udayaditya-barua-xisPXJqwQkA-unsplash.jpg

Yksikin rukous voi muuttaa maailmasi, kun se lausutaan sydämesi tarpeita palvellen

Asset 7_4x.png

anahatan rukous


pyhän rakkauden ja armon silta sinun sydämestäsi jumalan luo
 

Asset 4_4x_edited_edited.png

Anahatan Rukous on salainen tantrinen seremonia, jossa rukoillaan sinun elämäntilanteesi, sielusi evoluution, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, turvallisuuden, arkisten tarpeiden ja unelmien, sekä sydäntäsi painavien murheiden ja ongelmien puolesta.

Tässä rukousseremoniassa kutsun Jumalaa koskettamaan sinua suoraan rukoukseni luoman pyyteettömän rakkauden sillan kautta, joka syntyy lausumalla nimesi ja omistamalla tämä pyhä rituaali sinun ja elämäsi hyväksi; kaikki tehdään sinun ja Jumalan kunniaksi.

Seremoniassa on läsnä Jumalan ja Jumalattaren rakkauden puhtaimmat energiat, jotka tallennan myös voimakkaaksi energiahoidoksi, jonka sinä saat vastaanottaa rukousseremonian jälkeen oman kotisi rauhassa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Energiahoito toimii suorana kanavana Jumalaan, ja luo yhteiselle kohtaamisellenne sekä Hänen läsnäolonsa ja kosketuksensa kokemiselle turvallisen ja suojatun tilan.

 

Tässä pyhässä tilassa Jumala kuulee jokaisen pyyntösi, toiveesi ja huolesi, ja voi vastata sinulle, jos Hän katsoo välittömän vastauksen olevan sinun parhaaksesi ja tilanteeseesi sopiva.

Voit antautua täysin Jumalan rakkauden parantavalle ja armolliselle voimalle, antaa jokaisen murheesi ja toiveesi Hänen kannettavakseen ja järjestettäväkseen, ja todella päästää niistä irti egomielesi tasolla.

Niin ihmeellinen ja tehoava tämän rituaalin voima on.

Voit aistia energiahoidossa Jumalan ja Jumalattaren läsnäolon sekä Heidän rakkaudellisen, huolta pitävän hoivansa, ja kokea tulevasi nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi Heidän rakkaana ja arvokkaana lapsenaan; sellaisena jumalaisena olentona, jollaiseksi He sielusi loivat.

Anahatan Rukouksella on sekä välittömiä että pysyviä ja pitkävaikutteisia, kuin myös moniulotteisia myönteisiä seurauksia niin omaan sisimpään kuin elämäänkin, sillä se rakentaa kestävämpää ja vahvempaa suhdetta Jumalaan jokaisen hyväksesi tehdyn seremonian ja vastaanottamasi energiahoidon mittaan.

Anahatan Rukous mahdollistaa jumalaisen intervention, joka voi parantaa henkisen pahoinvointisi syyt ja muuttaa elämäsi suunnan kulkemaan kohti valoisampia aikoja.

Kaikki on mahdollista Jumalan armollisen rakkauden parantavalla voimalla.

Rukous murtaa mielen muurit ja ylittää egon, avaten sydämesi Jumalan rakkauden armolle

Asset 7_4x.png


millaisiin elämäntilanteisiin ja asioihin anahatan rukouksella voi saada apua?
 

Asset 4_4x_edited_edited.png

Sinun elämäntilanteesi tai henkinen olotilasi voi olla millainen tahansa - erinomainen ja voimiensa tunnossa tai epävarma ja pelottava, ja kaikkea siltä väliltä - kääntyessäsi tämän rukouksen kanavan puoleen pyytämään Jumalalta apua.

Ei ole sellaista tilannetta tai asiaa, mihin Anahatan Rukouksen luoman puhtaan avun kanavan kautta ei voisi saada apua, tai puolestaan ammentaa sen välittämänä lisää siunauksia Jumalan rakkaudesta.

Tämä puhdas avun kanava luodaan sinun ja Jumalan välille, jotta Hän voisi koskettaa sinua suoraan sydämeesi egosi ja mielesi ohitse, ja tehdä jumalallisen väliintulon tilanteeseesi.

