Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito

Herätä sielusi jumalainen olemus Mestarialkemistien johdolla

Tunnetko sielussasi kaipuun merkityksellisempään elämään, elämäntehtäväsi löytämiseen ja henkisten lahjojesi paljastumiseen?

Oletko valmis täyttämään sielusi todellisen mission, ja sitoutumaan omaan jumalaiseen elämäntehtävääsi Maan ylösnousemussuunnitelmassa?

Love from Anahatan ja Sanat Kumaran Täydenkuun Runsaushoito on käynyt läpi oman transformaationsa uuden vuosikymmenen tietoisuuteen siirryttäessä, ja on nyt päivittynyt varsinaiseksi mestarialkemistien energiahoidoksi. Lordi Sanat Kumara on valmis paljastamaan tutun täydenkuunhoitomme salaisia aspekteja ja sen korkeamman merkityksen Maan sielujen palvelijana, sekä miten sen energiat vaikuttavat henkiseen kehitykseen ja sielun täydellisen parantumisen kautta saavutettavaan ylösnousemukseen. Hän antoi tälle upealle energiahoidollemme myös uuden nimen, Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito, joka kuvastaa loistavasti tätä henkistä missiota.

Alkanut vuosikymmen ja vuosi 2020 on aloittanut planeetan ja ihmiskunnan kehityksessä ja ylösnousemuksen suunnitelman toteuttamisessa seuraavan vaiheen. Planeetan tietoisuus on elänyt jo pidemmän aikaa siirtymäkautta Kalojen ja Vesimiehen ajan välillä, mikä tarkoittaa Maan sieluille valtavaa sisäisen muuntumisen ja parantumisen mahdollisuutta. Tänä muutoksen aikakautena planeetan ja ihmiskunnan tietoisuus kokee suuren heräämisen ja valaistumisen, jonka myötä se kohoaa pysyvästi kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen. Sanat Kumara tunnetaan tämän suuren transformaation ja ylösnousemuksen isähahmona, joka pelasti planeetan ja ihmiskunnan varmalta tuholta muinaisen Atlantiksen kokeilun epäonnistuessa ja romahduttaessa planeetan energiatasot.

Sanat Kumara on ylläpitänyt tuosta hetkestä lähtien koko planeetan ja ihmiskunnan energiatasoja, lukuisten Ylösnousseiden Mestareiden avustaessa häntä tässä suuressa tehtävässä. Näihin Mestareihin lukeutuvat Lady Venus, Saint Germain, Lady Portia, Sananda, Lady Nada, Kuthumi, El Morya, Serapis Bey, Siddharta Gautama Buddha, Lordi Maitreya, Mahavatar Babaji sekä lukuisat muut korkeampien tietoisuuksien valaistuneet olennot, joiden viisaat opetukset, tuki ja rakkaus auttavat planeetan tietoisuutta saavuttamaan kollektiivisen ylösnousemuksen. Yhdessä he ovat onnistuneet palauttamaan jumalallisen tietoisuuden Maan sielujen mieliin ja sytyttäneet heidän sydämissään jälleen Jumalan Elämän Liekin valon ja rakkauden, sekä sitoutuneet niiden kehitystyöhön.

Tälle henkiselle palvelustyölle on omistettu myös Love from Anahatan Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito, joka on luotu Sanat Kumaran valvonnassa ja hänen toiveidensa mukaan. Sen jokainen täydenkuun energioissa kanavoitava hoitokerta kunnioittaa ja edistää Maan sielujen ylösnousemusprosesseja, joita itse Sanat Kumara valvoo. Sanat Kumara huomioi aina ajankuvassa vaikuttavat energiat, kuten erilaisten energiaportaalien valovirtaukset ja koodit, planeettojen liikkeet ja suhteet, säde-energioiden määrän, Kristusvalon ylösnousemusaspektin voimakkuuden ja lukuisten muiden kosmisten energioiden virtaukset, joiden vaikutuksen alaisena Maan sielut elävät. Hän valvoo niiden kanavoitumista Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoitoon sekä niillä tehtävää puhdistumis- ja parantumistyötä sielutasolla, jotta niillä olisi paras mahdollinen yhteisvaikutus sielun ylösnousemusta edistämään.

Mestarialkemisti Saint Germain, 7. säteen violetti valo ja Kosminen Timanttiviolettiliekki paljastavat sielusi jumalaisen mission.

Sanat Kumara ja Saint Germain auttavat sieluasi muistamaan oman jumalaisen persoonasi, korkeimman elämäntehtäväsi ja kaikki ne syyt, miksi sinä inkarnoiduit.

