri se kaunis ja kaikkivoipainen luojaolento, joka syntyjäsi olet.

 

Rakkauden aalloin,

 

Asset 2_4x.png
—Pngtree—creative gold background_926652.jpg


resurssit

Asset 4_4x_edited_edited.png