Sinulla voi olla terveydellisiä tai taloudellisia huolia, tai välit kumppaniin, perheenjäseneen tai muuhun sinulle läheiseen ihmiseen ovat voineet ajautua epävarmaan ja tulehtuneeseen tilaan, ja toivoisit Jumalan koskettavan sinua ja tilannettasi, sekä mahdollisia muita osapuolia, vahvasti.

Sinulla voi olla paljon kysymyksiä ja huolia, joita et yrityksistäsi huolimatta tai voimattomuudestasi johtuen ole voinut ratkaista, tai ehkä olet täysin hukassa itsesi ja elämäsi suunnan kanssa.

Jotkin näistä asioista voivat olla myös oman vaikutusvaltasi ulottumattomissa ja niihin voi liittyä sellaisia tahoja tai yksityiskohtia, jotka saavat sinut valahtamaan voimattomaksi ja pelokkaaksi pelkästä ajatuksesta.

Edessäsi voi olla pieni arjen muutos tai laajempi, koko elämääsi koskettava vallankumouksellinen valinta, jonka tekemiseen kaipaat itsevarmuutta, tukea ja johdatusta.

Ehkä elät jo keskellä elämänmuutosta, nopeasti alkanutta tai pitkittynyttäkin sellaista, ja sinulla tuntuu olevan liikaa työtä yhden ihmisen hoidettavaksi.

Olet saattanut väsyä elämään ja tilanteeseesi, koska asiat tuntuvat kasautuvan uusien ongelmien ilmaantuessa edellisten seuraksi.

Mitä jos luovuttaisit kaiken tämän Jumalalle, ja antaisit jumalaisen intervention parantaa sisäisen kärsimyksesi ja elämäntilanteesi kestävällä tavalla?

raimond-klavins-ac3W2sGLxf4-unsplash.jpg

Anahatan Rukous luo puhtaan rakkauden sillan Jumalan kosmisesta sydämestä omaasi

Asset 7_4x.png


miksi minä voisin RUKOILLA SINUN JA ELÄMÄSI HYVÄKSI?
 

Asset 4_4x_edited_edited.png

Minulla on hyvin läheinen ja rakas suhde Jumalaan omassa sydämessäni.

Olen luovuttanut elämäni ja vapaan tahtoni Hänen käsiinsä, ja saanut tilalle sellaisen armon ja rakkauden lahjan, jonka ihminen voi vastaanottaa vain antautuessaan Jumalalle jokaisella solullaan ja koko sydämestään.

Ihminen, joka pystyy luovuttamaan itsensä ja elämänsä täysin Jumalan kaikkivoipaisiin ja huolehtiviin käsiin, alkaa palvella Jumalaa kaikessa mitä hän tekee.

Se tarkoittaa sielun paluuta Luojansa luo, osaksi Häntä, jolloin ihminenkin alkaa muuntua nopeasti omaan alkuperäiseen jumalaiseen olotilaansa Jumalan rakkauden parantavasta vaikutuksesta.

Tämän seurauksena sielu voi ihmisolemuksessaan ja maallisessa elämässään palvella Jumalaa ja toimia Hänen rakkautensa kanavana, välittäen siten tätä parantavaa ja armollista voimaa myös muille ihmisille ja koko planeetalle, sekä kaikille sen elämänmuodoille ja tietoisuuksille.

Silloin ihmisestä tulee portti Jumalaan oman jumaluutensa ja pyhän palvelustyönsä kautta.

Se tarkoittaa myös hyvin voimalliseksi rukouksen kanavaksi avautumista, sillä ihmisen palvellessa Jumalaa palvelee Jumalakin häntä, ja hänen kauttaan muita ihmisiä.

Tällaiseksi kanavaksi Jumala on minut rakkaudellaan parantanut ja avannut.

Nyt Hän haluaa minun rukoilevan sinun sielusi, hyvinvointisi ja elämäsi hyväksi, ja avautuvan Hänen apunsa ja kosketuksensa kanavaksi, jotta Hän voisi parantaa sinuakin rakkaudellaan ja johdattaa sinut löytämään Itsensä sydämestäsi.