Tässä voimallisessa täydenkuunhoidossamme vaikuttaa tuttuun tapaan lukuisten eri valo-olentojen tietoisuudet ja voimat, mutta sen aspekti muuttuu tukemaan ja edistämään uuden vuosikymmenen energioissa tapahtuvaa yläsnousemussuunnitelman toteuttamista. Tämän johdosta sen hallitsevaksi elementiksi siirtyy Mestarialkemisti Saint Germain ja Kosminen Timanttiviolettiliekki sekä 7. säteen violetti valo, jonka mestari Saint Germain on. Saint Germain toimii Sanat Kumaran alaisuudessa ja on vastuussa yhdessä mestari Sanandan kanssa Vesimiehen aikaan ja tietoisuuteen siirtymisestä. Tämän johdosta kaikki Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoitoon kanavoituva energia suodattuu Saint Germainin ja 7. säteen violetin valon ja Kosmisen Timanttiviolettiliekin kautta, täydenkuun maagisen energian vain moninkertaistaessa niiden vaikutuksia.

7. säteen valon violetti väri on valon korkeavärähteisin aspekti, jonka energiaa muuntavat vaikutukset ovat läsnä myös Saint Germainin Kosmisessa Timanttiviolettiliekissä. Sitä kutsutaankin Alkemistin säteeksi, joka yhdistää sielun jumalaiseen persoonaansa ja sen elämäntehtävään sekä korkeimpaan missioonsa Maassa. Sanat Kumara on antanut Saint Germainille tehtävän herättää Maan sielut ja sytyttää heidän sydämissään jälleen Jumalan Elämän Liekin valon ja rakkauden, käyttämällä Kosmista Timanttiviolettiliekkiä ja 7. säteen violettia valoa. Niiden voima muuntaa matalavärähteistä energiaa, puhdistaa sielun karmaa sekä menneisyyden kokemusten traumoja ja haavoja, ja vauhdittaa ylösnousemuksen henkisiä prosesseja ja sielun evoluutiota. Saint Germain auttaa sielua muistamaan jälleen sen jumalaisen syyn, miksi tämä inkarnoitui planeetalle.

Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito asettuu tämän Saint Germainin pyhän tehtävän palvelukseen, auttamaan Maan sieluja muistamaan oman jumalaisen olemuksensa ja elämäntehtävänsä Maassa. Tässä koko viidennen ulottuvuuden energiajärjestelmän puhdistavassa 12 chakran energiahoidossa yhdistyvät korkeavärähteiset ylösnousemusenergiat ja Mestari Saint Germainin alkemistinen Kosminen Timanttiviolettiliekki, jotka muuntavat kaiken matalavärähteisen energian rakkaudeksi ja valoksi henkisen alkemian transformaation periaatteella. Se vapauttaa sielun menneisyyden karmallisista vaikutuksista, ja auttaa muuntamaan jäljellä olevaa karmaa sekä vauhdittamaan sen suorittamista. Mestarialkemisti Saint Germain voi myös puhua sielun puolesta Karman Valtiaille ja - Neuvostolle, ja anoa vapautusta tai hyvitystä sen jäljellä olevalle karmanvelalle.

Samalla hetkellä kun tilaat Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidon, annat Sanat Kumaralle, Saint Germainille sekä lukuisille muille Valon Mestareille ja auttajille luvan skannata energiajärjestelmäsi, aurasi ja olemuksesi jokaisen tason. He tutkivat myös karmanvelkasi, sielusi kokemuspohjan kaikkine haavoineen ja traumoineen sekä henkisen kehityksesi tilan, ja tekevät sinulle hoitosuunnitelman kyseistä hoitokertaa varten. Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito tapahtuu jokaisena hoitokertana sielun korkeimmaksi parhaaksi, ja parhaan mahdollisen edistymisen vuoksi sitä suositellaan vastaanotettavan säännöllisesti. Tosin yksikin hoitokerta voi toimia ratkaisevana tekijänä jonkin henkisen ongelman ratkaisemisessa, sillä Sanat Kumaralla on lupa käyttää Jumalan armon lahjaa, mikäli sen katsotaan olevan sielun kehityksen kannalta paras ratkaisu. Tähän voimalliseen henkiseen harjoitukseen ja metodiin on kuitenkin sitouduttava pitkäjänteisesti, mikäli tahtotilana on mainittujen tavoitteiden saavuttaminen.

Täydenkuun maagiset energiat moninkertaistavat Ylösnousemushoidon alkemistiset voimat, ja manifestoivat jumalallisia ihmeitä.

Tämä energiahoito on juuri sinulle, mikäli haluat:

 • edistää sielusi heräämistä jumalaiseen persoonaasi ja elämäntehtävääsi

 • löytää elämäsi tarkoituksen ja sielusi mission Maassa

 • yhdistyä Korkeampaan Minääsi ja Monadiisi

 • sitoutua edistymään omalla ylösnousemuspolullasi tietoisemmin ja ohjatummin

 • työskennellä Sanat Kumaran, Saint Germainin ja muiden Ylösnousseiden Mestareiden kanssa

 • hyödyntää 7. säteen violetin valon ja Kosmisen Timanttiviolettiliekin ominaisuuksia

 • vauhdittaa sisäistä transformaatiotasi ja edistyä henkisessä kasvussa

 • puhdistaa karmanvelkaasi ja tehdä voimallista irtipäästöä

 • kohottaa värähtelyitäsi määrätietoisesti ja pysyvästi kohti viidettä ulottuvuutta