Aina kun Jumala on pyytänyt minua rukoilemaan muiden ihmisten ja erilaisten tilanteiden hyväksi, välittämään jokaiselle apua puolueettomasti, on Hän voinut pyyntöni luoman kanavan kautta koskettaa kaikkia asianomaisia ja purkaa tulehtuneet ja huolestuttavatkin tilanteet, palauttaen rauhan ja harmonian ihmisten sydämiin ja asioiden ylle.

Ei ole sellaista asiaa tai tilannetta mitä Jumala ei kaikkivoipaisena, kaiken olevaisen ainoana Luojana ja maalliset rajat ylittävänä tietoisuutena, voisi muuttaa ja parantaa.

Hän on kaikessa ja kaikkialla; Hän hallitsee meitä ja elämäämme.

Meidän tulee vain osata vedota Jumalaan sydämen viattomasta rakkaudesta käsin ja epäitsekkäin aikomuksin, luovuttaa oma vapaa tahto Hänen korkeimman voimansa edessä, ja hyväksyä Hänet tilanteen ja asian ainoaksi ratkaisijaksi.

Usein vain ihmisen oma ego estää tätä tapahtumasta, ja siinä minä voin auttaa sinua, tekemällä tämän voimallisen rukousrituaalin sinun korkeimmaksi parhaaksesi täysin puhtain ja viattomin aikein.

Antautuisitko sinä Jumalan parantavan rakkauden kosketukselle ja sallisit minun rukoilla hyväksesi, ja vedota Häneen sielusi, elämäsi ja elämäntilanteesi, arkisten murheidesi ja sydämesi unelmien puolesta?

Asset 2_4x.png
mike-labrum-fvl4b1gjpbk-unsplash.jpg

Anahatan Rukous on intervention kanava, jonka kautta Jumala voi koskettaa sinua ja elämääsi

Asset 7_4x.png


milloin anahatan rukous tapahtuu ja mitä se sisältää?
 

Asset 4_4x_edited_edited.png

Salainen rukousseremonia tapahtuu jokaisen kuunkierron viimeisenä ja pimeimpänä hetkenä ennen uusikuuta, koko kuunkierron hyväenteisimpänä ajankohtana, Shivaratrina.

Tämä hetki on kaikkein ihanteellisin ja voimallisin Jumalan rakkaudelle antautumiseen sekä sen parantavan voiman kutsumiseen, ja siksi tänä ajankohtana suoritetut spirituaaliset rituaalit ja seremoniat saavuttavat niin ikään kaikkein mahtavimman potentiaalin.

Ihanteellisen luonteensa vuoksi se on valittu Anahatan Rukouksen ajankohdaksi, sekä sinun ja elämäsi hyväksi rukoiluun.

Rukousseremonia on yksityinen tilaisuus, ja siihen lunastetaan paikka vain omalle nimelle palvelun tilauksen yhteydessä.

Energioista luotava hoito on käytössäsi kertaluontoisena, itsenäisesti vastaanotettavana energiahoitona, jonka käyttöön liittyvä ohjeistus aikatauluineen ja aktivointilauseineen löytyy laskulta.

  • osallistuminen rukousseremoniaan omalla nimelläsi

  • vetoaminen Jumalaan rukouksen voimalla sinun ja elämäsi puolesta

  • energiahoito, jonka voit vastaanottaa omaan aikatauluusi sopien

  • energiahoidon monivaiheiset tehomaadoitukset ja -suojaukset

  • energiahoidon aktivointilause ja lisäohjeet löytyvät laskulta

  • aktivointilause herää käyttöösi maksusuorituksesta

vijetha-surakanti-DHLgXRUxcA0-unsplash.jpg
Asset 7_4x.png


seuraava anahatan rukous

shivaratri 29.4.2022

 

Paikka nimellesi rukousseremoniaan sekä palveluun sisältyvä energiahoito on myynnissä 29.4.2022 klo 18.00 saakka

Palvelun hinta:

19€

(sis. alv. 24%)

​​