 • herättää intuitiiviset kykysi ja henkiset aistisi

 • olla oman elämäsi mestarialkemisti ja -manifestoija

 • hyödyntää kuunkiertoa henkisessä kasvussasi ja runsauden manifestoinnissa

 • automatisoida puhdistumisen ja parantumisen prosesseja Kuun vaiheisiin

 • työskennellä tietoisemmin ja tehokkaammin unelmiesi hyväksi

 • purkaa sisäisiä esteitä unelmien toteutumisen tieltä

Uuden vuosikymmenen aikana Maan sielut muistavat jumalaisen persoonansa ja korkeimman elämäntehtävänsä, ja luovat todeksi oman unelmaelämänsä.

Valmistaudu etenemään ennenkokematonta vauhtia omalla ylösnousemusmatkallasi Mestarialkemistien johdolla.

Avaa sydämesi Mestarialkemistien voimalle

Palvelun saatavuus: heti tilauksen ja maksusuorituksen jälkeen
 
Palvelun hinta: 39,00€ / yksi hoitokerta TAI
69,00€ / kaksi hoitokertaa (sis. alv. 24%)
Aktivointilause: Vastaanotan nyt Anahatan Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidon
(aktivoituu käyttöösi maksusuorituksesta)
Huom! Kaikki ohjeet hoidon tilaamiseen ja sen itsenäiseen vastaanottamiseen löytyvät tältä sivulta. Emme lähetä erillistä tilausvahvistusta sähköpostitse.

Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoidon saatavuus on päivitetty jatkuvaksi, jolloin sen vastaanoton ajankohta ei enää rajaudu täydenkuun ja uudenkuun välille. Sen energiat kanavoidaan tuttuun tapaan jokaisen täydenkuun aikaan palvelemaan Maan sielujen ylösnousemussuunnitelman toteuttamista sekä sielun parantumisen ja henkisen kehityksen jatkumon takaamiseksi. Palvelun voi tilata ja vastaanottaa jatkossa minä kuunkierron vaiheessa tahansa. Palvelukokonaisuus on muuttunut päityksen myötä, jolloin se sisältää ainoastaan 12 chakran energiahoidon aiemman laajemman kokonaisuuden sijaan.

Miten energiahoito vastaanotetaan?

Osalllistuaksesi tähän voimalliseen ryhmäkaukohoitoon tulee sinun täyttää yllä oleva tilauslomake ja suorittaa osallistumismaksu. Heti lomakkeen lähettämisen jälkeen laitteesi näytölle avautuu ponnahdusikkuna. Ponnahdusikkunassa on painike, joka avaa tilauksen laskun laitteellesi. Suorita osallistumismaksu laskun tiedoilla ennen hoidon vastaanottamista. Osallistumismaksu toimii pääsylippuna hoidon energioihin, sillä aktivointilause toimii vasta maksusuorituksen jälkeen. Kun olet valmis, voit kutsua hoidon energiat luoksesi valitsemanasi hetkenä lausumalla hiljaa mielessäsi tai ääneen aktivointilauseen, joka antaa hoidon energioista huolehtiville valo-olennoille ja enkeleille merkin sen toimittamisesta sinulle.

Kuten kaikki Love from Anahatan energiahoidot on myös Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito täysin automatisoitu kaukoenergiahoito. Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito vastaanotetaan samalla tavalla kuin kaikki Love from Anahatan kaukoenergiahoidot, joiden energia seuraa Universaaleja Lakeja eli sille asetettua pyhää aikomusta. Alkemistin Täydenkuun Ylösnousemushoito on ohjelmoitu suorittamaan kaikki mainitut toimenpiteet sielun henkisen kehityksen ja parantumisen korkeimmaksi parhaaksi jokaisena hoitokertana poikkeuksetta. Lisätietoja ja ohjeita kaukohoidon vastaanottamisesta löydät alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Me kunnioitamme sinun henkistä matkaasi

Täyttämällä ja lähettämällä tilauslomakkeen sitoudut toimitusehtoihimme sekä suorittamaan osallistumismaksun, jonka jälkeen energiahoito tulee vastaanottaa itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaan. Palvelulla ei ole vaihto-, peruutus- tai palautusoikeutta. Harkitsethan siis loppuun saakka aikomuksesi ennen palvelun tilaamista.

Lasku tilauksen maksusta aukeaa laitteesi näytölle erillisen ponnahdusikkunan kautta heti tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen. Lasku toimii kuittina maksustasi ja voit halutessasi tulostaa sen. Mikäli tilauksen tekemisessä ilmenee ongelmia tai haluat lisätietoja palvelusta, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen lovefromanahata@gmail.com.

Tilauslomakkeen lähettämisellä hyväksyt tietosuoja- ja yksityisyysehdot. Emme kerää yhteystietoja tai luovuta niitä eteenpäin.

© 2019 modo et forma